بابا این آپدیت کاسپر 2009 چند مگ هست الان حدود 15 دقیقه هست که روی 99 درصد گیر کرده
Printable View
بابا این آپدیت کاسپر 2009 چند مگ هست الان حدود 15 دقیقه هست که روی 99 درصد گیر کرده
یک سوال دیگه فرق بین kav و kis چی هست ؟من که زیاد تو اینترنتم باید kis رو هم نصب کنم یا همین kav برای اینکه کامپیوترم از اینترنت ویروسی نشه بسه؟
کاسپر تو آپدیت هاش درصد پیشرفت رو درست نشون نمی دهنقل قول:
KAV مخفف Kaspersky Anti Virus هست.نقل قول:
KIS مخفف Kaspersky Internet Security هست.
بسته ی KIS کاملتر هست و علاوه بر آنتی ویروس دارای فایروال
و آنتی اسپایور و... هست.
سلام وخسته نباشید
می خوام ویندوز عوض کنم چه طوری میشه از اپدیتهای اینترنت سکیوریتی کاسپرسکی کپی بگیرم برای دفعه بعد که می خوام نصب کنم؟
با سلام
بنده بدلایلی مجبور به نصب مجدد ویندوز هستم.حال چگونه می توانم به صورت دستی آپدیت آنتی ویروس کسپر اسکای ویندوز قبلی را به ویندوز جدید انتقال بدهم.
با تشکر
دوستان عزیز
در پست اول تاپیک ، مهمترین موضوعات و سوالات پیرامون کسپرسکی لیست شده است
شما در پست اول ، در قسمت آپدیت کسپرسکی به جواب تمامی سوالات خود خواهید رسید
با سلام
من KIS 2008 رو استفاده ميكنم ميخواستم بدونم چرا بعد از scan سيستم بوسيله كسپر و پيدا شدن ويروس يا هر تهديد ديگه ، كسپر هيچ گزينه اي براي حذف و ديلت اون در اختيار نميذاره ؟
ميخواستم بدونم كه كسپر اين كار رو آيا بصورت اتومات انجام ميده يا بنده نميدونم.اگه امكانش هست در اين مورد توضيح بديد يا يه راهنماي كامل در اختيار بنده بذاريد.
با تشكر
خوب اينو كه هنوز جواب نگرفتم :19::19:نقل قول:
اينم سوال بعدي: اين پيغام رو من گاهي كه كانكت ميشم ميبينم . چكار بايد كرد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر شما تنظیمات مشخص شده رو اعمال کرده باشید ، کسپرسکی بطور خودکار تمامی برنامه های مخرب رو پاک میکندنقل قول:
برای اینکه کسپرسکی برای پاکسازی فایلها از شما فرمان بگیره باید به بخش تنظیمات کسپرسکی بروید
ابتدا همانند تصویر زیر در بخش Protoction گارد کسپرسکی را از حالت خودکار خارج کنید
حال وارد تنظیمات اسکن شده و همانند تصویر زیر در قسمت On detection یکی از گزینه های مشخص شده را انتخاب کنید
سر انجام بر روی گزینه Apply که مشخص کردم کلیک کنید تا این تنظیمات در کلیه حالات اسکن وارد بشه
شما پست اول تاپیک را که لیست مهمترین سوالات و مطالب کسپرسکی است را نگاه کنیدنقل قول:
در قسمت سوالت متداول در مورد حملات Win.MSSQL.worm.Helkern توضیح داده شده
سلام
یه سوالی
چرا کسپر اسکای اینترنت سکیوریتی هر روز و روزی حتی چند بار آپدیت میگیره اگر بیشتر از چند روز هم آپ نشه ، وقتی میخوای آپ کنی چند مگ میخواد آپدیت بگیره
یعنی اینقدر زود به زود ویروس ساخته میشه که نیاز به این آپدیت های دقیقه به دقیقه ای هست؟؟
با تشكر از شمانقل قول:
همونطوري كه ميبينيد كسپر سيستم من دو تا از گزينه هايي رو كه شما نشون داديد نداره . مشكل چيه ؟
در ضمن قسمت Firewall رو هم تو setting نداره ؟
با سلام خدمت دوستان
من مدتیه که از KIS 7.0.1.325 اسنفاده میکنم قبلا از ورژن 6.0.0.299 استفاده میکردم
که از قبلی به مراتب بیشتر راضی بودم اما نه به لحاظ کیفیت محصول
بلکه فقط به دلیل اینکه این ورژن جدیدتر روی سرعت سیستمم بسیار تاثیرگزار بوده
و در کل تو این چندماهه دچار افت سرعت بسزایی شدم
مخصوصا از وقتی مجبور به تعویض رم pc شدم (قبلا 512 بوده و الان 256)
متاسفانه فایل نصب ورژن قبلی رو که همون 6.0.0299 KIS باشه از روی هارد پاک کردم و کاملا عاجز شدم
توی تاپیک هم تا اونجایی که جستجو کردم فقط ورژن های نهایی برای دانلود مشهود بود
میخواستم از دوستان عزیز که همیشه با کمکاشون امثال منو شرمنده کردند خواهش کنم اگه میشه لینک دانلودی از این ورژن برای من معرفی کنند تا حداقل تا زمان تعویض این رم پائین قادر به استفاده بهینه تر از سیستمم باشم
پیشاپیش سپاسگزارم
یک نکته یادم رفته بود ... چون تنظیمات گارد کسپرسکی بر روی خودکار است بخاطر همین گزینه های دیگر دیده نمیشودنقل قول:
شما همانند تصویر زیر وارد بخش تنظیمات Protection شده و گارد کسپرسکی را از حالت خودکار خارج کنید
در ضمن قسمت فایروال در بخش System Security ادغام شده است
یکی از مزایای کسپرسکی آپدیت سریع دیتابیس خود هستشنقل قول:
در ضمن نسخه جدید چون کلا متحول شده ، هنوز باگ هایی داره که در این آپدیت ها باگ های مزبور هم سریعا رفع میشه
KIS 7.0.1.325 یکی از پایدارترین نسخه های کسپرسکی و در عین حال نسبتا سنگین محسوب میشهنقل قول:
شما میتوانید از نسخه 8.0.0.454 که بسیار سبک تر از نسخه های پیشین است و در عین حال قدرتمندتر هستش استفاده کنید
اگر هم علاقه ای به استفاده از نسخه 8 نداردی ، می توانید از نسخه 7.0.0.125 استفاده کنید که نسبت به ورژن 7.0.1.325
سبک تر و سریع تر است ( بالاخص اگر اسکن استارت آپ آن را غیرفعال کنید ، سرعت بیشتری خواهید داشت)
در مورد نسخه 6 هم چندان توصیه نمیشه چون بسیار ضعیف تر از نسخه 7 و 8 می باشد
با ین حساب از بهترین نسخه های 6 میتوان به ورژن 6.0.2.621 اشاره کرد که از لینک زیر میتوانید دریافت کنید
موفق باشید
سلام دوستان
من می خوام یه فایل که از هر طرف ویروسه برای kasper بفرستم چی کار کنم؟ (اینترنت سکیوریتی 2009 دارم)
نمی دونم شاید واقعا ویروس نباشه:
1. حجمش: 64 کیلو
2. ایکانش از اونایی هست که برنامه هایی که 16 بیت(تحت داس) دارنه.
3. تازه طبق اسمش باید کیگن دپ باشه!!!!
kasper هم شناسایی نمیکنه
نقل قول:
پست زیر را بخون توضیح دادم.
اگر به فایلی هم مشکوکی بهتره که اونو توسط سایت زیر اسکن کنی. این سایت از آنتی ویروسهای زیادی برایکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2970204&postcount=2
اسکن استفاده میکنه و یکی دو دقیقه بیشتر هم وقت نمیگیره.
کد:www.virustotal.com
من ویندوزم رو عوض کردم و دوباره کاسپر سکوریتی 2009 ورژن 8.0.0.454 رو نصب کردم . در هنگام آپدیت هم مشکلی نداشت.
از Privacy Cleaner کاسپر استفاده کردم و تا اینجا هم مشکلی نبود. وقتی به اینترنت وصل شدم ابتدا اروری که برای ویندوز هست پدیدار شد که چندتا گزینه دیباگ و دنت سند و.... داره و بعد کاسپر غیر فعال شد و چند ثانیه بعد دوباره فعال شد و خود کاسپر هم یک پیغام داد که عکسش رو میزارم :
دیگه مشکلی نبود تا روز بعد زمانی که خواستم سیستم رو فول اسکن کنم همین ایراد رو گرفت .البته در حال حاضر دیگه این ایراد رو نمیگیره .
میخواستم بدونم مشکل از کجاست و آیا با به وجود اومدن این مشکل کاسپر و سیستم من مشکل اساسی پیدا کرده و امنیت لازم رو نداره و باید دوباره ویندوز نصب کنم؟؟؟؟
در ویندوز قبلی هم همین مشکل رو رو داشتم ( xp sp2 ) ویندوز جدید : xp sp3
ضمن تشکر از شما بابت کمکتوننقل قول:
دوتا سوال کوچیک دیگه هم برام پیش اومد:
یکی اینکه نسخه 8.0.0.458 که فرموده بودید از لحاظ سرعت و کیفیت بهتر است در سایت برای دانلود موجود نبود و فقط تا نسخه 357 رو تونستم پیدا کنم...
و دوم هم اینکه برای غیرفعال کردن اسکن استارتاپ که گفته بودید باید طبق شکل زیر عمل کنم و تیک رو بردارم؟؟
برای دانلود نسخه 8.0.0.454 میتونید از یکی از سایت کسپرسکی دانلود کنیدنقل قول:
برای غیرفعال کردن اسکن استارت آپ هم بله درسته
سلام:
من نود 32 دارم و یک چندروزی هست که فهمیدم سرعت ویندوز م رو پایین میاره برا همین میخوام کاسپر نصب کنم ولی نمیدونم اینترنت سکیوریتیش رو نصب کنم یا انتی ویروسش رو . به نظر شما کدومش به درد یک کامپیوتر خونگی که زیاد با اینتر نت سرو کار دار ه میخوره که سرعت ویندوز رو هم پایین نیاره .
ممنون
نحوه تهیه گزارش سیستم توسط کسپرسکی
1- شما ابتدا فایل GetSystemInfo که پیوست شده را دانلود کرده و در دسکتاپ اجرا کنید
پنجره ای ظاهر میشود که محل ذخیره نتیجه تست را مشخص می کند
نکته : کسپرسکی باید کاملا فعال باشه و در صورت هشدار در مورد فایل، گزینه Allow و یا Trusted انتخاب کنید
پس از اتمام کار یک فایل متنی بنام sysinfo در مکانی که مشخص کرده بودیم قرار میگیرد ( که احتمالا حجمی بالغ بر 1 مگ دارد)
برای نسخه 8 نیاز به دانلود فایل فقط شما باید همانند تصویر متحرک زیر اقدام به تهیه گزارش کنید
2- وارد سایت زیر شده و فایل sysinfo را در آن آپلود کنید (سعی کنید فایل رو فشرده نکنید و بصورت TXT آپلود کنید)
3- پس از آپلود فایل، صفحه جدیدی باز میشود که در بالای صفحه ( مانند تصویر زیر) با کلیک راست بر روی عبارت Url of this report
و انتخاب گزینه Copy link location آدرس گزارش خود را کپی کرده و در اینجا لینک گزارش خود را قرار دهید
موفق باشید
من از Kis 2009 استفاده می کنم.
سوالم اینه که کجای این برنامه میشه فهمید که الان چه برنامه ای داره از اینترنت استفاده می کنه یا اصطلاحا رسیو داره؟
قبلا توی برنامه Zone Alarm میشد فهمید که چه برنامه ای به اینترنت وصله و میشد از ارتباط اون با اینترنت جلوگیری کرد.
نقل قول:
ممنون . :10:
خوشبختانه مشکلم حل شد . مشکل از نرم افزاری به اسم ترک اریز بود که برای کسپر ایجاد مشکل میکرد.
یک سوال دیگه دارم. کسپر رو آپدیت کردم و بعد از آپدیت سیستم رو اسکن کردم (تنظیمات اسکن مثل تنظیماتی هست که در تاپیک مربوط گفته شده) بعد از اتمام اسکن چند تا فایل رو آسیب پذیر تشخیص داد که نمیدونم باید چی کار بکنم .
عکس از گزارش کاسپر:
عکس از گزینه های قابل استفاده برای فایل های تشخیص داده شده:
باید چه کاری انجام بدم و کدام گزینه رو انتخاب کنم؟ لطفا راهنمایی کنید.
ممنون:11:
اگر طبق تنظیمات گفته شده کسپرسکی را تنظیم کرده باشید در صورت شناسایی فایلهای مخرب
ابتدا سعی میکند کدهای مخرب را از فایل سالم آلوده شده پاک کند...در صورت عدم امکان پاک سازی فایل ان را پاک میکند
خب شما در این بخش چنانچه فایلی را سالم بدانید، با استفاده از گزینه Add to exclusions آن را به لیست سفید اضافه کنید
ممنوننقل قول:
ولی من نمیدونم با فایل های شناسایی شده چه کار کنم .
مثلا اگر flash , word, mozilla ,java, excel اگر به Add to exclusions منتقل کنم مشکلی پیش نمیاد. چون مهارت زیادی در تشخیص فایل های سالم ندارم.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
:11:
كاسپراسكاي 650mb فايل tmp درست كرده
اينجا
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP8\Data
چطوري پاكش كنم
يك نكته اي در مورد محصولات كاسپر وجود داره و آن ثبت Log Fileهاي مربوط به موارد تنظيمي موجود در اين محصول ميباشه كه اگر بصورت Default باقي بمونه معمولا حجم بسيار بالايي را به مرور زمان به خودش در هارد ديسك اختصاص ميده كه براي جلوگيري از اين امر بهتره تغييراتي در تنظيمات اين قسمت مطابق شكل زير(بنا به نظر خود شما)ايجاد كنيد و در نهايت دكمه Clear را بزنيد تا عمل پاكسازي log فايلهاي ذخيره شده كه بيشتر جنبه اطلاع رساني هم دارند انجام بشه و حجم زيادي از هارد ديسك شما پاك بشه:نقل قول:
جناب دوستان اشتباه کردند.این فایل ها آلوده نیستند.بلکه اینترنت سکیوریتی کاسپرسکی (و یا شاید حتی آنتی ویروس اون)حفره های کشف شده و معرفی شده در برنامه ها رو تشخیص می ده.و این حفره های کشف شده در این برنامه ها و در سیستم شما بحرانی هستند که ممکن است به راحتی هر چه تمام تر توسط افراد ماهر مورد سوئ استفاده قرار بگیرند.و شما تنها کاری که باید انجام بدهید این است که نسخه به روز آنها را نصب و نسخه های قدیمی را از سیستمتان پاک کنید.:11::40:نقل قول:
بابا یک کلام بگید کدوم بدردم میخورهنقل قول:
به نظر من اینترنت سکیوریتی برای شما بهترین گزینه هست.نقل قول:
سلام .. من از انتی ویروس کسپر سکی 6.0.621 دارم استفاده میکنم من میخواستم بدونم اگه مجبور بشم ویندوزم رو عوض کنم راهی برای نگه داشتن فایل های update کسپر سکی هست که یعد از نصب ویندوز نخواهم از اول اونو update کنم البته فایل اپدیت اونو از اینترنت گرفتم ولی معمولا یکی دو روز گذشته ست و با این اینترنت دیالاپ هم که قربونش برم چند ساعتی طول میکشه
در بخش System Security بوسیله ابزار Network Monitor میتوانید بر تمام ارسالها و دریافت ها نظارت داشته باشیدنقل قول:
در پنجره Network Monitor سه سربرگ موجود است که
Connections & Ports - تمامی ارتباطات برنامه ها از لحاظ تعداد کانکت ها ، پور تها ، نوع ارتباط و... را در بر میگیرد
Firewall : rule processing log - گزارشات فایروال پیرامون پروسه های گوناگون لیست میشود
Network traffic - حجم اطلاعات ورودی و خروجی شما را مشخص میکند که هر برنامه چیه میزان رسیو و چه میزان ارسال داشته
دوست عزیز قبل از زدن پست لطفا دقت کنیدنقل قول:
در پست اول تاپیک آموزش آپدیت دستی کسپرسکی عنوان بندی شده
به شخصه اینترنت سکیوریتی کسپرسکی رو ترجیح میدمنقل قول:
سلام دوستان
من 2009 دارم که از برنامه جاوا(java.exe) و adobe bridge cs3 و realplayer ایراد میگیره .
میخواستم بدونم دیگر دوستان هم این مشکل را دارند یا نه؟
ممنون
:10:
چه ايرادي ميگيره؟من خودم اين برنامه ها در كنار نسخه 2009 دارم و هيچ مشكلي يا ايرادي نداره.دقيق مشكل را بفرماييد تا باهم بررسي كنيم.البته ممكنه در هنگام اسكن گزارشي از VULNERABILITY يا نقاط آسيب پذير برنامه ها به شما بده كه نشون ميده بهتره برنامه هاي موجود را با نسخه هاي جديدتر آپديت كنيد.نقل قول:
آموزش نصب kasper sky 2009 نيستش من الان نصب كردم بعضي جاهاش موندم چيه چيكار كنم ؟؟
من با غير فعال كردن اين گزينه هر سايتي ميرم ميگه جاوا نداريد حتي از سايت رپيد شير و غيره نميتونم دانلود كنم. در انجمن ها از تنظيمات بالا فونت و شكلك اينت نميتونم استفاده كنم ممنون ميشم راهنمايي كنيد مشكل كجاست. من جاوا و فلش پلير رو هم نصب دارم و تا قبل اين تنظيمات مشكلي نداشتمنقل قول:
تنظيمات رو به defult برگردوندم درست شدش همه چي رو بهم ريخته بود بابا اين چه تنظيماتي هستش دادي رفيق
من antivirusوبرای سال2009 نصب کردم اما بتا ورژن اصلا خوب هست یا برم interner secutry2007 رو که دارم نصب کنم ایا راهی هست بعد کرکش با حات عادی فرق داره
مرحله اول نصب برنامه است که در لینک زیر بصورت متحرک توضیح داده شدهنقل قول:
توجه - چنانچه کسپرسکى تشخيص دهد برنامه اى را بايد آنيستال کنيد ، پيش از نصب تصويرى همانند زير ظاهر ميشود
که بايد ابتدا برنامه مزبور را پاک کنيد و سپس اقدام به نصب کسپرسکى کنيد
مرحله سوم مرحله فعال سازى کسپرسکى است که قبلا توضيح داده شده و همانند تصوير زير يک گزينه را انتخاب کنيد
توجه - براى اکتيو کردن يک ماهه بايد حتما قبلا کانکت باشيد
مرحله چهارم کسپرسکى اقدام به آنالیز سیستم میکند
در پایان سیستم ریستارت میشود