سلام
لطفا سیو بعد از مرحله cedar vialpando(رقص ماشین ها) را برایم بگذارید
سلام
لطفا سیو بعد از مرحله cedar vialpando(رقص ماشین ها) را برایم بگذارید
سلام خسته نباشید میگم من چند تا از ماشین ها و تفنگ ها رو دانلود کردم و همون کاری که در صفحه یک گفتین انجام دادم ولی داخل بازی میرم ، میخوام از اونا استفاده کنم بازی گیر میکنه اگه میشه در این مورد راهنماییم کنید ممنون میشم با تشکر از تایپک خوبتون
سلام.نقل قول:
سلام خسته نباشید میگم من چند تا از ماشین ها و تفنگ ها رو دانلود کردم و همون کاری که در صفحه یک گفتین انجام دادم ولی داخل بازی میرم ، میخوام از اونا استفاده کنم بازی گیر میکنه اگه میشه در این مورد راهنماییم کنید ممنون میشم با تشکر از تایپک خوبتون
گیر کردن بازی به خاطر اینه که فایلهایی که باید توی فولدر Data ادیت میکردی درست ادیت نکردی. 90 % هم یکی از فایلهای مخصوص (یا DFF یا TXD) رو نریختی.
سلام
من وقتی تو map editor تغییراتو میدم چه جوری باید سیو کنم که تغییرات تو بازی دیده شه؟
ببخشید اگه میشه میتونید توضیح بیشتری بدی ممنون میشم
ببخشید نحوه ادیت کردن داخل فولدر دیتا اگه میشه توضیح بدید ممنون میشم باتشکر
بازی دو نوع فایل برای مپ داره: IPL و IDE.نقل قول:
من وقتی تو map editor تغییراتو میدم چه جوری باید سیو کنم که تغییرات تو بازی دیده شه؟
به تب مخصوص هرکدومشون برو و اسم فایلی که از تب scenese باز کردی رو انتخاب کن و سیو رو بزن.
تمام فایلها به جز دوتا فایل توی فولدر Scritp و Map با نوت پد باز میشن. بازشون کن و نوت پد رو از لحاظ ظاهری ستون ستون کن تا بهتر متوجه ستونهای مخصوص ماشینها، پدها، اسلحه ها و... بشی.نقل قول:
ببخشید نحوه ادیت کردن داخل فولدر دیتا اگه میشه توضیح بدید ممنون میشم باتشکر
بک آپ یادتون نره.
سلام
وقتی با zmodeler یه چیزی میسازی چه جوری باید برای اون فایل .txdبسازیم(اگر نرم افزاری هست لطفا لینکشو قرار بدید)
help me
تو map editor چه جوری باید یه ابجکت رو کپی کردمن هر وقت کپی می کنم این ارورو میده(please select adestination IPL frome placments window)
یه فایل PDF تو امضا YAHYA کاربر عزیز هستنقل قول:
صفحات قبل همین تایپیک بگرد