سلام
کسی میدونه چطور میشه مولتی بازیش کرد؟؟؟؟؟
باید اکانت از جای خرید؟؟
من که باش خیلی حال کردم
Printable View
سلام
کسی میدونه چطور میشه مولتی بازیش کرد؟؟؟؟؟
باید اکانت از جای خرید؟؟
من که باش خیلی حال کردم
سلام بچه ها.من می خوام بازی رو به صورت lan بازی کنم.اما بلد نیستم.یکی منو راهنمایی کنه!
آره فکنم باید اکنت بخری. چون که کرکش دیگه کار نمی کنه.نقل قول:
ولی اگه می خوای پول سریال بدی برو Bad company 2 رو بخر اون یه چیز دیگه ای. قابل مقایسه با این نیست.
البته multi.
هربازی قابلیت خاص خودش رو داره ما نباید از یم بازی سخت ایراد بگیریم شاید یحیی بخواد MW2 لن بازی کنه...نقل قول:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بله باید اکانت تهیه کرد البته کرک Multi اصل اومده ولی نمیدونم از کجا میشه گیرش اورد...
سلام بچه ها.بابا یکی به ما جواب بده؟!؟!؟؟!؟!؟!:13:نقل قول:
آموزش LAN , Online در COD : Modernwarfare 2نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=366229
سلام.ممنون ولی من که نفهمیدم چی میگه؟مگر برای lanباید اکانت خرید؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟:18:نقل قول:
متاسفانه بعضا هی بازیو با Bad Company2 مقایسه میکنن:آقا این دوتا خیلی فرق دارن.نمیشه اینارو خوب مقایسه کرد.
البته اینو دوستامونم گفتن!نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
دوست عزیز من ایراد نگرفتم همونجور که نوشتم از bad company 2 تعریف کردم چون که multi این بازی واقعا جالبتره
در عوض کاملا قبول می کنم که single mw2 یه چیز دیگست.
این دیگه روشنه فکنم. و می شه به راحتی multi player این دو رو با هم مقایسه کرد
موفق باشید.
---------- Post added at 12:56 AM ---------- Previous post was at 12:52 AM ----------
نهههههههههههههه؟:5:نقل قول:
سلام دوستان
من یه مشکلی دارم یه 10 / 12 تا مرحله که رد میکنم ارور میده بعد هم وقتی میخواد مرحله شروع شه از بازی میندازه بیرون
اینم ارورشه :
سلام. ارور چی هست؟ مشخصات سیستممتون چیه؟نقل قول:
نوشته شده توسط Pouria_30mbian.com [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ارور رو که با عکس گذاشتم میگه emergency ..... system
مشخصات سیستم هم
گرافیک 9500 gt
رم 2 gig
اون که ارور نیست
من یادمه که تو یک مرحله باید اونطوری میشد
اخه بعدش میندازه بیرون از بازی
دیگه اونو نمیدونم
چهطوره واسه اون مرحله گرافیک رو تا آخر ببری بالا/پایین
معلومه کسی این بازی رو نبرده تا حالا؟؟:27::27:نقل قول:
کسی نیست؟
آموزش حل مشکل Disk Read Error :نقل قول:
نوشته شده توسط Pouria_30mbian.com [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ابتدا پچ بازی را در مسیرX:\Program Files\Activision نصب کنید.سپس فایل زرد رنگ به شکل نشانه را در همان activition باز کنید و مسیر X:\Program Files\Activision\Call Of Duty Modern Warfare 2\zone\english رو در آن وارد کنید و نصب را شروع کنید.حالا بازی به طور صحیح پچ شده و این ارور مخصوصا در مرحله Whiskeyhotel دیگر نمایان نمی شود.
---------- Post added at 12:49 AM ---------- Previous post was at 12:46 AM ----------
کسی میدونه القاب cpl , pvt , pfc قبل از اسامی سربازان ،هر کدام چه معنی دارند؟
نقل قول:
سرجوقه Cpl: (Corporal) Military Officer
سرباز Pvt: (Private) Common Soldier
سرباز یکم (Pfc: (Private First Class
اون emergency ,......... system مال خود بازی هست!! و نه خطای سیستم .نقل قول:
pvt مخفف private هست که یعنی سرباز 0!! cpl هم مخفف corporal هست که باید بشه سرجوخه (یک درجه بالاتر از private ) اگه sgt دیدی ، مخفف sergent هست که میشه گروهبان ! و ltd هم می شه ستوان و ltd هم می شه ستوان و col هم سرهنگ خودمون هست :دی!
بازی درست شد؟نقل قول:
ديشب چه صحنه اي ديدم تو LeaderBoardـه اين بازي ! نفر سوم اين جدول زمان بازي كردنش 0 بود و نفر چهارم هم 9 ثانيه ! بقيه هم همه زير 30 دقيقه بازي كرده بودن . واقعا جاي بسي تاسف داره براي همچين بازي !
من بازی رو مدتها پیش تموم کردم ولی هنوزم بازی نبوده که به پاش برسه مثلا همین BADCO2 خیلی سعی کرده بود COD بشه ولی نشد هنوزم اون صحنه های اول شخص زیبا رو COD6 داره!!!:27:
منم بازيو خيلي وقت تموم كردم.بعدشم رفتم BADCO2 رو گرفتم اما خدايي كلاس COD6 خيلي بالاتره.منتظره نسخه ي جديدشم
سلام میگم کسی میدونه چطور میشه انلاین بازی کر modern2 رو میگن انلاینش خیلی حال میده
دوستان یکی خلاصه داستان Modern Warfare 1 رو میگه ؟
من 2 رو بازی کردم هیچی از داستان نفهمیدم !
قسمت اول درباره شخصیتی به نام ذخایوف هست که برای ایجاد یک حکومت جدید در منطقه پس از فروپاشی شوروی سابق می خواست یک دولت جدید با رهبری خودش ایجاد کنه. و برای این کار با شورشی های داخل کشورهای عربی نیز متحد میشه.نقل قول:
ولی سازمان ملل با اعزام گروهی ماهر از اقدامات ذخایوف جلوگیری می کند و تحدیدی جلوی تهدید هسته ای
ذخایوف رو می گیرد. اخرش هم که دیدی رو پل مخشو تابوندی رو زمین.
البته این نظر شخصی هستش. خیلی از سایتهای معتبری خارجی اعتقاد دارن که Battlefield Bad Company 2 از این بازی برتر هستش.نقل قول:
بعضی وقت ها جوری صحبت میشه که انگار این بازی بهترین بازی تاریخ هستش. اگه کسی اینجوری فکر می کنه اشکالی نداره ولی هیچ جای دنیا همچین فکر نمی کنن. این بازی بهترین با FPS سال 2009 بودش. همین طور پر فروش ترین بازی بودش. چیز دیگه ای شاید نشه به این بازی لقب داد:46:
یکی از عواملی که باعث برتری COD 2 هست اینه که مدت زیادی steam گذاشت که رایگان بازی آنلاین بشه
و کلی طرفدار جمع کرد
هنوزم انلاین میشه بازی کرد...(خود من )!
------------------------------------------------
البته فقط از طریق Live!:دی
بازی دیگه ای توی همین سبک نیومده؟ یکی به ما معرفی کنید مردیم از بی بازیی
ModrnWARFARE2 رو تموم کردم
BROTHERS IN ARM HELLS HIGHWAR رو هم خیلی وقته بازی کردم
MEDAL OF HONOR AIRBORNE رو هم
نسخه های جدید این بازی نیومدن؟
سلام ... تا حالا کسی این بازی رو در سخت ترین حالت تموم کرده؟ ( روی کنسول نه pc )
آخه من نمیدونم 360 Xbox بگیرم یا نه... میخوام بدونم اصلا میشه اینجور بازی ها رو به راحتی کنترل کرد...؟!
قربان شما، بهنام
بد کمپانی 2 رو بازی کن خیلی خوبه...نقل قول:
آره حالت سخت خوراک داآشاته.:دینقل قول:
بله خیلی راحت میشه بازی کرد خیالت راحت.
اگه ایکس باکس نگیری نصف عمرت بلکه هم بیشتر به فنا رفته.:دی
خیلی ممنون... یعنی بهش عادت می کنم؟ آخه یه ربع ساعتی تو گیم نت بازی کردم ... عادت نکردم...:31:ولی ربع ساعت زوده؟! نیست؟ :46:
ببین دوست من واسه بازی های اول شخص شاید بخ خوبی موس نباشه
ولی می تونی روان بازی کنی.
برو این تاپیک هر سوالی در مورد این کنسول داری بپرس بچه ها راهنماییت می کنن.:46:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?goto=newpost&t=109699
دوستان کسی این DLC رو خریده ؟
کدوم dlc ؟؟نقل قول:
سلام...
این بازی یه حالتی چیزی نداره که بشه مراحل Campaing رو دو نفره بازی کرد؟ ( شبیه Special Ops ولی مراحل Campaing باشه)
سلام
من دنبال تمام جملاتی هستم که از افراد مختلف نقل شده و اکثرا وقتی کشته میشید نمایش داده میشه
پ.ن: اگر برای c o d 4 رو هم سراغ دارید قرار بدید لطفا :46:
با 360 میشه به LIVE وصلید؟؟؟ بن نمیشیم؟؟