این ادامه ی پست بالا بود تو صفحه ی قبل گفتم بزارم اگه کسه دیگه ایی نظری داره مخصوصا راجع به زبان فارسی سبطی و هم قرابت معنایی :31:نقل قول:
این ادامه ی پست بالا بود تو صفحه ی قبل گفتم بزارم اگه کسه دیگه ایی نظری داره مخصوصا راجع به زبان فارسی سبطی و هم قرابت معنایی :31:نقل قول:
برای جبر و احتمال اگه خواستی کتاب بگیری کتاب مبتکران رو بگیر که عکس یه هندونه روش کشیذه.(در اصل اندیشه سازانه که امتیازشو به مبتکران داده)نقل قول:
هندسه مبتکران(فرهاد ابولقاسمی) خیلی خوبه (در اصل اندیشه سازانه که امتیازشو به مبتکران دادهنقل قول:
سلام خدمت دوستان عزیز
واسه زبان فارسی چه کتایی خوبه؟رمزینه چطوره؟
عربی گاج سبز بهتره یا ایاد فیلی؟
ادبیات چه کتابی خوبه؟
دین و زندگی؟
حسابان ده استاد چطوره؟
جامع همگامان واقعا عالیهنقل قول:
1.دكتر سبطي يا انرژي اتمينقل قول:
2.اياد فيلي مسلمه !:31:
3. كتاب هاي مبحثي بهنوان مثال قرابت معنايي و املا-لغت دكتر سبطي
4.فقط آيات نكات گاج (نه هيچ چيز ديگه):46:
5.خوبه ! رمزينه هم حسابان و رياضيات پايه اش رو يه نگاه بنداز!
ديگه؟؟؟:21:
قرابت معنایی و آرایه های ادبی کلک معلم چطوره؟تعریفشو زیاد شنیدمنقل قول:
دین و زندگی مهر و ماه خوبه؟اینم تعریفشو زیاد شنیدم
حسابان رمزینه بهتره یا ده استاد؟من خودم کانون فرهنگی آموزش دارم ولی زیاد ازش خوشم نمیاد
شیمی هم مبتکران رو دارم.مهندس بهمن بازرگانی خیلی عالیه
زبان انگلیسی کانون فرهنگی آموزش رو دارم
فیزیک هم مبتکران دارم (فرین کمانگر
هندسه هم مبتکران دارم(ابولقاسمی
نقل قول:
سلام. من مي تونم براي ديفرانسيل همگامان بهت معرفي كنم. واقعا عاليه
سلام. براي كتابهاي عمومي به نظر من عربي همگامان و دين و زندگي همگامان خيلي خوبه. چون هم توضيحات جامع و خلاصه داره و هم تستاش عاليه
نقل قول:
منم قبول دارم جامع همگامان عاليه. همينطور بقيهي عموميهاي همگامان
سلام بچه ها ببخشید این دفتر من می توانم قضیش چیه؟
میشه یکی یه توضیح کوتاه بده؟
مرسی
خیلی
:8::8:
سلام خدمت دوستان
راستش من خیلی گیج شدم.پس یه بار دیگه میپرسم
بهترین کتاب واسه دین و زندگی چیه؟(مهز ماه یا گاج یا همگامان یا...
بهترین کتاب واسه حسابان چیه؟(ده استاد یا رمزینه یا ...
بهترین کتاب واسه ادبیات چیه؟کلک معلم یا گاج یا....
بهترین کتاب واسه زبان فارسی چیه؟رمزینه یا گاج یا...
از همه دوستان تقاضا دارم نظرشونو بگن
kahkeshan6 خوبی؟
منم گفتم بیام و ببینم این کتابایی که دارم از نظر بچه های انجمن تو چه سطحیه. فقط به دوستان بگم که الان سال سوم (ریاضی) هستم.
خب:
1- حسابان و ریاضیات پایه و حساب دیفرانسیل و انتگرال 1و2 (ده استاد یا همون ایران سنجش )
2- دین و زندگی جامع مهر و ماه
3- فیزیک پایه و فیزیک پیش 1و2 ( سفید گاج )
4- ریاضیات گسسته و جبر و احتمال ( سفید گاج ) - یه جا باشن خوبه؟
5- عربی ایاد فیلی
6- زبان فارسی 3 ( رمزینه )
7- آرایه های ادبی و قرابت معنایی کلک معلم ساجدی
8- شیمی 2 و 3 مبتکران و پیش گاج
9- هندسه تحلیلی مبتکران ولی هندسه 1و2 ندارم. چی خوبه؟
در ضمن اگه فکر می کنید طبق لیست بالا چندان در تست های مربوطه هر درس مهارت پیدا نمی کنم، چی رو برای مکمل اونا توصیه می کنید.
خیلی ممنون می شم که راهنمایم کنید. در ضمن برای درصد بالا ، نه بگین اینو بزنی، هی بد نیست می شه تست زد. درصد بالا منظورمه. منتظرم
نقل قول:
دوست عزیز کتابهایی که معرفی میکنم و روش خوندن اگه بهترین نباشه یکی از بهترین هاست از بقیه هم تقاضا دارم اگه مشکلی می بینن تذکر بدن. من توی هیچ آزمونی شرکت نکردم جز آزمون شهر تهران که مدرسه ما میذاره و 12 هزار نفر شرکت کننده داره و رتبه های خوبی هم میارم قصد دارم توی 3 تا جامع سنجش هم شرکت کنم.
دروس عمومی:
ادبیات: کتاب لغت و سبز و تست سفید گاج میخریم. ابتدا یه بار لغت درس رو میخونیم سپس از روی کتاب سبز فقط آرایه های ادبی و تاریخ ادبیات رو و نکته های مهمش و معنی ابیاتو مفهموم ابیات و ارتباط معنایی رو با مازیک مخصوص زرد میکنیم بقیه اش اضافه است. ضمنا حتما اول اون بخشی که از خود کتاب درسی کپی شده تو این کتاب میخونیم. سپس وقتی اون درس تموم شد دوباره یه مرور سریع میزنیم (از دید کارشناسان مطالعه ) که مطالب تثبیت بشه. ولی تست نمیزنیم. درست یه هفته بعد و یک ماه بعد از مطالعه ابتدا دوباره از روی لغت و سبز مرور میکنیم و تست سفید میزنیم.قرابت معنایی هم هنوز خودم نمیدونم چه کتابی بگیرم . باید توجه کرد دینی و ادبیات چون فراموش میشن باید 2 ماه قبل از کنکور بخونیمشون که یادمون نره.
عربی: کتاب قواعد عمومی کنکور و ترجمه و تعریب(از سری کتابهای موضوعی گاج) ابتدا روزی 2 بخش از قواعد میخونیم بعدش که تموم شد از ترجمه و تعریب میخونیم.بعدش درس به درس از کتاب سبز میخونیم و بعد تست سفید گاج. و همچنان تاکید میکنم برای همه ی کتابها چه عمومی چه تخصصی چه تست چه آموزش اون مروری که گفتم رعایت میکنیم.
دین و زندگی: اینم مثل قبلی ها عمل میکنیم و با گاج سفید و آیات و نکاتش جلو میریم. درسنامه. آیات و نکات. مرور سریع. تست نمیزنیم یه هفته و یه ماه که گذشت درسنامه و ... و در آخر نزدیک به کنکور کتاب تستهای سازمان سنجش که تستهای سنجش 80 تا 88 رو داره کار میکنیم.
زبان: من زبانم خوبه چون کلاس میرفتم از رو کتاب گاج سفید میخونم توصیه ای ندارم.
درسهای تخصصی ریاضی:
دیفرانسیل رمزینه 3 جلدی( فکر نکنم جلد سومش که برای دیفرانسیل 2 هست بیاد اگر نیومد کتابی حل کنین که تستهای سراسری و سنجش داشته باشه و با استفاده از کتاب درسی تحلیل کنه نه مثل این کتابهای خوشخوان که تستهای زیاد و سخت و فقط تالیفی آوردن)
هندسه 1 و هندسه 2 و هندسه تحلیلی و گسسته و جبر و احتمال همگی سفید گاج که مطمئنا خیلی عالی هستند.
آمار: کانون یا گاج
فیزیک پیش دانشگاهی بدون تردید بهترین کتاب کنکور که تا حالا نوشته شده سفید گاج
فیزیک پایه سفید گاج کفایت میکنه. فقط همونطور که خود مولف گفته درسنامه ها و تستهای ستاره دار رو حل کنین بقیه تستها یا ساده است یا متشابه
شیمی کتاب تستهای مبتکران. اونایی که وقت کم دارن شیمی جامع گاج
اگه در محاسبات درسهای تخصصی خیلی ضعیف هستین پیشنهاد میکنم حتما کتاب سفید گاج ریاضیات اول دبیرستان رو کار کنین.
در تمام درسهای تخصصی که معرفی کردم مرور که 10 دقیقه بعد از مطالعه و یک هفته بعد از مطالعه و یک ماه بعد از مطالعه است نقش کلیدی دارد. نزدیک به کنکور هم در همه دروس حتما کتابهای سازمان سنجش رو حتما حل کنین و در آخر سنجش آخر گاج که تستهای کنکور سراسری داخلی و خارجی که دیگه تستی برای شما نا آشنا نباشه.
دست آخر هم بگم که این سوالات سراسری مثل آب خوردن حل میشه چون مفهومیه به شرطی که خوب و درست کار کنین. و جمله ای که همه ما میدونیم باید با خودمون تکرار کنیم : من موفق می شوم .
دوست عزیز امیدوارم توی کنکور رتبه ی خوبی بیاری. :40:
آموزشه دیف 2 چی بگیرم؟؟
همگامان( آموزشه؟)
گاج
رمزینه
مدرسه
یا هر چی که میدونین خوب و روون توضیح داده....
گسسته چی بگیرم رمزینه یا موسوی یا انتشارات فار
تحلیلی موسوی یا رضا نونهای اذر یا فار یا بزارم رمزینه بیاد
خودت هم موفق باشی دوست عزیزنقل قول:
ولی اگه یه سری می گفتی گاج خیال همه رو راحت می کردی
خدا بهت رحم کنه این محمدامین اومد تو ریاضیات چند تا از کتابای انتشارت مدرسه رو معرفی کرد چه تهمت هایی که بهش نزدن!!!!!!!!
حالا شما همه درسا از یه انتشارات معرفی کردی( چه شود)
من چند تا از کتابای که گفتی دارم و خوبن ولی توی ایران نمیشه گفت که تمام کتابای یه انتشارات خوب هستن
در هر صورتی نظرت قابل احترامه
خب با این حساب باید دفتر برنامه ریزی داشته باشیم و تقریبا یه درس رو باید 4 بار تکرار کرد. شما می گید یک هفته بعد از مطالعه درسی از دین و زندگی هم نباید تست زد؟؟؟نقل قول:
عربی: کتاب قواعد عمومی کنکور و ترجمه و تعریب(از سری کتابهای موضوعی گاج) ابتدا روزی 2 بخش از قواعد میخونیم بعدش که تموم شد از ترجمه و تعریب میخونیم.بعدش درس به درس از کتاب سبز میخونیم و بعد تست سفید گاج. و همچنان تاکید میکنم برای همه ی کتابها چه عمومی چه تخصصی چه تست چه آموزش اون مروری که گفتم رعایت میکنیم.
دین و زندگی: اینم مثل قبلی ها عمل میکنیم و با گاج سفید و آیات و نکاتش جلو میریم. درسنامه. آیات و نکات. مرور سریع. تست نمیزنیم یه هفته و یه ماه که گذشت درسنامه و ... و در آخر نزدیک به کنکور کتاب تستهای سازمان سنجش که تستهای سنجش 80 تا 88 رو داره کار میکنیم.
و سوال بعدیم اینه که دروس تخصصی خودش هر تستی با مطالعه نکات و پاسخنامه اش حدود 5 الی 10 دقیقه طول می کشه. کلا می شه بگید این کار رو چه مدت و برای مثلا فصلی یا نیم فصل یا... انجام بدیم؟
در مورد کتابها :
دروس عمومی که نوشتم چه چیزایی انتخاب کردم و به نظرم خوبه. ولی می خوام نظر شما رو هم بدونم :
2- دین و زندگی جامع مهر و ماه ( کتاب نموداری )
5- عربی ایاد فیلی
6- زبان فارسی 3 ( رمزینه )
7- آرایه های ادبی و قرابت معنایی کلک معلم ساجدی
دروس تخصصی که در مورد شیمی توافق نظر داریم، ریاضیات گسسته و جبر و احتمال هم همینطور. فیزیک هم تماما گاج دارم.
فقط می مونه حسابان و حساب دیفرانسیل و انتگرال (1و2) که من ده استاد گرفتم فقط می خواستم ببینم این هندسه گاج ، به صورت جامع یا مثلا هندسه (1و2) رو تو یه کتاب داره؟
نقل قول:
ببینین تو هر درسی میشه چندین کتاب خوب معرفی کرد ولی من برای اونایی گفتم که توی این چندین کتاب نمیدونن کدوم رو انتخاب کنن. انتشارات گاج کتاباش خوبن از لیست بالا براتون بهترین هاش رو گلچین میکنم که توی اون درس حرف اول رو میزنه.
ادبیات سفید - عربی سفید - دینی سفید- آیات و نکات دینی - هندسه تحلیلی و گسسته و جبر و احتمال سفید -
فیزیک پیش دانشگاهی سفید - سنجش آخر
سلام خدمت دوستان
از دوستان کسی دیفرانسیل 2 همگامان داره توضیح بده چجور کتابیه...
مثلا 11 اردیبهشت یه درس دین و زندگی میخونیم. بعد از 10 دقیقه دوباره یه مرور سریع میزنیم. چون بعد از 10
دقیقه 80 درصد مطالبی که خوندیم از مغز فرار میکنن و باید با یه نگاه سریع اونها رو تثبیت کنیم. حالا بعد از یک
هفته یعنی 18 اردیبهشت دوباره اون درس رو میخونیم ولی این بار دیگه تست میزنیم. و همین طور یک ماه بعد
یعنی 11 خرداد هم همون درس رو میخونیم و تست میزنیم. و بله حتما باید دفتر برنامه ریزی داشته و
اون روزی که درس رو خوندیم در اون بنویسیم و بطور خودکار برنامه هفته بعد و یک ماه بعد تنظیم شده که باید
مرور این درس انجام بشه. میتونیم برای دروس تخصصی اون مرور بعد از 10 دقیقه رو انجام ندیم . و در مورد میزان
خوندن برای دروس عمومی بهتره درس به درس باشه. تخصصی هم مثلا می نویسین فیزیک پیش فصل (1)
تست 1 تا 110 . یعنی در دروس تخصصی هر میزان که می رسیم بخونیم مینویسیم چون اغلب به صورت فصلی
تموم نمیشه. باید توجه داشته باشیم که روی پاسخ های تشریحی زیاد وقت صرف نکنیم و به سرعت رد بشیم.
و در مورد کتابهایی که گفتی دین و زندگی مهر و ماه رو ندیدم. عربی ایاد فیلی بسیار عالیه. تست گاج رو هم کار
کن. زبان فارسی رمزینه کتاب خیلی عالیه. آقای ساجدی هم تمام کتابهای ادبیاتش معتبر و خوب هستند.
هندسه 1 و هندسه 2 هر کدوم در کتاب جداگانه ای تالیف شدن. 80 درصد خودمون 20 درصد معلم و کتاب و .....
هر چی دمه دسته بخونین انشا... موفق می شین.
خیلی ممنون از راهنمایهاتون. تقریبا بیشتر سئوالاتم رفع شد. اما دو سوال دیگه :
یعنی شما می فرمایین اول بخونیم بد تست بزنیم؟ ( و درس های عمومی از کی باید شروع به خوندن کنیم تا هم برسیم و هم کامل و جامع خونده باشیم؟ )نقل قول:
حالا بعد از یک هفته یعنی 18 اردیبهشت دوباره اون درس رو میخونیم ولی این بار دیگه تست میزنیم. و همین طور یک ماه بعد
یعنی 11 خرداد هم همون درس رو میخونیم و تست میزنیم.
و سوال آخر من اینه که کسانی که حسابان و دیفرانسیل ده استاد ( ایران سنجش ) دارن، و با کتابهای دیگه مقایسه کردن، به نظرشون این دو کتاب کفایت می کنه و کامل هست؟
سلام .
فقط می خواستم نام کامل انگلیسی کتاب نظریه اساسی مدارها و شبکه ها ترجمه دکتر جبه دار مارالانی رو به همراه نام نویسنده هاش بدونم . احیانا اگه لینک دانلود PDF هم داشتین ممنون میشم بذارین .
نقل قول:
بله در دروس عمومی اول میخونیم بعد تست میزنیم ولی در دروس تخصصی برعکس عمل میکنیم. دروس
تخصصی و درسهای عربی و زبان بهتره تا آخر فروردین تموم شده باشه و بعد از فروردین دینی و ادبیات شروع
بشه.
اون کتابی که شما گفتین من دیدم. ببینین اکثر سوالات کنکور مفاهیم و نوعش مشابه کنکورهای سراسری داخل
و خارج کشور و کنکورهای آزمایشی سنجش هست. بنابراین اگه به اونها مسلط بشین حداقل حدود 65 درصد از
سوالات رو قطعا جواب خواهید داد. پس باید کتابی بخونیم که همه این گونه سوالات رو بررسی کرده و همین طور
پاسخ تشریحی خوبی برای اونها نوشته شده باشه تا سر جلسه کنور ما براحتی مفاهیم یادمون بیاد. همچنین
کتابی که میخونیم باید کمتر سوالات تالیفی داشته باشه یا حداقل ما اون سوالات رو نخونیم چون یاد گرفتن اونها
حجم عظیم مطلب رو به مغز ما وارد میکنه و همینطور وقت ما تلف میشه . 10 استاد سوالات سراسری
رو داره ولی اونطور که دیدم خبری از سوالات آزمایشی سنجش نیست و تست تالیفی هم زیاد داره چیز دیگری
که دیدم درسنامه و یا کادر آموزشی هم نداره. درواقع آموزش مفاهیم در پاسخ سوالاتش بود و نمیتونستم بعدا با
یه نگاه به کادر آموزشی اون مفاهیم رو یادآوری کنم و مجبور می شدم تستها رو دوباره حل کنم تا یادم بیاد برای
همین انتخابش نکردم. در ضمن قبلا یادم رفت بگم من تست گسسته گاج رو فقط سوالات ستاره دارش رو حل
می کنم تا ابتدا مفاهیم اصلی رو یاد بگیرم و کمی هم در تست زنی مهارت پیدا کنم ولی چون سوالات سنجش رو
نداره مجبورم در آخر کار کتاب خود سازمان سنجش رو بگیرم و با مفاهیمی که از کتاب قبلی بدست آوردم تستهای
کنکور آزمایشی سنجش رو کار کنم تا موفقیتم تضمین بشه وگرنه فکر نکنم اگه چندین بار هم کل تستهای
اون کتاب(چه تالیفی چه ستاره دار) رو حل کنم بتونم بیشتر از 20 درصد سوالات گسسته رو حل کنم. دلیل اینکه
این کتاب رو انتخاب کردم آموزش مفاهیم گسسته به زبان ساده بود. امیدوارم تونسته باشم حق مطلب رو ادا کنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو اين گرما بازار تست و كنكور و خواندن و ..... بايدمشورت با ديگران را ملاكي ارزشمند براي مطالعه قرار بديم . بخصوص كساني كه كنكور را گزرانده اند و احيانا موفق نيز شده اند . از اين كه اين فضاي مناسب براي همين كار مورد اشاره محياست جاي خوشحالي وجود دارد .
من از صحبت وحيد برداشت درستي نداشتم . بنظرم كمي بي معني هم مينمايد كه ما بدون مرور خواستار حل تستها باشيم . يكي از عوامل اصلي خستگي زودرس همين است . دانش آموزان بدون مرور انتظار دارند بخش اعظم تستها را حل كنند . حتي براي دروسي كه همان روز توسط دبير تدريس شده اند . اين انتظار بجا نيست . بنظر بنده بايد اول ما تسلط خودمون بر دروس را تثبيت بكنيم . بعد سراغ تستها بريم . ضمنا در دروس تخصصي تمرين و حل مسائل خود كتاب درسي پيش زمينه ايي خوب براي حل تستهاي كنكوريست . البته براي كساني كه مثلا الان پايه سوم را ميگزرانند
حالا يه سوال . نظر دوستان درباره كتابهاي سبز چيه ؟(منظورم كانون نيستا . كتابهايي با نام . كتاب سبز )
تو اين گرما بازار تست و كنكور و خواندن و ..... بايدمشورت با ديگران را ملاكي ارزشمند براي مطالعه قرار بديم . بخصوص كساني كه كنكور را گزرانده اند و احيانا موفق نيز شده اند . از اين كه اين فضاي مناسب براي همين كار مورد اشاره محياست جاي خوشحالي وجود دارد .
من از صحبت وحيد برداشت كاملي نداشتم . بنظرم كمي بي معني هم مينمايد كه ما بدون مرور خواستار حل تستها باشيم . يكي از عوامل اصلي خستگي زودرس همين است . دانش آموزان بدون مرور انتظار دارند بخش اعظم تستها را حل كنند . حتي براي دروسي كه همان روز توسط دبير تدريس شده اند . اين انتظار بجا نيست . بنظر بنده بايد اول ما تسلط خودمون بر دروس را تثبيت بكنيم . بعد سراغ تستها بريم . ضمنا در دروس تخصصي تمرين و حل مسائل خود كتاب درسي پيش زمينه ايي خوب براي حل تستهاي كنكوريست . البته براي كساني كه مثلا الان پايه سوم را ميگزرانند
حالا يه سوال . نظر دوستان درباره كتابهاي سبز چيه ؟(منظورم كانون نيستا . كتابهايي با نام . كتاب سبز )
کتاباش با هم فرق داره . خوب و بد داره (مثل همه انتشارات) شما کدوم کتابش مد نظرتونه؟نقل قول:
aristocrat ممنون از توضیحاتتون و کلی از سوالاتم بر طرف شد. و در مورد دوستی که گفته بودن قبل از مطالعه تست بزنیم و گفتن که من این رو گفتم، باید بگم منظور من این بود که مثلا یه روز یه درس دین و زندگی رو می خونیم و هفته بعد فقط تستش رو بزنیم و دوباره نخونیم. که دوستمون گفتن کار اشتباهیه و باید اون رو دوباره خوند و بعد تست زد.
مزیتی که ده استاد داره به نظر من اینه که تست ها در 5 سطح طبقه بندی شدن و از یک فصل به مرور و در تمام زمینه ها می شه پله پله یاد گرفت. در ضمن چون هر فصل رو به بخش های مختلفی تقسیم کرده برای مرور سریع می شه اونها رو پیدا کرد و خودم هم قبول دارم که ای کاش درسنامه داشت و این یکی از نکات منفی این کتاب هست برای همین می خوام یه کتاب آموزش بهم معرفی کنید تا به صورت موازی با کتاب ده استاد بخونم.نقل قول:
10 استاد سوالات سراسری
رو داره ولی اونطور که دیدم خبری از سوالات آزمایشی سنجش نیست و تست تالیفی هم زیاد داره چیز دیگری
که دیدم درسنامه و یا کادر آموزشی هم نداره. درواقع آموزش مفاهیم در پاسخ سوالاتش بود و نمیتونستم بعدا با
یه نگاه به کادر آموزشی اون مفاهیم رو یادآوری کنم و مجبور می شدم تستها رو دوباره حل کنم تا یادم بیاد برای
همین انتخابش نکردم. در ضمن قبلا یادم رفت بگم من تست گسسته گاج رو فقط سوالات ستاره دارش رو حل
می کنم تا ابتدا مفاهیم اصلی رو یاد بگیرم و کمی هم در تست زنی مهارت پیدا کنم ولی چون سوالات سنجش رو
نداره مجبورم در آخر کار کتاب خود سازمان سنجش رو بگیرم و با مفاهیمی که از کتاب قبلی بدست آوردم تستهای
کنکور آزمایشی سنجش رو کار کنم تا موفقیتم تضمین بشه وگرنه فکر نکنم اگه چندین بار هم کل تستهای
اون کتاب(چه تالیفی چه ستاره دار) رو حل کنم بتونم بیشتر از 20 درصد سوالات گسسته رو حل کنم. دلیل اینکه
این کتاب رو انتخاب کردم آموزش مفاهیم گسسته به زبان ساده بود. امیدوارم تونسته باشم حق مطلب رو ادا کنم.
در مورد گسسته که حق با شماست و واقعا کتاب گسسته گاج حال و هوای خوبی داره و مطلب و جزئیاتش رو خوب می رسونه ( با سوالات به موقع آلفردو !!! :31: )
به نظرتون سطح سوالات آزمون های آزمایشی سنجش پایین نیست؟ چون من با این که سال سومم و سوالاتش مشترک با پیش دانشگاهی بود، ریاضی رو بدون اینکه مطالعه قبلی داشته باشم 20 درصد زدم. ( درسته بالا نیست ولی بدک هم نیست )نقل قول:
ببینین اکثر سوالات کنکور مفاهیم و نوعش مشابه کنکورهای سراسری داخل
و خارج کشور و کنکورهای آزمایشی سنجش هست.
سلام دوستان .
کسی نمی دونه فیزیک 2 ( پایه ) رمزینه چاپ شده یا نه ؟
با تشکر
یه کتاب زبان فارسی رمزینه دارم آخرش نوشته کتاب تست فیزیک پایه ( 1و 2و 3 ) تالیف جدید.نقل قول:
کسی نمی دونه فیزیک 2 ( پایه ) رمزینه چاپ شده یا نه ؟
در ضمن دیفرانسیل 1 و 2 رو نوشته تالیف جدید. ولی در صورتی که دوستان می گن هنوز نیومده. فردا یه تماس می گیرم با انتشاراتش ببینم چیا چاپ شدن.
دوستان نظرتون در مورد این سه تا کتاب چیه
1- کنکورت را قورت بده انتشارات خیلی سبز
2- بی نام تا اطلاع ثانوی انتشارات گاج
3- وقتی همه خوابیم انتشارات گاج
هر سه کتاب کتا مشاوره ای هستن که مولف هر سه بهروز تفرشی
کنکورت قورت بده در مورد انتخاب رشته سراسری و آزاد هم چیزی گفته یا نه؟
دوتا کتاب گاج هم فقط توضیح خود گاج هست نمیدونم کتاب خوبیه یا نه؟ کسی گرفته؟
بينام (تا اطلاع ثانوي)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كتاب حاضردر برگيرندهي پرسشهاي متداول دانشآموزان و داوطلبان كنكور است كه طي سالها در سمينارهاي گوناگون مطرح شدهاند.
متأسفانه در اكثر پرسشهاي طرح شده ميتوان ردي از نابسامانيهاي فكري و روحي پيدا كرد و همين نابسامانيهاست كه توانايي و رفتار بچهها را در درس خواندن و در همه عرصههاي زندگي بالا و پايين ميكند.
صرفاً با اولويت دادن به آموزش يا يادگيري "تكنيكهاي درسي و كنكوري" نميتوان به مشكلات پاسخ داد، به نظر ميرسد ما در اين رابطه نيازمند يك تحول فكري هستيم. اين كتاب بر مبناي لزوم همين تحول تنظيم شده است
وقتي همه خوابند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وقتي همه خوابيم، يك عالمه اتفاق ميافتد كه از آنها اطلاعي نداريم؛ حافظه، قدرت تفكر، انرژي بدن، هوشياري، سرعت عمل، تمركز و ... همه و همه در خواب، از اين رو به آن رو ميشوند. اين كتاب تمام ريزهكاريهاي علمي را به زبان ساده بيان ميكند و براي اولين بار، نقش خواب را در درس خواندن و پيشرفت تحصيلي نشان ميدهد. مطمئن هستيم با به كارگيري آموزههاي اين كتاب، خوابتان دچار تحولي عميق ميگردد.
براي هندسه رشته تجربي بين گاج و انديشه سازان كدومشون بهتره ؟؟
كتابهاي گاج كلا كتابهاي كاملي هستند:11:
هندسه 1 اندیشه سازان ابوالقاسمی
گسسته چی بگیرم رمزینه یا موسوی یا انتشارات فار
تحلیلی موسوی یا رضا نونهای اذر یا فار یا بزارم رمزینه بیاد
دوستان برای سه درس زیر چه کتاب هایی پیشنهاد می کنید ؟
1- فیزیک 2 پیش
2-هندسه تحلیلی
3- دیفرانسیل 2
سلام بچه ها خوبين
با توجه به اينكه ار اين به بعد ميخوام توپ بخونم ، تا حدوددي ميخواستم كتابامو آپديت كنم ، پس اونايي كه مشكوكم يا ندارم رو براتون مينويسم ، شما اگه خوبه كه هيچي ( براي درصد بالا زدن ) ولي اگه خوب نيست يه كتاب خوب معرفي كنين مرسي
حالا ليست كتب :
ادب پيش 2 : گاج سبز دارم ، نياز به كتاب ديگه اي هست ؟
فيزيك 2 پيش : گاج سبز دارم
زبان فارسي : همگامان مشترك با كانون دارم
دين وزندگي : گاچ سفيد دارم و كتاب درسي
اينو لطفا يه كتاب خفن معرفي كنين
زبان انگليسي هم مثل دين و زندگي ، اينم يه چيز خفن معرفي كنين
ديف 2 : هيچي ندارم ، راهنمايي كنين چي بگيرم
حسابان : اينو سبز كانون دارم كه آشغاله ! لطفا يه كتاب خوب و كم حجم معرفي كنين كه وقت كمه
فيزيك 1 و2 : هيچي ! اينم يه كتاب تاپ معرفي كنين
آمار و هندسه 2 هم هيچي ندارم ، لطفا راهنمايي كنين
گسسته : هم خوشخوان هم رمزينه دارم از هيچكدومشون خوشم نيومد ، چي بگيرم ؟
تحليلي : سبز كانون ( پايافر ) دارم كه خيلي مطالبو كش داده يا تحليلي مطلب زياد داره ؟ خلاصه اينم يه كتاب خوب و كم حجم ( ولي كم حجمي كه چيزي رو از قلم نينداخته باشه ) معرفي كنين
عربي : اياد فيلي دارم ، خوبه ؟ خودم كه ازش خوشم نيومد چون از پايه ضعيفم
تمام!
به ياري سبزتون نيازمندم
فقط لطفا سريع جواب بدين كه از فردا ميخوام طبق برنامه بخونم ، كتابم ندارم ( براي پيش 2 ) !
سعيد
نقل قول:
بله اون دوستمون درست گفت. شما اگه همون دفعه ی اول تست بزنی کار اضافه انجام دادین. ولی دفعه ی بعد
چون به تسلط روی مطلب رسیدیم تست هم میتونیم بزنیم.
آزمایشی سنجش تستهای آسان و متوسط و سخت داره بیشتر مفاهیم کنکور از سوالات متوسط و سخت هست
و بعضی مواقع عینا سوالات از اونها طرح میشه. و اما سوالات خارج از کشور سراسری. جالبه بدونید 9 تا از
سوالات سراسری شیمی خارج از کشور سال 87 عینا و بدون تغییر کلمه ای در سوالات سراسری 88 داخل آمده
است!!! حتی این در کنکور داخل 87 و 86 دیده شده است. از درس های دیگه اطلاعی ندارم ولی مطمئن هستم
آنها هم اینطور است.
نقل قول:
ادبیات و هندسه 2 و فیزیک پیش 1 و 2 و عربی و تحلیلی و گسسته همگی میکروطبقه بندی گاج(البته گسسته
سوالات ستاره دارش رو حل کن و بعد سوالات خود سنجش رو از کتاب فروشی بگیر و اونارو حل کن.)
حسابان : کتاب حسابان و ریاضیات پایه رمزینه
دین و زندگی فکر میکنم خفن تر همگامان باشه
1- گاج سبز واسه ادبیات 2 خوبه فقط واسه ادبیات بهتره موضوعی بخونی که نتیجه بهتری بگیری ولی واسه تو که میخوای با کانون پیش بری مشکل ساز ولی اگه هدفت کنکور واسه ادبیاتنقل قول:
آ- قرابت معنایی و تناسب مفهومی انتشارات دریافت + املا و لغت در آزمون سراسری انتشارات دریافت + تاریخ ادبیات کلک معلم + قرابت معنایی نکته: قرابت معنایی بچه ها میگن کلک معلم ولی به نظر من بهتره ادبیات عمومی پیش 1 مبتکران تالف کوروش بقایی و... که اخرش 5 صفحه آرایه ادبی درس داده و 250 تا هم تست با پاسخ تشریحی داره
2-فیزیک همه میگن اندیشه سازان عالی من خودم رمزینه دارم اونم فکر کنم خوبه گاج سبز هم تو تاپیک گفته بودن مفهومیه به نظرم عوض نکن اگه کتاب تست گاج هم بگیری تستاشو که بزنی مشکل فیزیکت حل میشه
3- زبان فارسی همگامان عالیه شک نکن خیلی سبز هم خوبه این دوتا تقریبا شبیه هم هستن خودم هردورو دارم ولی چون همگامانم چاپ 85 نمیتونم نظری بدم ولی نوع گفتار خیلی سبز بیشتر به دلم نشست!!! (خیلی سبز<؟>همگامان!!!) ولی بهترین کتاب زبان فارسی به نظر من زبان فارسی انتشارات دریافت تالیف دکتر سبطی ولی چون فقط جلد اول چاپ شده(فقط 8 درس اول ولی کاملا مفهومی و عمیق درس داده یعنی ) و جلد دوم فروردین میاد فکر کنم به درد ما نخوره
4- تستاش خیلی آبکیه درسنامه هاش هم جالب نیست واسه دین و زندگی همگامان خیلی خوب کار کرده
5- واسه زبان مبتکران خوبه (اندیشه سازان سابق مولف: دکتر شهاب اناری) ولی حجمش زیاده سه جلد کتاب : زبان 3 ، پیش 1 ، پیش 2 اینجا میگن زبان جامع خیلی سبز هم خوبه اگه وقت نداری خیلی سبز بگیر + reading خیلی سبز واسه زبان هرچی گرفتی حتما آموزش reading خیلی سبز هم بگیر حدود 40%زبان کنکور ردینگ و کلوز تست البته اگه کنکور 89 هم مثل 88 2 تا ردینگ داشته باشه
6- دیف 2 من فعلا منتظر رمزینه موندم یعنی تا عید منتظر رمزینه میمونم کتاب خوبی نمیشناسم ولی واسه تست میتونی از اندیشه سازان-مبتکران تالیف دکتر رضا نونهال آذر استفاده کنی درسنامه های جمع وجور + پاسخ های تشریحی خفن!!!
7-حسابان که کلا تو دیفرانسیل تکرار شده واسه تابع و مثلثات و ... جلد سوم کتاب تست رمزینه رو بگیر (حسابان و ریاضیات پایه) دیگه الکی حسابان و ریاضیات 2 نخون چون درسنامه های رمزینه کافیه بقیه مطالب هم تو دیفرانسیل تکرار شده
8- فیزیک 1 و 2 اندیشه سازان عالیه هردو تو یه جلد کتاب ولی گیر نمیاد تو تهران که بزور پیدا میشه انشاءالله بتونی پیدا کنی
9-آمار گاج سفید کافیه هندسه 2 هم مبتکران - اندیشه سازان تالیف مهندس فرهاد ابوالقاسمی
10-گسسته رمزینه توپه
11- بچه های فروم خیلی از پایافر تعریف میکنن جستجو کنی خودت میبینی من رمزینه دارم که خوب کار کرده (البته فعلا فصل اولم) الان چاپ نمیشه تحلیلی جدید رمزینه که قراره چاپ بشه مولفش عوض شده
12- ایاد فیلی عالیه ولی باید روش وقت بذاری
دادا هر کاری میکنی بکن فقط تو این هفته تمومش کن منظورم اینه دیگه کتاب عوض کردن کار هر روزت نشه :46: