من روی جعبرو نگاه کردم هیچ اسم خاصی ننوشتهنقل قول:
من روی جعبرو نگاه کردم هیچ اسم خاصی ننوشتهنقل قول:
ابن اولی که تابلو فیکه!کلید صفحه و صداش کو؟بعدشم،اگه انگلیسیاشو خونده بودی میدونستی که اینا رو ملت طراحی کردن و به اشتراک گذاشتن که با دیزاین های همدیگه حال کنن!:27:نقل قول:
خوب بابایی،آنالوگش تمیز نمیشه!شعورش اونقدر هست!من منظورم این بود که دستشو هر بار تمیز کنه!نقل قول:
ببينم مگه كسي چيزيش كثيف بشه نبايد پاك كنه . مگه ملت ماشينشونو نميشورن كه تميز بشه . مگه طرف حموم نميره كه تميز بشه . مگه .... خوب اون آنالوگه لعنتي رو هم بايد تميز كرد نه اينكه مثله اوس گل ها هر روز تميزش كنه . هر وقت كثيف شد تميز كنه . كافي بود يا بازم توضيح بدم . ؟
خیلی راحت.اول میری از بغل اون گیره که روی نقشه هم هست یادداشت کارگره رو برمیداری،بعد هم راهنمای ماشین رو از روی میز اتوی بغل خودش!بعد میتونی بخونی چجوری حل میشه!:10:نقل قول:
سلام دوستان معمای لباسشویی سایلنت هیل چه جوری حل میشه؟
يه نگاه به سن و سالت بنداز . اونجوري كه تو مدرسه با دوستات صحبت ميكني كه نبايد با بقيه هم اونجوري صحبت كني . اين چيزا رو كه ديگه نبايد بهت ياد داد .نقل قول:
[QU--E=-mirr-s- k--eb;2217055]برای دانلود بازیهاش تاپیک مخصوص هست[/QU--E]
پس اونو معرفي كن!
آدرس تاپيك ! سرچم چيز خوبيه البته !نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=2218962&posted=1
سلام، من می خوام یک PSP slim بخرم، هفته ی پیش قیمت کردم 220 تومن بود اما دیروز که رفتم 260 شده بود ، کسی میدونه کی قیمتش میاد رو 220 ؟
من تو بازی Gow اونجایی که یک در گنده را می کشه بیرون ؛ که در به صورت کشویی می یاد بیرون و می پره روی اون و می ره بالا کناره یک مجسمه بزرگ اسب گیر کردم. کنار مجسمه اسبه هرچی دایره را می زنم فقط یه نوشته می یاد و چیزی نمی شه! چه کنم؟
دره رو وقتي مي كشي بيرون بايد قبل از اينكه بره تو بري بقلش راه داره مي ري پشتش !
می ری پشتش و اون آینه ها رو تکون میدی بهدش میری بالا توی دایره ی زرد سپر دفاعتو به جا آینه استفاده میکنی
من امروز و در عرض یک روز و 4.5 ساعته gow رو تموم کردم
خوب معلومه دیگه بعد از تعطیلات عیدنقل قول:
دوستان عید همگی مبارک!!
خيليخوبه.عيدتان مبارك.
عید همه بچه های گل p30world و مخصوصا بچه های این انجمن مبارک باشه .بدی خوبی دیدید حلال کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساله نوي همه بچه ها مبارك . خوب اولين كسي كه توي سال 87 پست داد من بودم ببينيم تا آخره سال چي ميشه .
راستي يه سوال هم دارم . برنامه ايي هست كه بشه بازي هاي ps2 رو روي psp اجرا كرد ؟
نه نیست نیست نیست نیستنقل قول:
تر خدا یه نفر جواب منو بده من که کف کردم التماستون میکنم:42::19:نقل قول:
نوشته شده توسط marilyn manson beh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرقی نمی کنه ماله ریجنشهنقل قول:
نوشته شده توسط marilyn manson beh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره می تونی
من همینم مونده بود از تو یدونه چیزی یاد بگیرم،جناب مسن الدوله.:5:نقل قول:
نوروز همگی مبارک!میگم حالا که این قدر ملت تو بازی ها گیر میکنن این لینک رو داشته باشید:
البته برای بازیخور ها باید آشنا باشه،ولی ملت مثل اینکه آشنایی ندارن!تو این سایته یه سرچ بکنین راهنمای همه ی بازی ها هست.کد:http://www.gamefaqs.com
دوستان ميخوام يه Psp بخرم داهنمايي كنيد
چه ماركيش خويه چه مدلايي داره امكاناتش
نرم يه چيزي بخرم فردا يه دفه بگين فلان چيز رو نداره
و وسائل اضافي چي
قيمتها(كمترين قيمت و مدل-بيشترين قيمت و مدل)
ممنون ميشم
راستي به Psp يكي از بچه ها ميگفت ميشه سيمكارتم وصل كرد ولي 30 تومن بايد اضافه داد!!!!!
يه چيزي يادم رفت
وقتي بازي جديدي بياد براي اين كنسول چقدر طول ميكشه تا بياد
و ايا از اينترنت ميشه دانلود كرد
حجم مش چقدره
ممنون مهدی جان بابت راهنمایینقل قول:
11 تومان داد
:27::27::27::27:نقل قول:
قربونه شما خواهش ميكنم .نقل قول:
بازي همون روز توي اينترنت واسه دانلود قرار ميگيره و معمولا بعد از دو روز توسط شركت پرتو يا وست گيم مياد بازار .نقل قول:
از 20 mg بازي هست تا 1.7 گيگ . بستگي به نوعه بازي داره ولي اكثرا حجمشون بالاست . در ضمن سيم كارت هم به هيچ عنوان نميخوره .
اينم جواب ميدادين
------------------------------------
دوستان ميخوام يه Psp بخرم داهنمايي كنيد
چه ماركيش خويه چه مدلايي داره امكاناتش
نرم يه چيزي بخرم فردا يه دفه بگين فلان چيز رو نداره
و وسائل اضافي چي
قيمتها(كمترين قيمت و مدل-بيشترين قيمت و مدل)
ممنون ميشم
راستي به Psp يكي از بچه ها ميگفت ميشه سيمكارتم وصل كرد ولي 30 تومن بايد اضافه داد!!!!!
تا بعد بدرود
فریم ور 3.93 (نصب نکنید)
کد:http://www.custompsp.de/download.php?view.5366
اصلا می دونین پی اس پی مخفف چیه؟نقل قول:
پلی استیشن پورتابل
حالا ما چند مارک پلی استیشن داریم؟1 مارک دیگه اونم سونی
دو نوع داره که صفحه های قبل رو نگاه کنید می فهمید
وسایلم یک کیف اگه می خواید هدفون و ریموت و مموری اینارو حتما توی جعبه نداره
قیمتها الان گرونه قیمت تهرانو ندارم
اونم که آقا مهدی گفتن به هیچ عنوان سیمکارت وصل نمیشه
باشه ممنون من می خاستم تغیر بدم
تا بعد بدرود
دوستان کار iRShell 3.9 چیه؟ :D
1-god of warنقل قول:
2-god of war
3-god of war
4-ff:tactics
5-exit2,patapon,crush
6-ff:tactics,socom:tactical
7-god of war ,logans shadow
8-ff:tactics
9-silent hill
10-warhammer 40000
11-
12-god of war , ff:tactics
خیلی کارا !نقل قول:
-----------------------------------
کسی بازی xenogears رو دیده برا psp؟
دوستان با سلام وتبریک نوروز باستانی
می خواستم ببینم بازی Gow اونجا که میره معبد خورشید و به مقبره ی Euros برمیخوره و اتاق در بسته ای هم هست باید چه کار کرد؟؟؟
سلام به دوستان عزیز
ضمن تبریک سال نو باید از همه دوستان تشکر کنم چون تا اینجا هر سوالی که واسم پیش اومده بود چه در مورد خود psp چه در مورد بازیها و مراحلشون واسم حل شد ممنون
این اولین پستم انجاست، میخواستم بدونم قیمت Memory 8GB چنده؟ چون واقعا دهنم آسفالت چون بسکه مموری عوض کردم
من یه PSP slim دارم با فرم ویر 3.71m33-2.من NFS carbon رو تو پوشه ی ISOش ریختم.بعد از محیط PSP رفتم روی memory stick.روی بازی ضربدر زدم ولی این error رو داد:
(the game could not be started(80020321
مجسمه رو حل بده جلو بعد بشکونش برو روش وایستا و l and r رو باهم نگهدار.نقل قول:
umd گزاشتی؟نقل قول:
نه.من umd ندارم.حتماٌ باید umd گذاشت؟