آقا ياهو مشكل داره ؟؟؟؟؟ من اهل چت كردن نيستم زياد ولي چند روز كه ميخوام روم باز كنم باز نميشه از كافينت هم نشد . يكي لطفا جواب مارو بده
Printable View
آقا ياهو مشكل داره ؟؟؟؟؟ من اهل چت كردن نيستم زياد ولي چند روز كه ميخوام روم باز كنم باز نميشه از كافينت هم نشد . يكي لطفا جواب مارو بده
یکی کمک به من بدبخت کنه
سلام......نقل قول:
اگه خیلی ضروریه فعلا از یه Web Messenger مثلاستفاده کنید........کد:www.meebo.com
بعد یاهو مسنجرتون رو آپدیت کنید!
موفق باشید :)
نقل قول:
جواب ما چي شد
چه اروري ميده؟نقل قول:
من خونه خالم ياهو مسنجر 8 رو ريختم براش وارد روم نميشه اين خطا رو ميده با 2تا آي اس پي هم تست كردم نشد باز همينجوره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من داشتم آیدی میساختم فرمو کامل کردم آخر این پیغامو لطفا بگید مشکل چیه
Sorry, Unable to process request at this time -- error 999.
FPRIVATE "TYPE=PICT;ALT=Yahoo!"
Unfortunately we are unable to process your request at this time. This error is usually temporary. Please try again later.
Unfortunately we are unable to process your request at this time. This error is usually temporary. Please try again later.
If you continue to experience this error, it may be caused by one of the following:
You may want to scan your system for spyware and viruses, as they may interfere with your ability to connect to Yahoo!. For detailed information on spyware and virus protection, please visit the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
This problem may be due to unusual network activity coming from your Internet Service Provider. We recommend that you report this problem to them.
While this error is usually temporary, if it continues and the above solutions don't resolve your problem, please [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
Return to [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Please check the URL for proper spelling and capitalization. If you're having trouble locating a destination on Yahoo!, try visiting the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] or look through a list of [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . Also, you may find what you're looking for if you try searching below.
مشکل چیه
آقايه سوال:
چطور ميشه برنامه بياد بالا ولي در حالت login بمونه و داخل نره مثل zone alarm عمل بشه
من از nod32 استفاده ميكنم به همين علت firewall عمل نميكنه
بابا یه نیکوکاری بیاد جواب بده به ما دیگه.من مشکلم رو کسی نبود حل کنه؟؟
در مورد یاهو هم اون مشکل سرور هاست باید چند بار سعی کنی تا باز بشه.چند وقته این طوری شده
سلام لطفا یه برنامه معرفی کنین که آیدیمو از لیست طرف حذف کنم...چند تا برنامه تو صفحه های قبل دیدم هیچ کدوم کار نکرد.
ممنون
به نفر اموزش یاهو مسنجر رو بزاره(اموزش کار با اون ویاد دادن و معنی اصطلاحات و...)
اخه من تازه وارد چت کردن شدم هیچی بلد نیستم
راستی اگه لینکی برای دانلود یاهو مسنجر فارسی یا فارسی ساز ان دارید بزارید(وبگید از نظر امنیتی مشکل داره یا نه؟
کسی نبود کمک کنه؟نقل قول:
يعني الان شما ميتونين وارد روم شين و چت كنين؟ ياهو مشكل نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مال من هم همچين اروري ميدهنقل قول:
یه کد برای اینکه بفهمید کسایی که تو لیست شما نیستند یا شما رو ignore کردن Online هستند یا نه!
تو کد زیر به جای عبارت ID ای دی کسی رو که میخواین رو بدین.
بعد برین تو اون سایته.کد:http://opi.yahoo.com/online?u=ID&m=g&t=2
یه برنامه ای یه نفر داشت وقتی باهاش چت می کردی اگه با کس دیگه هم چت می کردی می فهمید. اسمه برنامه هه چیه؟کسی داره ش؟
من برنامه Online Cheker رو گرفتم ولی برنامه اجرا نمیشه.
میخواستم ببینم توی فایل RAR یک فایلی هست با پسوند OCX.
این فایل رو باید کجا کپی کنم تا برنامه کار کنه؟
نقل قول:
شکلک های بسیار جالب و زیبای برای یاهوو
لینک دانلود ::حجم فایل ::: 1 مگکد:http://rapidshare.com/files/46049389/Spicial_emoticons_yahoo.rar.html
به وبلاگ من هم سری بزنید ::کد:http://killerdeadlystar.blogfa.com
به وبلاگم سری بزینین
شکلک های بسیار جالب و زیبای برای یاهوو
حجم فایل ::: 1 مگ
به وبلاگ من هم سری بزنید ::کد:http://killerdeadlystar.blogfa.com
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اين ويس ياهو مسنجرم خراب شده و وقتي تو کنفرانس وارد ميشن اين پيام خطا رو ميده :
Voice Chat could not be started.
کسي ميدونه دليلش چيه ؟
سلام بچه ها
من يه مدتي كه نمي تونم وارد هيچ رومي بشم!!!
جديد ترين نسخه ياهو رو هم نصب كردم ولي بازم نشد. وقتي ميخوام برم توي هر رومي پيام خطا مي ده با اين مضمون كه زمان انتظار براي ورود شما به داخل روم بيشتر از زمان معمول است.
چه جوري ميشه اين مشكل رو حل كرد؟
لطفا كمك كنيد.
سلام دوستان یاهو مسنجر من مدتی هست که کانکت نمیشه و این خطا میده
yahoo messenjer cant connect
we were not able to sign you in to yahoo
نقل قول:
سلام امیر جان فکر کنم مشکل از کنفرانسی هست که میخوای داخلش بشی voice نداشته باشی بهتره :31:
یه بار Uninstall کن ورژن جدید رو بگیر ببین درست میشه یا نه
ای سایت امروز باهاش برخورد کردم جالبه
وقتی طرف invisible باشه بهش یک پیغام میده بنده خدا شکه میشهکد:http://www.invisible.ir/
سلام دوستان یاهو مسنجر من مدتی هست که کانکت نمیشه و این خطا میده
yahoo messenjer cant connect
we were not able to sign you in to yahoo
نقل قول:
آقا مال منم چند وقته همين مشكل رو داره نكنه خود ياهو مشكل داره يكي لطفا كمك كنه .كسي هست كه بتونه چت كنه؟
من و دیگر دوستانم هم همین مشکل رو داریمنقل قول:
مشکل از کجاست؟
مشکل وارد نشدن به روم ها مشکله سرور های یاهو هست:28: مخصوصا برای اسیا.سعی کنید چند بار روم ها رو به صورت اتفاقی مخصوصا از کشور های دیگه مثله خوده امریکا انتخواب کنید میبینین که درسته.41: اون ارور هایی هم که میده بیشتر مربوط به یاهو هست میدونید که ایران تحریمه پس بنابراین یسری مشکلات طبیعیه.چند بار سعی کنید وارد روم میشید بالاخره خیلی وقته این مشکل به وجود اومده.بیشترم برای ایران.باید چند مرتبه سعی کنید تا بتونید وارد روم بشید.مخصوصا روم های شلوغ همیشه این مشکل رو دارن پس سعی کنید چندتا روم به صورت اتفاقی انتخواب کنید بعد که وارد یکی شد بعد روی روم مورد نظرتون رو انتخواب کنید و اگر نرفت چند مرتبه مدام سعی کنید حتما درست میشه.
اینم یه سایت برای افلاین بودنو این حرفاکه محصوله اشیانه ی خودمونه.صد درصدم درست کار میکنه:5:کد:http://www.xeeber.com/
اما در مورده اون دوست عزیز که گفته بودن مشکل ورود به یاهو رو دارن فکر کنم مشکله سرورشونه یا هم اگر ثلا از برنامه های ضده ***** مثله u83 مثلا استفاده میکنن باید وارده این برنامه بشن و باز ببندنش تا درست شه یعنی سروز مشخص رو پیدا کنه.در کل یه بار بازو بست این جور برنامه ها تا ip تغییر کنه.اگرم نشد خوب یه بار پاکش کن یاهوتو بعد دوباره نصب کن.البته ورژن جدید رو چون شاید ورژنت خییلی قدیمی باشه که وصل نمیشه
shazdeh23 شما هم اگر میخوای از اون برنامه انلاین چکر استفاده کنی اگر پیغام ارور مربوط به همون فایل oxc هستش باید بری اون رو داخل درایو ویندوز windows_>system32 کپی کنی.درست میشه اگر مربوط به همین باشه.ولی خوب چه کاریه برو از همون سایتی که دادم استفاده کن صد در صد درست کار میکنه
آقا موضوع تاپیک همه چی رو دیگه گفت. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه دوستان بگن چطوری میشه فهمید که من در لیست یاهو مسنجر کسی هستم یا نه ؟ حالا یا من آیدی طرف رو پاک کردم یا اینکه هنوز خودم هم آیدی اون رو تو لیستم دارم.
ممنونم
سعید
حال طرف گرفته میشهنقل قول:
می تونی یکی یکی چک کنینقل قول:
xeeber.com
یا buddy check
کلی چک کنی
سلام دوستان من مي خوام آيدي نقطه دار درست كنم لينك دانلودش و ميزاريد ممنون ميشم
چه طور میشه عکس یه نفرو که تو yahoo messenger گذاشترو گرفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام... وقتی می خوام وارد رومی بشم به عنوان مثال روی روم 22 کلیک می کنم وارد روم 14 میشم.روی هر رومی کلیک می کنم به یه روم دیگه وارد میشم.یاهو رو یه بار uninstall کردم دو باره نصب کردم بازم درست نشد...به نظر شما مشکلش چیه؟چطوری می تونم درستش کنم؟ممنون
چه طور میشه عکس یه نفرو که تو yahoo messenger گذاشترو گرفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعتی رو دستگاه save کنمش.......
سلام
ايا ميشه اسم اي دي رو اديت كرد ؟
مثلا hhh رو به sss تبديل كرد به طوري كه محتويات ايميل و ادد ليست مسنجرت همون بمونه.......
سلام می خواستم بدونم چه طوری می شه یه آی دی رو حذف کرد ؟
آرشیو yahoo messenger ام با پسوند .dat روی سیستمم ذخیره شده به .txt تغییرش دادم با notepad بازش نمی کنه. چطوری می تونم off و chat های قبلیم ببینم؟