ممنون ولی میدونم اینونقل قول:
مگه کسی هست الکی بزنه ؟:blink:
منظورم قسمت تکمیل ظرفیت با سیستم پارسال هست!
سیستم پارسال چطور بوده ؟
Printable View
ممنون ولی میدونم اینونقل قول:
مگه کسی هست الکی بزنه ؟:blink:
منظورم قسمت تکمیل ظرفیت با سیستم پارسال هست!
سیستم پارسال چطور بوده ؟
اره دو تا از دوستای من همه سوال ها را الکی زدن نمیدونستن نمره منفی داره:27:نقل قول:
دوستان دفترچه دوم اومد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ظرفیت ها نسبت به پارسال کم شده:41:
آقا من هرکار میکنم دانلود نمیشه ... یکی از دوستان لطف کنه جای دیگه آپ کنه ممنون میشم
خواهشا دوستانی که اطلاع دقیق دارن راهنماییم کنند
ایا در کنکور امسال فقط باید بر اساس رشته امتحانی انتخاب رشته کرد؟ :41:
مثلا منی که رشته امتحانیم کامپیوتر بوده میتونم کد رشته های محل های الکترونیک یا هر چیر دیگه رو انتخاب کنم؟
این سوال خیلیا هست...خواها کمک کنید
نقل قول:
لینک دانلود دفترچه راهنمای انتخاب رشته کاردانی به کارشناسی 1391 ::::::::
کد:http://farshidshd.persiangig.com/ForSite/P30Forum/Daftrache%20rahnamye%20entekhb%20reshtehk2k%201391%28p30world%29.zip
فقط رشته مرتبط با رشته ی امتحانی .........نقل قول:
اقا از کجا بدونم من که مدیریت صنعتی خوندم و میخوام مدیریت بازرگانی یا بیمه بخونم چند تا واحد اضافه باید پاس کنم ؟
اصلا باید پاس کنم؟
نسبت به سال پیش خیلی ظرفیت پایین اومده بخصوص تو مدیریت d:
آقا ببخشید من یه چند تا سوال بچه گونه دارم ... آخه نیست همش کنکور آزاد شرکت کردم دیگه سوسول شدیم :دی
از کجا بدونیم مثلا اگر فلان دانشگاه رو در فرم انتخاب رشته انتخاب کنیم ، مجاز میشیم ...
قبلش داخل کارنامه میگه که چه جاهایی رو مجاز شدی ؟
انتخاب رشته برای دانشگاه آزادی ها چطوره ؟؟ تو دفترچه گفته برید تو سایت دانشگاه آزاد اما خبری نیست
و اینکه داخل همین دفترچه راهنما نوشته یه دفترچه راهنما دیگه هم هست که اون رو هم باید مطالعه کرد .. این که تو سایت هست شماره 2 ئه .. شماره 1 کجاست
سلام دوستان
میخوام بدونم زمانیکه برای کنکور کاردانی به کارشناسی ثبت نام میشد اونموقع کارت علاقه مندی به موسسات غیرانتفاعی نبود که خریداری کنیم؟
درحال حاضر برای اینکه بتوانیم رشته های موسسات غیرانتفاعی رو انتخاب کنیم باید اون کارت علاقه مندی رو که تو دفترچه انتخاب رشته گفته که 2300تومن هم هست رو حتما بخریم؟:12:
غیر انتفاعی کارت داشت مگه ؟ :18:
ای بابا من رفتم فقط دو تا کارت دادن یکی ملی بود یکی آزاد !
یعنی الان نمیتونم غیر انتفاعی ها رو بزنم ؟:18:
چرا میتونی ... موقع انتخاب رشته باید اینترنتی بخری ..نقل قول:
نمیدونم این دیگه چه نوعشه ...به زور که 2 تا کارت باید میخریدیم اولش . الانم باید دوباره پول بدیم
اینحرفهاتون الان ،جواب سوال من بود؟!
بهم مژدگانی بدین که باخبرتون کردم پس!:7:
فکرکنم من از شما پرسیدم!
نه من میدونستم :دی تو دفترچه نوشته اگه بخونین /// موقع انتخاب رشته باید واسه غیرانتفاعی کارت رو خرید
دوستان کسی می دونه دفترچه انتخاب رشته آزاد کی میاد و تو کدوم سایت قرار می گیره؟ (azmoon.net یا com)؟
یجا شنیدم 12 شهریور میادنقل قول:
سلام دوستان با رتبه 2000 میشه دانشگاه های رجا .غزالی و البرز قزوین رو در رشته مدیریت قبول شد؟
ببخشید من یه چند روزی رو اینجا سر نزده بودمنقل قول:
من چون نخونده بودم نخواستم ریسک کنم
قضیه تکمل ظرفیت پارسالم اینطوری بود که
کسانی که تو کنکور شرکت کردن و جایی قبول نشدن
میتونن برن هر دانشگاه غیر انتفاعی تو هر شهری که میخوان(غیر از تهران) ثبت نام کنن.
حتی اونایی که مجاز نشده بودن.
دوستان من که قبول نشده بودن بازم رفتن دانشگاه خودمون
اگه بازم توضیح لازمه بفرمایید تا بگم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالم خیلی بده تو رو خدا هر کی آنلاینه جواب بده ...ثبت نام برای کادانی به کارشناسی دانشگاه جامع علمی کاربردی گذشته؟دفترچه اش نمیاد؟یعنی رفت تا سال دیگه
بخدا دارم زار می زنم اگه اطلاعاتی دارین بگید تو رو خدااااااااااااااااااااااا ااااااا
پودمانی چی؟آزمونش کیه؟
پس چی که می گفتن بهمن آزمون دارن
بخدا دارم دق می کنم
نقل قول:
بله . علمی کاربردی که خیلی وقت پیش بود . کنکورش هم گذشت که اتفاقا من ثبت نام کردم ولی از کنکور جا موندم ....
مطمعن نیستم ولی فکر کنم کنکور ترمی سالی یک باره .
این خبری که براتون میزارمو بخونید حالشو ببرید!
به نقل از karshenasi.com :
امسال بر خلاف سال گذشته به دلیل طرح جدید ادغام کنکور آزاد و سراسری، ثبت نام کنکور کمی دیر آغاز شد و به همین علت زمان برگزاری کنکور به جای اوایل مرداد به اوایل شهریور ماه موکول شد. این یک ماه تاخیر، دلیل یا بهانه ای شد تا انتخاب رشته این کنکور بدون اعلام نتایج اولیه و کارنامه صورت پذیرد. در واقع طبق گفته مسئولین سازمان سنجش زمانی برای اعلام نتیجه اولیه زمانی باقی نمانده و داوطلبان باید از روی حدس و گمان اولویت های خود را انتخاب کنند!:18:
یعنی خوشم میاد مثل آب خوردن با آینده ماها بازی میکنن هیچکسم نیست بگه خرت به چند ؟:12:
دوستان ظاهرا اعلام نتیجه ای در کار نیست و فردا باید از رو هوا اولویت بزنید
همون آدرسی که بالاتر گذاشتم مطالب مفیدی داره که حتما بخونید بدرد انتخاب رشته میخوره
دفترچه کارشناسی ناپیوسته دانشگاه علمی کاربردی ترمی یا پودمانی کی میاد؟
ترمی که اردیبهشت بودنقل قول:
پودمانی هم دی ماه میاد
گزینه خرید کارت علاقه مندی غیر انتفاعی رو زدن داخل سنجش .... اما کارنامه ها کی میاد ؟ انتخاب رشته کی هست پس ؟ .. مگه نگفتن 6 ام
شورش رو در آوردن دیگه امسال
یه سوال کسی که بهمن ماه مدرکش رو بگیره اگر بزنه برای ورودی مهر قبول بشه میتونه بره یا نه؟
مثلا مرخصی واریز شهریه ثابت یا هر کار دیگه
و ایا تو تکمیل ظرفیت میتونه شرکت کنه؟
کارنامه اواخر شهریور یا اوایل مهر میادنقل قول:
انتخاب رشته از امروز یا فردا شروع میشه
توی توضیحات سایت سنجش فکر کنم نوشته قبولی کن لم یکم هستنقل قول:
این کان لم یکن یعنی چی؟
من اینو نمیگیرم یعنی چطور میشه؟
سیستم اموزشی ملی به این میگن ، حال کنین :31:
یعنی کاری کردن که د تاریخ ثبت شد
اگر دسترسی به مسئولان گینس داشتم حتما بهشون نامه میزدم که این امر مهم رو در کتابشون ثبت کنند
چقدر . . . بی فکر هستن که داران با عمر و زندگی جوان های مردم بازی می کنند برای این کثافت بازی ها اون دنیا باید جواب پس بدهند
ویرایش :
این کان لم یکن یعنی چی؟
یعنی از اول چیزی وجود نداشته و در این سیستم به معنی اینکه شما از روز اول ثبت نام نکردی و اگر هر کجای ایران قبول بشوید اسمتان حذف خواهد شد ( در این حد )
==============
یه سوال کسی که بهمن ماه مدرکش رو بگیره اگر بزنه برای ورودی مهر قبول بشه میتونه بره یا نه؟
مثلا مرخصی واریز شهریه ثابت یا هر کار دیگه
و ایا تو تکمیل ظرفیت میتونه شرکت کنه؟
برای دانشگاه ازاد هیچ مشکلی نداره فقط شهریه ثابت اون چند ترمی که نیامدید ازتون دریافت میشود
اما دولتی خیر قبول نمیکنند
منظور من برای دانشگاه غیر انتفاعی هست که با شهریه ثابت و ...
بعد تو انتخاب رشته تکمیل ظرفیت حضور دارن یا نه؟
این کارت علاقه مندی دانشگاه غیرانتفاعی واسه همون انتخاب موسسه های غیرانتفاعی هم هست دیگه مگه نه>!؟(آیکن پس چی!):38:
نقل قول:
واااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااا پ به من گفتن پودمانی عهم تموم شده
دوست عزیز موقع ثبت نام بدون ارائه مدرک کاردانی امکان نداره ثبت نامت کنن:20:نقل قول:
حتی آزاد هم که میشه ترم رو مرخصی گرفت باید حتما مدرک کاردانی داشته باشید
مطمعنی؟نقل قول:
یکی از رفیقای من ترم 3 بود کنکور شرکت کرد قبول شد از اون موقع داره رزرو میکنه...
آزاد تهران شمال قبول شده...
اره مطمئنم چون برای یکی از دوستان رفتیم دانشگاه پرسیدم همین جوابو بهمون دادن
دوستتمون ترم بعدش بدون آزمون ثبت نام کرد
تا جایی که میدونم کلا دولتی ها ترم اول مرخصی ندارن
آزاد هم از 12 شروع میشه
غیر انتفاعی ها چطور؟نقل قول:
اخه مدیریت فقط غیر انتفاعی داره
دوستان کرمانشاهی
:39:غیر انتفاعی زاگرس (کرمانشاه) رو دیدم یعنی واقعا خندم گرفته بود!:39:
دوستانی که میخوان زاگرس (کرمانشاه) رو انتخاب کنن حتما قبلش یه سر بزنن و با دانشجوهای اونجا صحبت کنن
آدرسشم بالاتر از سه راه شریعتیه
بین این سه تا غیر انتفاعی (کرمانشاه) فقط جهاد دانشگاهی یه خورده به دانشگاه میخوره:31:من که فقط جهاد میزنم
mohsen_blid پ.خ دادم خدمتت.غیر انتفاعی رو نمیدونم . آدرسی که برات گذاشتم رو بری بپرسی جواب درست بهت میدن:46:
ممنون دوست عزیز
خبرش رو میزارم
داوطلبان گرامی آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال 1391 می توانند برای انجام انتخاب رشته ، از ساعت 16 امروز به آدرس همین سایت (sanjesh.org) مراجعه نمایند
چهار و نیم شد هنوز خبری نیست...