آقا پس اون قضیه حداکثر میزان دریافت چیهنقل قول:
میگم شما یه فداکاری بکن این 8 گیگ رد کن ببینیم چی میشه:31:
Printable View
آقا پس اون قضیه حداکثر میزان دریافت چیهنقل قول:
میگم شما یه فداکاری بکن این 8 گیگ رد کن ببینیم چی میشه:31:
دوستان از دیشب تابحال جیز .بی ان دچار مشکل شده...مشکل از داتکه؟چون دوستم از همین سرویس رو شاتل بعد از قطعی دیشب راحت استفاده میکنه
برای من کلا قطع بوده و دانلودی نکرده
سرویس اینترنتون و یا همین سرویس جیز. بی . ان؟
:31::31:مومن مقدس سرویس اینترنت بدون احمق شکن چه معنایی داره؟ مگه این که بخوای سایت تنبان رو کلا ریپ کنی :31::31:نقل قول:
اخه برا خودمم قطعی داشت برا همون گفتم:10:نقل قول:
پس گویا برا شمام مشکله داره؟
خیر برادر این متشرع کمترین حسب : حافظ سرّک و مبلغ رسالاتک ضد ضربه هستم و پدر جد آفریننده چیلتر هم نمیتواند کاری بکند چه رسد به مفتخورهای معلوم الحال :31::31:نقل قول:
این کسی که من ازش وی پـی ان میگیرم گفت که یه خرابکاری هایی کردند و بهم کانکشن با تنظیمات جدید داد و گفت فقط روی سون کار میکنه و وی پـی ان روی XP تعطیله!
اره
sstp ها کار میکنه که اکس پی ساپورت نمیکنه
منم که این سیستمم اکس پی هست ....:13:
الان که p p t p کار میکنه. :5:
تازه راه افتاده :31:نقل قول:
سلام،
بچه ها من وایمکس مبین نت داره، داتک بهم زنگ زد گفت بهم اشتراک Adsl میدن.
من میخوام 512 3 ماهه ویژه با 33 درصد تخفیفشو بگیرم. سرعت دانلودم بنظرتون چقدره؟ ما مرکز مخابراتی پاسداران هستیم.
داتک سرویس های حجمی رو دو برابر میبنده.نقل قول:
یعنی 512 بگیری روی 1مگ برات میبنده و سرعت دانلودت تا 100 میره.
سلام
دوستان کسی هست اینجا از سرویسای CRA داتک استفاده کرده باشه ؟ من از قدیمیای داتکم 512 نامحدود دارم احتمالا ماه بعد بخوام 1 مگ یا 2 مگ CRA بگیرم میخواستم بپرسم کیفیتش به چه صورته ؟
ممنون
سرویس CRA چی هست ؟نقل قول:
منم الان رفتم این سرویس رو دیدم
مثه اینکه داتک تازه این سرویس را راه اندازی کرده
دوستانی که از کاربرای قدیمی داتک هستند حتما یادشون هست که قدیم نسبت شیر همین 1 به 10 بود.من یادمه اون موقع 128 داشتم که به جای سرعت 16 همیشه با سرعت 12 دانلود میکرد.حالا نمیدونم این سرویس چگونه هست.اگه واقعا مثه همون سرویس قدیمیش باشه من حتما به سمت این سرویس جدید کوچ میکنم.چون همین الانش دارم ماهی 50 واسه 512 میدم.اینجوری میتونم 1 مگ داشته باشم.تازه در منطقه ما فکر نمیکنم خیلی ها از داتک سرویس داشته باشن.
فکر کنم داتک به این خاطر سرویس جدید گذاشته که مخابرات به خاطر قیمت بالا بهش گیر داده(البته این یه احتماله).خداییش داتک قیمتاشو چند برابر کرده نامرد
حالا یه چند ماهی منتظر میمونیم تا ببینیم چه فیدبکی از این سرویس میرسه
خدا کنه مثه همین سرویسی که الان دارم خوب باشه تا سروی 2 مگ ازشون بگیرم
راستی یکی این جمله رو به زبان فارسی ترجمه کنه ببینیم چی نوشته:
نقل قول:
به عنوان مثال مشترک سرویس۱۲۸ کیلو بیت در ثانیه که نسبت اشتراک سرویس آن، یک به ده تعیین و تعریف شده باشد حداقل۱/۵ کیلوبایت در ثانیه از خدمات بهره مند خواهد شد.
من 256 اش رو گرفتم دیگه برادر
نامرد همه سرویس ها رو رو نصفش میبنده
اینم یکی از بچه ها تو پی تی گفته:
میگم اینکه داتک همه سرویس های مخابراتیش رو نصفه سرعت میبنده تخلف نیست؟نقل قول:
256 منم رو 128 بسته دو مگ شما رو هم رو یک مگ
شرکت های دیگه هم یعنی اینطوری این سرویس هاشون رو میدن؟
بلهنقل قول:
از کار و زندگی انداختن ما رو
از یه طرفم مسنکه سرور sync فایرفاکس هم بلاک شده چون برای من چند روزه همش داره ارور میده
اسکایپم هم وصل نمیشه دیگه همه مشتری ها و کارام مونده زمین
اگر میخوای بگیری برادر زودتر بگیر چون یوزرهاش بیشتر میشه همینطور
من که ماهه دیگه فک نکنم اینو تمدید کنم مستقیم میرم از خوده مخابرات میگیرم سرعتش هم بهتره
داریوش فکر نکنم که همیشه همین طوری باشه ها.یعنی اینکه شاید اولشه سرعت رو نصف کردن.شاید بعدا تغییر بدن و همون ضریب 1 به 10 باشه
تو یعنی راضی نیستی که میخوای برای مخابرات.مخابرات سرویسش آشغاله ها
به نظر تو واسه معنی که دائم و به صورت 24 ساعته دارم دانلود میکنم نمیارزه که برم و این سرویس رو بگیرم؟
من وی چی ان ندارم اما با فیلتر شکن خودم به راحتی دارم کار میکنم.حتی اون موقع که ماله همه بسته بود مال من به راحتی کار میکرد.
شما هر کاری که میکنی حواست باشه این سرویسی رو که با این قیمت الان داری ، اگر تغییر بدی دیگه نمیتونی بگیری ، واگرنه من هم دقیقا شرایط شما رو دارم و به سرویس های جدید فکر میکنم ، همینطور به 2 مگابیت ایرانسل.نقل قول:
من به احتمال زیاد یک خط دیگه هم از مخابرات بگیرم و سرویس جدید رو روی اون خط وصل کنم تا بتونم سرویس فعلی رو هم حداقل تا یه مدت نگه دارم.
دیگه خسته نباشن اونطورینقل قول:
بابا ملت با 128 مخابرات که 9 تومن هم بیشتر نیس ماهی سرعتشون تا 22 هم میره و دانلود دارن:31:
فقط بدیش اینه که منطقه ما کسی آشنا ندارم که مخابرات داشته باشه ولی بقیه منطقه ها هستن دوستان
در مورد گرفتن سرویس هم با خودته انتخابشه الان که اوضاع اینطوریه حالا بعدا معلوم نیس چی بشه
فیل کشت چیه؟:20:به ما هم بوگو یواشکی
دقیقانقل قول:
ریسکه دیگه
منم 27 بود سرویسم الان بخوام برگزدم شده 42
در مورد خط هم اگر خواستی بگیری اینترنتی ثبت نام نکن که اوضاشون داغونه
حضوری 50 تومنه
2-3 روزه هم نهایت وصل میکنن
آره میدونمنقل قول:
خیلی وقت ها هم سر همین میترسم که سرویس رو عوض کنم
ما الان خونمون یه خط دیگه داریم ولی خیلی دنگو فنگ داره بخوام سیم ازش بکشم تا بیاد نزدیک کامپیوتر
به خاطر همینکه منتظرم ببینم چی پیش میاد
اینکه میگی تا 22 میره خوب بله ممکنه نوسان داشته باشه و بره بالا و بیاد پایین.اینکه دلیل نمیشه.اصلا سرعت دانلود منیجر که ملاک نیستنقل قول:
ممکنه پایین بیاد و به 2 هم برسه.کلا مخابرات همه چیزش با خودته و چیزی به اسم پشتیبان تعریف نشدس
بازم صبر میکنم
فیل کش هم ماله سرور خودم هست.یعنی از طریقی برنامه ایی وصل میشم به سرور شخصیم و از اون طریق به عوان فیل کش از سرور هم استفاده میکنم.البته استفاده اصلیم از سرور چیز دیگس اما در کنارش میشه به عنوان فیل کش هم ازش استفاده کرد.اتفاقا به چند نفر از دوستام هم اکانت فیل کش فروختم که اونام مشکلی نداشتن و راضین
ای بابا:31:نقل قول:
برادر دیگه منو میشناسی که من وقتی عددی میگم یعنی دقیقا با همون عدد دانلود داره یعنی اینجا 22 تا 22 تا عدده recieved از کانکشن ویندوز اضافه میشه:46: وگرنه اون سرعته نوسانی که بله تا 40 هم ممکنه بره و بیاد ...
حالا ببین چه کار میکنی به ما هم خبرش رو بده
میگم از بچه ها کسی با چیزپیانش مشکل سرعت نداره؟ برای من چندروزه وصل میشه ولی سرعتش در حده 1-2 کیلو هست هر چی هم به پشتیبانیش میگم اینطوریه میگه فقط شما مشکل داری همه اوضاشون خوبه
چه طوریاس اونوقت؟
بچه ها میگم من تو این هفته اخیر از وقتی که این چیزپیان ها رو دست کاری کردن اصلا اینترنت معمولیم هم مشکل دار شده
نمیدونم موضوع چیه ولی اسکایپ وصل نمیشه از اونور minilyrics نمیتونه وصل شه ارور میده بعد sync فایرفاکس بلکل از کار افتاده و مشکلات مشابه
شما از این مشکلات ندارید؟
پشتیبانی چرت و پرت میگه فقط SSTP درست کار میکنه فعلا.نقل قول:
منم همین حدس رو میزدم
تنکز :دی
دوستان پارس آنلاین هم سرویس های جدید معرفی کرده.فکر میکنم که بقیه سرویس دهنده ها هم یه حالی به قیمت ها داده باشن
راستش خیلی حال ندارم بگردم دنبالش.از امروز که شنیدم استیو جابز فوت کرده حالم گرفتس.
اگه خبری داشتید مارو هم بی نصیب نزارید
بله آسیاتک و اینها هم قیمت جدید دادن.نقل قول:
راستی پورت های PPTP هم از دیشب باز شده.
جالبه که قیمت اشتراک های CRA توی همه شرکتا بازم با هم فرق میکنه.من نمیدونم اینترنت که اینترنته پس چرا فرق میکنه با هم...
من نمیدونم چرا هیچ تغییری پس توی قیلتر شکنم احساس نمیکنم.کلا هیچ پورتی واسه من بسته نیست :دی
128 cra دارم
قطعی نداریم و سرعت دانلود 5-9 هستش
پس بفرمایید دایال آپ بدون قطعی دارید:31:نقل قول:
خوب شد پس من 256 گرفتم
128 خود مخابرات که بهتره با این حساب!!!نقل قول:
اتفاقا من خونه یکی از فامیل که مخابرات داره دیدم سرعت دانلود 9 هستشنقل قول:
من تقریبا راضی هستم که قطعی نداریم
بابت این رضایت ویژه چقده میدی؟نقل قول:
به طور کلی دانلود 128 مخابرات بین 17-18 و 256 بین 29-30 هست، بعضی مناطق مخابراتی هستن که مشکل دارن. بهتره از منطقه خودتون پرس و جو کنید.نقل قول:
عجب ترافیک شیپینگ فجیعی گذاشتن روی رپیدشیر, توی اون روحشون. :2:
سرعت دانلود CRA 512 داتک چنده ؟ ممنون میشم کسی میدونه بگه .
بستگی به مخابراتتون خیلی داره! ممکنه یوزر زیاد باشه سرعته 5 هم نسیبتون نشه ممکنه هم خلوت باشه تا 22 هم دانلودتون برهنقل قول:
شانسه دیگه برادرنقل قول:
من قطعی ندیدم فقط پینگش بالاس و یه مقدار فیـــلترینگش گیر تر از جاهای دیگس
ولی باز نسبت به قیمته 9 تومن اگر مخابرات منطقتون بده به نظرم میصرفه به ریسکش
البته مخابرات 15-19 هست بیشتر میانگینش تا جایی که من دیدمنقل قول:
128 مخابرات اینطور که پیداست فقط به درد میخوره 256 اش نمیصرفه زیاد
از چه لحاظ برادر؟ خوب بکش رو سرورهای دیگه از اون دانلود کن اگه مشکل دارهنقل قول:
اونم باید رو 256 ببندن با این اوصاف یعنی سرعته دانلودتون خوب باشه در حده زیره 32 کیلوبایت در ثانیه و اکثرا رو 26-30 باید باشه:46:نقل قول:
ماهی 12 تومن 256 مخابرات ار ماهی 12 تومن 128 CRA داتک و پارس بیشتر می صرفه که!نقل قول:
والا من تو این یه سالی که از داتک اومدم مخابرات راضیم.
زمانی که داتک داشتم حداقل هفته ای دو سه بار قطعی داشتم.
پ.ن. الان دوستان می گن این عامل نفوذیه! D: ، دیدم حرف مخابرات شد گفتم...