تقریبا تمام تولیدات یک شرکت در یک دوره ی زمانی صدای یکسانی دارندنقل قول:
کیفیت ساخت شافل بهتره
هدفونشم بهتره
ولی کلا تفاوتی نمیکنه
چون برای اینکه از صدا لذت ببرین باید صد در صد هدفونتون رو جدا تهیه کنید.
Printable View
تقریبا تمام تولیدات یک شرکت در یک دوره ی زمانی صدای یکسانی دارندنقل قول:
کیفیت ساخت شافل بهتره
هدفونشم بهتره
ولی کلا تفاوتی نمیکنه
چون برای اینکه از صدا لذت ببرین باید صد در صد هدفونتون رو جدا تهیه کنید.
به نظر شما هدفون 630 کریتیو رو شافل خوب جواب میده
دوست عزیز هدفون رو باید تو بخش مربوط به خودش سوال کنید.نقل قول:
سلام .
یه پلیر حدود 150 تومن میخوام . اینکه مموری ساپورت کنه یا استورجش 8 یا بیشتر باشه برام مهمه . کیفیت صدا هم همینطور .
آهنگم بیشتر راک و پاپ و رپ ...
ترجیحا صدای بیس خوبی داشته باشه .
تهران نیستم ، طوری باشه بتونتم تو نت پیدا کنم .
راستی ، پلیرهای کریتیو چطورن ؟ قیمت مناسبی نسبت به امکانات دارن .
خیلی ممـنون .
علیک سلامنقل قول:
اگر یکم روی قیمتتون بزارین
cowon i9 8 g
قیمتی حدود 165 تومن داره.
برای پلیر احتیاج نیست از تهران یا نت تهیه کنید
توی شهر خودتون هم نمایندگی داره.
نمایندگیش شرکت نامداران هستش
که میتونید شمارشو از مخابرات بگیرین.
سلام.خسته نباشید
یه دستگاه ام پی فور iriver s100 دارم اصلا روشن نمیشه.نه زمین خورده نه به آب خورده
به کامپیوتر وصل میکنم یه صفحه میاد که پیدا کنه دستگاه رو ولی پیدا نمیکنه حالا بنظر شما مشکل از کجاست که اصلا روشن نمیشه؟
سلام مجدد.کسی نیست کمک کنه اینو روشنش کنم؟نقل قول:
سلام .
یه voice recorder که ضبط صدای عالی داشته باشه تا فاصله قابل قبول و مدت زمان ضبطش خوب باشه همین طور شارژش هم مناسب باشه. برای کلاس درس می خواستم
نهایت 250000هم میتونم هزینه کنم .از دوستان تقاضا دارم مدل مناسبی رو معرفی کنن .با تشکر
.............................................
سلام به دوستان خوبم راستش من چند وقتی بود که یه mp3 پلیر سونی داشتم اما بعد از اینکه کیفیت صدای آی پاد رو گوش کردم تصمیم به خرید آیپاد گرفتم اولش میخواست شافل بگیرم که متاستفانه مدل جدیدش تنها 2 گیگ ظرفیت داره که کمهدر حین تحقیقات به تعاریفی از برند کووان برخوردم تا جایی که بعضی ها گفتن از آیپاد بهتره اول از شما میخوام که یکم در مورد کیفیت کووان بهم توضیح بدین و اینکه آیه در حالت ساده و بدون اعمال اکولایزر آ شفافیت و تفکیک پذیری آیپاد رو داره؟در ضمن بودجه من در حد خرید i9 هستش در کل برای من کیفیت صدا حرف اول رو میزنه ممنون میشم اگه بنده رو راهنمایی بفرمایید
سلام.
خواستم بدونم آی پود شافل فولدر بندی داره یا خیر؟
سلامنقل قول:
بله داره شما میتونی از طریق نرم افزار آیتونز آهنگاتون رو به صورت پلی لیست های مختلف درست کنی و بعد انتقال بدی به آیپاد روخود دستگاه هم دکمه ای وجود داره که با فشردن اون میتونی به صورت صوتی اسم آهنگ و میزان شارژ واسم پلی لیست هارو بفهمی
MP3 PLAYER دور و وره 50-60 تومن چیزی هستش.؟ راهنماییم کنید
ببخشید یه سوال دیگه. می خواستم بدونم با رنج قیمت آیپود شافل بهترین گزینه همینه؟نقل قول:
نقل قول:سلام.نقل قول:
Cowon i9 از نظر کیفیت با اختلاف زیادی بهتر است.
موفق باشید.
سلامنقل قول:
بله هست
میتونید Archos Key 4GB
رو تهیه کنید.
لبته اگر با کمی افزایش بودجه samsung YP u5
رو انتخاب کنید خیلی خیلی مدل بهتریه.
در مورد کیفیت صدای کووان و برتری اون بر ipod شکی نیست.نقل قول:
در پلیرهای کووان با تنظیمات واقعا گسترده ی اون شما واقعا خروجی صدا رو کنترل میکنین.
ولی نکته ایکه هست اینه که تمام قابلیت های کواان به خاطر افکت های اونه
بنابراین در حالت ساده و بدون اعمال اکولایزر صدای خیلی خوبی ندارند.
در ضمن قدرت خروجی پلیرهای کوان خیلی بالاتر از امثال ایپادهاست که این باعث میشه بتونه تعدادی از حتی هدفونهای فول سایز هم به راحتی درایو کنه.
سلام،
قصد خرید یک MP4 Player رو دارم و بیشتر به خاطر ریکورد صدا میخوام.میخوام سر کلاس روی میز خودم که میذارمش صدای استاد رو خوب ضبط کنه.تو رنج 200 تومن از برندهای معروف مثل سونی و سامسونگ یا اپل چیز خوبی پیدا میشه ؟
سلامنقل قول:
یکی از بهترین رکوردر های موجود تو رنج قیمتی شما
Samsung YV-VP2
با سلام
دوستان بنده یک عدد mp3 player Sony NWZ-B162F دارم
اول قصد خرید یک هدفون خوب براش داشتم ولی میخواستم قبلش بپرسم کدومش بهتره؟
داشتن یه هدفون خوب + یه pm3player متوسط
و یا داشتن یک mp3player خوب و هدفون متوسط
؟!
(یعنی مثلا یه بودجه ای که هست ,اگر خرج هدفون بشه با پلیر سابق بهتره یا خرج پلیر با هدفون فعلی)
-----------
شنیدم مدل های cowon با توجه به قیمتشون کارایی خیلی خوبی دارن
مدل cowon iaudio 9 رو دیدم و مدل E2 که در سایت امرتات زده بود
نظرتون راجب این مدل ها چیه؟
آیا کیفیت خروجی صدای e2 از سونی من بالاتره؟
در این رنج قیمتی چه mp3playerی رو توصیه میکنید؟
آیا اختلاف قیمت بین این مدل های مختلف صرفا برای امکانات اضافی مثل صفحه ی لمسی و پخش ویدئو و .... هست یا کیفیت صوت نیز تفاوت محسوسی داره؟
با تشکر
سونی صدای خیلی خوبی دارهنقل قول:
درسته که صداش در حد کووان نیست ولی خوبه
در حورد e2 من توصیه نمیکنم
چون نبود صفحه ی نمایش بسیار میتونه آزار دهنده باشه
در مورد شما ارزش خرید هدفون بیشتره
البته اگه بخواین full size تهیه کنید
باید کووان بخرید چون سونی توان لازم برای راه اندازی فول سایز ها رو نداره
درود. من یه O2 داشتم که متاسفانه خراب شد. حالا می خوام یه اسمارت پلیر بخرم! اول خواستم یه تاچ 32 گیگ بگیرم(البته دست دوم) گفتم صداش تو ذوقم نزنه! حالا cowon محصولی با این مشخصات داره؟ z2 چطوره؟ + اینکه نظر شما چیه آیپاد بگیرم یا اینو؟
پ.ن:با هدفون Sennheiser HD25-1 II
سلام خوبی؟نقل قول:
چه زود میگذره انگار همین دیروز بود که داشتی هدفون میخریدی... ای ای ای
Z2 با ااین هدفون خوب جواب میده.
آیپاد شاید به تنهایی نتونه این هدفون رو به خوبی جواب بده. ولی خب واقعیت هم اینه که با گذشت زمان هی خرید پلیر های کوون ازمنطق دور تر میشه چون همچی صدا نیست. شاید یکی مثل من فقط با این مشخصه کار داره ولی خب با صرف همچین هزینه ایی و گرفتن خروجی که خیلی فاصله از محصولات سالیان گذشته نداره واقعا تو ذوق میزنه مخصوصا محصولات جدید مثل X9 و R7 و Q5 ,A5 اگه خیلی دلت برای O2 تنگ شده برو یکی از این ها رو بگیر واقعا مو نمیزنه!
اصلا انگار نه انگار کلی سال گذشته.
آره تو خوبی؟نقل قول:
آره یادش بخیر...
آخه من مشکلم اینه که موبایلمم واسه دهمین بار خراب شده و دیگه نمی خوام درستش کنم ، واسه همین یه گوشکوب می خوام بگیرم که هیچیش نشه :دی به جاش کارایی و که با اسمارت فونم می کردم با پلیرم کنم واسه همین osش واسم مهمه که اندروید یا iOS باشه. در مورد اون حرفت به نظر من مساله اینه که واقعا" جای پیشرفت واسه یه پلیر در اون حد نیست از نظر صدا و شاید اصن واسشون به صرفه نباشه که واسه یه دستگاه هندهلد کلی خرج کنن که بتونن آمپ های قوی و... توش جای بدن در حالی که 90% استفاده کننده ها خروجیشون اصلن توانایی نشون دادن این کیفیت رو نداره، نمیدونم... Z2 تو بازار ایران هست؟ قیمتش چقدره؟ راستی D3 Plenue چطوره؟ اونم قیمتش چقدره؟
نقل قول:
طرف D3 اصلا نرو!
یه وسله باید درست بی نقص کار کنه. معنی نداره برای هر کار کوچکی کلی رووتش کنی و دست کاریش کنی... تازه باز ساده ترین چیزها روش نصب نشه و نهایتا هم قیمتش نجومی باشه.
Z2 اولین آپدیت کوون بعد J3 (به نوعی بعد S9 هست.)
هر چند سخت افزراش مال سال 2010 هست.
با سلام خدمت اساتید
من دو تا سوال داشتم از حضورتون:
من دنبال یه پلیر هستم که کیفیت ضبط صدای خوبی داشته باشه (ریکوردر نمیخوام، همینکه در مقایسه با یقیه پلیر ها قویتر رکورد کنه کافیه) همچنین عمر بالای باطری داشته باشه (اگر باطری قلمی بخوره که چه بهتر) و اگر رم هم بخوره که عالیه (پارامتر های دیگه مثل کیفیت پخش در اولویت های بعدی قرار دارند و اصلی ها مواردیه که ذکر شد)
برادرم هم میخواد یه پلیر با سیستم عامل اندروید بخره که وایرلس هم برای اینترنت داشته باشه
مهمترین ملاکشم عمر باطری و اپدیت شدن اندروید هست
از دوستان مطلع تقاضا دارم برای هر دو مورد راهنمایی کنند
پیشاپیش از دوستانی که زمان میزارند و راهنمایی می کنند بسیار متشکرم
سلامنقل قول:
دوست عزیز نفرمودین تو چه رنج قیمتی
تو رنجهای مختلف انتخاب های مختلفی میتونید داشته باشین.
از توجهتون ممنونمنقل قول:
در مورد پلیر اول قیمت هرچی کمتر باشه بهتره طبیعتا
اگر امکانش باشه که چند مدل رو معرفی کنید و از بین اون ها بشه انتخاب کرد بهتره (مبلغ مد نظرم زیر 100 هزار تومان هست تقریبا)
در مورد دوم هم اگر امکانات خوبی داشته باشه تا 350 یا 400 هم میتونه هزینه کنه برادرم
در هر دو مورد هم اگر مدل خوبی با قیمت بالاتر باشه ممنون میشم معرفی کنید و بفرمایید که میرزه بیشتر هزینه کنیم با توجه به معیار ها یا نه
سپاس مجدد
در مورد خودتوننقل قول:
سامسونگ u6 80000
کووان i9 160000
البته هیچکدوم باتری و مموری نمیخورند ولی باتری خوبی دارند و مدل دومی بهترین کیفیت ضبط رو در بین پلیر ها داره و اگر توانایی دارین مدل دوم رو انتخاب کنید خیلی بهتره مخصوصا که هم صدای خیلی خوبی هم باتری بهتری داره
در مورد برادرتون هم مدلهای گلکسی پلیر مدلهای مناسبی هستند
و تو رده ی شما
Samsung Galaxy Player YP-G1 8GB 360000
Samsung Galaxy Player YP-G70 8GB 470000
همه قیمت ها حدودیه
مدل دوم صفحه ی بزرگتر و بهتری داره
در مورد اپدیت شدن این دوتا دومی چندتا اندروید براش بود ولی برای اولی چیزی پیدا نکردم.
در ضمن برادرتون باید بلد باشه اندروید بر روی پلیر نسب کنه
که البته تو همون لینک هایی که اندرویدش هست
اموزش نسب اون هم هست.
از راهنماییتون بی نهایت ممنونمنقل قول:
خیلی لطف کردید
یه سوال دیگه هم داشتم
من رفتم سایت کووان و i9 و i10 رو دیدم
قیمت حدودی i10 چنده و چقدر نسبت به i9 برتری داره؟
اگر بخوام بیشتر هزینه کنم i10 رو با توجه به قیمتش توصیه می کنید؟
کلا این محصولات در خارج از کشور ارزونتره؟ میرزه بزارم وقتی رفتم بخرم؟ (احتمالا تا 2 ماه دیگه برای مدتی برم کانادا)
مجددا ممنونم
i10 صفحه ی بزرگتر و باتری بهتر داره ولی بزرگتر هم هست و به سبکی و جمع و جوری i9 نیستنقل قول:
ولی بقیه ی موارد تقریبا یکیه
دیگه تصمیم با خود شماست که این باتری براتون چقدر مهم باشه
بستگی به قیمت دلار داره
میتونید یه قیمت از امازون بگیرین و به دلار حساب کنید و خودتون مقایسه کنید
سلام دوستان من یه پلیر میخوام بخرم،این خصوصیات مدنظرم هست:
1) کیفیت صدا.
2) پلیر بتونه هدفون های فول سایز رو هم ساپورت کنه (قبلا یه سونی b163f داشتم که هدفون mdr-zx300 رو بهش وصل میکردم صدای خروجی زیاد بلند نبود اما با هدفون های خود پلیر بلندی صدا خوب بود(حالا نمیدونم این هدفون من جزو فول سایز ها محسوب میشه یا نه:31:).
3) اکولایزرش خوب و بدرد بخور باشه (اون سونی که داشتم یه دکمه bass داشت که خیلی خوب فرکانس های بیس رو تقویت میکرد اگه با اکولایزر پلیر جدبد هم به نتیجه مشابه برسم خوبه:8:).
4) سبک های مختلف گوش میدم.
مدل هایی که خودم انتخاب کردم اینا هستن:
cowon i9 4GB
iriver E300 4GB
sony nwz-e463
*درمورد این سونی شک دارم چون توان خروجیش اندازه پلیر قبلیمه (5+5mw) و نمیدونم میتونه هدفون های فول سایز رو راه بندازه یا نه!
دوستان اگه لطف کنن بگن که کدوم یکی از اینا بهتره و بیشتر به کار من میاد ممنون میشم.اگه پلیر دیگه ای توی همین محدوده قیمت هست که بهتر از اینا باشه هم بگین:31:
یه چیز دیگه: خدمات پس از فروش این پلیر ها چطوره؟اگه یه موقع کابل usb و... خواسنم گیر میاد؟ممکنه بعد از یه مدت لازم باشه باتری عوض بشه؟
ببخشید طولانی شد:20:
من میخوام از این دستگاه های دی وی دی پلیر پرتابل بخرم ولی هیچ اطلاع دقیقی ندارم لطفا راهنمایی کیند
]نقل قول:
مدل کووان بهترین مدله
و تمام ویژگیهایی که میخواین رو داراست.
اگر صفحه ی نمایش بهتر و باتری بهتر بخواین
میتونید کووان i10 رو هم در نظر داشته باشید.
سلام به همه
آقا من يه گوشي Sony Ericson X8 دارم و خروجي صداش واقعا بالاست...
ميخواستم يه i9 بخرم
حالا با اين وضعيت به نظرتون i9 شاخ اين غولو ميشكنه؟
تنها راهنمایی که میتونم بکنم اینه که حتما از مارک های معروف و معتبر بخریننقل قول:
از مارک هایی مثل سونی و سامسونگ
نه امثال مارشال و سانیو و ......
کیفیت صفحه ی نمایش مهمترین چیزه
و بعد از اون باتری
معمولا دستگاهی که این ویژگیها رو داشته باشه شاید با یه netbook و یه دی وی دی رام اکسترنال اختلاف قیمت زیادی نداشته باشه.
پس میتونید این انتخاب رو هم در نظر داشته باشین.
اینکه شاخ این غول رو میشکنه شکی در اون نیستنقل قول:
ولی این هدفون شماست که باعث میشه بفهمید شاخ این غول رو میشکنه یا از جا در میاره:31:
به نظرم کیفیت صفحه نمایش آنقدر مهم نیست که به جای i9 ، مدل i10 رو بگیریم.
ولی مسئله باتری فرق میکنه. میتونید بگید مثلا باتری i10 چند درصد نسبت به i9 خویه؟ منظورم اینکه چند ساعت بیشتر شارژ نگه میداره؟ (در حالت مساوی)
سلام
قیمت سونی E464 چنده الان؟
بلهنقل قول:
i9 25
i10 35