رجستر جان .
اين 6880 چيز رديفيه ، ولي خيلي سنگينه .
و اين 2885 هم خودت يه توضيحي در موردش بده ، تو سايت ايران اچ پي چيزي در موردش پيدا نكردم .
و نظرت در مورد Dv2860 چيه ؟
راستي ، آيا 1530 هم مشكلات 1330 رو داره و پيشنهاد نميشه ؟
رجستر جان .
اين 6880 چيز رديفيه ، ولي خيلي سنگينه .
و اين 2885 هم خودت يه توضيحي در موردش بده ، تو سايت ايران اچ پي چيزي در موردش پيدا نكردم .
و نظرت در مورد Dv2860 چيه ؟
راستي ، آيا 1530 هم مشكلات 1330 رو داره و پيشنهاد نميشه ؟
رجستر جان .
من يه لپتاپ ميخوام 1. سبك . ( از 2.5 kg بيشتر نباشه )
2. ريموت كنترل + فينگر پرينت ( واسه كلاس گزاشتن :D [شوخي] )
3. سرعتش بالا باشه . گرافيكشم 8400 واسم كافيه .
4. زيبا باشه .
5. hp يا dell .
6. قيمت از 1600 بالاتر نباشه .
:31:
اقا این Dv5 1060 مشکلی داره که به کسایی که تا 1400 میتونن هزینه کنن پینهاد نمی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
1330 که هیچ
6880 هم که میگی واسم سنگینه
وسترو هم که به کلاست نمی خوره
پس :
یا قید 200 گرم کمتر رو بزن و یه 1530 بگیر
یا 2860 اچ پی.
موفق...
Register عزيز و Ravani عزيز وقتتونو زياد نميگيرم. يه راهنمايي كوچيكي بفرماييد ما رو و منو از دو دلي در بياريد.باور بفرماييد منتظر راهنمايي شما هستم .نظر شما خيلي برام مهمه .مرسي از لطفتون.نقل قول:
دوست عزیز در صورتی که پیشنهادی برای بهبود انجمن دارید، به من یا همکار بخش از طریق پیغام خصوصی اطلاع بدید.نقل قول:
دوست عزیز جناب REGISTERED USER من خیلی رو این موردی که شما معرفی کردید تحقیق کردم و گویا سیستم انالوگ این دستگاه ntsc هست حال انکه سیستم انالوگ پخش در ایران pal هست ایا این وسیله در ایران به صورت انالوگ هم جواب می دهد یا نه؟در صورت منفی بودن جواب اگه ممکنه یه تیونر اکسترنال با کیفت پخش عالی والبته انالوگ معرفی کنید اخه شهرستان هنوز سیستم پخشش انالوگه:41:نقل قول:
به نظر شما مدل express card pixelview میتونه انتخاب خوبی باشه یا نه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید که سوالمو اینجا مطرح کردم چون تو هر جا مطرح کردم جوابی نگرفتم با تشکر:11:
علي جان ...
من هيچي در مورد 2860 اچ پی. نتونستم پيدا كنم .
لطفا يه لينك از رويوش بده .
سلامنقل قول:
کدوم dv5 ؟ 1050 - 1060 یا 1070 ؟؟؟
اگه منظورت 1060 هست اره 1060 از xps 1530 یا 6880 , 200$ ارزونتره یعنی 1.450000 قیمت داره ( با گارانتی ایران اچ پی ) .
سی پی یو کمی ضعیفتر اما سریعتری نسبت به 6880 یا 1530 داره ( به خاطر ارتقا باس ) .
گرافیک 9600 جی تی داره ( 512 ) . و فکر کنم راحت بازی های روزه بازار رو ساپورت کنه .
من توصیه میکنم اگه میتونی 1070 رو بگیری ( 1.600000 تا 1.700000 $ ) یا چون تو ایران تازه وارد هست تا اخر تابستون صبرکن تا هم کمی قیمتش بشکنه هم بفهمیم چی از اب در اومده .
ولی 1060 هم خیلی خوبه مخصوصا واسه اونایی که دوستدار گیم هستن .
لینک سایت فارسی که نمیشه داد ولی شما برو به سایت digikala ( تو گوگل سرچ کن ) - بعد درقسمت lap top برو و برند hp رو انتخاب کن - تو همون صفحه ی اول این برند 2860 هست .نقل قول:
موفق...
رواننی خرید اینترنتی از ایران hp مکلی پی نمیاد؟؟؟؟
در مشخصات HP Pavilion dv4-1050 نوشته شده:
Video RAM
up to 1535 MB total graphics memory with 256 MB dedicated
واقعا گرافيكش 256 مگابايت dedicated داره؟ من جايي شنيده بودم 14 اينچ ها فقط 128 هستند!
روانی خرید اینترنتی از ایران hp مکلی پی نمیاد؟؟؟؟
من تا به حال لپ تاپ نخریدم و تجربه ندارم کی باید بخرم . پی سی رو می دونم نباید تابستون بخرم ، سری آخر خرداد گرفتم و واقعا ارزون تر بود .
حالا آیا 1070 یا 1060 در ماه آینده با شروع شدن فصل درس و اینکه نسبت به امکانات قیمتی مناسب داره ارزون می شه ؟
افزایش تقاضا در مورد این محصول باعث افزایش قیمت نمی شه ؟ پیش بینی شما در مورد آینده ی این دو محصول چیه ؟
اینها رو پرسیدم چون شما سرتون تو کاره !! ما بی تجربه ایم .
سلام دوستان امروز رفتم پايتخت و يك DEEL vostro1510 خريدم با گارانتي دوبرال كيف و مودم اكسترنال 1220000 تومان با مشخصات زير.
core 2 duo
2.5 گيگاهرتز
6 مگابايت
800 مگاهرتز
حافظه RAM2048 مگابايت
HDD 160
كارت گرافيكي: 1000 مگابايت - Geforce 8400
صفحه نمايش: 15.4 اينچ - trulife
به نظر شما قيمت مناسب گرفتم؟؟؟من كه اونجارو زير و رو كردم پايينتر نبود البته تو ديجيكالا زده بود 1170000 تومن با هارد 250 و البته همين كارت گرافيك 8400 رو زده بود 15000 مگ..ولي به توصيه شما دوستان خريد اينترنتي نكردم و لي پول بيشتري دادم..
به نظرتون انتخابم خوب بوده؟؟؟
ممنون از توجه شما دوستان....
خیالت راحت باشه من خودم حدود یه ماه پیش یه hp pavilion dv 6870 از ایران اج پی خریدم وچون برا شهرستان بود اول پو لو ریختم به حساب بعد از دو روز تیپاکس در خونه تحویل دادنقل قول:
البته بهتره تلفنیم هماهنگ کنی
و با خیال راحت هم بخر شرکت خیلی معتبریه
راستی یه موس اچ پی و یه سی دی ریکاوری اکس پی هم تو جعبش گذاشته بودن :46:
حامد سیستمت که مکلی نداشت؟
اره تو سایت هم زده که اینم روش هست . اگه شد میرم تهران .
سلام دوستان.كسي قيمت Dv-5 1070 رو تو دوبي ميدونه؟؟؟؟؟
سلامنقل قول:
خیالت راحت تا اونجایی که من شنیدم خیلی معتبر و مطمئن هست .
خوب اگه دقت کنی توی سری گرافیک ***9 , 15 اینچی ها که 256 بودن ( مثل 6880 ) به 512 در 1060 یا 1070 تبدیل شدن و 14 اینچی ها که 128 بودن ( مثل 2860 ) به 256 در dv4 ها تبدیل شدن .نقل قول:
خوب البته زیاد تو نخ این چیزها نباش مثلا ببین این 9200 gs با اینکه 256 هست در حد یک ( 8400gt ( 256 هم نیست و کمی ضعیفتره .
نه هیچ مشکلی نداره همه چیش پلمپ بود بسته بندیم عالی بود حتی اگه ضربه هم میخورد هیچیش نمی شد ضمانتنامه و همه چیم داخلش بود تازه کرایه تهران تا شهرستانم که 7 تومن بود خودشون داده بودن من که از خریدم کاملا راضیم:20:نقل قول:
دوستان من دنبال یه نوت بوک میگردم که برام یه عمر کار کنه مدل رو خودم می تونم پیدا کنم
فقط می خوام بدونم به نظر دوستان الان تو بازار ایران با کیفیت ترینت نوت بوک رو چه مارکی
می ده بیرون(hp,dell,sony or what) و این مارک ساخت چه کشوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
hp >>>> china
dell >>>>> malaysia - poland or irland
sony >>>>> usa - japan or china
1. حداکثر عمر مفید یه لپ تاپ 2.5 تا 3 سال هست و بعد اون کند میشه - بیشتر داغ میکنه و دیگه اصلا بازی ها یا برنامه های روز رو نمیتونه ساپورت کنه چون قدیمی شده و بازار نوت بوک واقعا داره هر 6 ماه یکبار یه رده میره بالاتر .
2. البته اچ پی های ساخت چین از malaysia و irland و poland ضعیفتر نیست و تازه در بیشتر موارد بهتر هم هست.( در کل این چند کشور تفاوت زیادی ندارن )
در اینکه سونی های usa کیفیت ساخت بهتری دارن و نویز و صدای کمتری که شکی نیست ولی خوب سونی پول این مزیت ها رو هم میگیره خوبشم میگیره .
3 . حالا میمونه بودجه ی شما و توقع شما از دستگاهتون و کارایی که میخوای با اون انجام بدی.
نقل قول:
سلام داداش ... من زياد دجي كالا رو قبول ندارم . معمولا اطلاعاتش اشتباست ( البته من اينو در مورد گوشيها ديده بودم ) . واسه همين در مورد لپتاپ نمي تونم بهش اعتماد كنم . :41:
اگه ميشه لينك يه سايت خارجي معتبر بده .
من چند تا سايت مثل notebookcheck & .... سر زدم ، ولي چيزي پيدا نكردن . انگار اين مدل اصلا وجود نداره :13:
پس اگه ميشه :31: لينك يه سايت خارجي معتبر بده .
یعنی این نوت بوک هایی که ایران اچ پی می فروشه چینیه؟؟؟؟؟:13:نقل قول:
احتمالا خیلی با امریکاییش فاصله داره من تصمیم گرفتم یهHP Pavilion dv5-1070
بگیرم از کجا ساخت غیر چینش رو بگییرم:2:(اصلا جنس چینی رو قبول ندارم و نمی خوام
1.7 بالای یه جنس چینی بدم)
لطفا راهنماییم کنید:5:
غیر چینیش رو میتونی بری امریکا بخری .نقل قول:
سلام
msi wind تو ایران هست؟
اگر کسی باهاش کارکرده توضیح بده چگونه است و از کجا خریده و چند خریده؟
بابا اين چيني با اون چيني كه شما ميگيد فرق دارهنقل قول:
اون گوشيهاي چيني كه ميان تو بازار ايران جنس هاي درجه پنج و شش شايد هم پائينتر چيني هستن كه ميان ايران
اينا با اونا خيلي فرق داره... اصلين
با توجه به اینکه من 800 تومن واسه لپ تاپ میخوام هزینه کنم و حتمآ DELL هم باشه نظرتون در مورد لپ تاپ Vostro 1400 چیه؟
سلام دوستان من می خوام یه HP Pavilion dv5-1070
بگیرم کسی هست که تو ایران گرفته باشه(چینی) و بتونه من رو راهنمایی کنه.
ravani_13
بازار PC سرعت بیشتری داره ؟نقل قول:
بازار نوت بوک واقعا داره هر 6 ماه یکبار یه رده میره بالاتر .
واقعا کند میشه یا بنظر کند میاد ؟نقل قول:
اون کند میشه
مگه لپ تاپ چقدر با Pc تفاوت داره ؟
اره واقعا هر 6-7 ماه داره گرافیک ها و CPU های بهتر و قویتر به بازار تزریق کرد .ولی کی میتونه هر 9 ماه یه بار لپ تاپ عوض کنه ؟ پارسال این موقع چند تا لپ تاپ با رم 3 گیگ بود ؟نقل قول:
واقعا کند میشه یا بنظر کند میاد ؟
ولی الان نصف بازار 3 گیگ و کلی 4 گیگ موجود هست.
واقعا کند میشه و بیشتر داغ میکنه و....
اصلا اینها به کنار گذشت زمان اون رو محو میکنه .
مثلا پنتیوم D های 2.5 سال پیش با اون کارتهای گرافیکی انبورد و رم های 512 , الان چه بازی رو میتونه اجرا کنه ؟؟؟ میشه 8-9 تا نرم افزار جدید بندازی روش و مثل ادم اهنی کند نشه ؟؟؟؟ و .....
من می خوام xps 1530 بگیرم ........................ کدوم رنگش قشنگتره...............؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
من حدود 1.4 پول دارم و می خوام یه لپ تاپ بخرم که به این زودیها از رده خارج نشه و البته که باهاش نه می خوام بازی کنم نه کار گرافیکی.من دانشجو هستم و می خواهم برای نرم افزارهایی مثل Matlab مشکلی نداشته باشه.
خودم اول به dell 1500 2.5G زیگورات رسیدم ولی الان نداره و فقط 1510 داره.وقتی که 1330 ها رو دیدم مجذوب این لپ تاپ شدم و گفتم xps m1330 2.5 بگیرم و بقیه ی پولش رو از زیر سنگ هم که شده بیارم.نظر شما دوستان چیه؟(الان زیگورات این مدل رو 1.62 تومن میده)
یه سوال دیگه اینکه الان بخرم بهتره یا اوایل مهر؟
به نظر من قرمزش عالیه:31:نقل قول:
hp dv5-1060 به نظرم بهترهنقل قول:
تفاوت هاي dv4-1070 با 2860 چيه ؟؟؟؟
----------------------------------------------------------
ريموت كنترل هاي اچ پي چه كاهايي ميتونن انجام بدن .
نقل قول:
dv4-1070 سبكتره
فكر كنم سي پي يو 1070 قويتره
كارت گرافيك شون هم در يك سطحه
ريموت كنترل هم كار دكمه هاي مولتي مديا رو انجام ميده - مثل دستگاههاي صوتي تصويري
نقل قول:
dv4-1070 سبكتره
فكر كنم سي پي يو 1070 قويتره
كارت گرافيك شون هم در يك سطحه
ريموت كنترل هم كار دكمه هاي مولتي مديا رو انجام ميده - مثل دستگاههاي صوتي تصويري