یه سوال
مگه علی کریمی چی گفته؟
یه سوال
مگه علی کریمی چی گفته؟
نقل قول:ای بابا ...نقل قول:
اینو کی محرومش کرد دوباره ؟ :13:
عجب وضعی شده ها ..
تا یکی دو کلمه حرف میزنه ، میزنن تو دهنش ..
ای بابا .. :19:
=-=-=
دوستان برای اینکه بحث به بیراهه نره و صحبت در مورد این
زردالو ها تموم شه ، نظرتون رو توی موارد زیر بگید :
- به نظر شما بهتره کدوم بازیکناتوی تیم بمونن و کدوما بهتره برن ؟
- به نظر شما چه بازیکنایی رو بهتره جذب کنیم ؟
الان به خاطر شرکت توی جام باشگاهها ، دیگه خیلی باید توی فصل
نقل و انتقالات دقت کرد ..
نباید بازیکنای خوبمونو از دست بدیم و در مقابل ، باید بازیکنای شاخصی
رو هم جذب کنیم ...
در مور دسوال اول به نظرم اینا اگه برن خیلی بهتره :
بهادر عبدی ، شیث ، مامانی و ...
خلیلی ، نیکبخت ، باقری ، کعبی ، آقایی و ... هرجور شده باید حفظ بشن ..
در مورد یارگیری هم به نظرم این گزینه اگه گرفته بشن عالیه :
هادی عقیلی
عماد رضا
ایوان پتروویچ
منصوری
لئوناردو پیمنتا
فریدون فضلی ( پتانسیل موفقیت بالایی داره ، این فصل خیلی موفق نبود ، ولی .. )
دیگه یادم نمیاد .. فعلا همینا .. :31:
شما هم دوست داشتید نظرتون رو بگید .. :40:
یا حق
:40:
از هادی عقیلی خوشم نمیاد.بچه پررویی هستش.با پررویی تمام میگفت حسین کعبی تمارض کرده.
بچه ها نظرتون در مورد ماته چیه؟به نظر من فوروارد خوبیه ولی بازیکنی مثل خلیلی نیستش که خودش برای خودش موقعیت به وجود بیاره و باید براش موقعیت بسازن تا گل بزنه تکنیکشم با توجه با هیکلش بد نیستش ولی خب کمی کنده.
بیاید بازیکنای تیمو نفر به نفر بررسی کنیم.خوبه؟
در مورد نقل و انتقالات هم به نظر من نیازی به هادی اصغری نیستش وقتی فراز و ماته و خلیلی هستن توی تیم ولی یه بازیکن چپ پای تخصصی نیاز هستش برای دفاع چپ.اون یارو خارجیه که پارسال بودش الان فکر کنم تو بوشهر بازی میکنه.اون خیلی خوب بودش
خیلی لیستت عجیب غریبه...!!!!
همشون مهاجم بودن که اینا..!!!!
به نظر من ... :
عقیلی
مسلمان
سید محمد حسینی(همون بازیکن ابومسلم..!!)
محمد پروین(اقای گل لیگ یک..!!!)
کلاه کج..!!!
اصغری...(به خاطر اینکه پرسپولیسیه..!)
اونایی هم که گفتی بمونن بمونن و فرزاد اشوبی هم بهشون اضافه کن...!!..شک نکن بهترین بازیکن پرسپولیسه..!!!
عبدی بره...!!!
فاطمی بره...!!!
شیث بره گم شه..!!!!!!!!!!
این یارو اوروگوئه ای هم بره..!!!
همین..!!!
من خیلی شیث رو دوسش داشتم....نقل قول:
ولی این اخریا یه کاری کرد که....
خیلی مغرور شده بود....
ولی امیدوارم هر جا میره موفق باشه..!!
مسلما همه پرسپولیسیا شیث ونیکبختو دوست داشتن فقط بخاطر گندی که زدن کاره خودشونو خراب کردن وگر نه نیکبخت که تو نظر سنجی نود 5 درص رای نمیاوردنقل قول:
بنظر من پنمینتا رو بیارن جالب میشه
عبدی هم بره
نصرتی امسال خوب نبود
به نظر من اینا باید برن :
عبدی - فاطمی - شیث (البته ازش ممنونم که به هر حال تو قهرمانی شریک بود ولی چون حاشیه درست کرد بره بهتره) - مامانی (اصلا باهاش حال نمی کنم) - اون اروگوئه ایه
اینا هم بمونن :
خلیلی (Love u) - نیکبخت ( البته اگه حاشیه ساز نباشه) - سپهر جوووووون - زارعی - کریم (که فکر کنم سال آخرش باشه) - آقایی
نکته ای که شاید خیلی هاتون اونو مورد توجه قرار ندادین ...
...تا عمرم جواب به این قشنگی و محکمی ندیدم...آفرین ..عجب جوابی داد ...
ساکت ...داشت میگفت که این بابا مظفری ..زد و بند کرده ...با مربی ها و کارشناسها لابی رفته
که عنایت در اومد کفت : حتما شما در سازمان جاسوسی کار میکنید ...یا وسایلشو دارید که تلفنها را شنود میکنید
عنایت اعدام میشود...منتظر بمانید
اون عبدی که خداییش خریدش هم از بن اشتباه بوده !نقل قول:
شاید چون خیلی ارزون بوده خریدنش :31:
تو جشن قهرمانی هم نمی دونم کی اینا توی ردیف اول راه داده بود ! :13:
فقط رو اعصاب من بود ..
آخرشم که یه تیکه میکروفونو گرفت و .. !!
خیلی زاقارت ه .. :31: ( ذاغارت ، ظاقارت ، ضاغارت و .. :20: )
رودباریان گفته اگه قرار باشه رو نیمکت بشینم ، نمی مونم ..
درسته ، دروازه بانیش خوبه .. ولی یه سوتی های بدی میده بعضی اوقات ..
البته بعضی اوقاتم خیلی خوبه .. خلاصه مثل والدزه .. :31:
البته من اونایی که گفتم ، منظورم این بود که اینا رو دیگه هرجور شده باید
نگه داشت .. وگرنه اسکلت تیم باید حفظ بشه و جز دو سه نفر ، همه خوبن
و موندنش لازمه .. اما اون 4 5 نفری که گفتم ، موندنش واجبه .. !
نه بابا این اصغری زیاد باحال نیست .. دو سه تا بازیشو دیدم ..
بیشتر گلاشم از رو نقطه پنالتی زده .. !
نقل قول:
خوب هر بازیکنی باید توی تیمی که هست ، تعصب داشته باشه و
پر رو باشه ..
ضمن اینکه این عقیلی اولم توی خود پرسپولیس بوده که بعد رسیده
به سپاه ان ...
دفاعش واقعا خوبه .. میتونه زوج خوبی با حیدری بسازه ...
ضمن اینکه خودشم ابراز تمایل کرده .. احتمالش زیاده که بیاد ..
ماته که به نظر من فوق العاده ست .. باور کن ..
من خیلی باهاش حال میکنم . استیل جالبی داره .. پا به توپ که بشه
خیلی سخت میشه ازش توپ رو گرفت ، چون هیکلش درشته و ..
تکنیکش هم قابل قبوله ..
اون بازی ای که توپ رو از توی زمین خودی گرفت و آورد تا پشت محوطه ی
جریمه و انداخت واسه آقایی و آقایی هم واسه خلیلی و .. گل .. واقعا
حرکتش عالی بود .. چند تا بازیکن رو با حرکت بدن جا گذاشت ..
فراز هم به نظرم چندان خوب نیست ..
به جای فراز ، اگه فضلی رو داشته باشیم خیلی بهتره ..
بره بهتره ..
دفاع چپ که الان میشه گفت اولین نیازمونه ..
پژمان نوری رو نباید اونجا محبوسش کرد .. نشون داده که تو پست هافبک
بهتر بازی میکنه ..
آره .. روبرت ساها ... واقعا بازیش عالی بود .. پاس گل هم زیاد میداد ..
الانم دسته یک بازی میکنه .. اگه بیارنش خیلی خوبه ..
توی بازی ای که 2-1 از استق لال بردیم ، یادتونه چه پاس قشنگی انداخت
واسه اولادی ؟ ..
نقل قول:لیست منو میگی ؟ :31:نقل قول:
نه بابا ..
فقط عماد رضا و فضلی مهاجم هستن تو لیست من ..
ایوان پتروویچ که یه بازیساز فوق العاده ست .. هوشش بالاست و دید خوبی
تو زمین داره .. اگه تو تیمای بزرگتر بیاد ، حتما مطرح میشه ..
پیمنتا هم فک کنم هافبک نفوذی باشه ..
اینم تکنیکش واقعا برزیلی .. نه مثل اون چند تا بازیکنی که از برزیل اومدن و
فقط اسمشون برزیلی بود !! ( فابریتسیو ، گومز و .. )
منصوری هم که به گمونم چپ پا هست و تو ابومسلمه ..
هافبک خوبیه ...
محمد پروین رو هم عمرا علی پروین بذاره بیاد رو نیمکت پرسپولیس بشینه !
ضمن اینکه لیست تو که مهاجماش بیشتر بود که :31:
بازیکنای خوبی ر وگفتی ... ولی بعضیاشون دیگه زیادی فراز و فرود دارن .. !
آره موافقم ..نقل قول:
نیکبخت کسی بود که وقتی رو نیمکت هم بود ، همه تشویقش میکردن ..
فک نمی کردم 5 درصد بیاره ..
کلا شخصا هیچوقـــت از این بشر خوشم نیومد .. :20:
لوس و ننر و نازنازی ...
الان ممکنه به خاطر اینکه 5 درصد شده ، با هوادرا قهر کنه و بگه من میرم .. !
:31:
پیمنتا روی چمن آزادی خیلی خوب میتونه هنرنمایی کنه .. اینو تو بازیهایی که
اومده آزادی نشون داده ..
نصرتی هم سوتی زیاد میده .. تنبل ه یه جورایی . یه خورده هم کنده ( خیلی :31: )
ولی بودنش به سود تیم ه ! ..
آراندا رو میگی ...نقل قول:
به نظر بازیکن خوبی میاد .. ولی یه نیمه بیشتر بازی نکرده .. !
باید بیشتر بازی کنه تا در موردش نظر بدیم ..
قطبی بیخود بازیکنی رو نمی خره .. !
منون
یا حق
آره راست میگی شما. کم بازی کرده. باید بیشتر بازی کنه تا بینیم چی میشه.نقل قول:
آراندا رو میگی ...
به نظر بازیکن خوبی میاد .. ولی یه نیمه بیشتر بازی نکرده .. !
باید بیشتر بازی کنه تا در موردش نظر بدیم ..
قطبی بیخود بازیکنی رو نمی خره .. !
منون
یا حق
این اصغری رو به نظر من باید بگیره.
ميدونم بحث راجع به زرد الوها تمام شده ولي يه چيزي ميگم خودتون سطح سواد سيد صالحي رو بفهميد!!!!
جام باشگاه هاي اسيا اقاي گل شد...كانال دو اوردش باهاش حرف زد بعد كوثري ازش پرسيد اقاي سيد صالحي شما
و اقاي رابسون پونته از اوراوا ردز اقاي گل مشترك شديد....ميشه بپرسم چند گل زديد؟؟
سيد صالحي:من 5 گل زدم و فكر كنم پونته هم 5 گل زده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من كه مردم از خنده.....................
بیچاره بهادر عبدی ...اون بنده خدا که پست تخصصیش بازی نمیکرد...نقل قول:
عبدی بره...!!!
فضلی که خدا بیامرزتش ..نقل قول:
هادی عقیلی
عماد رضا
ایوان پتروویچ
منصوری
لئوناردو پیمنتا
فریدون فضلی
این بنده خدا رفت بالای 32سال ..فکر کنم باید براش مراسم بگیریم
با هادی عقیلی مخالفم ...
به نظر من، بهتره که مدافع از دسته یک بیاریم ...چون با این بازیکنهای آماده ...به احتمال زیاد مدافع از لیگ میشه حاشیه ...
عماد رضا و پترویچ و پیمنتا کارشون درسته ...یکیشون کافیه..اونم پیمنتا
دفاع چپ یادتون نره ...که اوضاع بیریخته
-=-----------
این اسامی امسال در حد پرسپولیس نبودند
آراندا ...
فاطمی
خرسندی
رودباریان (با اینکه دوستش دارم)
کریمی (با احترامی که براش قائلم)
شیث(از لحاظ اخلاقی)
-=-----------------
باقری ...آقایی ...خلیلی ...آشوبی ..نوری ...به هر قیمت باید تمدید کنند ....نقل قول:
خلیلی ، نیکبخت ، باقری ، کعبی ، آقایی و ... هرجور شده باید حفظ بشن ..
اما نیکبخت مهم نیست ...خیلی دوستش دارم ..اما قدر خودشو نمیدونه...
شایسته ترین کاندید لباس سرخ: محمد پروین و هادی اصغری
حیف ...تو این تیم جای جواد کاظمیان و ایمان مبعلی خالیه ...
[QUOTE][!AB!, *yutab*, @R3Z, Actros, agaa_hojat2007, ahmet kaya, AHT, alex_3000, aliani, alireza_monfared, aluminum, Amin, Amin eHelp, amin_oxin, amirspecialboy, amirtoty, amir_rahmani, amir_sa, arash_3tar, archi-girl, aria_electric_fars, aristotel, armin_goooodboy, Asalbanoo, avax7, axilbam, babak2008, beauty, behrad_f, BehzadKiNG, best3, borderlessboy, boy iran, cao-cao, Carl, cescjoon, chelzi, corey, dark fear, david20+3, davoud 23 beckham, dear_2007, deicide, Devilish, devil_ff2008, divoonejoon, E A G L E, E*L*E*N*A, Eat_me_drink_me, Ehsan Studio, ehsannirvana, ElmO, Elrond, end_of_world, esool, Evolution37, f.kh0935, farhadsafiri, farshad_4017, farshidshd, FarzadSport, feri88, G.A.B.R.I.E.L II, Gabriel¹, Ghasem.M, gigil888, h2deetoo, hadi204, hamidras, hamidreza6620, hamidrezaaa, hamkar1981, heart land, hiwas, Hosein-mec, houmix, h_starboy, IceLord, iman0007, imanprjr, Immortal1977, javadi1368, jingool, Johnny Grey, KBZ, Kurosh Nobody, leila*, lil_jon, lindows, loyalamin, m-sh, M.R.S.F.T, m2stech, Maggy_P, mahdi17729, mahdi_moosavi, mahmood_t, mahyar49, mansour 64, mashaheeer, Maysam-BFU, mehdi-sh, mehdi30nema, mehrdadamri_92, Meisam, Milad-King, mobiler, moby, Moh@mm@d - TNT, mohamad2998, mohammad2006, mohammad99, mohrd, MoJtaBa.R, mojtaba007, momkhbpsp, MORINIO, Morteza4SN, mrmmnb, msf66, mstf666, musketeer, OMID, omid.k, Only Pes, p30khol, parinaz_mot2000, Pario, persianastronomy, Persian_baby, pesare_dokhtarkosh, piishii, pmg_acmilan, poyul, R. Calderon, ragbar12, ramin1988, ramin_007, ramyar.v, raptor22, R£ɀД, ReZa DN, rezahp2, rezatalaz, ReziOnline, rizo, RONN!E, S@eid, saeed_h1369, SALAMONALEYKOM, saman_dexter, Scrat, sentimental, shadmehrdj, shahab_f, shayan999, shayanelong, shine_star3000, Ship Storm, siavashjal, siavosh1, Sina 13, sinaset, Sir.AShkaN, sir0c0, smohs, sohrab_poet, sorrowdancer, sourena_8888, Spartan II, steps, Sub007, sus2, T.K, tabriz-info, taktiki2006, teza, The Animal, toraj, Tornado2800, مجید فینا, محمد88, V A H I D, wantonboy13, Wisdom, WooKMaN, WWEIRAN, xxxicestar, x_fashist_x, ya30n, yoosef_st, Zendooni777, ^^ HAMID ^^, آلو جنگلي, آذرخش, اردلان, بردیا, دنیروو, سرشار, علمدار/QUOTE]
از اینکه اسمم جزء اینها است افتخار می کنم
من که تمام صفحات از 344 ت 373 این تاپیک رو SAVE کردم
چون به این تاپیک و بچه هاش افتخار می کنم
خب به نظر من پرسپلیس باید امسال با حفظ اسکلت تیم پاسالش چند تا مهره جدید بگیره تا توی نقاطی که ضعف داشت اون ضعف ها بر طرف بشه
دروازه: درسته که دروازبان های پرسپلیس این فصل خیلی عالی کار نکردن اما در کل مطمئن و خوب ظاهر شدن و برای فصل بعد به نظرم باید واعظی و رودباریان حفظ بشن
دفاع:راستش نبود دفاع چپ تخصصی و همین طور دفاع وسط مطمئن پرسپلیس خیلی آزار داد و فکر کنم با اومدن هادی عقیلی این مشکل تا حدودی حل بشه و برای دفاع چپ هم فکر کنم فریدون زندی گزینه مناسبی باشه چون تو جام ملت ها تو این پست خوب کار کرد با رفتن شیث هم پرسپلیس باید به فکر جانشین خوب برای شیث باشه هر چند زارعی اواخر فصل عالی کار کرد
هافبک:وقتی که الونگ مصدوم شد پرسپلیس تو قسمت هافبک دفاعی مشکل پیدا کرد که امیدوارم بتونن امسال الونگ نگه دارن چون واقعا خوب و مفید بازی می کرد و همچنین پرسپلیس نیاز به یک هافبک با تکنیک بازی ساز مثل ایمان مبعلی یا پتروویچ داره تو سمت چپ هم که ماشاالله ریختن
اما سمت راست به نظرم اول از همه جواد کاظمیان که عمرا برگرده در غیر این صورت محمد پروین
فروارد:خلیلی امسال عالی کار کرد اما خلیلی نیاز به یک مهاجم تکنیکی مکمل داره که به نظرم پیمنتا عالیه البته پرسپلیس به غیر خلیلی مهاجم گلزن دیگه ای نداره برای همین هادی اصغری میتونه گزینه مناسبی برای پرسپیس باشه
یا حق
هشدار كاشاني به مخالفان قطبي:
هركس با "قطبي" مشكل دارد، ميتواند برود
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
مديرعامل باشگاه پرسپوليس تهران گفت: هر كس علاقهاي به ماندن در پرسپوليس ندارد، ميتواند از اين باشگاه برود.
حبيب كاشاني پس از نشست هيات مديره باشگاه پرسپوليس در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)،اظهار كرد: اولويت اصلي ما براي هدايت تيم فوتبال پرسپوليس "افشين قطبي" است و ما منتظر بازگشت او هستيم تا پس از مذاكره وي را در تيم حفظ كنيم و اگر كسي با اين شرايط مشكلي دارد، ميتواند تيم را ترك كند.
وي افزود: تفكر حاكم بر باشگاه تفكر تمامي هيات مديره است كه برمبناي منافع ملي و منافع باشگاه شكل گرفته است. حال در اين ميان اگر كسي به فكر منافع شخصي باشد، در پرسپوليس جايي ندارد.
به گزارش ايسنا، كاشاني ادامه داد: بارها گفتهام كه ما در باشگاه پرسپوليس تك ستاره نداريم و تمامي مجموعه بايد در كنار يكديگر براي موفقيت تيم فوتبال پرسپوليس تلاش كنند.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس دربارهي سفر اعضاي اين تيم به مشهد مقدس نيز گفت: با توجه به آنكه چند بازيكن ما در اردوي تيم ملي هستند و افشين قطبي نيز در خارج از تهران است، منتظر هستيم تا بتوانيم ظرف روزهاي آينده سفر به مشهد را قطعي كنيم.
كاشاني دربارهي سفر به كربلا نيز گفت: با توجه به شرايط امنيتي آن منطقه امكان اين سفر نيست اما، به دنبال آن هستيم تا هرچه سريعتر زمينهي مشرف شدن بازيكنان به حج عمره را فراهم كنيم.
اختصاص چهار صدميليون تومان به پيروزي
علي آبادي: كسب چهار سهميه ليگ قهرمانان اتفاق بزرگي است
رييس سازمان تربيت بدني از اختصاص چهار صدميليون تومان به باشگاه پيروزي تهران خبر داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان (ايسنا)، محمد عليآبادي - رييس سازمان تربيت بدني - پس از نشست امروز هيات دولت با اشاره به حجم زياد تماشاگران بازي سپاهان و پيروزي گفت: با توجه به حجم تماشاگري كه از اين ديدار ديدن كردند معلوم ميشود كه وقتي اين دو تيم (استقلال و پيروزي) با نشاط هستند و جايگاه خوبي در ورزش دارند فوتبال ما بانشاط مي شود، در جلسهاي كه با هيات مديره پيروزي داشتيم بررسي كرديم كه چه كنيم كه نشاط و توانايي دو تيم پيروزي و استقلال حفظ شود و منابع مالي و مسايل باشگاه حل شود.
وي دربارهي تصميمات اجرايي اين جلسه و اين كه آيا مسايل مالي اين دو باشگاه را سازمان حل خواهد كرد؟ گفت: اين دو باشگاه ما سازمان است و هر چه داشته باشد كمك ميكند. چهار صدميليون براي پيروزي دستور پرداخت دادم.
علي آبادي با تشكر از فعاليتهاي مثبت فدراسيون فوتبال در برگزاري خوب ليگ و دخيل دانستن اين مساله در كسب چهار سهميه ليگ قهرمانان آسيا براي ايران گفت: به نظر من كسب چهار سهميه حاصل هماهنگيهاي انجام شده با فيفا و ساير بخشها در كشور بوده است و يك اتفاق بزرگ محسوب ميشود.
عليآبادي دربارهي خصوصي كردن باشگاههاي پيروزي و استقلال گفت: برنامهي خصوصيسازي دربارهي تمام باشگاهها در حال اجراست و طبق اصل 44 است. اين موضوع بر اساس خواستن يا نخواستن سازمان نيست، باشگاهها بايد خصوصي شوند.
واگذاري چند مجموعهي ورزشي به سرخابيها
عليآبادي:
يك و نيم ميليارد تومان به پرسپوليس كمك ميكنيم
از هيات مديرهي استقلال خواستم تا كادرفني را تغيير دهند
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
رييس سازمان تربيتبدني گفت: در نامهاي به رييسجمهور خواهان ملاقات اعضاي باشگاه و تيم فوتبال پيروزي با محمود احمدينژاد شدم.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، عليآبادي پس از پايان نشست با اعضاي هيات مديره باشگاه پيروزي گفت: اميدوارم به زودي جشن باشكوه قهرماني تيم فوتبال پرسپوليس برگزار شود و من نيز در آن جشن حاضر خواهم بود. نامهاي نيز به رييس جمهور نوشتهايم تا در صورتي كه شرايط فراهم باشد از باشگاه و تيم فوتبال پيروزي با وي ديدار كنند.
عليآبادي ادامه داد: خوشبختانه بازيهاي خوبي در ليگ برگزار شد و در نهايت پيروزي با شايستگي در بازي آخر موفق شد و قهرماني را بدست آورد. اميدواريم كه اين تيم بتواند موفقيتهايش را در آسيا نيز تكرار كند. اين چنين موفقيتهايي ميتواند باعث يك جهش در باشگاه شود.
وي افزود: اميدواريم در سالهاي آينده شاهد مشكلات كمتري در دو باشگاه پيروزي و استقلال باشيم.
رييس سازمان تربيت بدني در ادامه تاكيد كرد: باشگاه پيروزي در فصل آيندهي ليگ برتر مشكلات مالي كمتري خواهد داشت و هواداران اين تيم كمتر از اين لحاظ دغدغهي خاطر داشته باشند. سازمان تربيت بدني فصل آينده تا سقف يك ونيم ميليارد تومان به باشگاه پرسپوليس كمك ميكند و اميدواريم مسوولان باشگاه نيز از طرق منابع مالي مختلف براي باشگاه درآمدزايي كنند.
رييس سازمان تربيت بدني ادامه داد: پيروزي و استقلال دو باشگاه بسيار پرطرفدار فوتبال كشور هستند و خوشبختانه در كنار اين دو باشگاه شاهد رشد ديگر تيمها از جمله سپاهان، صباباتري، ابومسلم و سايپا بودهايم. در هر صورت اين نشانهي رشد فوتبال و باشگاههاي ما است كه ليگ تا روز آخر حساس بوده و نتيجهي آن در روز پاياني مشخص ميشود.
عليآبادي خاطرنشان كرد: پرسپوليس نشان داد كه يكي از پرطرفدارترين تيمهاي آسياست. زماني كه بيش از 115 هزار تماشاگر براي ديدن بازي اين تيم به ورزشگاه ميآيند و همين طور بيش از 40 هزار تماشاگر با وجود اعلام چندين ساعته مبني بر پر شدن ورزشگاه باز هم در اطراف ورزشگاه بودند.
وي افزود: دو باشگاه پيروزي و استقلال براي سازمان تربيت بدني هستند و ما بايد تلاش كنيم تا اين دو باشگاه موفق بوده و پيروز شوند. اميدواريم تا تيم فوتبال پرسپوليس با موفقيت و جذب بازيكنان خوب در آسيا و ليگ برتر سال آينده موفق شود.
رييس سازمان تربيت بدني در ادامه با اشاره به تفويض اختياراتش به عنوان رييس مجمع هيات مديره باشگاه استقلال به زريبافان گفت: معتقدم اين شرايط ميتواند به باشگاه استقلال كمك كند و زريبافان با اختيارات بيشتري در كنار ساير اعضاي هيات مديره كار را هدايت كنند.
وي دربارهي تحولات در كادرفني استقلال نيز گفت: من از هيات مديره باشگاه استقلال خواستم تا كادرفني را دستخوش تغيير و تغيير تحول كند چرا كه اگر اين اتفاق نميافتاد خود هيات مديره دچار تغيير و تحول ميشد.
عليآبادي تاكيد كرد: در هفتهي آينده يك مجموعهي بزرگ براي استقلال كلنگ افتتاح ميخورد و همچنين چند مجموعهي ورزشي و استخر در مناطق مختلف تهران به دو باشگاه پيروزي و استقلال واگذار ميشود تا راهي براي درآمدزايي اين دو باشگاه باشد.
عليآبادي در پايان تاكيد كرد كه نام باشگاه پيروزي را نبايد نام ديگري عنوان كرد و افزود: ما اين موضوع را به رسانهها و باشگاه ابلاغ كردهايم. مردم ما از شعار "استقلال، پيروزي و جمهوري اسلامي" خاطرهي خوشي دارند و به همين دليل نبايد نام پيروزي را فراموش كرد.
واقعا وقتی نام استقلال پیروزی و جمهوری اسلامی میشنویم یاد خاطرات خوبی میفتیم:31:نقل قول:
خوب چرا اسم سپاهان بزارن جمهوری اسلامی تا شعار تکمیل بشه دیگه؟
این خودشم نمیتونه رعایت کنه :دینقل قول:
عليآبادي در پايان تاكيد كرد كه نام باشگاه پيروزي را نبايد نام ديگري عنوان كرد و افزود: ما اين موضوع را به رسانهها و باشگاه ابلاغ كردهايم. مردم ما از شعار "استقلال، پيروزي و جمهوري اسلامي" خاطرهي خوشي دارند و به همين دليل نبايد نام پيروزي را فراموش كرد.
البته آقا علی آبادی بسیار شکر خوردن !نقل قول:
عليآبادي خاطرنشان كرد: پرسپوليس نشان داد كه يكي از پرطرفدارترين تيمهاي آسياست
راستی
اووون شعار بسیار خاطره انگیز !!! "استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی" مگه نبود ؟!!!! "پیروزی" این وسط کجا بود ؟!!!!
زنده باد پرسپولیس
نقل قول:
اووون شعار بسیار خاطره انگیز !!! "استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی" مگه نبود ؟!!!! "پیروزی" این وسط کجا بود ؟!!!!
اینا رو از خودشون درمیارن.
اگه واقعا اینو گفته باشه که باید یه شکم بهش خندیدنقل قول:
خیلی بده رئیس تربیت بدنی همچین سوتیی بده
ول کنید ...مردم دارن میگن پرسپولیس...بزارید اینها عین کبک سرشون تو برف باشه و برف بخورن
من یه تاپیک نظر سنجی در همین رابطه زدم ببینم نظر بچه های این فروم چیه فعلا که 4 به 1 پرسپولیس جلو تره
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=228496
منم با ماته خیلی حال میکنم ولی نمیدونم چرا احساس میکنم زیاد بهش پاس نمیدن.بازی با سپاهان یا بازی با برق دیدید اومد توی بازی فکر نکنم اصلا موقعیتی براش ساختن که بتونه کار بکنه.من با استپ سینه هاش خیلی حال میکنم,لامصب استپ میکنه بازیکنو راحت دور میزنه.نقل قول:
بازی با پیکان بود که هم گل زد و هم اون حرکت زیبا رو کرد ولی بعدش که مصدوم شد کمی افت کرد
روبرت ساها رو قطبی لجبازی کرد نگرفتش.یاد اون پاسش میفتم مور مور میشم.لامصب ازون فاصله توپی رو انداخت که فیکس گیر اولادی افتاد مثل بعضی از پاسای کریم و همچنین پاس پژمان نوری توی بازی با صباباتری سر گل دوم
منم هرکی میگه پیروزی یک دفعه به طور کاملا ناخداگاه بهش میگم " خاک تو سرت"نقل قول:
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18::18::18::18::18::18::18:نقل قول:
ای خاک عالم بر سر این آدم نادانی که بعد از 30 سال شعار "استق لال آزادی جمهوری اسلامی" رو اینجوری میگه. واقعا شعور در حد هویج هم نیست!!
ایول یاسین جون آخر شعار بود. جایگزین کنن این شعار رو!!:27::27:نقل قول:
اقا اون شعر سعید محمدی رو گوش دادین..؟؟!!!
همونکه میگه اسم پرسپولیس رو اومدن عوض کنن نتونستن...!!!(خیلی توپه..!!)
راستی...
یه خبر بد..!!!
میگن میخوان از پرسپولیس امتیاز کم کنن..!!!
چی میگن..؟!!!
یکی از هوادارای سپاهان رفته تو کما..!!!
دیگه امسال مسخرش رو در اوردن..!!!!
راستی....
نظرتون در مورد علی کریمی چیه..؟!!!!!
میگن به سازمان فحش داده..!!!!
راستی این اخریا من نتونستم برم استادیوم....اخریه هم رفتم پر شده بود برگشتم..!!!
چی میگفن...؟!
سوال شده برام..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تهران عروسیه....(نمیدونم رو بوسیه..!!!)
ادامش چی بود..؟!!!!
تهران عروسیه اصفهان ... سوزیه
توپ رو زمین قل قل و قل قلی زدنقل قول:
حریف هم به زور آخر وقت گلی زد
یواشکی امضایی رو کاغذ شد
اسم عزیز "پرسپولیس" عوض شد
تو هرج و مرج و بلبشو
"پیروزی" کردن اسمشو
اما عاقبت طرفدرای یکرنگ
با جرأت و با غیرت و هم زرنگ
با همدیگه یهو شدن همبسته
جدا از هر نیرنگ و حزب و دسته
داد زدن :
پــرســپولیــس
:31:
(حالا که بحث شعرو شاعریه یکیم من میذارم که خودم نوشتم)
.................................................. .....
عشق یعنی رنگ احساس جنون
عشق یعنی رنگ قرمز رنگ خون
عشق یعنی با پرسپولیس پیروز شدن
عشق یعنی قهرمان دیروز و امروز شدن
عشق یعنی در هر بازی گل کاشتن
عشق یعنی هزاران هوادار داشتن
عشق یعنی یک شرر از رنگ سرخ
عشق یعنی قهرمان در جنگ سرخ
عشق یعنی ازدهام در عبور
عشق یعنی تشویق از راه دور
عشق یعنی با من و تو آشنا
عشق یعنی رنگ قرمز رنگ ما
مرسی اول پرسپولیس حالا منچستر چه سالیه امسال
مثل اينكه امسال سال قرمزهاست:31:نقل قول:
:40::40::40:
بایرن مونیخ هم یادتون رفت
بایرن که آخرشه.سال بعد امیدوارم پرسپولیس توی آسیا و بایرن توی اروپا قهرمان بشه
پيشنهاد 500 ميليوني فولاد به واعظي
خبرگزاری پرسپولیس : چنين رقمي براي يك فوتباليست، آن هم دروازهبان ميتواند هر بازيكني را وسوسه كند و واعظي نيز از همينرو پيشنهادي سنگين را براي پرسپوليس مطرح كرده است. حبيب كاشاني چند روز قبل به حسن رودباريان پيغام داد كه باتوجه به رقم بالايي كه واعظي ميخواهد خودش را آماده تمديد قرارداد كند.
همهچيز حسابي گران شده. از پياز و سيبزميني گرفته تا كرايه تاكسي و رخت و لباس. اصلا تورم بدجوري رفته بالا؛ بالطبع از آنجايي كه همهچيز زنجيروار به يكديگر متصل شده و مثلا چون راننده تاكسي پياز را گران ميخرد پس بايد كرايه هم گران شود، ناخودآگاه اين اتفاق براي هر قشر و شيئي ميافتد. صحبت در باب گراني است. جانمان برايتان بگويد كه فصل، فصل نقلوانتقالات است و قيمتها حسابي بالا رفته.براي آنكه ماجرا را بيشتر و بهتر لمس كنيد بايد در اين رابطه مثالي را داشته، باشيد. باشگاه فولاد خوزستان كه هنوز معلوم نيست فصل آينده در ليگبرتر حضور خواهد داشت يا نه، از هم اكنون تور خود را در بازار نقلوانتقالات پهن كرده و در اين راه قصد ولخرجي دارد. فولاد كه در مسابقات پليآف راه پيدا كرده و هنوز حريفش مشخص نيست، با يك پيشنهاد نجومي بهدنبال جذب مهدي واعظي، دروازهبان پرسپوليس است. آنها با پيشنهاد 500 ميليون توماني به اين دروازهبان باتجربه، ركورد بازار نقلوانتقالات را تكان اساسي دادهاند.
فقط و فقط پرسپولیس روعشقه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی یه تاپیکی بود در مورد طرفداران پرسپولیس اون کجاست؟
خبرگزاری پرسپولیس : باشگاه پرسپوليس از مدت ها قبل تلاش خود را براى جذب بازيكنان جديد در فصل نقل و انتقالات آغاز كرده و درصدد بستن تيمى قدرتمند است. پس از مذاكره مديرعامل پرسپوليس با دو بازيكن راه آهن، حبيب كاشانى سه شنبه با جلال اكبرى بازيكن سپاهان براى پيوستن به پرسپوليس به گفت وگو پرداخت و البته اين بازيكن پاسخ قطعى خود را به پايان جام حذفى موكول كرد. پيش از اين كاشانى با احمد تقوى و عليرضا محمد دو بازيكن راه آهن هم مذاكره كرده بود.
احمد تقوی و علیرضا محمد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینا کین دیگه من تا حالا اسمشون رو هم نشنیدم.
بازیکنان بدی نیستننقل قول: