با سلام
یه سری قیمت مونیتور LG میخوام
20 و 19 اینچ LED
20 و 19 اینچ LCD
لطفا با ذکر مدلش قمیت گرون و اروزن و متوسطش (معمولی خوب) رو بگید ممنون
با سلام
یه سری قیمت مونیتور LG میخوام
20 و 19 اینچ LED
20 و 19 اینچ LCD
لطفا با ذکر مدلش قمیت گرون و اروزن و متوسطش (معمولی خوب) رو بگید ممنون
آخه شما سوالت خيلي حالت كلي داره ! ، لااقل بايد يكي دوتا مشخصه تعيين كني تا بشه راجعش صحبت كرد. به صرفه ترين يعني چي؟ ارزون باشه ؟ خوب اگه مدل 15 اينچ پيشنهاد بدم نميگي كوچيكه ؟ يا منظور كم مصرف بودنه؟ خوب آخه اين مونيتورها بالا و پائينش فوقش 20،30 وات با هم توفير داشته باشن. يا لااقل سقف قيمت تعيين ميكردي مثلا تا 200 تومن ، اينجوري 20 تا جواب گرفته بودي تابحال.نقل قول:
قيمتهاش دقيق نيست ولي يه ايده اي بهت ميده :
کد:http://www.digionline.ir/CategoryPricelist.aspx?cat=10305
میگن بازار ایران پاتو نزارین همینه من ازبازار ایران پرسیدم میگه400یه ثانیه بعد ازبازار رضا اون نمایشگاه سامسونگ کوچیکه پرسیدم میگه330تا350!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
چرا عزيز جان خيلي هم گرون گفته . من ديروز از نماينده سام 360 شنيدم كه بازهم بنظر من خيلي پر گفت فكر كنم قيمت قبلي داشت . كمي صبركني بهتره.
تازه میگه اونا ازماخرید میکنن!!!!!!!!!!!!
كلا گرونفروش همه جا داره ، هم رضا هم ايران هم علا بهترين كار اينه كه آدم به قيمت يكي دوجا اكتفا نكنه تا كسي نتونه مورد عنايت قرارش بده :27:
بفهمن قيمت درست نداري يا عجله داري دخلت اومده !
دوستان عزیر؛ آیا قیمت دقیق EVGA و Gaimward را دارید؟ GTX 470.
Evga قيمتش 380 و gainward هم 362 هستنقل قول:
آها،چشمنقل قول:
چیزایی که می تونم بگم اینه که قیمت حول و حوش 200 تومن حالا 20 30 تومن بالا پایین مهم نیست(اگه هم که ارزونتر شد چه بهتر:31:)
حداقل 19 اینچ(19" به بالا باشه اندازه اش)
led یا lcd بودنش زیاد مهم نیست(البته اگه تو مصرف زیاد با هم فرق ندارند و کیفیت و رنگ تصویرها هم زیاد با هم متفاوت نیست)
و در آخر باید بگم کارم قراره با 3d max و cad و photo shop و sketch up و کمی تا حدودی هم بازی کردن باشه.
ممنونم که وقت میزارید:40:
اقایون و خانوما جون هر کی دوس دارین هر کی میتونه کمک کنه قیمت gtx 570 و gtx 580 تو تهران چقدره؟من یک هفته دنبال قیمتشونم.متشکرم
دیروز یه جا قیمت زوتاک 460 1 گیگ رو داد 210، راستش قیمتش مشکوک میزد نگرفتم، گفتم شاید مرجوعی ای چیزی باشه یا دست دوم.
چنده زوتاک 460؟ جای دیگه قیمت نگرفتم.
اين كارت ها مگه عمده وارد شده ؟نقل قول:
تك و توك اورده بودن عمده من كه نديدم
من zotac مدل 1 گيگ رو 288 قيمت دارم از تهرامنقل قول:
همین که احساس کردم ارزونتره مشکوک شدم، میگن هیچ ارزونی بی علت نیست :31:.
گفتم یهو دیدی گرفتم خراب دراومد، حالا هی بدو دنبال گارانتی.
سلام
قیمت کارت گرافیک XFX- GeForce GTS 250 - 1GB تو بازار چنده ؟
club GTS 250 - 1GB چه طور؟
[QUOTE=pedram_sad;5731130]اين كارت ها مگه عمده وارد شده ؟
تك و توك اورده بودن عمده من كه نديدم
570 gtx رو نمیدونم ولی ati 6970 یک هفته میشه که اومده و از یه جا قیمت دارم به 468 تومن
ارزون ترین 5770 چنده ؟ تو تهران ازکجاااااااااا می تونم بگیرم؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مرسی
آفرين اين شد ! خيلي خوب من دوتا مدل پيشنهاد ميدم :نقل قول:
LG 2050T
Samsung BX2085 plus
هردو خوبن وبا خواسته هاي شما سازگار و همون حدود قيمتا . مباركه :31:
اقا لطفا یکی جواب من بده قیمت gtx570 و ati6970 تو بازار تهران چنده؟چه مارکیِِِی؟
شايدم قيمت هامون جهاني شده خبر نداريم!نقل قول:
ولي اينو من از يه نفر ديگه هم شنيدم.. نميدونم ، شنبه معلوم ميشه .
Gainward بگمونم 145 بود .نقل قول:
دوستان قیمت EVGA GTX460 1GB FTW و معمولیش چقدره
ممنون از پستتنقل قول:
ولی میشه بیشتر در مورد این دو توضیح بدی؟قیمت دقیقشون چطوره؟
led هستن یا lcd ؟(کلا led بخرم بهتره یا lcd ؟)
مسنکه اینجا کسی جواب کسی و نمیده همه ام سوال خودشونو می پرسن یه هووو ببندین thread راحت شین دیگه
نقل قول:
هردو LED هستن و 20 اينچ و 1600*900 و حدود قيمتي 220 -30 و كلا LED بخر كه مصرف كمتر و كنتراست بهتر و اجر اخروي بيشتر و .. لول ديگه چي بگم !!
قيمت دقيق موقع پول شمردن تو فروشگاه تعيين ميشه و كمي هم بقدرت فك خريدار بستگي داره.
FTW من تو بازار ندیدم، ولی معمولی ارزون ترینش 250 دیده بودم.نقل قول:
---------- Post added at 10:36 PM ---------- Previous post was at 10:32 PM ----------
آمارشو گرفتی ما رو هم با خبر کن :46:.نقل قول:
بچه ها قیمت gtx570 و ati6970 تو بازار چنده؟
[QUOTE=arash2750;5731633]شما مطموئنی که 6870 نبود دوست گرامی چه مارکی بود 6950 چی اون رو ندیدی تو بازار چنده ؟؟؟؟؟نقل قول:
ارزونترینش180هست آدرس دادن هم خلاف قوانین هستنقل قول:
ارزون ترین 5770 چنده ؟ تو تهران ازکجاااااااااا می تونم بگیرم؟؟؟؟؟؟؟ مرسی
بازار کامپیوتررضاتهران چهارراه ولی عصر
بازارکامپیتور ایرانیان(یا بهتر بگم بازار فروشندگان بخوربخور)تهران چهارراه طالقانی بالاتر ازخیابان ولیعصر
[QUOTE=mInI_ClockEr;5733021]بله دوست عزیز مطمئنم.6870 sapphire به 328 تومن و 6970sapphire به 468 تومننقل قول:
گفتم شاید این چند خط به درد بچه ها بخوره..
در حال حاضر قیمت LCD با LED زیاد فرقی نداره ...به نظرم LED چون جدید تره به صرفه تر باشه...
قیمت 19"( که در اصل 18.5 اینچ) مارک ال جی180000 تومان(در تاریخ 89.10.10)
بقیه مدل ها بالای 200000 البته مارک سامسونگ هم همین قیمته...
[QUOTE=arash2750;5733859]خدایان را سپاس که سری 69 هم آمد، فکر کنم با این اوصاف قیمت 68 بیاد پایین.نقل قول:
دفعه صدم دوستان هر کی میدونه قیمت gtx570 چنده تو تهران لطف کنه و بگه
آقا این EVGA GTX460 1gig قیمت بازارش چنده دقیق کسی میدونه؟
تو lion گذاشته 258 کسی میدونه قیمتهای این lion چقدر با بازار فرق میکنه؟
سلام.نقل قول:
دفعه صدم دوستان هر کی میدونه قیمت gtx570 چنده تو تهران لطف کنه و بگه
هنوزهیچ مدلی ازهیچ برندی من که توبازار کارمیکنم ندیدم.
قیمتش عالیه بازار فکر نکنم از 270 ارزون تر باشهنقل قول:
سلام.نقل قول:
نمره قیمتت20
کجامیدن من100تامیخوام!
قیمتش همینه؛ بجای خط ها همین lion computer رو بزارید.نقل قول:
کد:http://------------.ir/index.php?product_id=2783
من 250 هم دیدم، تو پایتخت.
بله قیمت لیون درست است ... من همون روز زنگ زدم چون کنجکاو شده بودم .. گفتن تو بازار برای وارد کردن برند Evga رقابت زیاد شده و قیمت شکسته شده . به نفع مشتری شد.
من توی بازار 253 هم دیدم
خیلی ممنون علی جان لطفا هر وقت خبر دار شدی منم در جریان بزار اخه من قیمت ati6970 دارم به 468تومن,اگه این بیاد و ارزونتر باشه بخرمنقل قول:
سلام.نقل قول:
خیلی ممنون علی جان لطفا هر وقت خبر دار شدی منم در جریان بزار اخه من قیمت ati6970 دارم به 468تومن,اگه این بیاد و ارزونتر باشه بخرم
برای تشکرکردن ازدکمه تشکر استفاده کنید لطفاًکه تایپیک شلوغ نشه 570هم شاید هفته بعد بیاد ولس یه ماه باید صبرکنی قیمتش بیفته.