نقل قول:
عجب کارمون خیلی سخت شد !!!
نقل قول:
عجب کارمون خیلی سخت شد !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلاس درس مدارس ابتدایی پنجشنبه ها تعطیل می شود
:22:34:45کد:http://www.kanoon.ir/misc/news/fullnews.aspx?postid=53015
گفتم شاید به دلیل احساس عدم آمادگی برای کنکور تصمیم داشته باشید از ابتدا تجدید تحصیلات کنید خواستم مژدگانی بدم بهتون!!
جواب من رو ندادیدنقل قول:
نقل قول:
بومی گزینی در کنکور 88 یکی از مواردی بود که از مدتها پیش در وزارت علوم و کمیسیون آموزش مجلس مورد بررسی قرار گرفت.
با توجه به مشکلات بومی گزینی در سال 87 و اعتراضاتی که در کنکور این سال به وجود آمد، سازمان سنجش آموزش کشور طرحی را به شورای عالی انقلاب فرهنگی تقدیم کرد که این طرح در این شورا بررسی و تصمیمات نهایی برای اجرا در کنکور 88 اخذ شد.
دکتر بهرام عین اللهی معاون وزیر بهداشت در این زمینه گفت: در رشته های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی به علت اختلاف بسیار زیاد نمرات هیچگاه بومی گزینی نداشته ایم و نمی توان این کار را عملی کرد.
وی در مورد وضعیت بومی گزینی در رشته های اصلی دانشگاه علوم پزشکی گفت: البته پذیرش به صورت ناحیه ای در کشور ما در چند سال گذشته انجام شده اما در رشته های پزشکی به دلیل مسئله اختلاف نمرات، بومی گزینی قابل اجرا نیست.
محمد مهدی زاهدی وزیر علوم نیز در این مورد گفت: تصمیمات نهایی اخذ شده و شنبه هفته آینده جزئیات این طرح که در کنکور 88 اجرا می شود رسما از سوی سازمان سنجش آموزش کشور اعلام می شود تا اطلاع رسانی کافی در این زمینه شده باشد و داوطلبان کاملا از اجرای این مصوبه مطلع باشند.
کد:
http://www.kanoon.ir/misc/news/fullnews.aspx?postid=53069
راستی شنبه یعنی فردا!
ممنون ولیی جاش اینجا نیس !!!نقل قول:
کلاس درس مدارس ابتدایی پنجشنبه ها تعطیل می شود
کد:
http://www.kanoon.ir/misc/news/fullnews.aspx?postid=53015
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 34:45
گفتم شاید به دلیل احساس عدم آمادگی برای کنکور تصمیم داشته باشید از ابتدا تجدید تحصیلات کنید خواستم مژدگانی بدم بهتون!!
اخبار کنکورو باید تو تاپیک مربوط به خودش بزارین!
راس میگی؟!!؟ آخرش چی شد؟! یعنی چندتا دارن؟!نقل قول:
اشتباه میکنی عزیزم. 3 تا مخصوص همه ی یوکاریوت هاست . RNA پلی مراز پروکاریوتی هم درون کلروپلاست و میتوکندری وجود داره. فراموش که نکردی ؟!؟! این دو اندامک ، زمانی پروکاریوت بودند.
بله حذفه . یعنی تا حالا ازشون سوال نیومده و خیلی بعیده که از این به بعدم ازشون سوال بیاد. ولی فعالیتارو حتما حتما بخون چون پر نکتس:20:نقل قول:
جواب این سوال بستگی به محل طرحش داره! یعنی اگه تو ازاد که بویی از مفهوم نبرده جواب میشه 3 تا (که متن کتابه) ولی اگه تو سراسری بیاد میشه 4تا چون rna پلیمراز پروکاریوتیم هست که تو میتوکندری و کلروپلاستهنقل قول:
بیشتر بدانید توی کنکور نمیاد. ولی فعالیت و خود آزمایی و در اصل هر چیزی غیر بیشتر بدانید میادنقل قول:
4تا. چون همانند سازی و رونویسی وترجمه هسته یوکاریوت وکلروپلاست و میتوکندری از هم جداست وضمنا منشا میتوکندری و کلروپلاست هم پروکاریوتها هستن.نقل قول:
مثلا تقسیم کلروپلاست و میتوکندری عینا شبیه پروکاریوتهاست (تقسیم دوتایی)
حدود 35 درصدنقل قول:
40/100 *60/100 +50/100 *20/100
تو دانش گاه های خوب و تا44 درصد تو دانشگاه های متوسط و ضعیف به ما می ماسه هنوز کمه ولی بهتر از 12 درصد پارساله
کد:http://isna.ir/ISNA/NewsView.aspx?ID=News-1334016&Lang=P
نشد دیگه باقی مانده رزمندگان رو 50 50 کردن برید ببینید.بهتر برای ما تهرانی ها:دی
ين تغييرات آزمون سراسري سال 1388 اعلام شد
19/02/88 تاريخ درج خبر
بدينوسيله به اطلاع كليه داوطلبان ثبتنام كننده در آزمون سراسري سال 1388 ميرساند، از آنجائيكه پذيرش دانشجو در رشتههاي دانشگاهي در دورههاي روزانه باتوجه به ماهيت و گسترش رشتهها در سطح كشور به روش گزينش بومي (استان، ناحيهاي، قطبي) و كشوري صورت ميگيرد، آخرين تغييرات بومي گزيني در آزمون سراسري سال 1388 براساس مصوبه كميته منتخب شوراي عالي انقلاب فرهنگي مورخ 15/2/88 در 13 عنوان رشته به شرح ذيل اعلام ميگردد.
براساس اين مصوبه مقرر گرديد در رشتههاي: مهندسي برق، مهندسي مكانيك، مهندسي كامپيوتر، مهندسي عمران، مهندسي معماري، مهندسي صنايع (در گروه آزمايشي رياضي و فني)، پزشكي، دندانپزشكي، داروسازي و دامپزشكي (در گروه آزمايشي علوم تجربي)، حقوق، روانشناسي و حسابداري (در گروه آزمايشي علوم انساني)، پذيرش بومي پس از كسر سهميه ايثارگران (40 درصد) به صورت (60 درصد) گزينش بومي و (40 درصد) گزينش آزاد صورت گيرد. لازم به ذكر است در صورت عدم تكميل ظرفيت اختصاصي به سهميه ايثارگران، باقي مانده ظرفيت به صورت 50 درصد گزينش بومي و 50 درصد گزينش آزاد به پذيرش داوطلبان اختصاص خواهد يافت. گزينش بومي رشتههاي فوقالذكر شامل كليه گرايشهاي مربوطه ميباشد.
گزينش در ساير رشتههاي آزمون سراسري براساس مصوبات دويست و سيزدهمين جلسه شوراي عالي انقلاب فرهنگي مورخ 11/2/69 و كميته مطالعه و برنامهريزي كنكور بوده و پذيرش بومي پس از كسر سهميه ايثارگران (40 درصد) به صورت 80 درصد بومي و 20 درصد آزاد صورت خواهد پذيرفت. در صورتيكه ظرفيت اختصاصي به سهميه ايثارگران تكميل نگردد، باقيمانده ظرفيت به صورت بومي جهت پذيرش داوطلبان اختصاص خواهد يافت.
بديهي است تمامي قوانين و مصوبات آزمون سراسري شامل سهميهها و شرايط و ضوابط كه در دفترچه آزمون (شماره 1) درج گرديده است به قوت خود باقي است و جزئيات روش پذيرش دانشجو در آزمون سراسري سال 1388 با شرح كامل در دفترچه (شماره 2) به اطلاع داوطلبان عزيز خواهد رسيد.
روابط عمومي سازمان سنجش آموزش كشور
يك سؤال, شبانه فردوسي مشهد چه رتبه اي ميخواد.رشته هاي مكانيك و برق و عمران و ...
خدایا خودت عاقبت مارو بخیر کن هر سال یه طرحی میدن و میرن این وسط جوونای مملکت شدن موش آزمایشگاهی
:2::2::2::2::2::2::2::2:نقل قول:
مقرر شد كه پذيرش بومي كنكور 88 در 13 رشته مطلوب دانشگاهي، پس از كسر سهميه 40 درصدي ايثارگران به صورت 60 درصد گزينش بومي و40 درصد گزينش آزاد صورت گيرد.
شورشو درآوردن! تازه مثلا کردن مثل سال 86 البت
راستی این ایثارگران شامل بسیج فعال که نیست؟ هست؟
چون تو دانشگاه آزاد بسیج فعال هم ایثارگر حساب میشه و 40 دزصد سهمیه داره!
انقلاب فرهنگی خیلی امسال تلاش می کرد اینو تو سراسری هم اعمال کنه! کسی خبری نداره؟ موفق که نشدن؟:18::13:
برای برق و میکانیک و... حداکثرش باید 2500باشینقل قول:
ولی کلا از فکر فردوسی در بیا . دانشکده فنی اش حتی سطح اش از تبریز و دانشگاه مازندران پایین تر
برای شهری مثل مشهد با این بزرگی یک هچنین دانشگاهی یک فاجعه است. اون طور که میگن استاداش همه بی سوادن.(البته استادای دانشکده فنی ولی تا دلت بخواهد دانشکده ریاضیاتش استاد طراز اول کشوری خیلی زیاد داره.)
به هر حال از ما گفتن بود:10:
می تونی بری بپرسینقل قول:
کارنامه هاش رو چک کنی
تازه مهندس همت یار هم همینو پارسال گفت من باور نکردم ولی...:41:
دیگه حالم داره بهم می خوره از این....!!نقل قول:
انقلاب فرهنگی خیلی امسال تلاش می کرد اینو تو سراسری هم اعمال کنه! کسی خبری نداره؟ موفق که نشدن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.آزمون سنجش افتضاح بود!
اینم میزارم یکم بخندین!
کنکور هم شده منبع کسب درامد واسه بعضی ها!!نقل قول:
اینم میزارم یکم بخندین!
سوء استفاده از شرایط کنکوری های بیچاره...:13:
ولی اینا واقعیه!!!!!!! بدون حل مسئله جوابشو بفهمی...فقط باید بدونی گزینه ها بر چه اساسی طراحی شدن!!!!!!!نقل قول:
کنکور هم شده منبع کسب درامد واسه بعضی ها!!
سوء استفاده از شرایط کنکوری های بیچاره... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
جواب این سوال بستگی به محل طرحش داره! یعنی اگه تو ازاد که بویی از مفهوم نبرده جواب میشه 3 تا (که متن کتابه) ولی اگه تو سراسری بیاد میشه 4تا چون rna پلیمراز پروکاریوتیم هست که تو میتوکندری و کلروپلاسته
نقل قول:
4تا. چون همانند سازی و رونویسی وترجمه هسته یوکاریوت وکلروپلاست و میتوکندری از هم جداست وضمنا منشا میتوکندری و کلروپلاست هم پروکاریوتها هستن.
مثلا تقسیم کلروپلاست و میتوکندری عینا شبیه پروکاریوتهاست (تقسیم دوتایی)
آخرش چی شد؟! 3تا یا 4تا؟! از کجا بفهمی منظور طراح چی بوده؟! اومدیمو تو آزاد طراح سوال جوگیر شد منظورش 4 تا بود!!!!یابرعکس...
منم واسه همین اسم ها رو مخدوش کردم که کسی باور نکنه و بره سراغش.شما خودت بگو چقدر طوی میکشه تا یه سوال رو بخونی؟ حالا میخوای تو 3 ثانیه حلش کنی؟ به جز اون شما تو یه سوال ریاضی که گزینه هاش 1 2 3 و 4 چجوری جوابو پیدا میکنی؟نقل قول:
به سادگی!!!!!!!! مثلاً روشایی مثل تشابه، تضاد، حذف ،جزیره و ... اصلاً لازم نیست سوالو بخونی!!!!!فقط گزینه رو نگا میکنی!!!!نقل قول:
منم واسه همین اسم ها رو مخدوش کردم که کسی باور نکنه و بره سراغش.شما خودت بگو چقدر طوی میکشه تا یه سوال رو بخونی؟ حالا میخوای تو 3 ثانیه حلش کنی؟ به جز اون شما تو یه سوال ریاضی که گزینه هاش 1 2 3 و 4 چجوری جوابو پیدا میکنی؟
تو بعضی تستا به 2 ثانیه هم نمیرسه که جوابو میفهمی!!!!!!!! البته تو همه تستا جواب نمیده !!!!!مثلاً تو درس ریاضی اصلاً جواب نمیده!!!!!همونطوری که شما گفتی!!!!!! ولی واسه شیمی ،عربی،زیست،بعضی تستای ادبیات خیلی خفن جوابش معلوم میشه!!!!!!!
خب به سلامتی طرح قشنگشون هم تصویب شد :/
امیدوارم هیچکی امسال پشت کنکور نمونه چو معلوم نیس واسه 89 چه خوابی دیدن ...
خداروشکر مهندسی شیمی هم جزء رشته ها نبود...
ولی من یه چیزی رو متوجه نشدم
واسه بقیه رشته ها هم بومی سازی چقدر تاثیر داره ؟! 70 درصد؟!
بله خیلی قشنگ بود !
میگم که سال قبل بومی سازی چه قدر بود ؟
بد نبود.درس هایی که خوندم ،ترازش بالای 7700 شد :46: ولی تراز کل 6100 شد :41:نقل قول:
قارچ ها برای من با تست ، 4 تا 1.5 ساعت وقت میبره.
آقا مهرداد ، اسمت هر چی باشه ، بسیار برای من قابل احترامی.من هم همون مهرداد صدات میزنم :20:
دوست من اگر میخوای نتیجه ی خوبی در کنکور بگیری، باید عکس امام در اول کتاب رو هم حفظ باشی و هر لحظه آماده ی کشیدنش ... :21:نقل قول:
اگر مورد سوال ، سلول یوکاریوتی بود (منظور طراح یک سلول یوکاریوتی کامل، حداقل شامل هسته و میتوکندری یا هسته و کلروپلاست باشد) میشه 4 تا . 3 RNA یوکاریوتی و 1 دونه هم برای اندام های ذکر شده.نقل قول:
ولی اگر مورد سوال مثلا یک سلول شامل فقط هسته باشه ، میشه 3 تا.
در ضمن کنکور سراسری و آزاد فرقی نداره.شما باید متن سوال رو دقت کنی.:10:
من که کلا سر در نمیارم.یکی به من بگه این واسه من که در اصفهان هستم ، و میخوام به صنعتی اصفهان یا علوم پزشکی اصفهان برم ، خوبه یا بد ؟!؟!؟!؟:19:نقل قول:
نقل قول:
چه طرحی تصویب کردن !!
توروخدا بگین قراره سر ما 89 چه بلایی بیارن
من قلبم ضعیفه !!!
به نظرم اینم جز بومی و اینا نیسنقل قول:
من که کلا سر در نمیارم.یکی به من بگه این واسه من که در اصفهان هستم ، و میخوام به صنعتی اصفهان یا علوم پزشکی اصفهان برم ، خوبه یا بد ؟!؟!؟!؟
منظورم دانشگاهیی که گفتی
هیچی واسه رشته های تاپ بومی گزینی وجود نداره ! آزاده آزاد!نقل قول:
چه طرحی تصویب کردن !!
توروخدا بگین قراره سر ما 89 چه بلایی بیارن
من قلبم ضعیفه !!!
عزیز ما که الان کنکور داریم میدیم از فردا خبر نداریم چی میشه
دیگه کنکور 89 که بماند !
واسه جمع بندی اگر من طراح بودم کتاب خوبیه:سوالای ابتکاریش باعث میشه ذهن آدم باز شه.
این هم سوالاهایی
از کتاب اگر من طراح بودم
:
File #1:File #2:کد:http://upload.--------.com/3/1241986239.jpg
File #3:کد:http://upload.--------.com/3/1241970360.jpg
File #4:کد:http://upload.--------.com/3/1241981814.jpg
اگه تو سوالی مشکلی بود فک کنم هنوز یادم هس در خدمتم!.کد:http://upload.--------.com/3/1241928655.jpg
خیلی جالبه دوستان ... جو رو میبینید!!
با این قانونا فکر داوطلب ها رو داغون میکنن ، اونم تو این چند ما آخر ( چند روز آخر)
:31:...از حرفت خوشم اومد:46:نقل قول:
عزیز ما که الان کنکور داریم میدیم از فردا خبر نداریم چی میشه
دیگه کنکور 89 که بماند !
یعنی چی عسیسم ؟!نقل قول:
یعنی دانشگاههای اصفهان و صنعتی اصفهان شامل این طرح نمی شن ؟! ;)
فک نمی کنم اینجوری باشه !
پارسال که دوستای من با رتبه های خیلی قشنگ !!! اصفهان و صنعتیشو پر کردن ! :31:
احتمالا اگه کسی اصفهانی باشه و بخواد این دو تا دانشگاهو بره به نفعشه ولی خب هنوز چیزی معلوم نیس !
عاقلانه ترین کار با توجه به اعتراضهای پارسال اینه که دانشگاههای تاپ رو از این طرح مزخرفشون بکشن بیرون !با توجه به اینکه این عاقلانه ترین کار ممکنه بعید می دونم انجامش بدن ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودشونم نمی دونن چی کار می خوان بکنن ...
اگه تبصره ای چیزی داشت طرحشون تو همین اطلاعیشون اطلاع می دادن ! :31:
احتمالا مشکلی که پارسال پیش اومده بود امسالم تکرار میشه !
80% بومینقل قول:
20% آزاد
نهههههههههنقل قول:
یعنی چی عسیسم ؟!
یعنی دانشگاههای اصفهان و صنعتی اصفهان شامل این طرح نمی شن ؟! ;)
فک نمی کنم اینجوری باشه !
پارسال که دوستای من با رتبه های خیلی قشنگ !!! اصفهان و صنعتیشو پر کردن ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا اگه کسی اصفهانی باشه و بخواد این دو تا دانشگاهو بره به نفعشه ولی خب هنوز چیزی معلوم نیس !
عاقلانه ترین کار با توجه به اعتراضهای پارسال اینه که دانشگاههای تاپ رو از این طرح مزخرفشون بکشن بیرون !با توجه به اینکه این عاقلانه ترین کار ممکنه بعید می دونم انجامش بدن ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودشونم نمی دونن چی کار می خوان بکنن ...
اگه تبصره ای چیزی داشت طرحشون تو همین اطلاعیشون اطلاع می دادن ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا مشکلی که پارسال پیش اومده بود امسالم تکرار میشه
حواسم نبود
اشتباهی تایپ کردم عزیزم : دی
سلام
بالاخره کتاب سنجش آخر را خریدم.
پشیمون شدم کتاب زرد را خریدم،
سنحش سوالهای خارج از کشور از سال 84 تا 87 داره،سوالهاشو دیدم واقعا عالی بود.و همچنین سوالهای سال 82 تا 87 داخل کشور داره،برای سالهای 82 تا 85 سوالهای عمومی سراسری تجربی 87 زبان وهنر گذاشتن،و برای شیمی سال 83 84 تجربی 87 و 86 رو گذاشتن.
ضمنا پاسخ تشریحهاش خیلی سرتر از زرد هست..
در مورد آزمون آزاد،فقط سال 86 و 87 رو داره اونم خارج از کشور.
من با باسخ کلا 12 تومان از نمایشگاه خریدم.
خلاصه شدیدا توصیه میکنم بخرین.به خاطر سوالات خارج از کشور.
حالا چرا فیتامین c دکتر جون؟ علتش چیه؟ چیکار می کنه؟نقل قول:
چیز دیگه ای سراغ داری باهاش کمپلکس کنیم؟
جان مادرتون شما دیگه سر کار نریدنقل قول:
منظور از 20 درصد آزاد اینه که 40 درصد رزمندگان رو کنار میزارن بعد از اون 60 درصد 20 درصدش به آزاد می رسه یعنی 12 درصد کل
اینم مدرک :
کد:http://www.daneshnews.com/news/view.aspx?mid=1&bid=9&nid=3577
واسه بقیه رشته ها 40 درصد می رسه به رزمندگان اگه پر نشد می رسه به بومی ولی از اون 60 درصد باقیمونده 20 درصدش می رسه به غیر بومی یعنی 12 درصد کلنقل قول:
ولی تو رشته های اعلام شده 40 درصد می رسه به رزمندگان از 60 درصد بقیش 40 درصد یعنی 24 درصد کل می رسه به غیر بومی اگه از رزمندگان اضافه اومد که معمولا تو دانشگاه های عالی 20 درصد و در دانشگاه های ضغیف همش اضافه میاد نصف می شه یعنی تو دانشگاه های خوب میشه سهمیه آزاد رو 34 درصد و در دانشگاه های ضعیف 44 درصد دونست
برو بچز اینا اصولا مرض دارن فعلا بیخیال
بغد کنکور جلوی مجلس می بینمتون
سوال اوشون راجع به سال قبل بود !نقل قول:
من که امسالو نگفتم ! :31:
به نظرم بهترین کارو کردن ولی اگه 50 /50 می شد حرف نداشت...نقل قول:
به همین خیال باشید درسته که مهندسی شیمی نبود ولی تءثیرش رو می زاره به صورت غیر مستقیم:31:
به همه تهرانی های عزیز و حومه تسلیت میگم.:27:
بالاخره ما رو هم دیدن و فهمیدن که ما نباید قربانی مشکلات اقتصادی کشور و حمل و نقل بشیم.:5:
از ما که کاری در مورد این بومی گزینی بر نمیاد
پس بهتره در تمرکز کنیم رو کاری که ازمون برمیاد------->درس خوندن
موفق باشید
ظاهرا اخبار دیشبو ندیدین ؟ : دینقل قول:
به همین خیال باشید درسته که مهندسی شیمی نبود ولی تءثیرش رو می زاره به صورت غیر مستقیم
من یه جورایی قانع شدم با حرفای رییس دانشگاه علم و صنعت
و به نظرم خوب شد که تصویب شد حق هیچ تهرانی هم ضایع نمیشه تو این طرح مطمئن باشین 100 % : )
البته با پارسال آنچنان فرقی نکرده ولی خوب 20 درصد هم 20 درصده!