lol
اینجا هم reborn دارن.یکیشون رنک 10 داره.
Printable View
lol
اینجا هم reborn دارن.یکیشون رنک 10 داره.
لایت ها یه hacker هم دارن.اسمش TimeToDeath هست.بازی هم بلد نیست.
اسم چند تا از nosser هاشون رو می نویسم به دردتون می خوره.
ُShein
1-1
R4NC 10
Romeo
nosser های ما کارشون درسته:
Zero_Cool
X-D-X
Romeo من تا حالا ندیدم نوز کنه ولی خوب حالتونو با جولیت می گیرن ولی اون worm شما چی یه بار نشد بدون نوز بیاد :دی
اصلا در صد نوزر های دارکی با لایتی قابل مقایسه نیست !
من از jan خوشم میاد . نوز نمی کنه آرمر قوی هم نداره ولی خوب می کشه ...
یه butcher هم دارید که لعنتی خیلی قویه ...
امشب پرومو بود از شانس خوبم یه 500 آپ مونده بود برام دو تا دیفنس لپیسیا نصیبم شد . گذاشتم برای فروش ببینیم چی می شه...
تا حالا بالاترین لولی که دعوت کردم 33 بوده که قبول کرده:31:نقل قول:
فرقی نداره کی پارتی بگیره ! فقط پارتی بگیر . سعی کن با لول بالا تر از خودت بگیری تا مب های قوی تری رو بتونین بکشین.
--------------------------------------------------------------------
دیروز یه Quest گرفتم رفتم تو اون Gate که به ناکجا آباد باز میشه. رفتم با یه یارو صحبت کردم گفت برو ترتیب لایت هارو بده. منم فعلا قبول نکردم:5:
حالا به نظر شما چیکار کنم؟ الان Lvl 14م. برم بجنگم؟
اگه جواب مثبته یه توضیحی هم لطفا بدین که دقیقا چه باید بکنم.
دیشب worm نوز نکرده بود ولی romeo یه نوز داشت.شاید Vanilla کرده بود.همش Crit میزد.نقل قول:
ولی بازیکن خوبیه.اینو قبول دارم.کسی که رنک 10 داره noob نیست.3 نفر از Reborn بودن که خیلی خوب بازی می کردن.
3 تا از هانترهای ما هم خیلی خفنن.
Zax و Butcher و Zero-Cool که البته Zero نوزر هست.به نظرم PVP اینجا برابر هست.خوشم میاد.
3 ساعت اومدم 400-500 تا kill گرفتم.تازه می گفتن امشب زیاد خوب نیست.
UM رو با Armor خودم با Enchant بیارم حال میده.
اولش به خاطر رنک می خواستم بیام ولی الان به خاطر حالش میام.دیگه مصمم شدم تا رنک 10 برم.
تو 3 ماه به راحتی میشه رنک 10 یا بالاتر شد.شنبه و 1شنبه که آخر هفته ی اوناست می گفتن
1K تا 1.2K میشه kill گرفت.
راستی این Romeo و Juliet شما BF/GF هستن؟
جفتشون خوب بازی می کنن.من که طرفشون نمیرم.1-1 هم نوز کرد که دینوز کردیمش.
راستی اسمت تو بازی چیه عزیز؟
با هم صمیمی هستن ولی اینکه جولیت دختر باشه رو نمی دونم !نقل قول:
اینجا اونقدر بازی کن خوب داره که هر وقت بیای حوصله ت سر نمی ره (هر دو طرف). من دیشب بازی نمی کردم ولی پستت رو دیدم رفتم یه نگاه کردم دیدم راست می گی 1-1 نوز کرده بود ولی کیکش کردن .
من ERFANN هستم . آرچر . فعلا نوب و ضعیفم و زیاد نمی رم پی وی پی. دارم می سازمش تا وقتی فایترم به + 50 نرسه چیز بدربخوری نمی تونم فارم کنم که بتونم خرج پی وی پی کنم . قبلا با فایترم زیاد میومدم خیلی هم فان بود . اینجا چون جمعیت زیاده مهم نیست اگه ضعیف باشی یه اثر کوچیک هم می تونه کمک کنه .
در کل من استراتژی های دارکی هار رو بیشتر دوست دارم با شیوه های مختلفی حمله می کنن . کمین و دام و ... خوب می ذارن و مدیریتشون انگار بهتره . ولی ما فقط یه استراتژی داریم ثکث تری ! (اون درخته هست که می ریم پشتش :دی)
کسی جواب مارو نمیده؟نقل قول:
دیروز یه Quest گرفتم رفتم تو اون Gate که به ناکجا آباد باز میشه. رفتم با یه یارو صحبت کردم گفت برو ترتیب لایت هارو بده. منم فعلا قبول نکردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا به نظر شما چیکار کنم؟ الان Lvl 14م. برم بجنگم؟
اگه جواب مثبته یه توضیحی هم لطفا بدین که دقیقا چه باید بکنم.
اصلا با کاراکتر nm وقت خودت رو تلف نکن.سریع لول 40 اش کن تا HM برداری.نقل قول:
من که تا UM رو آزاد نکنم PVP نمیام. فعلا هم اصلا حوصله KH و سرو کله زدن با NOB ها رو ندارم.
مگه تو هم رفتی gaia ؟ :18:نقل قول:
تو که گفتی نمیخوام برم.
آقا یه سوال لطفا با تجربه ها جواب بدن.
برای hunter تو 20-30 چه بیلدی خوبه؟ با یه gear معمولی.
هانتر بر ندار بدردت نمی خوره.هانتری که هیچی نداشته باشه تو 20-30 فقط باید واسته بقیه بکشنش.هانتر باید UM باشه با کلی تجهیزات.الان با HM اگه بری باید full luc کنی وقتی این کار رو کنی تازه 300 luc گیرت میاد dex هم که نداری هرچی میزنی تیرت نمی خوره به هدف فقط باید mage بکشی زورت هم که نمیرسه priest ها رو بکشی بیشترشون rec هستن .archer .fighter.ranger ها هم که کلی dex دارن 90% شون.اگه gaia اومدی بیا 1-15
لطفا این سوال منم جواب بدین
الان کمان من توی پی وی پی [2] هست برای اینکه برم 3 باید از Weapon Lapisia استفاده کنم یا Power Lapisia ؟چون شانس موفقیت 50 / 50 هست .
عرفان جان بهت پیشنهاد می کنم از Power Lapisia استفاده کنی.چون اگه سلاحت بشکنه حیفه.نقل قول:
نقل قول:
هانتر بر ندار بدردت نمی خوره
Warrior خوبه دیگه؟
راستی تو NM لازمه برم Guild ؟
به سلامتی IB هم دچار مشکل شد و یه عده از دو آتیشه هاش مثل God-Mizuno و رفیقاش از IB دیشب رفتن و نکته جالبتر اینکه سریع IB به Pantheon پیشنهاد همکاری داد سر Raid Kimu ,و گفت دیگه تو Trade کمک نخواین از بقیه !! با هم همکاری می کنیم و reborn رو شکست می دیم و 2 تا ELE رو تقسیم می کنیم . ما هم که هم زورمون به reborn دیگه نمی رسید و هم خیلی از اونایی که با panth مشکل داشتن از IB رفته بودن قبول کردیم و با هم Raid دادیم .
بله.واقعا تشکر می کنم از جناب Mizuno احمق.نقل قول:
پیشنهاد Merge ندادن؟
چرا Mizuno از IB رفت؟
راستی Mizuno با کیا رفتن؟
از یه جهت به نفع ماست چون دیگه اون تهدید سابق برای ما نیستن.
از طرفی کوچیک تر و گسسته شدن گیلد ها قدرت fury رو کاهش میده و این خوب نیست.
باید دید چی پیش میاد.منم میرم اطلاعات بگیرم.
اطلاعات Ventrillo رو میذارم تا هم مجتبی و هم محمد استفاده کنن.
اول برنامه رو نصب کنید.بعد اجراش کنید.
جلوی گزینه ی user name یه دکمه هست.اونو بزنید و واسه خودتو یه یوزر بسازید.
فراموش نکنید که همون اسم نمایش داده میشه پس یه چیزی بذارید که همه بشناسن.
بعد همین کار رو با server بکنید.اسمش رو Pantheon بذارید و Server IP رو 94.183.187.209 قرار بدید.
بعد به Binding برید و یه اسم انتخاب کنید.همون Pantheon خوبه.
حالا کار Vent تمومه.برید به Windows Volume Control و input sound رو فعال کنید .
بعد برید با Windows sound recorder امتحان کنید ببینید می تونید صدا رو بفرستید یا نه.اگه نشد باید تنظیمات
تو ویندوز رو تغییر بدید.اگر هم شد که می تونید log in کنید.
تو خود نرمافزار قتی login کردید می تونید اینجوری حرف بزنید.دکمه Ctrl رو فشار بدید و نگه دارید.
صحبت کنید و بعد از تموم شدن صحبت ولش کنید.کارش راحته.
فقط موقعی که کسی داره صحبت می کنه اصلا وسط حرفش نپرید چون همزمان فشردن Ctrl ها صداش ناهنجار میشه.
راستش یه آپر و پنت خوب دیدم برای فایترم توی ah دو تاش 30 میل بود . خریدم . این بود که دیگه گلد برای پاور لپیسیا نداشتم . وپن لپیسیا گرفتم که کمانم شکست . قول می دم دفعه بعد راهنماییات رو گوش کنم :( البته اگه قرار بر فیلد شدن بود پاور لپیسیا هم قیمتش حدو 75 میل بود . فعلا ما نووبیم و صد میلیون برامون خیلیه .... ولی فکر نکنم برای شما اصلا چیزی باشه .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز یه یارو هانتر لول 17 اومد منو دعوت کرد تو پارتی منم رفتم تو دیدم لولش از من پایین تره اومدم بیرون. بعد یارو درخواست Fight داد منم قبول کردم. تا شروع کردیم یارو دررفت منم روم لول زد خشک شدم. اونم با خیال راحت کشت منو. بعد که دوباره برگشتم هی میگفت ضعیفو از این حرفا منم گفتم تو در میری، مثل مرد واستا بجنگ. یهو از بازی رفت بیرون چند ثانیه بعد یه واریور لول 52 اومد درخواست Fight داد گفت: دیگه در نمیرم بیا بجنگیم.:5:یارو UM هانتر داشت HM واریور. خلاصه حسابی روم کم شد.
راستی این Bless Goddess یا Goddess Bless چیه گاهی میاد؟ احضار روحه؟
شما واسه UM تو gaia چی بر میدارید؟
pvp هم میرید؟
اینو الان به کی گفتی حاجی؟نقل قول:
منظورم همتون هست
خوب من که war برمیدارم.armor هم کم و بیش دارم.با UM میام PVP.نقل قول:
دیشب با گیلد رفتیم بشد fantasma رو بکشیم ! صحته عجیب و خجالت آوری دیدم !؟
1 ساعت به زور تلاش کرد گیلد ما و ّشد fantasma رو کشت کلی از گیلد های دیگه اومده بودن و داشتن ما رو تماشا می کردن !
من اول تعجب کردم اینا برای چی اومدن بعد آخر سر فهمیدم اینا برای چی اومدن !! تا Boss رو کشتیم بعد 1 ساعت زور زدن و وقتی reward ها dropشد به جای اینکه اعضای گیلد ما بگیرن بقیه تماشاچیا عین سگ های گرسنه حمله کردن و Rewardهای ما رو گرفتن !
جالب اینکه Bash هم یکی از اون ها بود ! من قاطی کردم ! خواستم شروع کنم فحش دادن ! تا اولین جمله رو گفتم که در مورد Leech کردن اینا بود سریع همه از طریق PM و GC به من گفتن چیزی نگو این یه چیز طبیعیه !!
Leech کردن طبیعی شده !!؟
هر چی Bless بالاتر باشه SP , MP , HP شما زودتر recovery میشه ! اگه Bless هم زیره 50% باشه و شما بمیرین به نسبت چند درصد exp از دست میدین .اگه Full Blessبشه که روش نوشته چه سود هایی داره .نقل قول:
راستی این Bless Goddess یا Goddess Bless چیه گاهی میاد؟ احضار روحه؟
منم orc برمیدارم دیگه ! البته فکر کنم 3 ماه دیگه طول بکشه !! فعلا تو لول های زیره 50 حال لول کردن ندارم .نقل قول:
شما واسه UM تو gaia چی بر میدارید؟
pvp هم میرید؟
اصلا اعصاب بحث با nob ها رو ندارم .
نه منظور من اونجایی که وسط بازی یهو یه چیزی مثل فرشته میاد دست کاریت میکنه بعد مینویسه Goddess Bless.نقل قول:
هر چی Bless بالاتر باشه SP , MP , HP شما زودتر recovery میشه ! اگه Bless هم زیره 50% باشه و شما بمیرین به نسبت چند درصد exp از دست میدین .اگه Full Blessبشه که روش نوشته چه سود هایی داره .
جوابتو داده . اون Full Bless ه . وقتی کاملا پر می شه Full Bless می شه . قدرت و ... همه چیزای خوب افزایش پیدا می کنه :دینقل قول:
-----------------
کلا توی این بازی من عاشق Prevent of EXP Loss ام . 24 ساعتیش بیشتر با جیب من هماهنگه . خیلی باهاش حال می کنم .
من امروز با یه یارو داشتم صحبت میکردم گفت تو این بازی اگه بخوای قوی بشی باید کلی پول خرج کنی.
میخواستم ببینم راست میگه؟ اگه اینطوری باشه فکر کنم Perfect world بهتر باشه.
آره.تقریبا لباس هایی که برای کاراکتر میخری هم قیمت لباسهایی که برای خودت از بازار میخری شاید هم گرونتر در بیاد.مثلا من حساب کردم یه تاپ برای واریور اگه بخوام بخرم به پول خودمون حدود 20000 تومان میشه تازه ارزونترینش بود و ست کاملش حدود 100000 تومن میشه.نقل قول:
باید فکر کنی خودت تو نت هستی که داری زندگی میکنی و پول رو برای خودت داری خرج میکنی.
امشب خیلی ضایعه . همه دارکیا نوز کردن 1 کیلو هیت می زنن .
چند تا رنک پایین هم اومدن همه چیشون + 5
هیچوقت انقدر فجیع نمی مردم با دو تا هیت .
نقل قول:
من اگه بخوام 100000 تومن پول بدم میرم یه تبر واقعی میخرم راه میوفتم تو خیابون Mob کشی:5:
هم تنوع زیادی داره هم پیاده روی برای سلامت خوبه.
کاظم اگه میشه لینک جایی که GKP گیلد اونجا نوشته رو برام بذار .
اینم اینک DKP
کد:http://etainpantheon.guildlaunch.com/rapid_raid/members.php?raid_pool=118270&gid=113461&f=713457
با سلام خدمت دوستان
من بازی shaiya رو گرفتم ولی هنوز چیز زیادی ازش نمی دونم لطفا یه توضیح در باره بزرگی مپ و نحوه quest گرفتن و انجام دادن آن و هم چنین نحوه خرید لوازم مختلف یه توضیح بدین.
با تشکر
اوایل بازی که فقط باید mob بکشی quest ها اصلا مهم نیستن فقط جک و جونور باید بکشی تا EXP بگیری بعد به لول ها و شرایطی می رسی که می تونی تو pvp بازی کنی و اصل بازی تازه شروع میشه.نقل قول:
بازی رو شروع کن سوال هایی که تو بازی برات پیش اومد دونه دونه بگو جواب میدیم.
این گیلد جدید ما که مثلا قوی ترین گیلد این سرور هست عجب گیلد مزخرفیه !
چند تا لول بالا که اصلا به هیچ صراطی مستقیم نیستن و همه رو ریز می بینن و اصلا کسی نمی تونه به اینا دستور بده .
من احساس می کنم گیلد ما گیلد ایرانی های اصیل هست !! خفن هم دروغ و چرت و پرت می گن . کلا هر چی بگم از بدی های گیلد شماره یک این سرور کم گفتم . به سلامتی داره می ترکه .
Sammy و Kab دو تا officer اصلی همین حسی که من نسبت به گیلد دارم بهشون دست داده و می گن که گیلد ما گیلد نیست و دارن ترکش می کنن .
امروز 18 نفر از گیلد ما که اکثرا هم لول 60 یا +58 بودن تو raid Kimu به رید 6 نفره reborn باخت و شقه شقمون کردن !!
کاملا همه بیخیال pvp 60 شدن .
2 هفته هم هست که Haru رو انجام ندادن جون گشادیشون میگیره لول بالاها !!
منم که 1 هفته عضو گیلد هستم و تمام event ها رو میریم هنوز Trial mamber نکردن منو !! منم فعلا دیگه تو event هاشون نمیرم ! گرجه دیگه event هم ندارن .
منتظریم این گیلد بپاشه یه گیلد با رییس و آفیسر های بهتر درست شه که 2 زار قاطعیت و فعالیت داشته باشن.
لطفا اگه ممکنه کارایی و مورد استفاده ی آیتم Lucky Charm رو کامل برام توضیح بدین .
بعضی از لپیس ها هستن که اگه لینک کردن اونها fail بشه نه تنها خودشون میشکنن بلکه آیتم شمانقل قول:
مثل سلاح یا Armor رو هم می شکنن.لپیس هایی مثل sonic یا accessories lapis از این جمله هستن.
LC یا Lucky Charm اگه تو اینونتوری باشه اجازه ی شکشتن آیتم رو نمیده.خودش نابود میشه ولی آیتم
شما نمی شکنه.اگه لپیس با موفقیت لینک بشه LC هم باقی می مونه ولی اگه نشه LC به جای آیتم
شما خوهد شکست.سوالی بود در خدمتم.