ببخشید من گوشیم رو آپدیت کردم و یک برنامه اومده رو گوشی که برای بازیهای ان گیگ هستش
حالا من میتونم از اون استفاده کنم و بازی ها رو نصب کنم ؟
گوشیم هم هک هستش
ان 95
ببخشید من گوشیم رو آپدیت کردم و یک برنامه اومده رو گوشی که برای بازیهای ان گیگ هستش
حالا من میتونم از اون استفاده کنم و بازی ها رو نصب کنم ؟
گوشیم هم هک هستش
ان 95
بله می تونید.نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من همه این کارارو کردم و بازی رزیدنت اویل رو روی گوشیم نصب کردم اما وقتی استارت میزنم صفحه سیاه میشه بعد میگه:
resident evil:degeneration exited wiyh an eror
حالا من چی کارکنم؟؟؟
گوشیم 6220 ، با روش فیلم اموزشی هم هک کردمش!!!
راستی کنار بازی هم نوشته تریال حجمش 2مگا بایته!!!
فايل txt رو درست منتقل كردي؟ گوشيتو از حالت هك در آوردي؟نقل قول:
پس چه خوب میشد از اول یه نگاه بهش مینداختی..!:46:نقل قول:
شاد باشید:40:
آخ،فایل txt رو منتقل نکردم یه توضیح میدی یونس جان؟نقل قول:
از صفحه اول چیزی دستگیرم نشد!!!
از حالت هک در آوردم!!!
این قسمت مربوط به فایل تکست:نقل قول:
اون مورد Rename که با مثال توضیح داده شده.اسم گوشیتون رو از اول فایل پاک کنید.در مورد برنامه ی modo هم باید بگم این برنامه به همراه HelloOX نصب شده.ولی تو قسمت Application نیست. بلکه تو منوی گوشی تو یه فولدر به نام Life... هستش.(اسم فولدر رو به صورت دقیق یادم نیست). شما باید فایل تکست رو به گوشی منتقل کنی. بعد با استفاده از برنامه ی modo اون رو به مسیر گفته شده انتقال بدی.البته اگه Xplore هم رو گوشیت نصب باشه می تونی با Xplore این کار انتقال رو انجام بدی.نقل قول:
پک Screen Resolutions رو از ضمیمه دانلود كنيد:
فايلي كه مدل گوشيتون روش هست رو Rename كنيد، مثلا" n73_20001079 رو به 20001079 تغيير بديد و به گوشي انتقال بديد...
سپس گوشی رو از طریق rompatcher در حالت هک قرار بدید و این فایل رو با برنامه modo به آدرس
c:\private\10202be9
منتقل کنید و گوشی رو ریست کنید.
موفق باشی:11:
مرسی اما من گوشیمو با روش هلو هکنکردم با فیلم آموزشیه هک کردم،حالا چی کار کنم؟؟؟:41:نقل قول:
ببخشیدا...!!! :11:
فرقی نداره که دوست من...! مهم هک شدنه...شما گوشیتو بزار تو حالت هک و اون فایل رو به آدرسی که ذکر شده منتقل کن...نقل قول:
شاد باشی:40:
سلام آقا کسی میدونه این کلاینت 5800 پس چی شد آخه n97 هم امد ولی توسایت خود انگیج هم برای 5800 خبری نیست
شما نسخه 1511 رو نصب کن ببین جواب میده یا نه...!نقل قول:
آموزش با قرار گرفتن نسخه 1511 به روز شد...!
فقط یکی از دوستان لطف کنه نسخه های مخصوص 1511 که تو تاپیک one و asphalt گذاشتم رو روی کلاینت 1345 تست کنه ببینه نصب میشه یا خیر...
ممنون، شاد باشید:40:
من بازی One رو رو کلاینت 1345 تست کردم، نصب نشد و این ارور رو داد:نقل قول:
There was an error validating your certificate. Please make sure that date and are set correctly in your device
البته تاریخم درسته. تاریخ رو 6 ماه عقب هم بردم باز هم همین ارور رو داد.
ممنون دوست عزيز.نقل قول:
پس بايد هر دو ورژن در اون تاپيک باشند.
شاد باشي:40:
با تشکر شدید از magas-vizz عزیز و یونس گل ان گیج من راه افتاد اما رزیدنت اویل که 2.5mb بود رو تا نصفه رفت گفت بازی شما تریاله!!!
حالا واقعا تریال بود یا نوی گوشی من تریال اجرا شد؟؟؟!!!
فولش هم همین 2.5mb هستش یا بیشتره؟؟؟!!!
آخه توی اون لیستی هم که توی پست اول نوشتی بازی رزیدنت اویل نیست!!!
من توی سایت gsm.ir خوندم گوشی 5800 اصلا روش ان گیج نصب نمیشه!!!نقل قول:
حالا داستان از چه قراره؟؟؟!!!
GSM.IR اشتباه کرده؟؟؟!!!
روش تو این صفحه رو تست کن:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که اصلا" اون سایت ر قبول ندارم...: دی یه 5800 دار پیدا شه تست کنه خیلی خوبه..!نقل قول:
من تست كردم ولي وقتي مي خوام كلاينت رو نصب كنم اين ارور رو ميدهنقل قول:
unable to install protected appliction from an untrusted supplier
براي چند تا برنامه و بازي ديگه هم همين مشكل رو داشتم.
تو رامپچر هم اين دو تا apply هستن:
chengSWIpolicyPath
open4all
اي خدااااااااااااااا يعني ميشه ما هم ngage بازي كنيم.:19:
با كدوم نسخه HelloOX هك كردي؟ 1.05 ديگه؟ بايد يه فايل INSTALLSERVER هم تو رامپچر باشه...اونو هم يه بار APPLY كن...نقل قول:
open4all نيازي نيست فعال باشه...
شاد باشي:40:
یونس جان نصب شد. (یه آیکن نارنجی با حرف ان وسطش) ولی اجرا نمیشه: خطا در سیستمنقل قول:
با این حساب فکر میکنم 5800 دارها بازم باید برای ان گیج صبر کنن:19:
بازم جایه امیدواریه..! یکم باهاش ور برو ...شاید فرجی شد....ریست....حالت هک... و...نقل قول:
ممنون که وقت گذاشتی..:10:
من بازم پی شو میگیرم. ولی این برنامه که نصب کردم صد تا برنامه نصب کرده اسمشون رو میدونی؟ اگه بخوام پاک کنم چی کار باید بکنم؟نقل قول:
اگه چیز دیگه خواست رو 5800 تست کنی خوشحال میشم کمک کنم.
فقط خودش رو پاک كني همرو پاک ميكنه...:46:نقل قول:
این نسخه ی جدید که اومده روی سری 9.3 مشکلی نداره؟؟؟؟؟؟
بازم بعضی از بازی ها فول اجرا نمی شه؟
کلاینت تاثیری نداره...حداقل تا الان نداشته...اگه فرقی کنه اطلاع رسانی میشه..!نقل قول:
کلاینت 1.21 1536 ریلیز شد:
در انتظار ریپک و تست دوستان...:31:کد:http://www.n-gage.com/ngi/etc/medialib/ngage/web/common/downloads/app.Par.39444.File.dat/n-gage_1.21_1536.sisx
شاد باشید:40:
یونس چه فرقی با قبلی داره ؟
هنوز متوجه نشدم..! به زودی معلوم میشه...:46:نقل قول:
ریپک چیه؟ اگه ریپک نشه نمیشه استفاده کرد؟نقل قول:
ریپک برای امثال شماست که گوشی هاتون رسما" ساپورت نمیشه...ریپک میشه و دیگه مشکلی نداره که رو چه گوشی نصب شه...نقل قول:
5800
5700
6120
6220
.
.
.
-=v1.21.1536 All s60v3 -=B_o_d_y_z
اينم نسخه ريپك شده...دوستان تست كنيد.
کد:http://depositfiles.com/files/4a4m1sia6
کد:http://rapidshare.com/files/250731816/N-Gage_v1.21.1536All-_B_o_d_y_Z_-.sis
کد:http://sharingmatrix.com/file/180090/N-Gage_v1.21.1536All-=B_o_d_y_Z=-.sis
ممنون، شاد باشيد:40:کد:http://uploading.com/files/DKJ27305/N-Gage_v1.21.1536All-=B_o_d_y_Z=-.sis.html
سلام
ببخشید مزاحم میشم.
آقا ما که 5320 داریم این N-gage ارواح باباش برنامشو داره، دیگه چه نیازیه کلاینت نصب کنیم؟
یه چیز دیگه.این کلاینت حتمن بایس با هک نصب بشه؟ ساین نمی شه؟
ممنون
با اون کلاینت فقط بازی های قانونی رو میتونی اجرا کنی نه کرک شده ها ...نقل قول:
آره باید حتما هک شه چون فایل کلاینت از حدود 20 برنامه در غالب یک برنامه تشکیل شده ... تو اگه ساین کنی فقط فایل اول ساین میشه و بقیه ساین نمی شن و بخاطر همین نصب نمیشه ... تازه تو بعضی گوشی ها باید فایل رزولوشن بریزی که نیاز به هک داره ..:31:
نه احتیاجی به نصب کلاینت نیست( ولی اگه کلاینت پست 1 باشه بهتره ) ... ولی برای نصب بازی باید هک کنی...!نقل قول:
من ان گیج رو نصب کردم دارم بازیم میکنم اما وقی میرم توی رم پچر نوشته : (no data) وهیچی توش نیست چی کار کنم؟؟؟!!!
رم پچر رو پاک کنم دوباره نصب کنم؟؟؟!!!
مشکلی واسه هک و ان گیج گوشیم پیش نمیاد؟
نه برای انگیج موردی پیش نمیاد ... فقط برای نصب برنامه ها بدون ساین به پچ اجتیاج داری ...نقل قول:
برای اضافه کردن پچ طبق راهنمای زیر عمل کن :
اول این فایل رو دان کن :
سپس اونو به پوشه Patches تو مموری کارد انتقال میدی ... اگه همچین پوشه ای نبود یدونه بساز..کد:http://rapidshare.com/files/251489287/Installserver_fp2__P30WORLD.COM_RAY-MILAD-007.rmp.html
حالا برای فعال کردن پچ اونو Enable میکنی و آیکونش سبز میشه ...
اضافه کنم این پچی که آپ کردم فقط مخصوص FP2 و سیمبین 9.3 هستش. ...
موفق باشی :40:
GSM.IR ???:27:نقل قول:
این سایت تو قسمت سیستم عاملاش مشکل داره ... ( برا 6220 نوشته بود سیستم عامل نداره )
بهترین سایت برای دریافت اطلاهعات در مورد موبایل :
GSMArena.com
اگه فارسیشو می خوای :
------------
من هم 5800 دارم و N-GAGE 1536 رو نصب کردم وقتی می خوام اجراش کنم می گه SYSTEM ERROR .
با سلام
من از وقتی که رم گوشیمو عوض کردم ، با بعضی از بازیها ازجمله one مشکل دارم
موقعی که میخوام بازی اجرا بشه ، تصویر فقط سیاه میشه !!!!!!!!!!!!!!!
واسه گوشی شما هنوز ریپک کاملی نیومده ...:46:نقل قول:
گوشیت چیه ؟؟؟نقل قول:
اون کلاینتی که نصب کردی تو رم بود یا حافظه گوشی ؟؟؟
بازی رو یه بار دیگه بنصب ...
هیج اروری ظاهر نمیشه ؟؟؟