در میان انواع مودم های Adsl مارک |آلفکس هم توصیه میکنم که علاوه بر قیمت مناسب 30000 تومانی
دارای امکانات خوبی از قبیل : DMz- Nat- ACsess list و fire wall داخلی میباشد
Printable View
در میان انواع مودم های Adsl مارک |آلفکس هم توصیه میکنم که علاوه بر قیمت مناسب 30000 تومانی
دارای امکانات خوبی از قبیل : DMz- Nat- ACsess list و fire wall داخلی میباشد
سلامنقل قول:
من الآن 4 ساله سرویس ART1 شاتل دارم. 3 سال مودم asus-am602 داشتم و حدود 10 ماهه که Asus-wl600g دارم. همونطور که sajad عزیز گفت مسئله سازگاری رو واسه قالب کردن مودم های خودشون میگن.
تا 7-8 ماه پیش asus رو هم داشتن و جزو لیسی که شما گفتین بود . حالا احتمالا asus ندارن از لیست سازگاریشون هم حذف شده:31:!!
من خودم سر این موضوع خیلی حساس بودم ( 10 ماه پیش کلی فروم رو شخم زدم ). نتیجه اینکه :
یا حق . . .کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3843283&postcount=3160
نقل قول:
دوست عزیز این کار را هم انجام دادم ip ادرس را هم دارم اما برای اینکه وارد سرور نمی شه می خواستم ریستش کنم تا پسوردش به حالت اوله برگرده که نمی شه ایا نمایندگی پس از فروشی داره این مدل از دستگاه در تهران tp-link
سلام جناب a6l3iنقل قول:
جديداً asus يك مدل جديد wireless adsl router اعلام كرده
dsl-n11 wifi adsl2+/2
فعلاً فكر نمي كنم وارد بازار هاي دنيا شده باشد .اينم لينكش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو خود سايت asus در قسمت محصولاتش نبوداما در قسمت news بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
وقتی آی پی رو میزنید وارد نمیشه یا پسورد میخاد؟
اگه پسورد یادتون رفته و ریست هم نمیشه باید با خدماتش تماس بگیرید.
چون بدون یوزر پس هیچکاری نمیشه کرد.
همونطور که گفتی هنوز تو تنوره و وارد بازار نشده. مودم های adsl موجود تو بازار ( از منوی سمت چپ گزینه ADSL رو انتخاب کنید ):نقل قول:
N13 اش هست که نسبت یه wl6oog دارای 2آنتن اضافی و دو پورت usb هستش. منکه 10 ماه پیش wl600g رو 160 تومن گرفتم . الآن نمی دونم . ولی بعیده زیر 140 - 150 باشه.کد:http://www.asus.com/ProductGroup2.aspx?PG_ID=d1ZYpgq6iBbAabG3
مودم فقط level one ،تحت لیسانس آلمان.
یه چند تا سوال :
مودم من اکسس پویته ، 4تا هم لن داره ، حالا راهی هست که برای یوزر هایی که با وایرلس وصل میشن، پسورد گذاشت؟ برای اونهایی که با لن وصل میشن چی؟
میشه با وایرلس شبکه درست کرد ولی همه به انترنت دسرسی نداشته باشن؟
نقل قول:نقل قول:نقل قول:از همه دوستان که راهنمایی کردن ممنونم. راستش خودمم کم کم دارم به این نتیجه میرسم. که همه این چیزا نقشه واسه جیب ماست.نقل قول:
فقط چون وارد نیستم نمیدونم توی تنظیماتش دچار مشکل نمیشم.asus am 604 چطوره. نمیدونم شیراز گیر میاد یا نه قیمتش توی همین رنج 80 تا 86 هست که دوستمون گفته؟ کاراییش چطوره؟ شنیدم این مارکایی که خودشون گفتن هم سخت گیر میاد توی بازار. در واقع تو انحصار خودشونه.
اگه مجبور شدم از بین مارکای خودشون بگیرم کدوم رو پیشنهاد میکنیدParadyne، Billion و 3com، که البته وایرلس هم باشه
از همگی ممنونم
سلام.چند تا سوال ابتدایی داشتم:
1-مودم من 5 تا چراغ داره که یکیش واسه USB هست.آیا نصب USB الزامیه؟
2-از کجا متوجه شیم که خط اینترنت ای دی اس ال راه اندازی شده؟ممنون از جوابتون
بله دوست عزیزنقل قول:
امکان پسورد گذاری و انکریپشن سیستم وایرلس در همه ی روتر ها وجود داره .:20:
هر مودم وایرلسی ، واسه خودش یه نرم افزار داره که توسط اون شما میتونین واسه شبکه پسورد بذارین. این پسورد معمولا 5 یا 13 کاراکتری هستش. و فقط به user های وایرلس تعلق میگیره و واسه همشون یکسانه . این بهترین روش واسه امنیت شبکه دربرابر همسایه هاست! معمولا مودم های وایرلس خونگی تا 10 الی 15 user وایرلس رو علاوه بر 4 لن شون ساپورت میکنن. ( همزمان ). که علاوه بر دسترسی اونها به نت همشون باهم شبکه هستن و میتونن بطور مستقل با هم اطلاعات رد و بدل کنن.نقل قول:
در کل ( چه برای user های وایرلس و چه اونهایی که با لن به مودم وصل میشن ) توسط نرم افزارهای کنترل شبکه ( که معمولا تو کافی نت ها استفاده میشن ) هم میشه تعداد مشخصی user تعیین کرد که به فعالیت تک تک اونها تسلط کامل داشت. این منوط به اینه که یه سیستم server باشه و مابقی از اون به نت وصل شن.( نه مستقیم از مودم ).
تو مودم های روتور دار خونگی ندیدم بشه واسه پورت های LAN هم پسوورد گذاشت. چون فرض بر اینه که شما میدونید سر سیم لن از اون طرف به چه سیستمی وصله !!
سلام
من میخواستم یه مودم بخرم . مدل porsche خوبه ؟
ممنون
راستش رو بخاین ، میخوام با وایرلس شبکه ای درست کنم که بشه همه کار کرد جز این که به اینترنت دسترسی داشته باشه ( البته خودم اینترنت رو می خوام)
این شبکه بین من (wlan) و کامپیوتر خونه (lan) و چند تا از همسایه ها ( wlan) صورت میگیره. حالا اگه راه حلی هست ،ما رو هم در جریان قرار بدین
من مادربوردمو جدید خریدم . واسه اینکه مودم بخوام وصل کنم بهش چه چیزایی لازمه ؟ کارت شبکه میخواد ؟ چیا میخواد ؟ ممنون میشم کامل بگید
وقتی کولر آبی خونه را روشن می کنیم چراغ Dsl link مودم من شروع به چشمک زدن می کنه و ارتباط قطع میشه . برای رفع این مشکل که از نوسان برق هست باید چیکار کرد ؟ یک محافظ کامپیوتر بخرم مشکل رفع میشه ؟
به احتمالخیلی زیاد سیم تلفن شما از نزدیکی سیم برق کولر رد میشه بهترین کار دور کردن این دو از همهنقل قول:
شما بهتره به تلفنی که وارد منزل میشه سیم اضافه کنی بعد بیاری تاپیش کامپیوتر بعد از اونجا اسپلیتر رو وصل کنی
چون احتمال اینکه سیم برق دیگه ای هم از نزدیکی سیم تلفن شما رد شده باشه هست
ای کاش کامل تر توضیح می دادی. مثلا این که مودمت چند تا درگاه داره یا این که برای مادربوردت درگاه LAN تعریف شده یا نه؟!نقل قول:
اگر مودم فقط یه درگاه LAN داره ( که بعید می دونم؛ معمولا یه USB هم باس داشته باشه ) و مادربوردت درگاه LAN نداره، آره باس یه کارت شبکه بگیری. اما اگر مودمت USB داره می تونی با خیال آسوده از این درگاه بهره بگیری! :46:
( به فکر این هم نباش که سرعت LAN بالاتر از USB هست...! چون این حرف برای اینترنت کشورهای خارجی هست که خیلی سرعت بالایی دارن، نه برای ما ها که حداکثر سرعتمون به 512 کیلوبیت می رسه!!! :31: )
به نام او
دوستان لطفا در حل مشکل به اشتراک گذاری اینترنت کمک کنند.....
[quote=hamed182001;3984509]اون یکی را چطوری وصل کردی؟ با lan؟
اگه با لن وصل کردی برو تو تنطیمات connectioin شبکه و در قسمت gateway و dnsserver ای پی مودم را وارد کن[/quote]
آی پی مودم رو از کجا بفهمم؟؟
من از یه سایتی مطلبی رو خوندم و بر طبق اون این تنظیمات رو برای کامپیوتر سرور ( که مودم بهش وصل هست) دادم:
IP Address: 192.168.0.2
Sub net Mask: 255.255.255.0
Preferred DNS server: 192.9.9.3
Alternate DNS server: 4.2.2.4
و برای کامپیوتر دوم هم:
IP Address: 192.168.0.3
Sub net Mask: 255.255.255.0
Default gateway: 192.168.0.2
Preferred DNS server: 192.9.4.3
Alternate DNS server: 4.2.2.4
.................................................. .................................................. .....................
حالا دو تا کامپیوتر رو از طریق Network Setup Wizard ویندوز شبکه کردم! و برای اولی گزینه اول (سیستم من مستقیم به اینترنت وصل است و ..... )و برای دومی گزینه دوم(سیستم من از طریق کاپیوتر دیگری به اینترنت وصل خواهد شد و ......) رو در هنگاه نصب انتخاب کردم.
حالا تونستم اطلاعاتم رو Share کنم! بعد مودم رو ازطریق Usb به کامپیوتر سرور متصل کردم. چون یوزر و پسورد رو روی مودم سیو کردم و هر وقت وصلش میکنم خودش اتوماتیک به اینترنت متصل میشه. و تنظیمات مربوط به Local Area Connection مودم رو روی تنظیمات اتوماتیک IP گذاشتم و وصل شدم!
توی تنظیمات Local Area Connection مربوط به USB هم گزینه Allowothers network users to connect through this computer’s internetconnection
رو تیک زدم.و سیستم ها رو ریست کردم. حالا هر دو تا کامپیتر از اینترنت استفاده میکنند!
و اما مشکل......
مشکل اینجاست که بعد از 15 دقیقه اینترنت قطع میشه و پیغام میده که در شناسایی IP مشکل داره یا یه چیزی شبیه این!
و شبکه رو قطع میکنم و تنظیمات کارت رو روی اتوماتیک میزارم و مودم رو با کابل اترنت وصل میکنم به کامپیوتر و اینترنت من درست میشه! و مثل همیشه باز هم در به اشتراک گذاری اینترنت ناکام میمونم!!!!
لطفا کمک کنید . اگه در نحوه کار من اشتباه هست بگید.....
من نفهمیدم چی شد. بلاخره موفق شدی ، بعد یه مدت خراب شد یا اینکه موفق نشدی و جمله آخر کنایی بود. (ببخشین دیگه ،آخه ادبیات مشروط شدم).
از همون قسمت ADVANCED نوع شبکه شدن رو هم مشخص کنید.
CONTROL OR DIABLE مربوط به چک باکس دوم رو هم بردارید.
ip ها رو دستی وارد کنید .dns ها هم باید برابر باشه . geteway هم باید یکی باشه.برای احتیاط یا lan های دوتا سیستم رو غیر فعال و سپس فعال کنید یا اینکه دوتا سیستم رو ری استارت کنید.
اگه نشد ، بهتر بدون ارتباط مودم با سیستم ها ببینید که آیا دوتا سیستم شبکه میشن یا نه ، بعد بگید ببینیم که چه راهی رو دوستان دیگه بلدن ارایه کنن.
موفق باشید...
سلام به همگی
مودم من dlink 2640U هست. میخوام شب ها با یک user و pass متفاوت وصل بشم. در حال حاضر account روزانه از نوع pppoe هست و تا wlan لپتاپ رو روشن میکنم به مودم و اینترنت وصل میشه. آیا به جز ساخت کانکشن bridge میشه دو تا account یکی برای روز و دیگری برای شب ساخت؟
در مورد bridge کمی بیشتر توضیح میدید؟ میشه فقط account شبانه bridge باشه و روزانه همون pppoe؟
یه چیز رو یادم رفت بگم: ما تو خونه میخوایم همزمان دوتا لپتاپ به اینترنت متصل باشن. هم روز هم شب. آخه خونده بودم مثل اینکه تو حالت bridge تنها یک لپتاپ میتونه به اینترنت وصل بشه و برای اتصال کامپیوتر دوم به اینترنت باید از internet sharing یا ( ICS ) استفاده کرد. خوب من اگه میخواستم این کار رو بکنم نمیرفتم wireless بگیرم!
پیشاپیش ممنون
سلام به همه
من چند تا سوال دارم، ممنون میشم که راهنماییم کنید:
1- مودم Asus AM602 با ویستا هم سازگاره؟ یعنی درایورش ویستا رو هم ساپورت میکنه؟
2-چطوری میشه با کامپیوتر خانگی یا لپ تاپ با مودم وایرلس کانکت شد؟ روندش چطوریه؟ مثلا لپ تاپی که Wifi نداره میتونه کانکت شه؟ اگه نه، راهی براش وجود نداره؟
3-میشه مثلا به پورت USB مودم وایرد، یه USB Hub وصل کرد و مثلا بجای یه PC، دو یا چند تا PC از مودم بهره ببرند؟
آقا این config کردن که کاری نداشت، این بندهخدا هم که اومد اینجا ، فقط پسوردی که من نداشتم رو وارد کرد، همین. الکی الکی این همه معطل شدیم ها . .
اولا مگه user & pss شما شب ها عوض میشه؟!نقل قول:
مگر اینکه بخوای از یه خط دیگه استفاده کنی.
BRIDGE & pppoe رو بایدخودت برای مودم کانفیگ کنی،یعنی شمافقط میتونی یکی ازین حالت ها رو انتخاب کنی ، اونم دست خودته ، ولی به نظر من شما رو bridge تنظیم کن ، از سیستم با یوزر پس کانکت شو.
به صورت کلی bridge حالتی که مودم شما تنها زمانی به اینترنت وصل میشه که شما بخوای ، ( به این درد میخوره که اگه پسوورد wlan ت هک شد، کسی نتونه از adsl شما استفاده کنه و بدی ای هم که داره اینه که باید هر دفعه عملیات conect رو انجام بدی) ، برای این حالت شما بعد از این که مودم برو برای حالت bridge تنظیم کردی ، ازقسمت create new conection تو قسمتی که کلید های رادیویی رو تنظیم میکنی ، مرحله آخر connect using bloadlan رو انتخاب کنی و الی آخر.
فکر نکنم بشه هر دو کار رو همزمان انجام بدی، مودم رو رویه حالت روتر بزار تا هر دو سیستم به internet برسن.
mahyar:
2- برای این کار ،بالا توضیح دادم ، دو راه داری ، یکی رو انتخاب کن; همه مودم ها پورت لن هم دارن ، بعضی ها هم usb دارن.
3- امتحان کن به ما هم بگو. ولی احتمال زیاد با حالت روتر بشه همچین کاری کرد.
یک سوال:
برای ساخت کانکشن باید به روش دیال آپ کانکشن ایجاد کرد با این تفاوت که مودم رو مودم ADSL انتخاب کنیم یا Broadban؟
نه ، این مسیر رو باید رفت ، کوتاه مینویسم :
start/control panel/network connection/create new connection/next/next/setup my con.../next/conection broadland...
next/name/next/user pass/next/finish
امیدوارم که ازین چیزایی که نوشتم ،چیزی فهمیده باشی.
نقل قول:
اگه اون یکیش رو گزینش کنیم چی می شه؟ منظورم اونی هست که زیر Connection broadband... هست. اون رو می گم...
دوستان من حدود یک هفته هست که روزها ارتباط adsl قطع میشه و چراغ Dsl Link شروع به چشمک زدن می کنه و شب ها از ساعت 11 تا 10 صبح مشکلی ندارم ولی بعد ارتباط قطع میشه . به شرکت زنگ زدم میگه مشکل از مخابرات هست به مخابرات زنگ میزنم میگه از شرکته . از ورودی اصلی تلفن هم یک سیم مستقیم برای مودم کشیدم ولی مشکل رفع نشد. به نظر شما مشکل چی می تونه باشه ؟ لطفا راهنمایی کنید ؟
مودم زیمنس و شرکت فن آوا
سلامنقل قول:
ممنون
بله من از صبانت گرفتم، شبها با یک account دیگه وصل میشم.
من آخر متوجه نشدم در حالت bridge چطوری دوتا کامپیوتر همزمان میتونن به اینترنت وصل بشن؟ البته به جز ICS ای که گفتم.
به نام او
بعد از مدت ها تحقیق در مورد اشتراک گذاری اینترنت و شبکه کردن . امروز متوجه شدم که روش من در توزیع شبکه کاملا درست بوده!!
گفته بوم که اینترنت به اشتراک گذاشته شده بعد از حدود 15 دقیق قطع میشه! امروز شبکه رو قطع کردم و آی پی ها رو پاک کردم و حتی کارت شبکه رو غیر فعال کردم! و در کمال تعجب دیدم. بازم همون حالت روی کامپیوتر خودم اتفاق میفته!با کابلUSB
و وقتی مودم رو با کابل اترنت وصل کردم همه چیز درست شد!
توضیح اینکه من توی یکسالی که ADSL گرفتم غیر از هفته ی اخیر هیچوقت مودم رو با USB وصل نکرده بودم و همیشه از اترنت استفاده میکردم . و حالا که میخوام از اینترنت توی شبکه استفاده کنم و ناچار به استفاده از USB شدم! متوجه این مشکل شدم.
دوستان کسی نمیدونه مشکل مودم من چیه؟ ممکنه کار فایروال باشه؟مودم من D - Link322T هست.
کسانی که این مودم رو دارند راضیند؟
مشکل من کجاستتتتتتت؟؟:19::19:
سلام دوستان
من تازه مشترک شاتل شدم و مودم Zyxel مدل P660RU-T1 v2 رو به قیمت 59000 واسم فرستادن(یک پورت USB و یک پورت شبکه داره).می خواستم بدونم به نظر شما مودم خوبیه؟و اینکه این مودم در بازار همین قیمته یا ارزون تر هست؟
سلام سلام
من یه مشکلی دارم
من از فا آوا اشتراک گرفتم اما الان دوهفته هست هنوز وصل نشده
اولی که مودمم رو روشن میکنم استاتیوس بعد از یه دقیقه خاموش میشه و چشمک نمیزنه یعنی اول تا یه دقیقه استاتیوس ثابته
خود فن آوا می گه مشکل از پورت مخابراته
سلام به عزیزان
من با ارور 651 ای دی اس ال رو برو شدم
همه چی به ظاهر درسته
نمی دونم مشکل شاید از شرکت باشه
یا مودم من معیوب
اگر راهنمایی ببینم تشکر می کنم
مودم data sheen و planet چه طوره ؟ با شاتل سازگاره ؟ کاراییش خوبه ؟ با 10هزار تخفیف میخوام بگیرم 40هزار از دوستم
نقل قول:
این قضیه سازگاری همش سر پوله!
شما میتونی هر مودمی داشته باشی و هر وقت پرسیدن مودمت چیه یکی از مودمهایی که شرکتشون میفروشه رو بگی!(میتونی مدل مودمی که می فروشن رو در تاپیک شاتل سوال کنی!)
دوستان لطفا یه نگاهی هم به اینا بندازیدنقل قول:
این پرتم عوض کردن بازم نشد حالا چی میگیننقل قول:
خواهش میکنم کمکم کنید
حالا خوب هست مودمش کدوم بهتره ؟ data sheen va planetنقل قول:
چرا هیشکی به سوالی که پرسیدم جواب نداد؟:5:نقل قول:
1- اینو اطلاعی ندارم.نقل قول:
2- واسه کانکت شدن به یه شبکه وایرلس ( مثل اینترنت مودم های وایرلس ) باید سیستم ها و لپ تاپتون کارت شبکه wifi داشته باشه. این کارت واسه pc ها بصورت یه کارت ماژول به PCI وصل میشه ( حدود 40 تومن ) ، لپ تاپ های جدید اکثرا بلوتوث و wifi دارن ، درغیر اینصورت یه کارت شبکه وایلرس PCMCI ( حدود 50 تومن ) این کار رو امکان پذیر میکنه.
3- با usb نه ! ولی اگه مودم LAN داشته باشه ، شما میتونی یه هاب بگیری و مودم رو بهش وصل کنی و هاب اینترنت رو واست شبکه میکنه. اگر هم بجای هاب ، از روتور ( َAccess point ) استفاده کنی ، میتونی اینترنت رو بصورت وایلرس شبکه کنی. معمولا هاب و accesspoint ها اینترنت رو بصورت یکسان بین کاربرهای شبکه تقسیم میکنن ، مگر اینکه شما خودتون با نرم افزارهای کنترل شبکه ( که تو کافی نت ها بکار میره ) میزان استفاده هر user رو تعیین کنید.
یعنی سرعت بین یوزر ها تقسیم میشه یا همون سرعت به همه به صورت یکسان میرسه؟نقل قول:
آقا کسی با مودم DSL200 دی لینک مشکل نداره؟
یارو میگه خطتون رانژه شده ولی مودم چیزی نشون نمیده!
من توی سایت دی لینک خوندم که مودم هایی که پاورشون از طریق USB هست اگر خط نویز داشته باشه نمیتونه جواب گو باشه. به نظر شما مشکل من هم همینه؟