درسته اين اسلاتش AGP هست و مادربرد و CPU و رم رو بايد عوض كنينقل قول:
Printable View
درسته اين اسلاتش AGP هست و مادربرد و CPU و رم رو بايد عوض كنينقل قول:
دوستان پس چي شد كدوم بهتره براي بازيهاي سنگيننقل قول:
کارت گرافیک با رم DDR2 نسبت به DDR3 خیلی ضعیفتره.پس گزینه اول رو بیخیال شو.کارت گرافیک اسپارکل هم اینطور که من شنیدم، حدود 30 ،40 هزار تومن گرونتر از بقیه برند هاست که به خاطر سیستم خنک کننده ش هست.به نظر من ایسوز از همش بهتره.نقل قول:
ايسوز هم گرونه برندهاي ديگه زير 100 تومن با رم DDR3 ميشه پيدا كردنقل قول:
سری جدید کارت های Ati کی میان ؟
قیمت حدودی هر کدومو بنویسید لطفا.
مرسی.:11:
ارزونترین 8800 جی تی چنده؟
آیا ارزون ترین 8800 جی تی از یه 9600 جی تی بهتره؟:20:
ارزانترین برندها فکر کنم INNO3D و GAINWARD باشن که میشه با قیمت 260 هم تهیه کرد. این قیمت دلیل بر ضعیف بودن کارت نسبت به برندهای گران قیمت مثل EVGA نیست.8800GT با برند معتبر از 9600GT حدود 10 در صد قوی هست.نقل قول:
ارزونترین 8800 جی تی چنده؟
آیا ارزون ترین 8800 جی تی از یه 9600 جی تی بهتره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نبود بهم بگه که وقتی SLI میکنیم چه تغییراتی ایجاد میشه و چه چیزایی بالاتر میره!!!نقل قول:
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=224350&page=7
قدرت گرافيكت 70-80 درصد بيشتر ميشهنقل قول:
منظورتون دقیقا نفهمیدم ولی خوب وقتی دو تا کارت یجور رو Sli میکنی خوب قدرت گرافیکی سیستمتون زیاد میشه دیگه بعضا حتی تا 60-70 درصد یا حتی بیشتر قدرت زیاد میشه البته تو کارتهای مختلف و تست های مختلف فرق میکنه .نقل قول:
زير 100تومن كدوم برند رمش ddr3 ؟نقل قول:
ميشه درمورد اين فرضيه يه كم از نظر علمي صحبت كنيد
512ddr2 تو بازيهاي سنگين از 256DDR3 بهتره(البت اگه هردوشون يه برند باشه)
اگه انتظار پاسخ علمی دارید سوالتون رو جای درستی مطرح نکردید. در بخش کارتهای گرافیک در یک تاپیک جدید سوالتون رو مطرح کنید تا دربارش بحث کنیم. :46:نقل قول:
MircoSystem جان شما هم کمی علمی تر سوالات رو جواب بدید. این جواب بیشتر "بازاری" بود!نقل قول:
تا حدی درسته تا حدی نه! تاپیک رو که زدند بیشتر بحث می کنیم.نقل قول:
ّبرند كه اصلا ربطي به قدرت نداره مگه اينكه اوركلاك كرده باشند.نقل قول:
خب قدرت يه كارت گرافيك بعد از GPU به فركانس رمش وابسته است هر چي سرعت رم بيشتر باشه قدرت گرافيك بيشتر ميشه اين تو كارتهاي مختلف فرق ميكنه بعضي كارتها مثل همين 8600GT به سرعت رم خيلي حساسند و رم DDR2 بد جوري تو سرشون ميزنه به خاطر همين هم هست كه NVIDIA رم استاندارد اين كارت رو DDR3-1400 تعيين كرده. حالا در نظر بگير اين رو با رم DDR2-660 بخري خودت ديگه حسابش رو بكن
اما در مورد فرق 512 و يا 256 اصولا رم يه جائي واسه ذخيره موقت اطلاعات هست فرض كن يه انبار داشته باشي كه وسائلت رو با تسمه نقاله ميفرستي تو انبار و از اونجا در مياري حالا سرعت اين تسمه نقاله هرچي بيشتر باشه بهتر هست ولي هر چقدر انبارت رو بزرگتر كني فايده اي نداره
البته رم 512 بيفايده هم نيست ممكنه يه بازي به اين حجم رم نياز داشته باشه كه در اينصورت عملكردش پايين مياد اما اون بازي هم يه بازي خيلي خفن هست كه رو اين كارت به خوبي جوابگو نيست
حالا مثال تسمه نقاله رو در اين مورد ادامه ميديم فرض كن ميخواي جنسهاي بزرگتر تو انبارت بزاري خوب انبارت بزرگتر باشه بهتره ولي اين تسمه نقاله اصلا اين قدرت رو نداره كه اين جنسها رو حركت بده و واسه اين كار ضعيفه
در كلا توي 3dmark06 اين گرافيك با رم 256-DDR3-1400 حدود 20 درصد از 512-DDR2-660 قويتره.
خیلی ممنوننقل قول:
آیا مادربورد هم باید رم DDR3 رو پشتیبانی کنه؟ مادربورد مورد نظر من GA-P31-DS3L هست.
نه هيچ ربطي به مادبرد نداره.نقل قول:
اين مادبردر هرچند كه مادربرد خوبيه ولي چيپش ضعيفه P31 شما ميتوني مادبرد Abit IP35-E و يا Biostar TP35D2-A7 SE رو با قيمت همين حدودا و با چيپ P35 بخري
کدوم یک از اینا بهتر هستن
SAMSUNG LCD-940BW
LG - L 194 WT wide
Contrast Ratioچرا انقدر تفاوت داره کنتراست کدوم واقعی تره
لطفا مقایسه ای بین9600gtبا 9600gsoو (8600gt(ddr3از نظر کارائی وقیمت بنمائید.
از microsystem به خاطر توضيح شفافش تشكر ميكنم يه سوال ديگه هم دارم با توجه به سيستم من با كدوم كارت ميشه كرايسس رو بهتر بازي كرد(البته ميدونم اين بازي خيلي سنگينه ولي در كيفيت پايينتر و سوال دوم كرايسس به 512مگابايات رم كارت گرافيك احتياج داره يا نه؟نقل قول:
مشخصات:
cpu pentium d 3.2ghz
ram: 1(2*512)(dual chanell) bus533
main: giga945p-s3
graphic: ?
1-giga 8600gt 512 ddr2
2-asus 8600gt 256mb ddr3
كدومو براي اين سيستم بردارم
(دوستان ببخشيد موضوعو خيلي كش دار كردم ولي اين انتخاب براي من مهمه چون براي چند سال ديگه نميتونم كارتو عوض كنم)
بازی به رم کارت گرافیک احتیاج نداره که بگیم این بازی اینقدر حافظه می خواد.نقل قول:
کلا GPU هست که به حافظه احتیاج داره. افزایش این میزان حافظه تا حدی مفیده و بعدش دیگه فایده ای که نداره هیچ، فقط قیمت رو بالا می بره و حتی بعضی جاها اثر معکوس هم داره. 256MB برای 8600GT آخرین حدی هست که GPU می تونه ازش استفاده کنه و بالاتر از این دیگه کوچکترین فایده ای نداره. (برای 8800GT این مقدار 512MB است...)
با تشکر از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و MicroSystem عزیز به خاطر توجهشون، ولی من فعلا قصد ارتقا ندارم فقط میخوام کارت گرافیک رو بالا ببرم که بشه حداقل یه سری بازیها رو اجرا کنه. لطفا یه سری کارت که با این مادربرد خوب مچ بشه رو بهم معرفی کنید. ممنون
main: GA-8I845PE Pro
CPU: 865 intel
Ram: 1 gig
مسئله اينه كه اصلا گرافيك بدر بخوري نيست كه به سيستم شما بخوره اين چندسال اخير شاهد يه جهش تو بازيها بوديم علتش هم جهش تو قدرت كارتهاي گرافيك هست من خودم يه گرافيك ضعيف خريدم گفتم حالا بازيهاي جديد رو بازي نميكنم اما وقتي تصاوير طبيعي و حركت علفها رو تو بازي مثل COD4 ميبيني ديگه با بازيهاي قديمي حال نميكنينقل قول:
بهترين گرافيكي كه تو ايران هست و شما ميتوني تهيه كني ATI HD 2400 PRO هست 65-70 تومن كه همين كارت با اسلات Express كه بهتر هم هست حدود 45-50 تومن هست اگه Express داشتي ميتونستي ATI 3650 بخري 70-80 تومن كه دو سه برابر اين قدرت داره.
کارت AGP اونم درست حسابی که بشه باهاش بازی کرد یا خیلی سخت پیدا بشه یا اصلا نتونی پیدا کنی البته Radeon 3850 مدل AGP هم داره ولی اینکه تو بازار ما باشه نمیدونم این دیگه اگه باشه بهترین چیزیه که میشه خرید .نقل قول:
كرايسيس صددرصد به 256مگ DDR3 بهتر جواب ميده اما شما اگه بتوني حدود 180 تومن هزينه كني Inno3d 9600GT 512M DDR3 بخر كه حدود دوبرابر 8600GT قدرت دارهنقل قول:
سلام
لطفا مقایسه ای بین9600gtبا 9600gsoو (8600gt(ddr3از نظر کارائی وقیمت بنمائید.
با سلام
براي ويندوز ويستا بهترين شركت ( ATi يا NVIDIA ) يعني كدوم شركت كارتهاش براي ويستا بهتر وهماهنگ تر هست و امتياز بيشتري از ويستا ميگيره ؟ تو پايه 120000 هزار تومان .
لطفا امتیازی هم که از ویستا گرفته را هم بدید .
من یه کارت تو پایه 120000 هزارتومان میخوام که امتیاز بالای 5.5 از ویستا بگیره__________________
امتياز ويستا فقط واسه كل كل كردن خوبه شما تو اين رنج قيمت بايد گرافيكهاتون رو با 3dmark06 مقايسه كنيد.نقل قول:
حدود 120 تومن اين رو ميتوني بگيري
XFX 8600 GT 256M XXX
دیگه بسه...
چرا این شرکتهای وارد کننده قطعه این قدر روی قیمت قطعات می کشن؟
چی فکر می کنن؟
سلام دوستان عزیز
نظرتون در مورد قیمت و کارایی و کیفیت این گرافیک ایسوس چیه ؟
کد:http://www.rayansaba.com/index.php?productID=2615
ارزش گرفتن داره یا همچنان برا 4870 صبر کنیم
نکنه قیمت 4870 بالای 300 باشه ؟
توی سه رده قیمت قرار دارند و از نظر کارایی هم هرسه Price/Performance شبیه به هم دارند.نقل قول:
8600GT --> 100T
9600GSO --> 150T
9600GT -- > 200T
از نظر کارایی هم نسبتشون همینطور هست.
قیمت خیلی بالاست...نقل قول:
سیاستهای ATI کمی توی رده Radeon HD 4000 عوض شده. احتمالا Radeon HD 4870 به عنوان یک کارت تقریبا High-End با قیمت 330 دلار و Radeon HD 4850 هم به عنوان یک کارت MainStream با قیمت 220 دلار عرضه میشه.
Radeon HD 4850 برای بودجه شما خیلی مناسبه از نظر قدرت هم چیزی حدود Geforce 9800 GTX یا حتی کمی بهتره :46:
چون مثل خودم James Blunt دوستی گفتم جواب بدم .نقل قول:
خوب این شرکت ها در اصل از ناآگاهی من و شما سوء استفاده میکنن
یکی از دلایلشم اینه که به دلیل تحریم و اینجوری مسائل شرکتهای معتبر قطعه سازی نمایندگی های مستقیم در داخل بازار ندارن .
دلیل دیگه اینکه بازار رقابتی باید بوجود بیاد و این از طریق تعدد شرکت هایی با عرضه مستقیم از طرف نماینده اصلی به وجود میاد البته تا حدودی این شرایط هست ولی نه به اندازه کافی چون مثل اگه دقت کنیم عمده بازار مثلا مینبورد شرکت دسته سه تا شرکت هست که اونا قیمت گذاری میکنن و هر قیمتی دوست دارن میدن که نباید اینطوری باشه .
جدا 9600GSO حدود 150 تومن هست اگه اينطور باشه خيلي خوبه درسته كه كلاكش 600 و مموري اينترفيسش 192 بيتي هست(بجاي 650 و 256 ) ولي استريم پروسسورهاش 96 هست(بجاي 64) و قدرتش تقريبا با 9600 معمولي يكيه رمش هم كه 768 مگ هست. البته اين بنچمارك مربوط به پيلت سونيك هستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان واقعا ديگه من گيج شدم دوتا نظر كاملا مخالف همديگه شايد اين انتخاب براي شما كه مايه داريد مهم نباشه ولي من انتخاب مهميه حالا ببينيد نظر يكي از اعضاي ترفندستان :نقل قول:
دوست گلم فرمايش سما درست اما از انجه كه من فهميدم فرق دي دي آر 2 با 3 فقط در پهناي بادشونه يعني در دي دي آر 3 پهناي بهند بيشتري براي انتقال اطلاعات است.
مثل كش cpu ميمونه هر چه كش سي پو يو بالا تر باشه سرعت انتقال اطلاعات در سي پي يو بيشتر ميشود.اما اگر رم سيستم شما كم باشد كش هيچ معني نميدهد.
مثل يه ماشين كه موتورش قوي باشه اما سرعتش كم اميدوارم متوجه منظورم شده باشي.
پيشنهاد كه دادم.
اگر مي خواهي با سيستمت فقط براي كارهاي طراحي مثل 3dmax &catia كار كني دي دي آر 3 خيلي بهتره
اما اگر براي بازي و نرم افزارهاي ميكس مي خواهي يا فيلم سازي مثل primeyar12از دي دي آر 2 استفاده كن. حالا نظر خودتونه.
اينم لينك همين مشكل تو ترفندستان:حالا نظر شما چيه؟کد:http://www.tarfandestan.com/forum/thread18989-2.html
دوستان ميشه معني جمله Slot Space Required رو هم بگيد؟ چون رو كارت ASUS جلوي اين عبارت نوشته 2 يعني چي؟
من این سوال رو (سری جدید کارت های Ati کی میان ؟ قیمت حدودی هر کدومو بنویسید لطفا ) توی اون آدرس پرسیدم ولی پستم رو حذف کردن شما یه جوابی به ما بده .نقل قول:
در بررسی های که سایتهای بزرگ آزمایش کننده سخت افزار ها انجام داده اند واضح هست که 8600GT.DDR3 قویتر ازنقل قول:
اما اگر براي بازي و نرم افزارهاي ميكس مي خواهي يا فيلم سازي مثل primeyar12از دي دي آر 2 استفاده كن. حالا نظر خودتونه.
8600GT.DDR2 هست.
مين من giga945p-s3 هست ميخوام ASUS 8600gt بگيرم تو سايت tomeshardware درباه اين كارت اطلاعاتي بدست آوردم و در آخر نوشته بود Slot Space Required:2 ميخوام بدونم يعني چي ؟ رو مين من ميخوره يا نه؟
یعنی کارت و خنک کننده اش Dual Slot هستند و جای دو اسلات رو روی مادربورد می گیرند. (شما روی اسلات کنار PCI-Express چیزی نمی تونید نصب کنید.)نقل قول:
قیمت 8800GTS -512mb الان چنده؟بهترین کارت گرافیکی که میشه با 300 تومن خرید چیه؟
:11:الان 8800GT ولی از من میشنوی وایسا تا 4850 ای ام دی رادئون بیاد ببین چه لئبتیه! :40:نقل قول:
اخه معلوم نیست دقیقآ 4850 کی میاد و تا برندهای معروفش وارد بازار بشن کلی طول میکشه!:13:نقل قول: