نقل قول:
دوستانی که بازی نکردن لطفا نظر ندن ;)
---------- Post added at 08:22 PM ---------- Previous post was at 08:20 PM ----------
همینن الان بازی رو شروع کردم تایم بگیرید ببینم تا کی تموم میشه :دی
نهایت پس فردا !؟
شروع بازی تا بحال خوب بوده
Printable View
نقل قول:
دوستانی که بازی نکردن لطفا نظر ندن ;)
---------- Post added at 08:22 PM ---------- Previous post was at 08:20 PM ----------
همینن الان بازی رو شروع کردم تایم بگیرید ببینم تا کی تموم میشه :دی
نهایت پس فردا !؟
شروع بازی تا بحال خوب بوده
دیشب Review سایتgametrailers رو باحجم 200مگ دان کردم . گیم پلی بازی بسیار عالیه. گرافیک هم حرف نداره . نورپردازی این بازی رو داخل بازیهای کنسولی ندیده بودم واقعا عالی بود .
ماکه کنسول نداریم . کوفتتون بشه الهی:31:
ببین دوربینش یکم هرزه .نقل قول:
یعنی زیاد میره اینور و اونور .
شما اول بازی ممکنه که از این دوربین عصبانی بشید ولی یکم که برید جلو عادت میکنید .
به علاوه شما در قسمتهایی از بازی احتیاج به حرکتهای سریع دارید که این دوربین به دردتون میخوره .
(ولی شما همه ی اینا رو ول کنید بچسبید به داستانش، واقعا مثل یه سریال تلویزیونیه و شما رو معتاد میکنه که برید و ادامشو ببینید)
اگه بچه ها بخوان میتونم یخورده در مورد داستانش توضیح میدم ؟
توی اسپویلر پلیز..........:31::46:نقل قول:
چطوره با مدیرا هماهنگ کنیم یه تاپیک Alan Wak Spoiler بزنیم.منم فردا پس فردا میرم بگیرم ( گور بابای درس )نقل قول:
خوب من دیروز ظهر بازیو تموم کردم ...
در یک کلام بگم که واقعا روی اعصاب و روان خیلی اسکی میره این بازی !! من هنوز تو توهم به سر میبرم خداییش !!ضربان قلب هی میرفت بالا :دی یهو خاموش میکردم میگفتم دیگه بازی نمیکنم بعد 5 دقیقه دوباره xbox رو روشن میکردم :دی
گرافیک که حرف نداره این هیچ ...
اما داستان واقعا درگیرکننده بود :18: اخر بازی یه حسی داشت که داشت گریم میگرفت :45:
به روی چشم .:31:نقل قول:
البته خودم میخواستم این کار رو بکنم ولی خوب اینی که تو اسپویلره هم چیزی از داستان رو لو نمیده و همه میتونن بخونن:
محتوای مخفی: ALAN WAKE
فکر خوبیه .نقل قول:
اینجوری بچه ها از تمام زوایای داستان هم باخبر میشن .
فقط یه چیزی به عنوان یه برادر از من به تو نصیحت : هیچ چیز حتی ALAN WAKE ارزش اینو نداره که بخوای به خاطرش درس و تکلیف و مهمتر از اون آینده ت رو خراب کنی .
بذار یه وقتی بازی کن که خیالت راحت باشه .
دوستان اگه میخوان تویه تاپیک حرفی از داستان بزنن بهتره بنویسن تا Episode چند! ( مثلا این تیکه از داستان ماله Episode 1 هستش! )
محتوای مخفی: AW
شایان جان دمت گرم منو هم منو از سر در گمی در آوردی هم بدتر گیجم کردی .
اینو بخون : (خطر لو رفتن داستان برای بقیه)
اپیزود 2 و 3
محتوای مخفی: اپیزود 2 یا 3