سلام دوستان مگه نه وقتی بست های باتری رو برای بیش تر از 15 دقیقه می کشیم. ecu پاک میشه.(این چیزایی که پاک میشه چی هستن).
2- با دیاگ زدن پژو 405 چه کار هایی انجام میدن.
Printable View
سلام دوستان مگه نه وقتی بست های باتری رو برای بیش تر از 15 دقیقه می کشیم. ecu پاک میشه.(این چیزایی که پاک میشه چی هستن).
2- با دیاگ زدن پژو 405 چه کار هایی انجام میدن.
نه اصلا همچین چیزی نیست و فقط یک سری چیزای جزیی اونم نه 15 دقیقهنقل قول:
دیگا زدن همون وصل کردن دستگاه تنظیم کننده دیاگ هست که با اون میشه خطاهای سیستم برقی ماشین رو دید و خطاهای برطرف شده رو پاک کرد و ممکنه بشه یه تنظیمایی برای سیستم سوخت و جرقه انجام داد نه چیز دیگه
با سلام
دوستان مدتیه زمانی که 1- دور موتور ماشین بیشتر از 3000 میشه و بعد دنده عوض میکنم یا 2- اینکه کولر ماشین روشن باشه و بعد کولر رو خاموش کنم، یا 3- مدت زمان زیادی کلا ماشین روشن باشه و درحال حرکت باهاش باشم، با این مشکل بر میخورم که؛ به طور مثال پشت چراغ قرمز هستم و زمانی که میخوام حرکت کنم اولش ماشین خیلی به کندی با دل دل کردن (انگار که یه ذره لاستیکای ماشین واسه خودش سر بخوره و بچرخه) خیلی کمی شروع به حرکت میکنه.
مدل ماشین L90 E2 سال 90 هست.
شمع و روغن های ماشین رو 1-2 ماه پیش عوض کردم، (بعد از اینکه عوض کردم این مشکل نبود، الان بعد از یک ماه تازه این مشکل به وجود اومده) دیگه کار خاصی نکردم.
مشکلش از چیه؟ :n03:
ممنون از جوابتون اون چیز های جزیی شامل خطا ها هم میشه.نقل قول:
برای 206 هم همین طوره.
ســلام...
مشکل کم کردن آب رادیاتور که هنوز پا برجاست..چطوری میتونم بفهمم که از ترموستات هست یا نه...پیش کی باید ببرم..؟؟آخه چون آب تخلیه میشه بعید میدونم برایواشر سر سیلندرمشکل ساز بشه..//.چون اب تخلیه شده و با روغن مخلوط نمیشهپست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
====================
فن (بخاری / کولر )هم کار نمیکنه..فیوز ها رو چک کردم...مشکلی نداشتن...7-8 ماه پیش فن رو باز کردم و مدولاتور اش سوخته بود اون عوض شد تا جایی که خاطر هم هست مدولاتور فقط به دور فن مربوط میشه الان که کلا کار نمیکنه بازم ممکنه برای اون باشه..؟؟
و بیشترین حدس میزنم به این رله مربوط بشه....نمیدونم برای فن (بخاری / کولر)هست یا خیر....عوض اش بکنم..؟؟
پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
برداشتنِ سر باتری در بعضی ماشینها باعث به هم خوردنِ برنامه ی اِستپِر موتور یا همون موتور پله ای میشه که کارش تنظیم هوایِ موتور در حالتِ خلاص و بدون گاز دادن ( دور آرام ) میشه .
در این ماشینها اگر سیم مثبت یا منفی باتری برداشته بشه یا فیوز کامپیوتر ماشین برداشته بشه یا بسوزه یا رله ی کامپیوتر ماشین برداشته بشه , بعدش باید موتور پله ای برنامه ریزی بشه دوباره تا ماشین در دور آرام لرزش نداشته باشه ) با کولر و بی کولر ) و یا دور موتور در دور آرام بیش از حد تعیین شده نباشه .
مثال :
در ماتیز اگر کامپیوتر برای چند ثانیه بی برق باشه , بعدش موتور پله ای به این ترتیب برنامه ریزی میشه :
1- سوئیچ رو برای 5 ثانیه باز میکنید ( پنج ثانیه بعد از باز کردن سوئیج , چراغ چک انجین خاموش میشه )
2- بستن سوئیچ برای پنج ثانیه
3- دوباره باز کردنِ سوئیج برای پنج ثانیه .
4- استارت زدن و روشن کردن موتور بدون گاز دادن .
5- انتظار تا گرم شدنِ کامل موتور .
6- روشن کردن کولر برای پنج ثانیه بدونِ گاز دادن .
7- خاموش کردن کولر برای پنج ثانیه بدون گاز دادن .
8- خاموش کردنِ موتور ( بستن سوئیچ )
حالا شما باید ببینین آیا ماشین شما هم احتیاج به این setting داره؟
به هر حال ضرری نداره که شما هم همین مراحل رو برای ماشینتون انجام بدین .
البته به جای پنج ثانیه , ببینین بعد از باز کردنِ سوئیچ , چراغ چک چند ثانیه طول میکشه تا خاموش بشه , همه ی مراحل رو به همون مدت انجام بدین .
سلام .نقل قول:
خرابی ترموستات باعث کم شدنِ آب نمیشه اما خرابی واشر ترموستات میتونه باعثِ نشتِ آب بشه .
برای پیدا کردنِ نشتی اول باید مقدار کم شدنِ آب رو تعیین کنین .
نشتیها چند مدله :
1- داخلی مثل نشت آب به درون موتور به دلیل سوختن واشر سرسیلندر.
2- نم پس دادن که اصلاً قابل روئیت نیست و فقط از آثارش مثل شوره و زنگ زدگی و تغییر رنگ میشه بهش پی برد.
3- نشتِ قطره ای به مقدار کم که فقط مکان نشتی کمی خیس میشه .
4- نشتی قطره ای به مقدار زیاد که باعثِ قطره قطره چکیدنِ آب میشه .
5- نشتِ آب به مقدار زیاد که باعثِ شُرشُر ِ آب از مکان نشتی میشه .
شما با توجه به اینکه چه مقدار آب کم میشه , بگردین دنبالش.
بیشترین جاها که نشتی احتمالش میره :
1- درب منبع انبساط
2- گلوی شیلنگها یعنی محل اتصالشون که بست روش نصب میشه .
3- جاهائی که واشر داره مثل جای ترموستات و واتر پمپ و سرسیلندر .
4- سوراخ شدنِ رادیاتور موتور یا بخاری .
5- سوراخ شدنِ منبع انبساط .
6- خراب شدنِ کاسه نمدِ واترپمپ .
7- سوراخ شدنِ شیلنگها .
8- در بعضی از ماشینها مثا ماتیز , از کنار منیفولدِ هوا هم ممکنه آب نشت کنه .
==================================
برای پیدا کردنِ علت کار نکردنِ بلوور , اگر میخواین اصولی کار انجام بشه باید با ولت متر مسیر برق چک بشه تا پیدا بشه
مسیرش در بیشتر ماشینها اینه :
برق از کلید میره برای رله ( برق با آمپر بسیار کم )
برق از رله میره برای فیوز بلوور
برق از فیوز میره برای موتور بلوور حالا شما باید از یک طرف شروع کنین تا ببینین کدوم قطعه برق رو رد نمیکنه؟
ســلام..همانطور که توی پستی که لینک اش رو دادم توضیح دادم از بالا اثری از نشتی دیده نمیشه...بست ها هم سفت کردم...
===============================================نقل قول:
..از اون موقع حدود 300 الی 400 cc کم میکنه...هرچی زیر ماشین...بست ها و شلینگ هایی که میدونستم رو نگاه کردم دیدم چیزی نمیریزه.....تا دیشب مثل قبل دوباره اون 300ccرو پر کردم و مسیر کوتاه رو رفتم و برگشتم....دیدم داره چکه میکنه....از زیر ماشین....اینطوری که من متوجه شدم دقیقا توی مسیر پیچ هواگیری هست..60 cmاز چرخ راننده به سمت داخل کاپوت از اونجاس....جک زدم رفتم زیر..هیچی مشخص نبود از بالا هم چیزی دیده نمیشه...ولی توی مسیر همون پیچ هواگیری هست..
.
قطره ایی هست...و بعد از پارک ماشین و خنک شدنش از زیر ماشین کم کم شروع میکنه به چکیدن...و همون حدود 400 تا 500 cc که خالی میشه دیگه تخلیه نمیشه...چنددفعه که تست کردم همین مقدار بوده....مسیر اش هم که خدمتتون عرض کردم..///نقل قول:
1- داخلی مثل نشت آب به درون موتور به دلیل سوختن واشر سرسیلندر.
2- نم پس دادن که اصلاً قابل روئیت نیست و فقط از آثارش مثل شوره و زنگ زدگی و تغییر رنگ میشه بهش پی برد.3- نشتِ قطره ای به مقدار کم که فقط مکان نشتی کمی خیس میشه .
4- نشتی قطره ای به مقدار زیاد که باعثِ قطره قطره چکیدنِ آب میشه .
5- نشتِ آب به مقدار زیاد که باعثِ شُرشُر ِ آب از مکان نشتی میشه .
شما با توجه به اینکه چه مقدار آب کم میشه , بگردین دنبالش.
درود دوستان.
اطفن یه صفحه کلاچ خوب معرفی کنید برای پراید.
سپاس.
سلامنقل قول:
اینجور نشتیها از نوع آشکار هست که پیدا کردنِ علتش ساده هست و فقط احتیاج به دقت و حوصله داره .
هر چیزی که در نزدیک مکانِ آب چکیدن هست باید چک بشه .
ممکنه از شیلنگی باشه که آب میبره برای بخاری
یا یک شیلنگ سوراخ شده
اگر دیدنِ مستقیم براتون امکان پذیر نیست میتونین دوربین فیلم برداری موبایل رو روشن کنین و دستتون رو ببرین به جاهائی که مستقیماً دیده نمیشه و فیلم بگیرین موقعی که آب میچکه .
البته باید موبایل لرزش نداشته باشه تا فیلم واضح باشه .
ریپ زدن با لیز خوردن فرق دارهنقل قول:
ممکنه از دیسک و صفحه باشه
سلام
آقایون این کلاچ ما یه چند روزی هست صدا میده !!
به این صورت ک اگه کلاچ رو بگیرم صدا خفه میشه ، کلاچ رو آزاد می کنم صدا قطع میشه !! (در حالت سکون)
برعکسش هم در حالت حرکت هست !!
ماشینم پارس هست !!!
------------------------------------------------------------------------
هزینه تعویض و قطعه رو هم بنویسید لطفا !
سلام.در حالت كلي وقتي پدال كلاچ رو فشار بدي صفحه از روي ديسگ ازاد ميشه ولي بلبرينگ كلاچ درگير شده و فشار خورشيدي هاي ديسگ به روي بلبرينگ كلاچ مياد پس اگه با فشار پدال صدا اغاز ميشه بليرينگ كلاچ معيوبه.با فرض براينكه فقط بلبرينگ عوض بشه حداقل150 اشلوغ.
دوستان عزيز:به هر طريقي كه مشكل خودروتون حل شد لطف كنيد اطلاع بدين تا براي ديگران تجربه بشه.با تشكر
با سلامنقل قول:
ممنون دوسته من
نه همون ریپ میزنه، لیز نمیخوره.
یه مکانیکی بردم گفت از دسته موتور ( سرموتور) یه همچین چیزی مشکل از اون هست؛ که گفت حدود 100 تومنم قیمتشه. آیا از همونه یا نه؟
سلام
مطلبی در مورد انژکتور برای علاقمندان :
انژکتور دو کار رو باید درست انجام بده
1- وقتی برقش توسط کامپیوتر قطع میشه باید کاملاً بسته بشه و بنزین ازش نشت نکنه .
مثال :
وقتی با سرعت حرکت میکنین بعدش پا رو از روی گاز برمیدارین برق انژکتورها قطع میشه و موتور خاموش میشه اما به خاطر درگیر بودنش با چرخها از طریق گیربکس همچنان میل لنگ میچرخه و پیستونها بالا پائین میشه اما موتور خاموش هست چون اصلا سوختی وارد منیفولد و سیلندرها نمیشه ( در ماشینی که انژکتورهاش سالم هست ) .
برای همین اگر با سرعت حرکت کنین و پا رو از روی گاز بردارین و سوئیچ رو ببندین و بعد از چند ثانیه باز کنین تغییری احساس نمیکنین اما مراقب باشین استارت نزنین .
پس عیب اول که ممکنه برای انژکتور پیش بیاد اینه که به دلائل مختلف درست راه بنزین رو نمیبنده و بنزین ازش نشت میکنه که مصرف سوخت رو بالا میبره . مثل انژکتوری که جرم گرفته و سوزنش نمیتونه درست بسته بشه .
فراموش نکنین که انژکتور فقط راهِ بنزین رو باز و بسته میکنه و این پمپ بنزین هست که فشار ایجاد میکنه در لوله های سوخت و پشت انژکتورها و باعثِ پاششِ سوخت از انژکتورها میشه و انژکتور فقط راه رو باز و بسته میکنه .
پس اگر انژکتور درست بسته نشه به دلیل فشار بنزین در پشتش بنزین ازش چکه میکنه .
پس یکی از تستهائی که باید انژکتور در اون قبول بشه اینه که آیا وقتی خاموشه و بنزین با فشار بهش وصله آیا میتونه کاملاً راهِ بنزین رو بنده .
گاهی با مصرفِ انژکتور شور استاندار میشه این عیب رو برطرف کرد .
اما گاهی به دلیل ضرب خوردگی و آسیب مکانیکی بنزین ازش نشت میکنه که راهی جز تعمیر یا تعویضش نیست .
گاهی هم فشار بنزین در پشت انژکتور خیلی بالا میره و انژکتور قدرت بستنِ کامل رو نداره . علت بالا رفتنِ فشار بنزین در پشت انژکتورها , خرابیِ رگولاتور هست که کار تنظیم فشار رو در لوله های سوخت به عهده داره .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی که پمپ بنزین کار میکنه باعث بالا رفتن فشار در پشت انژکتورها میشه اما رگولاتور اگر سالم باشه نمیذاره این فشار از حد مجاز بالاتر بره و با برگرداندنِ مقداری از سوخت به باک باعث ثابت موندنِ فشار سوخت میشه ..
در تعمیرگاههای مدرن با نصب یک فشار سنج در مدار سوخت , مقدار فشار اندازه گیری میشه و اگر بیش از حد مجاز باشه رگولاتور تمیز یا تعمیر یا تعویض میشه .
2- مشکل دوم انژکتور , درست نپاشیدنِ سوخت هست .
یعنی یا جرم گرفته درست سوخت نمیپاشه یا گشاد شده و بیش از حد سوخت میپاشه .
پس در موقع تست انژکتور باید در هر دو حالت درست کار کنه .
انژکتورهای مرغوب به این سادگیها خراب نمیشه و اگر از بنزین استاندارد استفاده بشه و شش ماه یک بار هم یک محلول انژکتور شور اصلی و مرغوب طبق دستور نوشته شده در روش استفاده بشه و فیلتر بنزین هم به موقع تعویض بشه انژکتور دهها سال عمر میکنه .
بعضی از انژکتورها پِرِسی هست و قابل تعمیر نیست .
اما بعضیعاش رو میشه باز کرد و عیبش رو برطرف کرد
پس چه موقع صدا میدهنقل قول:
دسته موتور باعث ریپ نمیشهنقل قول:
شما می تونید درب موتور رو باز کنید خلاص گاز بدین و ول کنید ببینید لرزش چقدره
بذارید دنده 1 و فقط در حد درگیر شدن نیم کلاچ کنید بدون گاز ببنید چقدر تکون می خوره
سلامنقل قول:
خرابی دسته موتور در موقع استارت زدن و خاموش کردن هم خودش رو نشون میده و موتور به شدت تکون میخوره
سلامنقل قول:
ببین در حالت ایستاده ی ماشین یه سری صدا مثل اینکه سیمی یا چیزی بین یه لاستیک گیر کرده باشه وجود داره که اگه پا رو روی کلاچ بزارم و فشار بدم موقت قطع میشه صدا !!!
اما وقتی ماشین رو توی دنده میزنم و می خوام حرکت کنم ؛ به این صورت که کلاچ رو میگرم صدا میده و زمانی که آزاد میشه صداش قطع میشه !!
------------------------
در مورد کلاچ هم زمانی ک آزاد میشه یه ضربه کوچک میزنه !!
با سلامنقل قول:
نمیدونم اون این حرفو زد!
خلاص که گاز میدم یه ذره لرزش داره موتور...
دنده یک هم که میذارم و نیم کلاچ میکنم خیلی ماشین میلرزه و تکون میخوره. اما حرکتش رو میکنه و به حالت عادی برمیگرده یکم که گاز میدی.
مشکلش حالا از چیه؟ از همون صفحه و دیسک که گفتین هست؟
لرزش موتور در حالت خلاص ربطی به دیسک و صفحه نداره ، ماشین شما ممکنه مشکلات زیر رو داشته باشه :نقل قول:
1-سوخت نامناسب یا کثیف بودن فیلتر بنزین
2-تنظیم نبودن موتور و سوپاپ ها
3-گرفتگی هواکش
4-دسته موتور ها
برای فهمیدن از اتمام دیسک و صفحه ماشین رو دنده 2 بزارید و سعی کنید با دور موتور 1.5 کلاچ را بسیار آرام رها و حرکتش بدید ، اگر ماشین تا مرز خاموشی بره ولی خاموش نشه و حرکت کنه دیسک و صفحه مشکل نداره ، اما اگر ماشین خاموش شد نشان از ضعیف شدن دیسک و صفحه ماشین شماست و وقت تعویض آن فرا رسیده است .
روش دیگری هم هست که به ترمز دستی معروف است . به این صورت که ترمز دستی را بالا بکشید ، طوری که ماشین اصطلاحا میخ شود .
حالا دنده یک را قرار بدید و سعی کنید حرکت کنید ، اگر ماشین زور زد و به بکس و باد افتاد که مشکل ندارید ، اما اگر ماشین زور نزد و خاموش شد که وقت تعویض دیسک و صفحه است .
عرض ادب.
من پرسشی در باره سوزوکی ویتارا دارم. در پائین دورشمار موتور این خودرو چراغی روشن شده که شکل موتور خودرو را داره. یعنی یک اخطاری داره میده. این اخطار چیه و چطور میشه رفعش کرد. و آیا رانندگی با این شرایط برای موتور خودرو ایرادی داره؟
توی کتابچه راهنمای خودش نوشته مربوط به سیستم کاتالیزور و آلایندگی خروجی اگزوز میشه. خب این یعنی چه و چکار باید کرد ؟ آیا میشه که از خرابی روغن موتور باشه؟
در ضمن به آن دوستی که مشکل ریپ و لرزش موتور داره ، بگمان من مشکل خورو شماممکنه از برق موتور هم باشه .
سلام
دور موتور ماشین (پراید) از 3000 بالاتر نمیره! یعنی چه دنده 1 و چه خلاص دورموتور از 3000 بالاتر اصلا نمیره و گاز نمیخوره!
کیلومترشم از کار افتاد و نه عدد میزنه و نه کیلومتر شماره میندازه!!!!!
اینا بهم ربط دارن؟ اخه هم زمان اینجوری شد
اگر منظورتون چراغ چک هست ( زرد زنگ به شکل موتور ) که احتمال مشکل در خیلی چیزا میتونه باشه ، باید ببرید دیاگ بزنید و عیب یابی کنید .نقل قول:
ایشون گاز میده مشکل لرزش حل میشه پس احتمال مشکل در برق منتفی است و حتی دسته موتور هم 99 درصد مشکل ندارد .
دقیقا به هم ربط داره ، احتمالا فیوز کیلومترشمار سوخته . مشکل کیلومتر رو حل کنید گاز خوردن هم حل میشود .نقل قول:
با سلامنقل قول:
ممنون از راهنماییتون
مورد یک که فرمودید که هیچ، چون صافی بنزین رو تازه عوض کردم و سوخت هم که گفتید رو از چند جایگاه که زدم بازم همینطوری هست.
اما بقیه موارد و بخصوص اون راهنمایی که در باره دیسک کردید رو باید امتحان کنم و نتیجه رو میام بهتون میگم.
ممنون بازم.
سلام . یه 6-7 ماه گواهینامه گرفتم تا حالا هم زیاد بیرون بردم ماشینو . دیروز با دوستم سوار ماشین بودیم ( سمند lx ) بعد با اینکه تو ترافیک بودیم و زیاد به اون صورت سرعت نداشتیم وقتی ماشین جلویی واستاد منم پشتش ترمز کردم بعد زیر پام انگار خالی شد یعنی درست مثل وقتی که ترمز خطی میکشم :n01: بعد الان میخوام بدونم چرا اینجوری شد (احساس کردم مثل ترمز خطی شد ) ؟ اخه سرعتی هم نداشتیم . دلیلش چیه ؟/؟؟؟؟ :( واقعا ترسیدم به ماشین جلویی نخوره یه موقع :n03:
نقل قول:
الان بازم هم ترمز میکنید ABS توی سرویس نمیاد ؟
خودم پراید دارم و همیشه ترمزش خوبه اما بعضی وقتا فاصله شل و سفت کردن ABS ترمز ها اینقدر زیاد میشه که ماشین همینجور میره بخوره به جلویی.ولی خیلی کم پیش میاد
شما برای اطمینان ضمن بازبینی ABS روغن ترمز رو هم چک کنید و از نبود خلا و هوا در پشت پیستون لنت ها مطمئن شوید .
سلام من امروز ماشینو بردم نمایندگی با کلی رشوه و بحث واشرای اویل ماژرل رو بدون نوبت و درخواست عوض کردن و 5.5 لیتر روغن برام ریختن این برا ماشین زیاد نیستو آسیب نمیزنه؟
بله همان شکل موتور زرد رنگ . فقط خود ایران خودرو باید ببرم یا هر تعمیرگاهی که دیاگ داره میتونه مشکلش رو پیدا کنه؟ میتونه از کثیفی روغن موتور باشه؟ یا از کثیفی نازل های سوخت پاش؟نقل قول:
سلام ماشینم سمند ef7 وقتی یه مدتی موتور خاموشه بعد روشنش که می کنم صدایی مثل اینکه دو تا فلز به هم ساییده مشن میده وقتی که موتور حسابی گرم میشه صدا هم برطرف میشه،روغن ماشین رو تازه عوض کردم توتال 10/40.کسی میتونه راهنمایی بکنه.ممکنه عیب از کجا باشه؟؟؟
اینجوری که خیلی سخته نمیشه تشخیص دادنقل قول:
میتونه از یاتاقان زدن بگبری تا میل سوپاپ
اگه بتونی صداشو بگیری شاید بتونن بهتر کمکت کنن
اره دقیقا بعضی موقع اینجوری میشه دقیقا اون روز 2 بار اینجوری شد .نقل قول:
فقط هم همون روز این اتفاق افتاد
باشه یه چک میکنم مرسی :n12:
سلام . بنده ماشینی رو دیدم که همینطور بود . روی دور آرام و یا موقعی که یه نیش گاز میداد صدای سایش فلز میداد . بعداً معلوم شد یکی از دسته موتورها لاستیکش از بین رفته و دو قطعه فلزش افتاده روی هم و در دور پایین صدای برخوردشون به هم شنیده میشه . با تعویضش مشکل حل شد .نقل قول:
با سلام
ببخشيد دوستان اين باجناق ما يك 405 CNG داره و هميشه هم با گاز راه ميره تا حالا ده بار واشر سر سيلندر سوزنوده 4 بار كامل موتور باز كرده و هميشه ماشينش توي تعميرگاه الانم همش جوش مياره
رفته ميكانيكي يارو بهش دوباره گفته واشر سر سيلندر سوزنودي و جعبه فرمانش هم مشكل پيدا كرده
به نظرتون چي ميتونه باشه
البته به هيچ وجهي رانندگي بلد نيست فقط ميشينه استارت ميزنه و در عرض 3 ثانيه ميره رو دنده 4 توي 50 متر
توقع من هم بيجاست خودش پدر ماشينو درآورده تا الن كه من ميشناسمش 8 تا ماشين تركونده ها يعني ديگه آشغالي بزور مياد ميبره
مرسي ممنون
دلیل این ارور 5 توی ضبط های 206 چیه؟ گه گاهی که ماشین زیاد توی افتاب میمونه یا زیاد کار میکنه این ارور رو میده....
سلام من یه 206 تیپ 6 دارم الان یک هفته ای هست وقتی رانندگی میکنم یک دفعه از اگزوز صدای وحشتناک میاد انگار چیزی منفجر میشه به نظرتون علتش چیه؟
سلام دوستان:n02:
امروز مجبور شدم ماشنو با هول دادن روشن کنم بعد از حرکت تو مسیر متوجه یه صدایی شدم زدم کنار ماشینم خاموش کردم دیگه با هولم روشن نشد مجبور شدم باطری به باطری کنم که بعد از اینکار استارت به صدا افتاد که سریع بردمش پیش باطریساز استارتو باز کرد واسه سرویس که دیدم زیر جای استارت که اگه اشتباه نگفته باشم محفظه رو گیربکس یه تیکه سوراخ شده و خرده هاش کنارش ریخته
استارتو طرف بست روشن کردیم اومدیم که یهو کلاج لرزید منم از ترس ماشنو خاموشیدم
بعد روشنش کردم دیدم دنده جا نمیره و به زور باید اینکارو کنم/دنده عقب که صداش از اب هویج گیری هم بدتره
حالا گذاشتم تا شنبه ببرم مکانیک
حواستم نظر شمارم بدونم
با تشکر
سلام.اگه خودروتون پرايد هست حفره زير استارت مربوط به سوپاپ فشار واسكازين ميباشد(و داراي يك كلاهك لاستيكي)كه به هر دليلي شكسته حالا يا بطور مثال از داخل گريبكس قطعه اي شكسته ودر اثر حركت دنده ها باعث كنده شدن سوپاپ شده يا مثلا استارت شل شده و باعث شكستن سوپاپ شده.به هر حال بايد همون موقع يك مكانيك مياوردي و چاره كار رو پيدا ميكردي. بايد گريبكس باز بشه.معمولا ته گربكس جايي گذاشتند تا قطعات ريز بيفتند اونجا.ولي فكر كنم قبل از رسيدن به اونجا يك حالي به گريبكس داده.(در اين مواقع ماشين رو بزار روي جك بزن دنده 5 لاستيك جلو رو بچرخون تا اگه گير باشه خودشو نشون بده و همزمان ميتوني از اون محفظه تا حدودي مورد رو بررسي كني)
نقل قول:با سلامنقل قول:
در رابطه با تست هایی که گفتید من انجام دادم.
ماشین خاموش نکرد با دنده 2 حرکت میکنم. چند بار هم انجام دادم.
حالا احتمال کدوم مورد دیگه میتونه بیشتر باشه؟