گوشيتو يه بار ريست كننقل قول:
Printable View
گوشيتو يه بار ريست كننقل قول:
مگه XS++ رو نميگي؟نقل قول:
من دو ماهه پی 990 خریدم تازگی ها a1200 رو دست یکی از اشناها دیدم یکم باهاش کار کردم به نظرم بهتر از گوشی خودم بود به نظر شما اینو بفروشم اونو بخرم
نقل قول:
دوست عزیز برای این منظور باید موقع سیو صدای سمپل به جای یک کلمه از دو یا سه کلمه استفاده کنی به عنوان نمونه به جای "علی" سیو کن "دوست من علی" یا "خونه" "خانه پدری"..... اینجوری دقت گوشی در تشخیص وmatching بالاتر می ره. :8:
سلام دوست عزيزنقل قول:
وقتي فليپ گوشيت بازه از فلش پايين سمت چپ گزينه connections/wireless LAN رو انتخاب كن بعد از منوي بالا enable wlan رو فعال كن بعد دكمه اسكن رو بزن اگه اونجايي كه كار مي كني اينترنت بي سيم بدن بايد يه چيزايي پيدا بشه اگه شبكه اي كه پيدا شد كنارش عكس يه قفل كشيده بود بايد ببري پيش مسئول اينترنت اداره تا تنظيمات رو برات وارد بكنه اما اگه قفل نداشت دكمه كناريش رو كه دوتا فلش روش كشيده بزن تا به اينترنت وصل بشه
اينم بگم كه من الآن دارم با اينترنت بي سيم و با خود گوشي جوابتو ميدم
موفق باشي
کسی نبود یه نظری به ما بده
بازم سلام
يادم نيست تو كدوم صفحه بود كه رامين جان در جواب يه بنده خدايي آموزش چك كردن ميل رو از طريق خود گوشي گذاشتن
اگه ممكنه شماره پستشو برام بذارين يا لطفا يه بار ديگه اموزش بدين
چون من به وايرلس دسترسي دارم گفتم حيفه اين كار رو بلد نباشم
ممنون
من گوشيم رو دو ماه پيش آپ ديت كردم ديشب تا حالا تو شب فيلمبرداري نكرده بودم .ديشب خواستم فيلم برداري كنم هر كاري كردم نشد فلاش روشن كنم.درحالت فيلم برداري گزينه اي براي روشن كردن فلاش وجود نداره. چرا اين جوري شده؟؟؟
دوست عزیز ، فلاش در حالت فیلمبرداری کار نمیکنهنقل قول:
محتویات داخل جعبه گوشی p990 به شرح ذیل است :نقل قول:
1.گوشی P990i
2.دفتر چه های راهنما و WarrentyوPlaynow Fun وDownload ...
3.هندز فری
4.سی دی مخصوص PC Suite P990 و Driver .شاید CD Blackberry Connection.
5. پایه رومیزی Deskstand CDS-60.
6.بسته متعلق به آچار و پیچو (موقع برداشتن فلیپ بدرد میخوره)، Lightpen اضافه ، بند دستی ، خشاب مموری(Memory Card Adaptor) کارد و خود مموری کارد(64MB)
7.تکه پایینی برا جایگزینی با Flip.
8.کابل USB
9.شارژر معمولی (2 شاخه)یا 3 شاخه.
اگه منظورتون چك كردن ايميل ياهو بهتر بي خيال بشين چون براي اين كار بايد POP3 رو براي ميلوتن فعال كنين كه ياهو مجاني اين كار رو نميكنه. ولي با جي ميل ميتونين اين كار رو رايگان و خيلي راحت انجام بدين.نقل قول:
براي اين كار وارد جي ميلتون بشين و گزينه Settings(بالا سمت راست) رو انتخاب كنيد سپس Forwarding and POP/IMAP رو انتخاب كنيد و Enable POP for all mail (even mail that's already been downloaded) رو انتخاب و Save Change رو بزنيد.
تنظيمات گوشي هم باشه برا بعد تا يادم بياد براي جي ميل incoming ,outgoing چي بود.
از قسمت task manager برنامه هایی رو که run هستند رو end کن درست میشه :46:نقل قول:
ممنون از راهنماییت :20::46:نقل قول:
سلام به همگی
من دوباره برگشتم :31: بعد از دادن کنکور و یه مدت استراحت دوباره به این تاپیک اومدم. البته کمتر در خدمتتون هستم چون دیگه Adsl ندارم. امیدوارم مزاحم دوستان نباشم.:11:
می بینم که بچه ها P990 رو ترکوندن! (گرچه هنوز سوال های تکراری سر جاشه!!:27:)
پست های قبلی رو نمی خونم (حالش نیست :31: ) ، حتما استادا جواب دادن ،نیازی به جواب دوباره من نیست.
از این پست به بعد، نصف شبا در خدمتم :10:
در حالت گرفتن عکس وقتی دکمه camera button رو فشار میدی و فلاش روشن میشه و در همون حالت پیچ jog کنار گوشی رو بچرخون.با این کار فلاش روشن و ثابت میمونه و گوشی به حالت فیلمبرداری میره :46:نقل قول:
سلام رامین جان.خوبی؟؟دلمون برات تنگ شده بود آقا:46:نقل قول:
خوشحالم که دوباره میبینمت :20::46:
نقل قول:
کسی نیست کمک کنه
نقل قول:سلام رامين خاننقل قول:
كجا بودي تا حالا?
خيلي دلمون برات تنگ شده بود
اصلا به دلم برات شده بود كه مياي خودت دوباره واسمون آموزشش رو ميذاري
دست گلت درد نكنه
با رم ريدر به كامپيوتر وصل ميكني يا با خود گوشي?نقل قول:
تو يه كامپيوتر ديگه هم امتحان كن ببين هنگ ميكنه يا نه?
:26:مقدمت گل باران:26:نقل قول:
عزیز شما فایلی که ویروسی شده بود رو میدونی چی بوده ؟نقل قول:
اگه فایل autorun.exe بوده و ویروس گرفته که در بیشتر موارد همینه وقتی با رو ریدر وصل میکنی اون رو میشناسه و ویروس رو پاک میکنه ولی دیگه با کلیک کردن روی ایکون بالا نمیاد .
میتونی از کلیک راست و open استفاده کنی .
اگه نشد باید با file transfer وصل کنی و با کامپیوتر فرمت کنی . که ممکنه یه 20 دقیقه طول بکشه .
نقل قول:نقل قول:نمی دونستم اینقدر طرفدار دارم!!! :31: مرسی:40:نقل قول:
حالا از این موقعیت استفاده کنم و خواهش کنم که واسم دعا کنین تا کنکور کارشناسی قبول بشم. خیلی واسم مهمه :19:
چشم. آموزش چک کردن ایمیل هم الان واست می نویسم.
نکته: اول از همه بگم که ایمیل شما باید از نوع POP3 باشه. (مثل GMail) در ضمن در بعضی از سرویس دهنده ها باید در قسمت تنظیماتش بگین که می خواین از POP3 استفاده کنین. (مثل GMail)
برای این منظور مراحل زیر را طی کنید:
Messaging>More>Setting>Email account>New
این قسمت دارای 3 سربرگ هست که به ترتیب توضیح میدم:
سربرگ Basic:
Account name: یک نام دلخواه هست که خودتون انتخاب می کنین که اگه مثلا چند تا ایمیل داشتین بتونین اونارو از هم تشخیص بدین.
Your Name: نامی که دریافت کننده ایمیل شما، آن را خواهد دید.
Email address: ایمیل خود را به طور کامل وارد کنید. ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
Connection Type: در این قسمت POP3 انخاب کنید. (گزینه IMAP برای ایمیل هایی هست که فقط می توانید ایمیل را دریافت کنید و برای فرستادن ایمیل باید به سایت دهنده ایمیل login کنید.)
سربرگ Inbox:
Incomin server address: در این قسمت باید یک آدرس مخصوص برای دریافت ایمیل از سرور وارد کنید. (برای GMail به این صورت هست: pop.gmail.com ) *
Username: ایمیل خود را در این قسمت وارد کنید. (در بعضی موارد باید ایمیل را به طور کامل وارد کنید و در بعضی موارد فقط uasername کافی است. به سایت سرویس دهنده بستگی دارد)
Password: پسورد ایمیل خود را وارد کنید.
Download restriction: چون معمولا اینترنت در موبایل بر حسب دیتایی هست که ترانسفر میشه. این گزینه برای کتر کردن هزینه هست که شامل 3 انتخابه:
- just header: فقط تیتر ایمیل هارو دانلود می کنه. (بعدا می تونین هر کردوم رو که می خواین بخونین، دانلود کنین)
- emails smallet than: با انتخاب این مورد، گزینه زیریش(smaller than) فعال میشه و به این معنی هستش که ایمیل هایی که حجمشون کمتر از حجم وارد شده در گزینه زیریش باشه، دانلود بشه.
- no restriction: با انتخاب این مورد، هیچ محدودیتی اعمال نمیشه و همه ایمیل ها به صورت کامل در ابتدا دانلود میشه.
smaller than: کاربرد آن در بالا ذکر شد.
Limit number of emails: با انتخاب این مورد، گزینه زیریش (Limit is set to) فعال میشه. مارک دار کردن این مورد برای مشخص کردن تعداد ایمیلی هست که می تونه در موبایل شما به طور کامل باقی بمونه. یعنی اگر شما عدد 10 رو تعیین کنید و 10تا ایمیل هم در inbox گوشی شما باشد، وقتی ایمیل جدیدی برسه، اولین ایمیل پاک میشه و فقط تیترش باقی می مونه.
Receive using group: این گزینه برای انتخاب گروه اینترنتی است که شما قصد دارید توسط آن ایمیل های شما گرفته بشه. (به قسمت Connection در کنترل پنل مربوط می شود)
سربرگ Outbox:
Outgoing server address: در این قسمت باید یک آدرس مخصوص برای فرستادن ایمیل به سرور وارد کنید. (برای GMail به این صورت هست: smtp.gmail.com ) *
Use SMTP authentication: برای تعیین اعتبار و صحت اطلاعات. ** با انتخاب این گزینه، 3گزینه زیریش فعال میشه.
Use inbox login detain: اگر username و پسورد باید مثل اطلاعاتی که در سربرگ inbox وارد کردید باشد (که معمولا باید این گونه باشد) این گزینه را تیک بزنید. **
username: برای دادن username (با توجه به توضیحات بالا،اگر لازم بود وارد کنید)
password: برای دادن password (با توجه به توضیحات بالا، اگر لازم بود وارد کنید)
Send using group: این گزینه برای انتخاب گروه اینترنتی است که شما قصد دارید توسط آن ایمیل های شما فرستاده بشه. (به قسمت Connection در کنترل پنل مربوط می شود)
کار تموم شد. حالا دکمه Save رو بزنین.
در قسمت messaging یه فولدر جدید به نام accounte شما درست میشه که می تونین مثل پوشه sms از اون استفاده کنین.
در ضمن برای دریافت و فرستادن ایمیل به این شکل عمل کنین:
messaging>more>get & send
------------------------------------------------------------------------
* برای به دست آوردن این آدرس ها، می تونین از خود همون سایت ایمیل دهنده استفاده کنین. معمولا در قسمت تنظیمات برای نرم افزار outlook قرار میدن.
** این تنظیمات مربوط به سرور ایمیل دهنده هست. برای متوجه شدن این تنظیمات، از همون تنظیماتی که برای نرم افزار outlook می گن استفاده کنین.
----------------------------------------------------------------------
فکر کنم یکم زیادی کامل توضیح دادم :31: زیادم سخت نیست، نترسین. سوالی بود در خدمتم :10:
دستت درد نكنه درست شد يعني هيچ ارور يا اشكالي نميده ولي متاسفانه هنوز نتونستم باهاش ميل بفرستمنقل قول:
يعني ميره برايsend ولي طول ميكشه و بعدشم مينويسه timed out
اگه ممكنه يه كمكي بكن منم دعات ميكنم
البته ميدونم كه به حرف گربه سياه بارون نمياد
با سلام خدمت تمامی دوستان گلم
میخواستم بگم که من گوشیمو عوض کردم و :26: N95 8gb :26: گرفتم ولی همچنان به این کلوپ سر میزنم:10:
بچه ها سلام ببخشيد ما رفتيم ديگه نيومديما
ببخشيد شما که پي 990 داريد و تغيريبا يک سال عمر کرده دوربينش ضعيف نشده ؟ چي کار کنم ؟
جواب امضا يم رو هم بديد (لفظ قلم !! )
ببخشيد يه سوال ديگه
چجوري ميشه از اس ام اس ها و مراحل بازي وي جي سينگل پرو گلف بک بکاپ بگيريم ؟
Answere as fast as u can please
ببخشيد شما که پي 990 داريد و تغيريبا يک سال عمر کرده دوربينش ضعيف نشده ؟ چي کار کنم ؟
جواب امضا يم رو هم بديد (لفظ قلم !! )
سلام دوستان من تا به حال با پی990 کار نکردم با اینکه خیلی خز شده بود ولی هیش کدوم از دوستام این گوشی رو نداشتن از شما اطلاعاتی میخواستم
1- حساسیت صفحه لمسی اش چطوره؟با ام600 و دبلیو 950 مقایسه بشه لطفا
2-سرعتش چطوره؟نسبت به ان73 و ام600 و دبلیو 950 ؟ اگه آپدیت بشه چه تغییراتی بوجود میاد؟
3-کی بورد مجازی داره؟
4-تشخیص دست خطش چطوره یعنی کار باهاش راحته؟مثل ام600 یا دبلیو 950 میمونه؟
5-منوهاش مثل دبلیو950 میمونه؟میشه راحت با دست کار کرد؟ منظورم اینه که همیشه باید از قلم استفاده کرد یا مثل دبلیو 950 میشه فقط از ال سی دی استفاده کرد؟
6-کار کردن با اون کیبوردش چطوره؟ نسبت به ام600 و پی1 آیا راحت تره؟؟ فاصله هاشون خوبه یا اینکه اشتباهی زده میشه؟
7-رمش نسبت به ام600 و دبلیو950 و پی1 چقدره؟ منظورم اینه که رم هر کدوم از اینا چقدره؟
8-یه جا نوشته بود که تقویت صدای پی990 چه جوری تقویتش میکنن؟
9- هر چی برنامه که به پی1 و دبلیو950 میخوره آیا به این گوشی هم میخوره؟
10- فیلم رو به چه کیفیتی نشون میده منظورم اینه که به کیفیت دبلیو950 نشون میده یعنی مثل تلویزیون یا مثل کا800 بد نشون میده/با فرمت mpg4 نشون میده یا 3gp?
11-توی هدفون صداش چطوره؟نسبت به کا800 و دبلیو810 مقایسه بشه
12-شارژش خوبه؟کلا گوشی خوبی هست یا نه؟
احتمالا یکی از تنظیمات outbox اشتباهه. دوباره چک کن.نقل قول:
ایمیل تونستی بگیری؟
مبارکت باشه. یه چند روزی کار کن بعد به ما بگو چطوره.نقل قول:
اس ام اس رو میتونی با همون برنامه pc suite بک آپ بگیری.البته من تا حالا امتحان نکردم. در ضمن می تونی به داخل سیم کارت هم کپی کنی.نقل قول:
گلف رو نمی دونم.
مگه دوربین واسه خودش ضعیف میشه؟ من که 5ماهه دارم، چیزی ضعیف شدنی حس نکردم.
جواب امضاتو هم نمیدونم.
مرسینقل قول:
ok حتما:11:
شونصد نفر توی این تاپیک اومدن به سوالای من جواب ندادن. آخه دلتون میاد من با این اینترنت کم مصرفم:31:کل این تاپیک هزار و اندی صفحه ای رو بخونم:18:نقل قول:
صد رحمت به کلوپ کا800 خودم
با سلام خدمت شما:20:نقل قول:
متاسفانه چون من مثل شما گوشی باز نیستم و w950 و m600 دستم نیست فقط درباره p990 اظهار نظر میکنم.:31:
1- خوبه
2- سرعتش نسبت به n73 بهتره و اگه آپدیت بشه خیلی بالاتر هم میره.:27:
3- بله
4- عالیه
5- بعضی آیکونها مثل task manager و چند تای دیگه خیلی کوچولو هستن ولی اگه با دست هم باهاشون کار کنی مشکلی پیش نمیاد.
6- من بیشتر با قلم مینویسم اما به نظرم فاصله هاشون خوبه.
7- اگه منظورت حافظه داخلیه 64 مگا بایت هستش.اون دوتا رو نمیدونم.
8- نمیدونم ولی با آپدیت صداش بیشتر هم میشه.
9- بله به غیر از theme
10- والا ما نفهمیدیم مثل تلوزیون یعنی چی ولی کیفیت پخشش خوبه و میتونی فیلم رو expand کنی روی کل صفحه نمایش.هر دو فرمت رو هم ساپورت میکنه.
11- عالیه.نسبت به w810 صداش ضعیفتره ولی کیفیتش بالاتر هستش.:8:
12- بستگی به مصرفت داره(9ساعت مکالمه و 400 ساعت stand by) کلا نسبت به امکانات و قیمتش گوشی توپیه
امیدوارم جوابها بدرد بخور بوده باشه:46:
موفق باشی:10:
1-منظورم از رم حافظه داخلی نیستش منظرم همون حافظه موقت همون رم کامپیوتر منظورمه.نقل قول:
2-کیفیت ال سی دی اش چطوره؟نسبت به ان73 و ...
3-ارزش این قیمت رو داره یعنی 280-90 تومان.در شرایطی که با پول کمتر میشه آ1200 گرفت.
حملش چطوره؟گوشی باید سنگین و بزرگ باشه
1-حافظه داخليش مثله 950 هستش ولي مديريت حافظش يكمي ضعيفتره. يعني در حالت عادي كمتر از 950 حافظه خالي داره.نقل قول:
2-ال سي 990 در حد n73 هست ولي اندازش بزرگرته.
3-نسبت به امكاناتش واقعا ارزشش رو داره.
با اين كه دوربينش 2 مگ هست ولي انگار كيفيتش بيشتره. در ضمن فوكوسش خيلي بالاست.(موقع عكس بردار از نزديك خيلي عاليه . n73 رو ميزاره تو جيبش:46:)
با خود گوشی مموری اصلیشو میزارم مشکلی نداره!!!1نقل قول:
بچه ها من میخوام بذارم یه گوشی خوب بگیرم.
نظر خودم p990 هست. ولی الان گوشی نوکیا دارم و نوکیا رو بیشتر از سونی می پسندم.
به نظر شما من نوکیا بگیرم یا اینکه p990 ؟؟
خیلی مرسی
امضات خیلی باحالهنقل قول:
نقل قول:
ممنون که جوابمو دادي
آخه من الان دوربينم ديگه اون کيفيت روز هاي اول رو نداره ( ضمنا يه سوال نخند تا بگم ديگه اه ،،، نميشه دوربين اين گوشي رو با دوربين يه گوشي ديگه پيوند بديم ؟ اصلا انقدر بخند تا منفجر شي )
بعدش من که شونصد تا اس ام اس دارم چجوري بريزم توي سيم کارت سيم کارت فوقا 20 تا اس ام اس ميگيره