نقل قول:
ای بابا دیگه من موندم گینو ببندم کامل خوبه؟ 2 روز گرفتمش
3012 بیسش نذم تر هست در کل خوبه.
ولوم هم همش 45 -50 هست رو این ولوم تنظیم کردم رو خوده جعبه 3012 یه اخطار داده جای گین هم مشخص کرده من از اون کمتر هم گذاشتم .
نقل قول:
ای بابا دیگه من موندم گینو ببندم کامل خوبه؟ 2 روز گرفتمش
3012 بیسش نذم تر هست در کل خوبه.
ولوم هم همش 45 -50 هست رو این ولوم تنظیم کردم رو خوده جعبه 3012 یه اخطار داده جای گین هم مشخص کرده من از اون کمتر هم گذاشتم .
شاعر میگه گر سیستمی بستی بچه جون اینقدر گیر نده ساب پایونییر ببند اینقدر پز نده..زدی خوار سیستمو(بیپ)..اونوقت میگی چرا بو میده .شاعر گفت ایشالا سیستم همتون بسوزه اگه پاکش کنین
سلام دوستان یکی از دوستان ما یک سیستم بسته با پخش پایونر 7000 کنوود 718 و ساب پایونر و آمپلی JVC
مشکلش اینه که بعضی وقتها ( خیلی وقتها ) که داره آهنگ گوش میده وقتی به جایی میرسه که بیس میخواد بکوبه قطع و وصل میشه
یعنی جاهایی که میخواهد بیس بکوبه قطع میکنه ولی جاهایی که آهنگ ریز یا خواننده میخونه صدا وصل میشه
حالا به نظرتون این مشکل از کجا میتونه باشه ؟
:18::18::18::18::18:نقل قول:
فکر کنم باتری ماشینش باید تعطیل باشه!
آخه 718 بانده خیلی خفنی نیست که بخواد اینجوری کم بیاره!مگه اینکه کلا آمپلی پخش یا آیسی صداش مشکل داشته باشه!
با یه پخشه دیگه امتحان کنه ببینه درست میشه یا نه!
خودش میگه باتری نو هست با نیم استارت ماشین روشن میشه من خودمم گیج شدم بیچاره 400 تومان خرج کرده نمیتونه آهنگ بیس دار گوش بده
با درود...
دو ماه پیش برای عوض کردن پخش فعلی (6950) با توجه به بودجه ام دوستان کنوود 7013 رو پیشنهاد دادن
حالا بودجه ام حدود 280-270 هست
خودم پایونیر 8150 رو بررسی کردم به نظر خوب اومد ولی اگه دوستان پیشنهاد دیگه ای دارن کمک کنن
این دو مدل کنوود رو میشه با 8150 مقایسه کرد یا نه؟ قیمت و امکانات
KDC-BT60U
[KIV-700
سلام خسته نباشید
ببخشید می خواستم بپرسم برای باند خربزه ای پایونر 6962 چه آمپیلی خوبه ؟
مرسی
پس احتمالا مشکل از همون پخش یا آمپلی هست.نقل قول:
5203 کنوود یا 3300 پایونیر و ...نقل قول:
:11:حمید جان کجایی برادر ؟!
سلام خدمت همه سروران عزيزنقل قول:
من چند روزي مسافرت بودم و نشد كه خدمتتون باشم و از اين بابت عذر ميخوام:11:
اسم شما چي بود؟
آره همون باكسهائي كه پيشنهاد داده رو بده به هر نجاري كه دوست داري برات بسازن.فقط خوب آببنديش كن با چسب اكواريوم و بگو چسب چوب هم فراوون استفاده كنه.
بله هر دو فيلترهاي بالاگذر رو روشن كن.
از اينجا دانلود كن:
كليپ زماني پيش مياد كه فركانس خروجي از حالت سينوسي:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]
به حالت فلت در بياد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]
من اطلاعاتي تو اين زمينه ندارم،ولي در مورد اين مانيتورهاي آبتابگير چند مورد رو ديدم كه زماني كه بسته هستش يعني به سمت سقف اطاق جمع شده ،بعد از مدتي به خاطر چاله چوله هاي موجود اون استحكامش قبلي رو نداره و به پائين شيفت پيدا ميكنه.ضمنا از بيرون هم خيلي تابلو هستش.نقل قول:
دوست خوبم به نكته جالبي اشاره كردن تو پستهاي پائينتر. نداشتن ----- ساب سونيك ميتونه عامل مهمي تو صدمه ديدن ساب ووفرها در باكسهاي پرتد كنه.شما باكس سيلد بساز تا خيالت راحت باشه:46:نقل قول:
شما هر سابي كه ميخواهيد استفاده كنيد،فقط باكستون رو اصولي بسازيد.نقل قول:
Alpine R15 2005 البته قابل شما رو هم نداره:46:
آفرين،نكته كليدي بود،استفاده كرديم:8:نقل قول:
البته توان زياد مهم نيست مهم تنظيم بودن سيستمه.:46:
مشكل كمبود برق دارند به احتمال قوي.نقل قول:
كابل كشي،Big3 زدودن رنگ خودرو در محل اتصالات مثبت و منفي خصوصا منفي،همه تو جرياندهي به امپلي فاير كمك ميكنه.
8150 پخش خوبيه.:8:نقل قول:
آمپ زياد قوي اي لازم نداره:5:نقل قول:
ببینم امپ پایونییر 7400 هم فیلتر ساب سونیک داره یا نه؟؟
متاسفانه نداره!:41:نقل قول:
به نظرتون برای کنوود3012 چه امپی بگیرم که ساب سوینک داشته باشه و چه قیمته؟؟
8104 کنوود
120-140
مبارک صاحبش باشه.ان شاءااله اینقدر برات بکوبه تا خودت خسته بشی ازش و بهترش رو بگیری!:10:نقل قول:
Alpine R15 2005 البته قابل شما رو هم نداره:46:
حمید جان حالا به نظرت ساب تا 120 تومن چی بگیرم که با یه باکس اصولی پرتابه صداش زیاد باشه ؟کیکر چطوره؟
کلا تو باکس 15 بهتره یا 12 اینچ؟
منظورت اینه؟؟نقل قول:این رو 2اهم 500 واته..3012 براش مناسبه اون400 اره؟؟ ساب بهتری هم هست با این امپ؟؟؟ امپهای کنود هم گارانتی دارن؟؟کد:http://www.kenwoodusa.com/Car_Entertainment/2009_Car_Entertainment/KAC-8104D
سلام دوستان واساتید محترم من جدیدا یه باند با این مشخصات خریدم
carozeria
CRX-6982
Frequency:45-20kHz
Sensitivity:90dB/W/M
Max Power:460W
Magnet:20oz
Voice Coil:25mm
Woofer:Injection Cone
Mid Rangr And Tweeter:58mm Mylar Dome Tweeter And 2x20mm Piezo Tweeter
میخواستم بدونم انتخاب خوبی کردم یا نه
راستی قیمتشم 45000 تومان درآمد
لطفا راهنماییم کنید
ممنون
دوستان یکی هم جواب من را بده
لطفا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بله همونهنقل قول:
300W x 1 at 4ohms
500W x 1 at 2ohms
گارانتی :نت الکترونیک
دوسته عزیز اگه از صداش راضی هستی خوبه!به حرف این و اون چکار داری؟نقل قول:
میگن از قدیم موقع خرید و ازدواج قبلش چشم و گوشت رو باز کن ولی بعدش باید چشم و گوشت رو ببندی!:31:
نمیدونم چرا ما اینو رو متوجه نمیشیم!:41:
cyber جان این قیمت 9104 رو هم داری ؟
بستگی به فروشنده داره 180-210نقل قول:
فکر کنم تو بازار هم بد گیر بیاد الان 9105 جاش آمده!
سلام
دوستان من یه جفت 718 Ex رو ماشینم(تندر 90 فول) دارم و از روز اول نصب یکی از باندها قابش مشکل داشت و همیشه یه جاش رو هوا بود و میزدم داخل باز یه جا دیگه میرفت رو هوا :41: . خلاصه دیدم ول کن نیست و یه جای قابش داره میپره منم رفتم چسب پاتکس خریدم و قاب رو با کمک چسب پاتکس چسبوندم:31: . دیدم نه این فشارش خیلی زیاده و پاتکس هم جلو دارش نیست تا اینکه امروز باند رو باز کردم و همین که پیچش رو شل کردم یهو پرید (یعنی تا این حد باند زیر فشار و به صورت نامیزون بسته شده بود)
یه عکس از باند گرفتم ببینید 2 قسمتی که مشخص کردم چسبش کنده شده و اون لبه ها بلند میشه و اون قسمت حالت نا میزونی پیدا میکنه وقتی که رو تاقچه بسته هست . و الان که از زیر فشار در آوردم صاف شده . فقط اون قسمتها چسبش کنده شده به نظرتون با چه چسبی بچسبونم دوباره؟؟ و آیا مشکل خاصی برای باندها پیش اومده .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس دومی هم مربوط به محل برش باند روی تاقچه هست ببینید به نظرتون اصولی و درست بریده شده ؟؟ البته L90 چیزی به اسم تاقچه که نداره باید بگن موکت چون واقعا موکت چسبوندن رو تاقچه عقب به جای چوب و کارتون ضخیم مثل تاقچه 206 . تاقچه بقیه ماشینها چه جورین؟؟
این مشکلات فقط مربوط به یکی از باندها میشه و اون یکی دیگه مثل بچه ادم رو تاقچه فیت شده و مشکل پرش قاب و ... نداره.
ببخشیدن که زیادی تایپ کردم وحوصلتون رو سر بردم راستش همیشه عادت دارم سیر تا پیاز موضوع رو تعریف کنم.
ادیت شد: الان که باند رو به ماشین وصل کردم دیدم ووفرش داره پخ پخ میکنه :41: . یعنی به خاطر همون پاره شدگی که تو عکس اول مشخص کردم هست؟؟ اگه با چسب بچسبونم درست میشه؟
این خدا لعنت کنه این نصاب ها رو که هیچی حالیشون نیست و فقط دنبال پول خودشون هستن . :41:
سلام دوستان
باند زير 50 تومن كدومش كيفيتش از بقيه بهتره از نظر كيفيت صدا و بيس و عمر
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
jvc باندهاش خوبه؟؟؟گدوم مدل
ساب آلپاين تايپ S مدل 1241 هم خوبه. كيكرها تقلبيشون زياد شده حواستون باشه.نقل قول:
سابهاي 15 اينچ خب مسلما Low تر ميزنه ولي مشكل فضا براي باكس بزرگتر و تامين برق از مشكلات انهاست.
واقعا خدا لعنت كنه:19::19:اين چه وضعه بريدنه:41:مسلمه كه بسگت خوب نمينشينه تو جاش و تحت فشاره.بايد يه كم ديگه بريده بشه.نقل قول:
اون صداي پاخ رو برو دستت رو بزار تو همون دو ناحيه فشار بده ببين باز هم صدا ميده؟
اينجا كسي از قيمت روز ضبط خبر نداره؟؟؟
واسه ماشين پرايد ميخوام باند زير 50 تومن بگيرم
ولي كدوم باند خوبه ضبطم sony هست كه 52*4 قدرت داره
امپ هم نميخوام كه باندايي امپ نميخورند ارزون هستند
شما به نظرم کلا یه تخته بگیر 10 تومن با بریدنش 14 تومن در میاد.دیگه هم وقتی زیاد میکنی صدای سینی و بدنه در نمیاد.نقل قول:
واقعا افتضاح بریده!ولی اگه تخته بندازی باند بالاتر میاد دیگه اذیت نمیکنه!:8:
شما یکم دیگه تمرکز کنید و مقداری بودجه رو افزایش بدین و اقلا یه چیزه خوب بگیرید.پیشنهاد من Mtx XT693نقل قول:
هست که صدای قشنگی داره و 70-75 هست.هیچ وقت تو خرید عجله نکنید که همیشه پشیمونی به بار میاره اونم تو سیستم صوتی که همیشه انتخاب بهتری هم هست.:20:
خيلي ممنون
ولي چرا اينجا كسي درباره jvc و marshal چيزي نميگه؟؟؟
سلامنقل قول:
اون قسمتها رو با دست گرفتم صدا فرقی نمیکنه و وقتی سمت چپ صفحه ووفر رو فشار میدم صدای قرچ قرچی و ساییدگی میده و از اون هست . مشکل از چیه؟؟ یعنی دیگه درست شدنی نیست باند؟؟:41::41:
میگم دوستان به نظرتون چیزی نیوفتاده تو باندم که داره پخ پخ میکنه ؟؟ راستش تا قبل از اینکه باند رو باز و کنم و بیارم تو اتاقم بررسیش کنم پخ پخ نمیکرد ولی همین که دوباره بردم بستم رو تاقچه دیدم داره پخ پخ میکنه . کلا اگه چیزی بیوفته تو باند از کجاش معلوم میشه که نگاه کنم با دقت؟؟
سلامنقل قول:
با اجازه حمید جان
به این عکس دقت کن:
اون صدای پخ پخ مربوط میشه به ساییدگی voice coil با مغزی اون فلز آخریه.احتمالآ بعد از اینکه باند رو نصاب برات بسته اینقدر پیچش رو سفت کرده که به basket باند فشار اومده و از حالت توازن خارج شده البته مشکل از همون لبه هم که بلند شده می تونه باشه که من شکم روی اینه با چسب قطره ای ببین می تونی بچسبونیش.
متاسفم برای اون کسی که طاقچه رو برات بریده چون واقعآ توی کارش یک آماتور محض بوده و نتیجش اینه که این بلا سر باندت اومد.
در ضمن اینو هم تست کن(اتفاقی که برای خودم افتاد):
باند رو برعکس کن اونوقت یک موزیک بزار چون ممکنه براده آهن ناشی از بریدن تاقچه توش باشه که ممکنه با این کار خارج بشه.
سلام.
کسی میدونه باند کد نس zrs710 چه جور باندیه ؟
125w rms هم خروجی داره.کسی تا حالا صداشو شنیده >
بیس خوبی داره؟
ایا از 1073 dls بهتره؟
190 تومنم قیمت دارم>
باند های کدنس در ابتدا خیلی صدای بلندی دارن ولی بعد از یه مدت نمی دونم چرا افت صدا پیدا میکنن.نقل قول:
در ضمن کیفیتشون هم مثله قیل نیست.اصلا با 1073 مقایسه نباید بشه.ولی در کل هر دوتاشون قیمتشون خیلی فضایی هستن!
اگه خیلی صدای بلند میخوای j.b.l limited .البته یکمی زحمت داره صدای قشنگ گرفتن ازش:31:
در مورد بیس هم کلا هیچ کدوم از باند ها در حد یه ساب بیس نمیزنن.واگر درست تنظیم نکنی احتمال ضعیف شدن باند و یا پاره شدن و یا بم شدن صدا هست.
من لیمیتد رو پیشنهاد نمی دم چون صداشو اگر بخوای در بیاری باید با 2 تا آمپ درایوش کنی و اصلآ به صرفه نیست تازه الانم اگر بخوای بخری دیگه بی کیفیت شدن مثل اون سریهای اولش نیست.اما در مورد کدنس بله صدای بلندی دارن و بیشتر به خاطر بیسشون هست اما شنیدم که به مرور صداشون تغییر جزئی پیدا می کنه ولی اگر شما 1073 dls بگیری ضرر نمی کنی هم بیس خوب و هم کیفیت خوب و توی کواکسیا لها به نظرم جزو بهترینهاست ولی خوب قیمتش یکم بالاست اما از هر نظر کم دردستر از لیمیتد هست.
این کاملآ تایید میشه:
نقل قول:
در مورد بیس هم کلا هیچ کدوم از باند ها در حد یه ساب بیس نمیزنن.واگر درست تنظیم نکنی احتمال ضعیف شدن باند و یا پاره شدن و یا بم شدن صدا هست
من خودم ارت کوییک دارم vtek 693 .به نظرم خوبه.به قیمتش میارزه.اگه دوست داشتی بنده حقیر میگم 100 تومن بده بگیر.البته بدون گارانتی!
بیسش هم خوبه!اینقدر هست که اگه زیاد کنی کسی نتونه 10 دقیقه عقب رو تحمل کنه!(لوزه هاشو تکون میده)
سلام
دوستان یه کامپوننت میخوام بخرم با حد اکثر قیمت 150 تومان چی پیشنهاد میکنید؟؟ یه کامپوننتی که صداش تیز نباشه و کیفیتش خوب باشه.
سلامنقل قول:
این لبه هایی که بلند شده رو میتونم با چسب قطره ای به چسبونم ولی دوستان گفتن که با هر چسبی نمیشه چسبوند و احتمال داره اون قسمت خورده بشه . به نظر شما اگه با چسب قطره ای بچسبونم مشکلی پیش نمیاد؟؟
جای برش باند آره واقعا حق با شما هست خیلی بد بریده و بیشتر شبه این میمونه که یه سوراخی رو گشاد کرده تا بریدن!!! جایی که باند بستم زیاد میومدن سیستم ببندن و مغازه بزرگی هم بود که 5 نفر شاگرد داشت که فکر کنم یکی از آماتور ترین شاگرداش افتاده توی ماشین ما:13:. 2 تا بورد بزرگ هم زده بود پایونر و کنوود که ظاهرا نمایندگی جفتشون رو هم داشت.
به نظرتون اگه احتمال پیچیدگی باند باشه باند رو تاقچه MDF محکم و درست پیچ کنم درست نمیشه؟؟ این روش شما رو هم تست میکنم شاید هم چیزی افتاده تو باند.
سلامنقل قول:
این ارت کوئیک 693 چه جور باندی هست؟؟ قیمت نو 100 تومن هست ؟؟ چند وات RMS داره؟؟ اگه بهتر از 718 Ex هست خوب چرا ملت میرن 90 تومن میدن 718 میگیرن؟؟
سلام
دوستان همونطور که قبلا گفته بودم این باند ما همین که پیچش رو باز کردیم و بیرون آوردیم و دیدم خیلی تحت فشار بوده رو تاقچه و دوباره گذاشتم رو تاقچه البته ایندفعه دیگه پیچش رو نبستم و پخش که روشن کردم دیدم داره پخ پخ میکنه . خوب و اینک ادامه ماجرا اینه که رفتم باند رو وارونه کردم و پخش رو روشن کردم که اگه چیزی رفته توش بیاد بیرون که دیدم نه چیزی توش نیست و بعد ناامید از همه جا باند رو گذاشتم رو تاقچه ولی ایندفعه 4 تا پیچش رو هم بستم و پخش رو روشن کردم دیدم دیگه پخ پخ نمیکنه :20: . خلاصه کلی با آهنگ ها و بیس و .... ور رفتم دیدم نه جدی جدی درست شده و ایندفعه همین که آهنگ پخش میشد کم کم پیش باندها رو شل کردم تا اینکه دیدم همین که پیچها رو باز کردم باند دوباره کم کم داره شروع میکنه به پخ پخ کردن .
به این نتیجه رسیدم که به دلیل بد بریده شدن تاقچه توسط نصاب محترم باند تحت فشار بوده و به مقدار خیلی کمی پیچیده و حالت گرفته که وقتی پیچها باز میشه از حالت قبل در میاد و یه خورده شروع میکنه به پخ پخ کردن که باز دوباره اگه پیچها رو ببندم درست میشه . ( البته قبلا هم گفته بودم که تا قبل از اینکه پیچ باندها رو باز کنم باند سالم بود و الان هم اگه پیچها بسته باشه باندها مشکلی نداره)
1:حالا به نظر خودم اگه یه MDF بگیرم و باندها رو درست و محکم روش پیچ کنم درست بشه . نظر دوستان چیه؟؟ یعنی احتمال داره یه ذره پیچیدگی باند وقتی رو MDF بسته شد برگرده سر جای اولش و باند مثل اول صاف و راست بشه؟؟ ( البته اینو مطمئن هستم که پیچیدگی خیلی خیلی کم هست )
2:بعد اینکه این ماشین بدترکیب دوست داشتی ما( L90) توی شهری که من هستم خیلی خیلی کمه که حتی یه تاقچه MDF هم سراغ گرفتم کسی نداره به خاطر فروش کمی که داره :41: . میخوام بدونم کلا تاقچه MDF فابریک L90 پیدا میشه یا باید درست کنم؟؟ توی اینترنت جایی نیست که بفروشن؟؟ جنس خوبش چند در میاد؟؟ ببخشید که زیادی سوال کردم .
بله قیمت نوش 100 تومن هست ولی 120 کردن تو پاچه ی ما!!:27:نقل قول:
خوب به خاطره اینه که 718 دیگه همه جا گیر میاد و نیازی به گشتن نیست.
اینجا رو نگاه کن :8:
vtek 693 من اصلا پيشنهادش نميكنم
با توييتر هاي بد صدا كه شديدا حساس هستن و احتمال سوختنشون خيلي زياده
بنظر من هزينه كردن واسه چنين كواكسيالي اشتباه هستش.گزينه هاي خوب زياد هست.718 هم به خاطر 10 اينچ بودنش خيلي محبوب شد اما ايرونيا تا به يه چيزي كليد ميكنن ديگه ولش نميكنن.كار خوب زياد هست اما كمتر كسي سمتشون رفته