دوربینی که lcd لمسی باشه وجود داره؟؟ :18:
دوربینی که lcd لمسی باشه وجود داره؟؟ :18:
نقل قول:
دوست من روی SX10 بیشتر فکر کن ....
نقل قول:
دوست عزیز:
از میان کامپکت ها: Ixus 980 و G10 و Lx3
و میان نیمه حرفه ای ها: SX10
نقل قول:
سلام دوست عزیز
فرق نیمه حرفه ای ها با کامپکت ها چیست:20:
چرا وجود نداره؟ البته زیاد طرفدار نداره ولی اتفاقا تعدادشون زیاده. مخصوصا سونی مدل های تاچ زیاد داره.نقل قول:
ممنون دوستان
ميشه يه حدود قيمت از هر كدوم رو بگيد ؟ FZ28,Lx3,G10,SX10,ZS1,Ixus980
LX3 به خاطر زوم اپتيكالش كه كمه ، (2.5) از گزينه ها حذف شد ..
بيشتر نظرم روي G10 هست، اما يكي زومش كه 5 هست و فيلم برداريش يه كم دودلم كرده...
مورد ديگه هم FZ28 ، به خاطر زومش كه 18 هست و فيلم برداري، البته درست نيست كه فيلم برداري رو ملاك قرار بديم چون بالاخره اينا دوربين عكاسي هستن و هر چي هم HD و اينا باشه بازم به پاي دوربين فيلمبرداري نميرسه و بهتره كه روي همون خاصيت عكسشون تمركز كنيم..و براي فيلم به فكر يه دوربين فيلمبرداري باشيم ..
---ويرايش:
از نظر فني و عكاسي ، زوم اپتيكال 5 برابر در چه سطح و كلاسي قرار ميگيره؟ ايا اونايي كه زوم 12-18-20 دارند، كارايي خيلي بيشتري ارايه ميدن / ؟ ( بنده اطلاع زيادي در اين زمينه ندارم) و آيا 5 آدم رو راضي ميكنه ؟
از اين FZ28 و SX10 ، صرف مظر از فيلم برداري كدوم پيشنهاد ميشه / ؟
بله، درسته شما نباید به فیلم برداری فکر کنید چون فیلم برداری این ها هم تا جایی که تو مدل های مشابه دیدم JPEG- Motion هستند و کدک X264 ندارند ! البته نمیشه گفت کیفیت بده ! بلکه عالیه !
ولی نظر من هنوز هم روی سری G هست ..
مسلما اگر عکاسی رو شروع کنید یک SLR هم نیاز خواهید داشت پس این مدل همراه خوبی برای شما خواهد شد !
نقل قول:
سلام...هرچی گشتم FZ28 گیرم نیومد!بیشتر از 10 تا سایت داشتن ولی زدن Out of stock!
بعضی سایت ها هم هست که قیمت هاشون خیلی زیاده
واسه همین دارم بیخیالش میشم میخوام همون ZS3 رو بگیرم.یه بار گفتی fz28 خیلی بهتر از zs3 ه.جز زومش میشه برتریهاش رو بگین.ممنون
میشه لطفا مدل ها رو بگید{مخصوصا canon }:40::40::40::40::40:نقل قول:
راستش تا اونجا که من میدونم کنان مدل تاچ نداره. ولی از برندهای دیگه:نقل قول:
فوجی:
Z300
نیکون:
S60/S70/S230/S620
پاناسونیک:
FX500/FX580
سونی:
T900/T90/G3/T500/T77/T700/T2/T200/T50/N2
البته برتری FZ28 اونقدرام محسوس نیست. فیلمبرداری ZS3 بهتره. کیفیت ال سی دی هم بالاتره. و البته وزن و اندازه هم باید در نظر داشت. ولی نویز عکسای FZ28 یه مقدار کمتره. ماکروی بهتری داره. محدوده ی دیافراگم بهتر. فلاش قوی تر. تنظیمات دستی بیشتر. قابلیت RAW. و وجود چشمی (که ZS3 ازش بی نصیب مونده).نقل قول:
منم موقع خرید دوربین فقط به LX-3 فکر میکردم ولی به خاطر زوم کمش نخریدمش.نقل قول:
در مورد G10 باید بگم که زومش قطعا به عنوان یه کامپکت کم نیست. درسته که به پای سوپرزوم ها نمیرسه ولی این محدوده ی زوم (140-28) دقیقا همون چیزیه که برای استفاده ی روزمره مورد نیاز هست. من خودم امروز داشتم عکسایی که با دوربینم (FZ28) گرفتم رو نگاه میکردم. شاید 80 یا 90 درصد عکسام رو یا بدون زوم گرفتم یا با زوم خیلی کم. در مورد فیلمبرداریش هم خودتون باید تصمیم بگیرین. اگه زیاد فیلمبرداری نمیکنین که مهم نیست. ولی اگه نه باید روی فیلمبرداری هم حساب باز کنین. G10 شاید عملکردش تو محیط کم نور در حد LX-3 نباشه ولی تو روز عکس هایی میگیره که دوربین های SLR رو میذاره تو جیبش. البته رزولوشن بالاش هم بی تاثیر نیست.
این هم همیشه گفتم که این که یه دوربین لنزش واید خوبی داشته باشه مهمتر از اینه که تله ی قوی داشته باشه. چون اگه واید مناسبی نداشته باشه خیلی بیشتر محدودیت ایجاد میشه.
نقل قول:
بازم ممنون.من این G10 رو ندیده بودم.کاش یه کم قیافش قشنگتر بود:31:
ولی با یه قسمت خیلی خوب میتونم بگیرم!407$
ZS3 هم حدود 380.
فکر کنم شما هم G10 رو پیشنهاد کنین نه؟ کاش فیلم برداریش HD بود.ولی الان ویدیوهایی رو که باهاش گرفته بودن دیدم.به نظرم بهتر از SX10 که با همین مشخصات فیلم میگیره
بعد اینکه این مموری 4GB Ultra II Secure Digital (SDHC) Card خوبه؟
4GB کافیه؟
البته از حرف من نباید برداشت غلط بشه. G10 هم نقطه ضعف های خودشو داره. البته کیفیت فیلمبرداریش بین دوربین های کامپکت VGA یکی از بهترین هاست. قیمتش (تو بازار ایران که فکر کنم 500 تومن بود). نویز زیاد و کاهش نویز شدید که باعث کیفیت ناخوشایند عکس در محیط کم نور میشه. ایزو بالاتر از 80 بره این مشکل نویز وجود داره. فوکوسش همیشه دقیق نیست. لنزش هم در بعضی شرایط کیفیت مطلوبی نداره.نقل قول:
با این حال یکی از بهترین کامپکت های بازاره. ولی همون طور که گفتم یه پله پایین تر از LX-3 قرار میگیره.
این مموری که گفتی مارکش چیه؟ SanDisk؟ کلاس 6 هست دیگه؟
آره سان دیسکه.این سایته که من میگم.نقل قول:
[html]http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=productList&Q=583955&A=buyUsed[/html]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه کم بیای پایین مموری رو زده...
Memory Cards - This is a Required Accessory
برتری های LX3 نسبت به همین G10 جیه.رزولوشنش که کمتره:31:چیاش بهتره
برتریهاش نسبت به ZX3 چیه؟ که 100 تومانی گرونتره
اینم باز همه جا Out of Stock ه:19:
قیمتش هم 440$ تاس!یعنی 40 بیشتر از G10.میتونم بگیرم ولی نمیخوام انقده بدم واسه دوربین
کلام آخر.خودت باشی بین G10.SX10 و ZS3 کدوم رو انتخواب میکنی.بدون در نظر گرفتن سایز و با توجه به اینکه فیلم برداری هم یه کم واسم مهمه.ولی نه خیلی زیاد...
با توجه به قیمت
SX10=335
ZS3=380
G10=410
الان قیمت sx10 و IXUS 980 IS چنده وگارانتی هم داره یا بدون گارانتی است
این مموریه که میگی کلاس 4 هست. (روشو اگه نگاه کنی نوشته 4). کلاس 4 ها به طور کلی از کلاس 6 ها سرعتشون پایین تره.نقل قول:
برتری که به رزولوشن نیست. رزولوشن فقط سایز عکس رو مشخص میکنه. اتفاقا چون LX-3 رزولوشنش پایین تره کیفیت عکساش بالاتره. برتریش اینه که لنزش هم وایدتره و هم محدوده ی دیافراگمش زمین تا آسمون فرق میکنه. سرعت عکاسی پیاپی بهتر. فیلمبرداری HD. البته از G10 جمع و جورتر هم هست. مهمترین تفاوت در کیفیت عکسه. نویز کمتر و لنز بهتر.
راستش من یه بار قبلا انتخاب کردم و انتخابم FZ28 بوده. ولی دلیلی که باعث شد به SX10 فکر نکنم قیمت بالاش نسبت به FZ28 بود. حالا اگه SX10 رو با این قیمت میتونی بگیری که خیلی خوبه.
نقل قول:
یه دنیا ممنون.امروز XS10 رو گرفتم.بعد پست مجانی هم گرفتم:31:.حداکثر 10 روز دیگه میرسه.ممنونم بابت همه راهنماییهات Prowler جان:11:
تقریبا تصمیم گرفتم lx3 بگیرم فقط بخاطر یه چیزی مردد شدم اونم زوم اپتیکال 2.5 هست میترسم مشکل ساز بشه
میخوام ببینم زوم 2.5 تا چه اندازه محدود کننده هست؟
ممنونم
نقل قول:به نظر من کاربردهایی که این دوربین براش ایده آله عکاسی منظره و عکاسی معماری هست. در موارد دیگه ممکنه زومش محدود کننده باشه. قبل از انتخاب حتما کاربردتو مدنظر قرار بده.کد:http://www.dpreview.com/reviews/Q408enthusiastgroup/page11.asp
من هر چي اين ريويو و اون ريويو رو ميخونم بازم دودلم ، ...
اما اول هفته آينده بايد بخرم حتما چون براي توي هفته نياز دارم بش ..
Fz28 در مقايسه با G10 , SX10 چطوريه ؟
--- ويرايش:
در ضمن اگر يه حدود قيمت از هر مدل داشته باشيد بهتره ، چون بالاخره تفاوت قيمت هم ممكن يه چيزايي تعيين كنه .
آخرین قیمتی که ازشون داشتم حدودش این بود:نقل قول:
FZ28: 400
SX10: 450
G10: 500
در باب مقایسه ی FZ28 و SX10 شاید قریب به 1000 بار در این تاپیک صحبت شده باشه. یه سرچ بزنی پیدا میکنی. (اون بالا یه منوی جستجو در تاپیک هست).
G10 هم خب کلاسش فرق میکنه. نمیشه با یه SLR-Like مقایسه ش کرد.
نمیدونم این تاپیک رو دیدی یا نه ولی شاید کمکت کنه:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=315510
از لینکی که دادی خیلی استفاده کردم از lx3 هم تعریفهای خوبی نوشته بود به احتمال قوی همینو میگیرم g10 هم قیافه خوبی نداره zs3 هم که تنظیم دستی نداره (اما از کیفیت و زومش هم نمیشه گذشت) فکر کنم بهترین انتخاب همین lx3 هستشنقل قول:
کاش زومش یکم بیشتر بود چون یه کم حالم رو گرفته
نقل قول:نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
من خودم دیروز SX10 گرفتم:31:یه 10 روز دیگه میرسه دستم
سلام
میخواستم که منو راهنمایی کنین
من یه دوربین میخوام بین 300 - 400 تومن
و برای عکس گرفتن با دوستان و عکس های خانوادگی
من خودم از این مدل سونی خوش اومده
میخواستم بدونم کارایی های لازم رو داره؟
و اینکه قیمتش حدودا چقدر هست؟؟
Sony CyberShot DSC-W300
سلام آقا من تا 400 هزار تومان چه دوربینی بخرم !!! زوم اپتیکال برام مهمه و حداقل 12 مگا پیکسلش !!!!
خودم نظرم رو canon sx200 , canon is990 ولی یه جا دیدم که دوستان panasonic zs3 رو زدن بهتره از لحاظ کیفیت من از panasonic شناختی ندارم بعد اینکه این دو مدل canon مشخصه های خوبی دارند مثل شتاب سنج ، تشخیص چهره حرفه ای آخه کار کردم خیلی راضی بودم لطفاً راهنماییم کنید که چه دوربینی بگیرم. . . . از بین این سه مدل چی انتخاب کنم . . . .یا مدل دیگه ای شما پیشنهاد بدین که خیلی بهتر جوابگو باشه من بدونم آخه تقریباً هیچ اطلاعاتی ندارم . . . . . . . . . ؟! ممنون از همه دوستان
W300 کیفیت عکساش خوب نیست و لنزش هم واید خوبی نداره. دوربین بدی نیست ولی انتخاب های بهتر زیاده. مثل Fuji F100fd و Canon SD880 IS و Canon SD960 ISنقل قول:
در اینکه ZS3 از SX200 بهتره هیچ شکی نیست. ولی قیمتش بیشتر از اون چیزیه که باید باشه در نتیجه توصیه نمیشه.نقل قول:
منظورتون از IS990 همون Ixus 990 بود دیگه؟ این دوربین هم واید درست حسابی نداره. اگه میخواین کامپکت بگیرین که همون مواردی که بالا اشاره شد خوبه.
ولی اینها همه دوربین های کامپکت هستن که زوم چندان بالایی ندارن. اگه زوم براتون مهمه پاناسونیک FZ28 حدود 400 تومنه با واید 27 میلیمتر و 18X زوم.
*روی مگاپیکسل هم حساب باز نکنید. مگاپیکسل بالا دلیل بر کیفیت بالا نیست. برعکس میتونه باعث پایین اومدن کیفیت هم بشه.
ببخشيد، اين قابليت هاي تشخيص چهره و لبخند و اين امكانات جانبي كه دوربينهاي توي تلوزيونو اينا تبليغ ميكنن ، روي دوربين هايي كه در موردشون صحبت كرديم هست ؟ مثلا fz28-sx10-zs3-g110...
(!!)
دوستان نظرتون راجبه سري NV سامسونگ چيه ؟
خصوصا NV100 كه رزولوشنش 14 مگاپيكسله ؟؟
بله. این قابلیت ها یه سری امکانات جانبی هستند که برای کاربرای آماتور در نظر گرفته میشه. تقریبا تمام دوربینای جدید این قابلیت ها رو دارن. تشخیص لبخند و چشمک و اینا رو نمی دونم ولی تشخیص چهره همشون دارن.نقل قول:
دوربین های سامسونگ از ضعیفترین دوربین های بازار هستند. چه از نظر کیفیت و چه موارد دیگه. تا حالا هم به هیچ وجه موفق نبودند در زمینه ی دوربین.نقل قول:
یعنی دوربینی نیست که مثلا یه خونواده رو راضی کنه؟؟نقل قول:
گفتم اصلا حرفه ای نیستیم
میدونین چیه قیافه دوربین هم برای من یه نفر خیلی مهمه
مثل ماشین :31:
یعنی نظرتون اینه که ارزش این پول رو نداره؟؟
اگه شما باشین
بین
بد ، متوسط ، خوب ، خیلی خوب و عالی چه امتیازی بهش میدادین؟؟؟
دوربین های سامسونگ از ضعیفترین دوربین های بازار هستند. چه از نظر کیفیت و چه موارد دیگه. تا حالا هم به هیچ وجه موفق نبودند در زمینه ی دوربین.[/quote]
دوست عزيز ولي لنز دوربين اشنايدر كروزناخ هست و ساخت سوييسه و صفحه نمايشم لمسيه
بازم خوب نيست ؟
چرا راضی نمیکنه؟ راضی میکنه ولی نمیدونم فقط میخوای راضی باشی یا میخوای بهترین رو داشته باشی؟نقل قول:
این که قیافه ی دوربین رو برای خودت معیار قرار بدی باعث میشه یه ذره از اصل قضیه پرت شی. قیافه ی عکس مهمتر از قیافه ی خود دوربینه.
اگه بخوام بهش امتیاز بدم باید اول مشخص کنی منظور از بد چیه؟ و منظور از عالی چیه؟ گفتم که دوربین خوبیه ولی عالی نیست.
دوست عزیز. خوب بودن یک دوربین به سازنده ی لنزش یا این که صفحه ی نمایشش لمسی باشه ربطی نداره.نقل قول:
دوست عزیز prowler88 شما الان به من بگو من چی بخرم تا 400 هزار تومان که زوم درست حسابی هم داشته باشه نه مثل fz28 در این حد هم نبود اشکال نداره ولی 10x رو داشته باشه حداقل برند هم اصلاً برام مهم نیست من کیفیت می خوام مرسی . . .
نقل قول:
اولا که لنز اشنایدر مشهور نیست،اون لنزی که مشهوره،کارل زایس هستش.شرکت اشنایدر اصلا لنز حرفه ای نداره.
بعدش هم صفحه لمسی نمیتونه کیفیت یه دوربین رو نشون بده.کیفیت عکس به سنسور و لنز و پردازنده و اینا مربوطه نه صفحه لمسی یا غیر لمسی.
البته شاید چون یه مقدار ناشناخته تر از کارل زایس هست میگین. آخه اشنایدر بیشتر به خاطر لنزهای حرفه ایش معروفه. در هر سه سطح Small و Medium و Large Format کار میکنه. ولی حیطه ی کاری اصلیش Large Format هست. البته این ها همه دوربین های آنالوگ هستند. یه تعدادی هم لنز دیجیتال داره که البته تعدادشون کمتره.نقل قول:
کارل زایس از نظر سابقه خب خیلی بالاتر از اشنایدر هست. حتی قبل از این که دوربین عکاسی اختراع بشه لنز میساخته. ولی هر دو کمپانی معتبر و خوشنام هستند.
در هر صورت به نظر من از روی برند نمیشه قضاوت کرد. دوربین های کنان هم لنز کنان دارن و لنز دوربین های پاناسونیک هم leica هست. همه ی اینها برندهای با کیفیتی هستند.
w300 عكس هاش در شب و نور كم واقعا فاجعه است. يكي دونمونه از عكس هاي اين دوربين را ببينيد متوجه مي شيدنقل قول:
خشدستي دوربين وطراحي آن يكي از ملاك هاي انتخاب دوربين هست به شرطي كه ملاك هاي مهمتر انتخاب فداي اين شكل و شمايل نشه. بنظرم Fuji F100fd چه از لحاظ كيفيت عكس و چه از لحاظ طراحي از اين قوطي مستطيل شكل بهتر باشه.
راستش همین FZ28 بهترین انتخابه. بعد از اون هم H50 و بعدش ZS1 اگه پیدا بشه.نقل قول:
نقل قول:
همه اینها صحیح ولی اشنایدر به خاطر لنز های تخصصی اش مشهوره نه لنز های حرفه ای.این دو تا تعریف یکمی با هم فرق دارن.ولی من هم نگفتم که شرکت ضعیفی هستش،من گفتم اشنایدر توی لنز سازی در حدی نیست که انتخاب دوربین بر مبنای اون صورت بگیره.
جایی هست که بتونم مقایسه عکس های این مدل رو با دوربین های همین رنج قیمت canon مقایسه کنم یعنی به صورت بصری عکس ها رو ببینم . ؟ ؟ شما خودت شخصاً با sx200 is مقایسه کردی آخه اون از برند معروف تریه به نظر من نیست !!! بعد هم 12 مگاپیکسله من دوربین قبلیم h20 سونی بود ناراضی بودم واقعاً چیز جالبی نبود . . . تجربه خوبی از 10 مگاپیکسلی ها ندارم . . . بحرحال این دیگه پست آخریمه چون واقعاً آماتور هستم در زمینه دوربین تو جواب بعدی شما دیگه تو خرید تردید نمی کنم هرچی بگین خریدم . . . ولی واقعاً انتظار دارم خیلی بهتر از h20 باشه خیلی یعنی دوست دارم کامل احساس کنم که پولی که پاش دادم ارزش داشته آخه من دنبال یه چیز آخر عاقبتی هستم h20 رو که خریدم اگه راضی بودم مطمئن باشید تا august 2030 هم عوضش نمی کردم امیدوارم متوجه منظورم شده باشید خلاصه آقا ما شرمنده ایم . . .نقل قول:
دوستان از همتون ممنون به خاطر راهنمايي..
فردا شنبه دارم ميرم ببينم نمايندگي پيدا كنم كه همين روزا برم خريد ..
95 درصد همون FZ28 رو ميخرم ، اما خانواده هنوز با سايزش مشكل دارن ممكنه Zs3 بعد از اون به خاطر سايز كوچيكترش انتخاب ديگه اي باشه ..
ممنون