اره بابا از دمو مرد گرفتم تعمیری نبودنقل قول:
از جای مطمئن خریدی؟
شاید تعمیری بوده
اره بابا از دمو مرد گرفتم تعمیری نبودنقل قول:
از جای مطمئن خریدی؟
شاید تعمیری بوده
وااااا من که 1 سال و3 ماه که دارم از اول بهار تا آخر شهریور هم روزی 6-12 ساعت باهاش بازی کردم ایستاده میزاشتمش جولوی باد کولر هیچ خنک کننده ای هم نداشت آخ هم نگفت البته الان 1 ماه که مدرسه بهش مرخصی داده :دی تازه مادر بردش هم زیفون هست فقط درایورش پوکید دادم سرویس لنز درست شد :21:نقل قول:
سلام به همه دوستان عزیز
من کنسولم رو پارسال اول تابستون خریدم از اون موقع تا 1 ماه پیش هم یه سره دارم بازی میکنم حتی 14 ساعت بدون خاموش کردن دستگاه gears بازی میکردم (چون خودم مطمعن بودم هیچیش نمیشه!!!) اما 1 ماه پیش دیگه بنده خدا ترکید (3 چراغ) دادم درستش کردن گفت 2 ساعت پشت سر هم بیشتر باش بازی نکن من هم که جوابم رو نمی داد الان دارم روزی 6 ساعت بازی میکنم حالا جدیدن بعد از چند ساعت هنگ میکنه البته سیستم خونک کنندگیش هم به میزان کافی تقویت شده!!) میخواستم از استاد تر ها(!!) یه کمک بگیرم ببینم مشکل چیه مرسی
عزیز من یک راه به شما پیشنهاد میکنم !!!!!نقل قول:
یه قبر واسش تو بهشت زهرا بگیرید دمه مرگه سرطان داره
بدبخت پوکیده بیخیالش نمیشی ؟؟( یکی نیست به من بگه ))
وقتی که مشکل جی پی یو پیدا میکنید لحیم از فرط گرما خمیری میشه و پی یو ترک برمیداره که اگر هم درستش کنی 2-12 ماه بیشتر دووم نمیاره بستگی داره چه جوری ازش کار بکشی از اون جا که شما هم مثل من خیلی ازش کم کار میکشید تا چند وقت دیگه مرخص میشه
مرحله اول : افد فریم بعد از 1-2 ساعت بازی کردن مرحله دوم - هنگ کردن دستگاه بعد از 1-2 ساعت بازی کزدن مرحله سوم : بهشت زهرا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استاد !!!!!!!!! ما نوچه هم نیستیم :د ی
بگو خدا نکنه!:41:نقل قول:
نه بابا مشکل از GPU و CPU و اینا نبود کدش رو گرفتم البته الان یادم نیست ولی یادمه اون موقع تو سایت نگاه کردم کدش ناشناخته بود ولی کد خرابی های GPU و CPU رو نوشته بود
نمی دونم ولی امیدوارم اینجوری که گفتی نشه:2:
اقا جان من یکی بگه این ارور E 65 واسه چیه؟ با یه چراغ قرمز!!
هنگم میکنه :41:
به نظر من که هرکی 360 می گیره باید خیلی دل و جرات داشته باشه و یه جورایی بی خیال باشه. چون هر 360 بالاخره می میره. PlayStation نیست که نمیره. اما PS1 من یه زمون سوخت!
اینا مال قبلنه :13:نقل قول:
الان که فالکن اومده میشه گفت مشکل حل شده و دیگه اون ریسک رو نداره (البته احتمال خرابی تو هر وسیله ی
الکتریکی هست و این نیست که بگی فالکن دیگه عمرا خراب بشه حتی ps3 هم ممکنه خراب بشه هر وسیله
ای که الکتریکی باشه هر لحظه ممکنه خراب بشه)
پس لطفا الکی بقیه رو نترسونید :13:
ببین تمامی فیش ها و اتصالات سفتن ؟نقل قول:
اگه درست نشد روشن نکن بده یه تعمیرکار یه نگاهی بهش بندازه :10:
همونطور كه dark fear هم اشاره كردننقل قول:
اصلا اين طور نيست
من خودم به شخصه تو اين 8 ماه اخير اين اولين كنسول falcon بوده كه دارم ميشنوم مشكل پيدا رده
كه اون هم مشخص نيست از چي بوده
در ضمن اين تاپيك جاي fanboy بازي در اوردن براي خانواده ps نيست
شما ميتوني به تاپيك مربوط مراجعه كني
با اجازه اساتید گرامی ارور 1 چراغ مال خرابی سخت افزاره اگه این چراغ باشه
00
01
ارور E65 مال DVD درایوه که انگلیسیش رو میزارم این پایین
E65: DVD Drive Error.... DVD Timeout, Wrong firmware, dvd is without f/w chip, etc. This can also be caused by the tray not being fully closed on boot.
عزیزم من حالم از PS به هم می خوره!! از فن بازها هم همین طور!!نقل قول:
در ضمن اين تاپيك جاي fanboy بازي در اوردن براي خانواده ps نيست
این بازی far cry 2 عجب توپ.از زندگی انداختمون.
به نظر شما میشه اسپیکر 5.1 رو به کابل avi to vga نصب کرد؟ منظورم اون قسمتی از کابل که مربوط به صداست.
نقل قول:دمتون گرم!.نقل قول:
با اجازه اساتید گرامی ارور 1 چراغ مال خرابی سخت افزاره اگه این چراغ باشه
00
01
ارور E65 مال DVD درایوه که انگلیسیش رو میزارم این پایین
E65: DVD Drive Error.... DVD Timeout, Wrong firmware, dvd is without f/w chip, etc. This can also be caused by the tray not being fully closed on boot.
با این که خیلی اذیت میکنه ولی :5: only xbox 360 :5:
آهان خوب پس !!!!! خدا نکنه به توان 2 :)نقل قول:
پس احتمال اینکه ایراد از دی وی دی بازی که میکنید هم باشه فقط یک بازی اینجوری میشه ؟؟؟
مگه 3 چراق چند کد داره تا اون جا که یادمه تعدادش کم بود 5 یا 6 تا بود اگه اشتباه نکنم !!!
یه خبر تکان دهنده !!!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
gears of war 2 اومد !!
برید حالشو ببرید
البته اگه لایو وصل میشید این کارو نکنید چون بازی فعلا به طور رسمی عرضه نشده و قاچاقی لینکش در رفته
! و اگه بازی کنید بن میشید وگرنه همین الان دست به کار شید ! :40:
برید حال کنید میگن گرافیک و فیزیک و گیم پلی و جذابیت و اکشنش خارق العاده شده !!! :18:
حدود 20-25 تا شاید هم بیشتر ارور داره مربوط به 3 چراغ!! که البته خیلیهاش هنوز معلوم نیست مال چی هست مثل ارور مننقل قول:
یه بازی تو لودینگ چند تا مرحله خاص بود pure یه بازی هم 2 بار هنگ کرد همینجوری الکی!:18:
نه با اون کابل نمیتونی صدای واقعی 5.1 داشته باشی باید از اسپیکری که ورودی کابل optical داره استفاده کنی یا این که از decoder استفاده کنی که اون هم ورودی اپتیک رو به چند خروجی معمولی تبدیل میکنهنقل قول:
اگه بازی ها مالزی هست 70 % مال درایور هست
چرا گفتی الان امتحان فیزیک فردا صفر میشم ؟!؟!؟!؟!؟ :31::31:نقل قول:
یعنی چی که نمیشه صدای واقعی رو داشت؟ یعنی اصلا وصل نمیشه یا وصل میشه ولی کیفیتش به obtical نمیرسه؟نقل قول:
نه با اون کابل نمیتونی صدای واقعی 5.1 داشته باشی باید از اسپیکری که ورودی کابل optical داره استفاده کنی یا این که از decoder استفاده کنی که اون هم ورودی اپتیک رو به چند خروجی معمولی تبدیل میکنه
نه ببین اسپیکر 5.1 تفاوتش با 2 یا 2.1 اینه که شما به 6 کانال صدای جدا نیاز دارین back,front,sub,center که back,front هر کدوم 2تا هست چپ و راست در اسپیکر های معمولی که با فیش سوزنی وصل میشه فقط front رو داریم برای همین از یک فیش استفاده میشه ولی اگه بخوای هر 5.1 کانال رو داشته باشی کلی سیم میشه برای همین باید از کابل optic استفاده کنی که همه ی اون 3 تا فیش رو شامل میشه حالا اگه اسپیکرت optic نخوره باید decoder بگیری که optic رو به 3 تا فیش تبدیل میکنه یکی front یکی back یکی هم sub و centerنقل قول:
نمیدونم چرا اینجا اینقدر خلوت شده ..یعنی هیچ خبری نیست؟؟از کپی خور شدن xbox چه خبر؟؟به جایی رسید؟؟
نه (به شدت غلیظ بخونش )نقل قول:
دوستان سیل بازی های جدید رسیده
فکر کنم همه شدیدا پای کنسول هاشون هستن
دیگه نمیشه از عنوان هایی مثل farcry 2 و GearS Of War 2 و Dead Space و FIFA 09 به اسونی رد شد
فقط هوای کنسول رو داشته باشید که بکوب بازی نکنید بره هوا یهو :31:
اخبار جدید از پروسه حک شده LITE-ON
اتقال داده شده از سایت بازی سنتر
===================================
دیگه چیزی تا حک شدن درایو لایتون باقی نمونده...
همین الان به این خبر خوردم:
so, for you to know, a team of guys managed to strip down the chip
[11:09] <DCP> c4eva now u have teh controller chip stripped down have u been able to read the fw off it
[11:11] <c4eva> soon, work is progressing
[11:11] <kolor> c4eva if u r able to read fw off it, does it mean that fw is identical on all liteons, and we all can erase current/write hacked one to our liteons using software
[11:12] <c4eva> yes, but key must still be dumped, but once fw is read, will look for other holes, software erase/write already done
[11:17] <c4eva> once we have fw, and create ixtreme, you just put your key in and flash back!
[11:17] <DCP> throught the sata
[11:18] <c4eva> flash-yes
[11:18] <DCP> nice
[11:18] <kolor> nice idd
[11:18] <c4eva> once we have fw, will look for easy way to get key
پس c4eva تونسته دل و روده chip controller رو بریزه بیرون... فقط مونده دامپش...
خبر خوش دیگه اینکه نیاز به مود چیپ نداره و با کابل ساتا قابل فلش کردنه... دیگه اینکه فرم ور تمام لایتون ها هم با هم برابره ... گفته شده که بعد از اون نوبت ارائه روشی راحتتر برا بدست آوردن درایو کی هستش...
فلش کردن Lite-On حتی از BenQ هم راحت ترهبه نقل از C4Eva فلش کردن Lite-On حتی از BenQ هم راحت تره.. همونطوری که قبلا گفتم C4Eva تونسته Chip Controller رو لخت کنه (یعنی پوشش Chip Controller رو در بیاره ) و از طریق یه سری اتصالات اقدام به دامپ فریم ور کنه...
خدا Lite-On رو بیامرزه...
یکی اومده بود گفته بود شاید تا یکی دو هفته دیگه شاهد حک این درایو باشیم.. (من که بیشتر از اینا احتمال میدم)
Full irc chat:
1.<DCP> c4eva now u have teh controller chip stripped down have u been able to read the fw off it
2.<c4eva> soon, work is progressing
3.<DCP> nice work
4.<kolor> c4eva if u r able to read fw off it, does it means that fw is identical on all liteons, and we all can erase current/write hacked one to our liteons using software
5.* Ivory21 has joined #Stealth360
6.* Ivory21 has quit IRC (Connection closed )
7.<DCP> i think u will need to read the key and spoof off then write it back with a ix fw
8. GeorgeJ has joined #Stealth360
9.<kolor> yeah def need a spoof+key
10.<c4eva> yes, but key must still be dumped, but once fw is read, will look for other holes, software erase/write already done
11.<c4eva> a team of people being working on it
12.<c4eva> once we have fw, and create ixtreme, you just put your key in and flash back!
13.<c4eva> once we have fw, will look for easy way to get key
14.<c4eva> via sata if possible
15.<c4eva> yes, it will be easier than benq
16.<DCP> was it acid dipped c4eva
17.<DCP> or just heat
18.<c4eva> yes, very hard to get type
19.<c4eva> they think either terrorist or hitman
20.<c4eva> important thing is flash is still intact, including wires
21.<DCP> can u read the flash direct now
22.<DCP> or are teh point not on the board to let u do that
23.<DCP> points*
24.<c4eva> thats the idea, move wires to external pins if necessary
25.<c4eva> attach direct to flash, no need for the controller
26.<c4eva> wires will be re-routed to external pins
27.<c4eva> bit of a cheap *** solution, just putting the flash on top like that!
28.<votality> c4eva do you think the next step will be embedded flash
29.<c4eva> upon researching, there are more secure designs, yes
به نظرتون الان بخرم خوبه؟
یعنی بعد از Copy خور شدن، گرون میشه یا ارزون؟
به نظر من بهتره الان بخری تا اگرم گرون شد خودت کپی خورش کنی چون اگر کامل هک بشه برای کپی خور کردن همنقل قول:
ازت پول زیادی میگیرن ولی فکر نکنم قیمت دیگه بالا بره.
سايت gamespot حدود 3 هفته مونده به تاريخ عرضه رسمي dashboard جديد xbox 360 اين update رو نصب كرده و مورد بررسي قرار داد
شايد پر سر و صدا ترين مورد اين update امكان نصب بازي روي hard disk بوده
كه تو عكس هاي زير نحوه كار اون رو ميبينيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم لينك اصلي با توضيحات و تصاوير كامل
[html]
www.gamespot.com/hardware/blogs/hardware-insider/909185655/26652719/new-xbox-experience-hands-on.html
[/html]
زمان لودینگ ها ی بازی های مهم بعد از ریخته شدن روی هارد ...
خيلي نا چيزه
من فكر ميكردم خيلي محسوس تر از اين ها باشه
پس اونهايي كه هارد ندارن و فعلا شرايط مالي خريدش رو هم ندارن زياد نگران نباشن
چيز خاصي رو از دست ندادن
چرا چند تا چیز رو از دست دادن تاحالا موقع gears یا هر بازی به دیر لود شدن تکستچر ها توجه کردی یعنی بعد از لودیگ هنوز بعضی تکستچر ها لود نشدن که بازی شروع میشه بعد یه هو(!) لود میشه که اگه رو هارد بریزیم این مشکل پیش نمیاد(انشالله)نقل قول:
توی GTA IV که 13 ثانیه تفاوت داره ...خیلیه !نقل قول:
توی بقیه بازی ها زیاد محسوس نیست
من 2 بار اين بازي رو تمام كردم و به همچين چيزي كه شما گفتي بر نخوردمنقل قول:
شايد مشكل از ديسك بازي و درايو باشه كه شما داري
اره علي جان gta 4 رو نديده بودم :31:نقل قول:
ولي باز هم زياد نيست 13 ثانيه هست ؟
به اون 33 ثانيه توجه كن
در كل منظورم اينه كه چيز خيلي مهم و دگر گون كننده اي نيست كه اونهاي كه فعلا نميتونن هارد بخرن فكرشون مغشوش اين بشه كه دنبال پول باشن كه حتما هارد بخرن يا هارد ارتقا بدن :20:
اقا کسی قیمت استاندارد هاردهارو میگه ...بعد از نظر سروصدا چه تغییراتی کرده؟؟
13 ثانیه برای لود زیاده دیگه ! :دینقل قول:
اره علي جان gta 4 رو نديده بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي باز هم زياد نيست 13 ثانيه هست ؟
به اون 33 ثانيه توجه كن
در كل منظورم اينه كه چيز خيلي مهم و دگر گون كننده اي نيست كه اونهاي كه فعلا نميتونن هارد بخرن فكرشون مغشوش اين بشه كه دنبال پول باشن كه حتما هارد بخرن يا هارد ارتقا بدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره قبول دارم
ولی از سیستم PS3 بهتر کار میکنه نه ؟
سلام.من 360 مدل پرمیوم دارم بعد بیشتره بازی هارو که می ذارم یا هنگ می کنه یا نمی ره تو بازی به نظر شما مشکلش چیه؟دوما پیکسل گفته بیار شاید از لنزشه به نظر شما چی کار کنم؟
سلامنقل قول:
احتمالا مشکل از همون لنز باید باشه ... متاسفانه لنز این کنسول حساسه و هر دیسکی رو نباید داخل این کنسول بذارید که زود عمر خودش رو از دست میده. شما بهتره کنسول خودتون رو به تعمیرکار نشون بدید.
براي كسي كه قبلا gta رو بازي كرده اگه دوباره بره اره محسوسه :31:نقل قول:
اون كه اره :27:
:31:( خدا نكنه كسي از fanboy ها اين ورا پيداش بشه ) :31:
نه دوست عزیز این مشکل کم میشه اما به هیچ وجه از بین نمیره !!!!نقل قول:
چوا این خاصیت موتو آنریل هست
این موتور لودینگ سریع نسبت به محدوده ای که لود میکنه داره
این موتور یمک میشن 1 ساعت رو در عرض 1 دقیقه لود میکنه که حیله این موتور همین هست
این موتور با آنلود کردن تکسچر های دور دست و غیر قابل دید میتونه هم گرافیک بالاتری داشته باشه و هم لود سریع تر
اما هیف که یه ایراد داره اونم اینه که 5-10 ثانیه تاخیر لود بعضی تکسچر ها در لود اول داره
آنلود تکسچر های دور دست هم به راحتی در rainbow six vegas 1 -2 دیده میشه یه وقتهایی اشتباهی بعضی تکسچر های نزدیک هم آنلود میکرد :31::31: یا در محیط های باز بعضی تکسچر ها نبودن :21::21:
سلام
بچه ها این داشبورد جدید رو از کجا میشه دانلود کرد؟؟؟