برنامه جمع آوری اطلاعات انجمن ها
[quote=Meisam;124528]سلام عرض میکنم خدمت همه ی دوستان...
هر سوال ، اشکال و ... که در مورد سیستم و میحط کار انجمن ها دارید در این تاپیک مطرح کنید
-===============================-
سلام میثم جان
جای تشکر دارد .. واقعا سایت خوبی برپا کرده ای ... در این زمانه اطلاع رسانی و دادن اطلاع صحیح به ملت جای تقدیر دارد ...
امیدوارم موفق باشی
آقا من از کاربران قدیمی BBS ها هستم (البته اگر با این سیستم آشنا باشید) BBS ها شبکه های قدیمی بودند که تحت DOS برپا می شدند و نرم افزار عامل Word Group بود ...
برنامه ای وجود داشت به نام OLX یا BBSWORK که نامه های انجمن ها را درست مثل برنامه OutLook با یکبار Connect شدن به اینترنت (یا شبکه قدیمی) جمع می کرد و طرف می توانست بصورت OffLine نامه ها سرفرصت مطالعه کند (همه را) و تک تک پاسخ بدهد ....
آیا این امکان برای اینجا وجود دارد؟؟؟
آیا برنامه مثل OutLook داریم که کل نامه های یک انجمن خاص را با یک اتصال به اینترنت در زمان کمی (بدون دریافت عکس) دانلود کند و سپس اتصال را قطع کنیم؟؟ البته الان اکثرا ADSL دارند ولی خوبی این برنامه این است که می توانیم در زمان کمی به انجمن ها و مطالب مورد نیازمان سریعا مراجعه کنیم ...
با احترام
کاویان
هر دفعه يوزرنيم و پسورد ميخاد؟؟؟
نقل قول:
سلام من یک هفته هست ویندوزمو عوض کردم حالا هر وقت میخوام بیام انجمن باید نام کاربریمو وارد کنم هر چه قدر تیک گزینه مربوط به خاطر سپاری رمز عبور رو علامت میزنم همینکه از انجمن خارج میشم باید دو باره رمز رو وارد کنم قبلا که ویندوز رو عوض نکرده بودم چنین نبود و انجمن رمز عبور منو به خاطر داشت و نیازی به وارد کردن اسم کاربری و رمز عبور نداشتم من از فایر فاکس استفاده میکنم
منم با اين مشكل مواجهم هر دفعه بايد يوزرنيم بدم تازه وقتي وارد ميشم ميخام وارد يك صفحه ديگه سايت بشم بازم يوزرنيم ميخاد:13:منم از موزيلا استفاده ميكنم
مشكل از كجاست؟؟؟؟
يعني ما بلد نبوديم اون تيك و بزنيم
نقل قول:
تیک به خاطر داشتن رو علامت بزنید.
يعني ما بلد نبوديم اون تيك و بزنيم
شما اول مطلبو بخون بعد.....
نقل قول:
سلام من یک هفته هست ویندوزمو عوض کردم حالا هر وقت میخوام بیام انجمن باید نام کاربریمو وارد کنم هر چه قدر تیک گزینه مربوط به خاطر سپاری رمز عبور رو علامت میزنم همینکه از انجمن خارج میشم باید دو باره رمز رو وارد کنم قبلا که ویندوز رو عوض نکرده بودم چنین نبود و انجمن رمز عبور منو به خاطر داشت و نیازی به وارد کردن اسم کاربری و رمز عبور نداشتم من از فایر فاکس استفاده میکنم
نقل قول:
منم با اين مشكل مواجهم هر دفعه بايد يوزرنيم بدم تازه وقتي وارد ميشم ميخام وارد يك صفحه ديگه سايت بشم بازم يوزرنيم ميخاد:13:منم از موزيلا استفاده ميكنم
مشكل از كجاست؟؟؟؟
كسي جواب سوال ما رو نميدونه؟؟؟