سیستمم ویستا اولتیمیت معمولیه
بازی error: rmn 20 میده .....
راهی هست که بــدون سرویس پــک 1 بشه کار کنه..................................؟
مرسی.
Printable View
مرسی.
بازیه چی؟؟؟GTA IV؟نقل قول:
مرسی.
این دکمه رو می بینی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به این می گن ملتی Quote شما وقتی می خوای به چند نفر جواب بدی روی این دکمه کلیک میزنی تا رنگش قرمز بشه بعد آخر سر روی یکی از پست ها کلید نقل قول می زنی و میتونی به هرکس جواب بدی نه اینکه برای هر پست یه دونه نقل قول بزنی. باز هم میگم. در صورت بی توجه شک نکن گزارش تخلف داده میشه. بگم که گفته باشم. تا الانش مراعات حال شما رو کردم که نگید فلانی نانجیبی می کنه. امیدوارم این بار جدی بگیرید و به قوانین احترام بذارید.نقل قول:
در مورد سوالتون :
اشتباهی گفتم 800 در 600 بازی می کنم. تصحیح می کنم ممنون از یادآوری
در ضمن میشه windowed بازی کرد نحوه این کار توی پست اول هست. کافیه دستور -windowed رو به انتهای خط فرمان اضافه کنید. حتی می تونید پارامتر های بیشتری هم به خط فرمان اضافه کنید. در این رزولیشن که من بازی می کنم بازی روان هست در مواقع معدودی در شرایطی که CPU زیاد کار می کنه و داغ می کنه یا بعضی از برنامه ها اجرا میشن خیلی به ندرت دچار افت فریمی میشم که زیاد هم به چشم نمیاد خلاصه با این تنظیمات ضعیف خیلی ساده راحت و بدون مشکل بازی کردن اونم با گیم پد خیلی هم چسبید
دوست عزیز شما با چه تنظیماتی این مشکل رو دارید؟!نقل قول:
این سیستم هم رمش و هم سی پی یوش واسه این بازی ضعیفه!
البته با این گرافیک هم با تنظیمات متوسط میشه بازی کرد...
مثلا" این چه سوالیه شما از این بنده خدا پرسیدید؟!!نقل قول:
خب وقتی تو این تاپیک ایشون پست دادن یعنی با بازی GTA IV مشکل دارن دیگه!!:13:
آره ...................................نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز من صفحه اولو خوندم فقط رم من برای این بازی پایین بود فکر نکنم به تنظیمات ربط داشته باشه چون تو صفحه اول از تغییر تنظیمات چیزی نگفته صفحه ی اول یه برنامه واسه مشکله من گذاشته بود اونم دانلود کردم درست نشد پچم دانلود کردم درست نشد cpu من هم 2هسته ای هست افت فریم هم ندارم تنها load نشدن textureها هست مثه عکسی که توی صفحه ی اول هست ................. من شما رو محکوم نمی کنم ازدست تمام کسایی که پست منو خوندن ولی جواب ندادن ناراحت بودم ............. مثه این که باید اینجا قاطی کنی تا جوابتو بدن
من برای SAVE کردن باید لاگین کنم که بعدش ارور میده که اصل نیست ... پچ 1.0.4 هم ریختم ... لطفا بگید چجوری می تونم سیو کنم ...
اگه رمتون 1 باشه درست باید اجرا بشه.فروشنده این بازی به من می گفت که با رم 1 بازی رو تموم کرده.شاید خیلی روون اجرا نشه ولی ربطی به تکسچر ها نداره.درکل این مشکلا مربوط به مسایل گرافیکی هست.نقل قول:
دوست عزیز من صفحه اولو خوندم فقط رم من برای این بازی پایین بود فکر نکنم به تنظیمات ربط داشته باشه چون تو صفحه اول از تغییر تنظیمات چیزی نگفته صفحه ی اول یه برنامه واسه مشکله من گذاشته بود اونم دانلود کردم درست نشد پچم دانلود کردم درست نشد cpu من هم 2هسته ای هست ................. من شما رو محکوم نمی کنم ازدست تمام کسایی که پست منو خوندن ولی جواب ندادن ناراحت بودم ............. مثه این که باید اینجا قاطی کنی تا جوابتو بدن
من سیستم مورد نیاز بازی رو تو پست های قبلی گذاشتم.اونا رو بخون ببین گرافیک کم نمیاری؟اگه از اون نبود DirectX نصب کن.اونم آخرین آپدیت هاش.بعدش هم این دی وی دی ها رو تو یک سیستم دیگه امتحان کن اگه بازم اینجوری بود خب از دی وی دی هاست.ولی احتمالش کمه...
شما حتما سعی میکنی از بیرون بازی لاگین شی آره؟نقل قول:
من برای SAVE کردن باید لاگین کنم که بعدش ارور میده که اصل نیست ... پچ 1.0.4 هم ریختم ... لطفا بگید چجوری می تونم سیو کنم ...
برای لاگین شدن تو بازی کلید Home رو بزن میشه.غیر ممکنه نشه.
با رزولوشن یکسان پنجره ای باشه یا فول اسکرین فرقی هم داره؟نقل قول:
اشتباهی گفتم 800 در 600 بازی می کنم. تصحیح می کنم ممنون از یادآوری
در ضمن میشه windowed بازی کرد نحوه این کار توی پست اول هست. کافیه دستور -windowed رو به انتهای خط فرمان اضافه کنید. حتی می تونید پارامتر های بیشتری هم به خط فرمان اضافه کنید. در این رزولیشن که من بازی می کنم بازی روان هست در مواقع معدودی در شرایطی که CPU زیاد کار می کنه و داغ می کنه یا بعضی از برنامه ها اجرا میشن خیلی به ندرت دچار افت فریمی میشم که زیاد هم به چشم نمیاد خلاصه با این تنظیمات ضعیف خیلی ساده راحت و بدون مشکل بازی کردن اونم با گیم پد خیلی هم چسبید
از بیرون لاگین میشم توی social club ... بعد میرم توی بازی بازی برای سیو کردن میگه توی Game... باید لاگین بشی ... اونجا نمی تونم ...نقل قول:
امتحان کردم ولی گزینه Home غیر فعال بود و نمی تونستم روش کلیک کنم ...
ممنون
اگه دوست داری من بهت توصیه میکنم اصلا لاگینو بزاری کنار یه مد بهت معرفی میکنم این دیگه نمیخواد باهاش لاگین کنی بعضی از قابلیت های پچ 1.0.3 از جمله تغییر مکان سیو رو هم انجام میده و سیوات راست میره تو My Documents شمام که پچ 1.0.4 داری کاملا باهاش سازگاره من خودم از این برنامه استفاده میکنم خیلی عالیه خیلی واسه کسایی که پچ 1.0.3 ندارن خوبه شاید مشکل شمام حل کرد چون سوشیال کلاب و Game for Windows Live رو غیرفعال میکنه :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3899013&postcount=564
فرقی در سرعت نمی کنه ولی اگه بخوام روی مانیتور 19 اینچی رزولیشن 600 در 800 رو فل اسکرین کنم کیفیت تصویر خیلی ناجور میشه.نقل قول:
در ضمن برای جواب دادن به 3 تا پست از Multi Qouet استفاده کن نحوه کار باهاش رو بهت گفتم دیگه شما چرا حرف گوش نمی کنی؟
انجام دادم ولی باز مجبور به لاگین در social club شدم ...نقل قول:
================
مشکل برطرف شد ... خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی متشکر و ممنونم ...
دوست عزیز دکمه روی صفحه کلید رو میگم.:5:نقل قول:
از بیرون لاگین میشم توی social club ... بعد میرم توی بازی بازی برای سیو کردن میگه توی Game... باید لاگین بشی ... اونجا نمی تونم ...
امتحان کردم ولی گزینه Home غیر فعال بود و نمی تونستم روش کلیک کنم ...
ممنون
شما خیلی گیری ها.:4:نقل قول:
در ضمن برای جواب دادن به 3 تا پست از Multi Qouet استفاده کن نحوه کار باهاش رو بهت گفتم دیگه شما چرا حرف گوش نمی کنی؟
دوست عزیز،نقل قول:
شما از چه ویندوزی استفاده میکنید؟!
چون منم این مشکلو تو ایکس پی داشتم!
ولی وقتی ویندوز 7 ریختم درست شد!
Windows : vista service pack 1 Ultimate
RAM : 1 GB
VGA : 8500 GF
CPU : Intel 2 Duo E7200 @ 2.53GHZ
vaghti savare mashin misham in ghadr gir mikone ashkam dar miyad . moshkel chiye ( bebakhshid Fingilish neveshtam farsi hanooz roo windosam nasb nist )
ببین رمت خیلی کمه.نقل قول:
Windows : vista service pack 1 Ultimate
RAM : 1 GB
VGA : 8500 GF
CPU : Intel 2 Duo E7200 @ 2.53GHZ
میدونی اگه تو XP باشی خوبه ولی برای ویستا خیلی کمه.
اصلا نمیتونی بازی کنی.
بخاطر رمته.نقل قول:
vaghti savare mashin misham in ghadr gir mikone ashkam dar miyad . moshkel chiye ( bebakhshid Fingilish neveshtam farsi hanooz roo windosam nasb nist )
آقا امضای من خرابه؟؟؟
? yani age ram 2 GB bashe ya ba hamin ram bazi to XP pack 3 bashe dorost mishe
emzatoon ham ye axe ke load nemishe
دوستان
من تازه بازي رو گرفتم
پچ بازي 1.0.2.0_2 هستش و كركش هم RAZOR1911
همه چي رو درست انجام دادم ولي بازي اجازه save كردن رو به من نميده و ميگه كه بايد بازي رو sign كني
آره کاملا اجرا میشه.البته من تو SP2 بازی میکنم.نقل قول:
? yani age ram 2 GB bashe ya ba hamin ram bazi to XP pack 3 bashe dorost mishe
emzatoon ham ye axe ke load nemishe
امضام پرید...
تو منوی بازی دکمه Home از صفحه کلید رو بزن بعد اکانت بساز.نقل قول:
دوستان
من تازه بازي رو گرفتم
پچ بازي 1.0.2.0_2 هستش و كركش هم RAZOR1911
همه چي رو درست انجام دادم ولي بازي اجازه save كردن رو به من نميده و ميگه كه بايد بازي رو sign كني
سلام به همه دوستان من یک مشکل دارم که هر کار میکنم برطرف نمیشه حتی Net.Framework 3.5 SP1 رو هم نصب کردم ولی بازم کار نمیکنه و این ارور رو میده خواهش میکنم اگر کسی میتونه کمکم کنه:
بیصبرانه منتظر کمک شما هستمکد:http://img.majidonline.com/pic/225060/1.gif
دوستان ببخشید میشه لینک پچ 1.4 بازی رو بدید؟
من از سایت راکاستار دانلود کردم دیگه بازی اجرا نمیشه.
لطفا کمک کنین.
شما کرک مربوط به این پچ رو کپی کردی؟نقل قول:
لینک دانلود کرک پچ 1.4 رازور دارید بذارید لطفا.
نه کپی نکردم اما وقتی play رو میزدم میگفت باید بازی از اول نصب بشه fatal eror میداد.نقل قول:
منم بازی رو از اول نصب کردم اما این دفعه با کرک فدور.
اگه میشه لینک دانلود پچهای 1.3 و 1.4 رو بدید.
یه مشکلی هم که دارم وقتی benchmark رو میزنم میره رو لودینگ،یه دفعه خود به خود از بازی بیرون میاد لطفا راهنمایی کنین مشکل از کجاست.:5:
آقا کسی نیست جواب مارو بده شدیدا کمک لازم دارم ممنون میشم کمکم کنیدنقل قول:
تو پست اول این تاپیک فک کنم برا ارور شما یه راهکاری نوشته شده باشه.نقل قول:
با سلام
آقا من همه چی رو نصب کردم ولی یک صفحه سیاه میاد بالا بعدم بسته میشه
هر کاری میکنم اجرا نمیشه
ویندوزم vista 32 sp1 هستش , ورژن 180.84 geforce رو هم ریختم
net frame work 3.5 و games for windows live و پچ 1.03 و چند تا کرک رو امتحان کردم ولی نتیجه نداد
لطفا راهنمائی کنید واقعا اعصابمو خورد کرده...
نقل قول:
من ویندوزم xp sp3 هست این بازی تا اونجایی که میدونم با sp2 مشکل داره
والا من معتقدم اگه دوستان پست اول رو با حوصله بخونن دیگه نیازی نمیشه که بیان و درخواست کنن و منتظر باشن یکی پیدا بشه بیاد جواب بده. پست اول یه FAQ کامل هست.نقل قول:
حالا عزیز شما سیستمت رو میگی. مقایسه کردی ببینی با سیستم مورد نیاز بازی هم خوانی داره یا نه؟
اتفاقا" منم ویندوزم همین بود و مشکله شمارو داشتم!نقل قول:
ویستا و یا سون بریز مشکلت حل میشه...
البته من سون ریختم درست شد ویستا رو نمیدونم!
کسی نیست به این مشکل بنچامارک ما جواب بده؟
این مشکل بنچمارک من تو پست اول هم فک کنم نوشته نشده لطفا کمک کنین.
وقتی میخوام بنچمارک بگیرم میره رو لودینگ یه دفعه از بازی میاد بیرون.
من پست اول رو کامل خوندم و همه کارهائی که گفته شده رو انجام دادم ولی باز هم اجرا نمیشه :13:نقل قول:
سیستمم اینه:
intel e7300 2.66
ram: 2*2G
9400 gt 1G
ویندوزم VISTA 32bit SP1
کرک کپی کن.البته مال پچ باشه.نقل قول:
دوستان ببخشید میشه لینک پچ 1.4 بازی رو بدید؟
من از سایت راکاستار دانلود کردم دیگه بازی اجرا نمیشه.
لطفا کمک کنین.
نقل قول:
لینک دانلود کرک پچ 1.4 رازور دارید بذارید لطفا.
تو پست های قبل گذاشتن بچه ها.
از کرکه.کرک پچ رو کپی کن.نقل قول:
نه کپی نکردم اما وقتی play رو میزدم میگفت باید بازی از اول نصب بشه fatal eror میداد.
منم بازی رو از اول نصب کردم اما این دفعه با کرک فدور.
اگه میشه لینک دانلود پچهای 1.3 و 1.4 رو بدید.
یه مشکلی هم که دارم وقتی benchmark رو میزنم میره رو لودینگ،یه دفعه خود به خود از بازی بیرون میاد لطفا راهنمایی کنین مشکل از کجاست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه با SP2 من دارم هر روز روون بازی میکنم.نقل قول:
من ویندوزم xp sp3 هست این بازی تا اونجایی که میدونم با sp2 مشکل داره
تو سون من اصلا نمیتونستم بازی کنم.البته من 32 بیت داشتم.تو 64 فکر کنم درست باشه.نقل قول:
اتفاقا" منم ویندوزم همین بود و مشکله شمارو داشتم!
ویستا و یا سون بریز مشکلت حل میشه...
البته من سون ریختم درست شد ویستا رو نمیدونم!
-----------------------
خب اینم چند جواب تو یک پست...
خوب شد؟
والا تو پست اول تاپیک نوشته بود netframework میخواد که من اونو هم دانلود کردم ولی هیچ فرقی نکرد.نقل قول:
کسی نیست منو کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
آقا یکی به این سوال بنچمارک ما جواب بده نمیونم بنچمارک بگیرم از بازی میاد بیرون.
الانم که پچ 1.3 نصب کردم اصلا گزینه بنچمارک از بین رفته و یه چندتا گرینه دیگه از جمله تکسچر فیلتر اضافه شدن.
ایا پچ یا چیزی وجود داره که بگذاره تنظیمات گرافیکی رو بیشتر بالا ببریم من640m کارت گرافیکم حافظه داره و بازی نمیزاره از یه حدی بیشتر گرافیک رو بالا ببرم در صورتی که از بیرون بازی چک کردم الان حداکثر از 520m داره استفاده میکنه
من یه مشکل دارم
من هفته پیش روی vista sp 1 بازی رو اجرا کردم و توی بازی می زفت ولی این هفته windows vista sp2 ریختم این error مسخره رو میده [seculauncher: failed to start application [2000.
دوباره نصب کردم و فقط patch 1.03 رو نصب کردم با کرکش ولی بازم همون error رو میده.
چی کار کنم.
ممکنه به خاطر ویندوزم باشه؟
کمکککک کمککککککککککککککککککککککک کمککککککککککککککککککککککک ککککککککککک کمکککککککککککنقل قول:
کمککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککک
کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــک کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــک
بله ممکنه.نقل قول:
من هفته پیش روی vista sp 1 بازی رو اجرا کردم و توی بازی می زفت ولی این هفته windows vista sp2 ریختم این error مسخره رو میده [seculauncher: failed to start application [2000.
دوباره نصب کردم و فقط patch 1.03 رو نصب کردم با کرکش ولی بازم همون error رو میده.
چی کار کنم.
ممکنه به خاطر ویندوزم باشه؟
و من احتمال میدم همین باشه.
سلام !
من تصمیم گرفتم بازی رو دوباره بریزم ! ممنون می شم که بگید الان بعد از نصب بازی دیگه چه چیزایی لازمه ! ویندوزم هم xp sp3 هست !
ممنون !