5700 آشغال ترین گوشی دنیاست
خیلی آشغاله..............
بعد از 2 روز باید بندازیش تو آشغالی!
Printable View
5700 آشغال ترین گوشی دنیاست
خیلی آشغاله..............
بعد از 2 روز باید بندازیش تو آشغالی!
راست میگی ؟؟؟نقل قول:
BANN؟؟؟:13:
خیلی عجیبه این همه بچه های گل اینجان و تاپیک 300 و خورده ای صفحه رفته جلو ولی هیچکس به این نکته مهم پی نبرده بود !!!!نقل قول:
جای ranysky جان خالی اگه بوووود >
راستی اون عکس آواتارت خیلی باحاله !!!:8:
سلام دوستان
من مدت زياديه كه 5700 دارم اما هر كاري كردم نتونستم يه مشكلو حل كنم
ساعت اس ام اس هاي دريافتي هميشه يه چيز پرت و پلاست
چطور ميشه درستش كرد؟
من از اصفهان هستم
لطفا به ايميل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جواب بدين
ممنونم
سلام ...
میشه فرق 5700 چینی با غیره چینی رو بگید ؟
کسی نبود جواب بده؟؟؟؟؟؟نقل قول:
با سلام یه سوال دارم چگونه میشه با برنامه x-plore دو تا درایو دیگه گوشی را هم نمایان کرد..من فقط درایو C و E را دارم...ولی بابرنامه Y-BROWSER دوتا تا درایو دیگه دارم.به نام E و D.میشه کاری کرد در برنامه X-PLORE دو تا دیگه درایو هم معلوم بشه!!!!
سلام.
برو تو قسمت تنظیمات برنامه و show rom drive رو تیک بزن.
!!! Sorry !!!نقل قول:
:2::2::2:
همچین چیزی ممکن نیست که خود گوشی اشتباه بزنه !!!نقل قول:
اگه گوشیه شما در حالتی باشه که اس ام اس رو نتونه دریافت کنه تو زمان مشخص (مثلا خاموش باشه)وقتی که اس ام اس میاد اون زمانی رو نشون میده که طرفتون فرستاد .این میتونه دلایل زیادی داشته باشه از جمله شلوغیه خطوط و ...
همونطور که دوستمون گفتن .شماره 0 رو تو این برنامه میزنی بعد میره تو تنظیمات و بعد قسمتنقل قول:
show ROM drivers و show RAM drivers
رو تیک میزنی اونوقت اونا رو هم نشون میده ....
این جور که معلومه همه از باطری رازین پس سر من کلاه رفته.من روزی 2بار شارژ میزارم حتی اگه دست به گوشی نزنم صبح که فوله تا ساعت 5 باتری پره اما بلافاصله تا یک آهنگ گوش میدم یا گوشیو خاموش روشن میکنم باطری یدونه میشه.باطریه فابریکش باد کرده بود یه روش تشخیص هم بگم باطریو روی شیشه ای که بصورت افقی هست مثلا شیشه میز بچرخونید باطری نهاید باید نیم دور بزنه هر دو طرف اگه بچرخه نشون میده باطری خرابه و باد داره و این باد هم با چشم معلوم نمیشه.واسه من تا یک ربع میچرخه.عوض کردم یکی از این متفرقه ها خریدم اما بازم دردی دوا نشد.زده به سرم ردش کنم بره گوشیو صبح میرم دانشگاه شب میام گوشی خاموشه!!!!نهایت صرفه جوییم می کنم!!!
اره حتما پیگیری بکن ...باطری گوشی ما هیچ کدوم مشکلی نداره...نقل قول:
من مدت زیادیه 5700 دارم من کلی تحقیق کردم تا مشکل ساعت اس ام اسو حل کردم
تایم زون رو روی شهر روم ایتالیا تنظیم کن وقتی پرسید به جای جدیدی سفر کردی بگو نه مشکلت حل میشه
[SIZE="3"][COLOR="Navy"]سلام دوستان..فکر کنم شما هم شنیده اید که کیتهای جدید گوشیها اومده که دوتا سیم کارت را میشه داخل گوشی گذاشت..میخواستم بدونم ایا کسی تست کرده روی 5700 جواب میده یا نه..و اینه اگه جواب بده..من که سیم کارتم همراه اول هست میتونم با این کیت یه سیم کارت ایرانسل که فقط مخصوص استفاده از Gps هست هم استفاده کنم!!ممنون میشم راهنمایی کنید!!!:8::8::8::8:
یه جای دیگه هم این بحث مطرح شده بود .هنوز که از دوستامون کسی تست نکرد معلوم نیست چه جورین ...نقل قول:
ممنون .حالا چرا رو ایتالیا ؟نقل قول:
من که ندارم این گوشی رو تا حالا هم ندیده بودم این مشکل رو ...
آقا مایه تم درست حسابی گیر نیاوردیما هنوز رو تم فابریک میچرخیم!!!!
تم خوب توی mobile9 هم دیگه گیر نمیاد نمیدونم چرا کم شده تم خوب
تخمشو ملخ خورده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
یه سایت من معرفی میکنم که تمهای با حالی داره ببینین به نظر شما چطوره ؟؟
کد:www.babinokia.com
نقل قول:
تایید میشه..خیلی تم های با کیفیت و کاملی داره...
اینجا هم تم زیاد داره اما خیلی بیکیفت هست...مثل تمهای 6600 !!!
کد:www26.ownskin.com
سلام دوستان
با تمام ارادتی که نسبت به 5700 دارم :31: میخواستم ببینم به نظر شما می ارزه این کار رو بکنم ؟؟؟
"" در ضمن بگم که به امکانات و مشخصات هر سه گوشی واقف هستم ""
میخوام 5700 رو بفروشم 5310 و یا 5610 رو بخرم...به خاطر قیافه...همین....
اینکارو بکنم ؟؟:41:
ساسان خان از شما جواب میخوام !!!:31:
سلام .گوشیم 5700 هر چی میکنم sms نمیفرسته چکار کنم؟؟
مطمئنی مشکل از اپراتور نیست ؟؟؟نقل قول:
برای 5610 این حماقت رو نکن پول بیشتر میدی فقط به خاطر قیافه منم میخواستم اینکار کنم ولی دیدمش پشیمون میشم من منکر جاوا نیستم ولی خب انعطاف سیمبین به نظر من بهتره بازم میگ این نظر شخصیه .دوباره سر جاوا سیمبین دعوا راه نندازیدنقل قول:
نقل قول:
بابا من که گفتم به همه مشخصاتشون واقفم...مثل اینکه شما میخوای دعوا راه بندازه بحث جاوا و سیمبین راه میندازی.....
شما مسیر زیر را بروید و بررسی کنید...نقل قول:
messages>settings>text messages>message center in use
رو باید بسته به سیم کارت خودتون روی mci smsc و یا tci smsc قرار دهید....
هر چند از بقیه جواب نخواستی ولی من جواب میدم .نقل قول:
عزیزم شما که میگی به همه امکاناتشون واقفی پس فقط میمونه نظر شخصیه خودت چون تقریبا همه چیشون رو قبول داری و داری سلیقه ای کار میکنی .البته اگه من بودم نمیکردم این کارو ...
من با هر سه تاشون کار کردم ولی 5700 یه چیزه دیگس با اونا زود خسته میشی .بازم خودت میدونی اگه از قیافشون خیلی خوشت میاد بگیر و تجربه کن بد نیست .راستی 5700تو چند میخوای بفروشی ؟؟
شاید خودم خریدمش .منصفانه حساب کنیا ...
دوستان عزیز این یک پک 4 تایی از یکسری تم قشنگ برای 5700 هستش حتما دانلود کنید حجمش خیلی کمه همش 1 مگابایت هستش ولی ارزش داره از دست ندید.
دانلود کنید با حجم 988 کیلوبایت از طریق لینک زیر :
این هم شکل و شمایل تم ها :کد:http://www.4shared.com/file/32643079/4f1b50ef/NOKIA_5700_EXPRESS_MUSIC_MUSIC.html
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کارو که گفتین انجام دادم درست نشد ! دیگه چکار کنم؟؟
نقل قول:
بنده جسارت نکردم...
از همه عزیزان کمک خواستم...گفتم از ساسان خان حتما کمک میخوام...
راستی گوشی رو سوال کردم میگن خیلی زیاد اگر بخرند 210 میخرند....اما شاید نفروشم..چون خودم 280 خریدم...
ما دربست در خدمت شما هستیم:11:نقل قول:
اگر پیشنهاد من رو بخوای من هم مثل بقیه میگم این کار رو نکن
تنها دلیل ام هم سیمبین نیست
این دو گوشی قیمت کاذب دارن و در آینده افت قیمت شدیدی دارن
ولی باز هم میگم هیچوقت نگیر
ولی اگه یه روزی خواستی بگیری 5610 بگیر چون 5310 گوشی جالبی نیست در حد 5300 هستش
موفق باشی
سلام بر رفقا!!سلام بر ساسان جان asfa جان و mr k2 جان!!حالتون خوبه؟؟یه 10 روزی بن بودیم خیلی خوش گذشت!asfa جان توی این مدت خیلی نگرانم بود تمام پستهای ایشون رو دنبال میکردم!asfa جان 570 خریدی یا هنوز ان73 داری؟؟؟؟؟
به به گل سرسبد فروم برگشت !!!نقل قول:
خوش اومدی به فروم ..
خوبی عزیز ؟
نگفته بودم من تو یه موبایل فروشی مشغول شدم البته پاره وقت میرم اونجا .اولش دیگه تموم شده بود داشتم گوشیمو میدادم 310 ولی وقتی رفتم اونجا دیدم کلی آدم پیدا میشه که دنباله فنلاند هستن و هر سازی بزنی میرقصن برات فکر میکنن آلمانی هاشو تقلبی هستن و این حرفا مام طمع کردیم هنوز نفروختیم یه تازه یه مشتری پیدا کردم 360 تومن !!!!
برق چشام پرید فقط یه مشکلی هست که میگه 200 تومن نقده بقیش 1 ماه دیگه میترسم تو این 1 ماه پشیمون شه دارم رو مخش راه میرم نقد ازش بگیرم بعدش سه سوت یه 5700 میگیرم و یه کم روی بقیه پولش میذارم یه دوربین دیجیتال میگیرم تا 350 یا 360 تومنی فکر کنم چیزه خوبی در بیاد ...
ولی خداییش خیلی خوشحال شدم برگشتی .راستی من که نفهمیدم چی شده بود ولی اگه تونستی یه کپی از دعواتونو برام پیغام خصوصی کن دارم میترکم از فوضولی !!!:46:
به نظر من اگه 5700 رو بفروشی ویه گوشی جاوا(حتی اگه 5 مگایکسل دوربین داشته باشه)بخری پس رفت کردی!!اینکار رو نکن یا حداقل بفروش و ان82 بخر!!!!!
سلااااااااااااااااااااااا اااام خوش اومدی
کجا بودی نبودی؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
n82 خوبه ولی به قیمتش نمی ارزه
راستی تو داری n73 رو 360 میفروشی ؟؟؟؟؟
دستم به دامنت بیا مال منم بفروش
تا 350 هم قبول میکنم
فنلاندی هستش
عزیزم من هنوز 5700 نگرفتم که بفروشم ...نقل قول:
من کلی با خودم ور رفتم ولی هر چی فکر میکنم میبینم دوربین گوشی در حد دوربین دیجیتال در نمیاد مثلا من با 350 تومن میتونم یه دوربین کنون ایکسوس 950 8 مگاپیکسلی بگیرم که خیلی هم عالیه و 5700 هم بگیرم که روی هم میشن 620 تومن ولی با همین پول حتی نمیتونم ان95 8 گیگ رو بگیرم با اینکه دوربینش در این حد نیست تا اینکه ان82 لا اقل تا بشه 700 تومن یه 4 ماهی باید صبر کنیم تا اون موقع هم کی مرده و کی زنده !!
:10: باید بگردی پیدا کنی آدمشو و با تبلیغات ویژه !!!نقل قول:
سلام
گوشيم 5700 هست ورژن3.27
ولي موقع اپديت مگه ورژني براي كشور شما و زبان شما نيست /؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟