خيلي ازتون ممنونم مشكل دوم با راهنمايي شما فكر ميكنم كه حل شد . ولي در مورد اون تعداد خطوط در يك صفحه من اين كار را كردم در page setup در تب document grid گزينه specify line gride only رو فعال كردم و در قسمت per page تعداد خطوط رو 24 وارد كردم با اين كار خودش در قسمت pitch در همون قسمت عدد 28.55 pt رو وارد كرده . البته در Format/paragraph در line spacing روي single هست و عددي در قسمت at وارد نشده .
با اين كاري كه من كردم تعداد خطوط در هر صفحه معمولا همون 24 تا ميشه ولي بعضي از صفحه ها ميشه 23 خط . البته نميدونم كاري كه من كردم تا چه حد منطقي و درست هست .
يك مشكل هم دارم در موقع چاپ من حاشيه ها رو در page setup تنظيم كردم ولي در موقع پرينت از دو طرف در حد 2 يا 3 ميليمتر و از طرف چپ و پايين در حد يك سانتيمتر و خورده اي بيشتر حاشيه داره يعني مثلا طبق تنظيم من پايين صفحه بايد 2.5 سانتيمتر حاشيه داشته باشه ولي بعد از پرينت 4 و خورده اي حاشيه داره .
مخصوصا اگه هون صفحه يه جدول باشه ( البته جدول از حاشيه هايي كه در برنامه موقع تايپ نشون ميده بيرون نميزنه و كمتر از اون هم نيست ) در مورد سمت چپ هم همين مشكل هست ولي با اعداد ديگري .
در موقع پرينت كاغذ رو A4 انتخاب ميكنم و سايز كاغذ هم درست هست .
ممنون ميشم كه در اين مورد هم كمكم كنيد .