با سلامي دگر بار
دوست عزيز
فايل هاي موجود در اين سي دي به احتمال خيلي قوي به اصل سي دي مربوط نباشه و فقط براي گمراه كردن حجم اونها رو زياد كردن
به هر حال قابل رايت است به راحتي
Printable View
با سلامي دگر بار
دوست عزيز
فايل هاي موجود در اين سي دي به احتمال خيلي قوي به اصل سي دي مربوط نباشه و فقط براي گمراه كردن حجم اونها رو زياد كردن
به هر حال قابل رايت است به راحتي
پيرو صحبت هاي پيمان ! احتمالا با كم كردن اون پوشه از سي دي اتفاق خاصي نمي افتد .
فكر كنم با nero مي توني اين كار را بكني .
راستي از IsoBuster هم استفاده كن ، برنامه خوبي هست .
آقا سلام
برای عضویت در pc seven یکی دعوت نامه بفرسته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهدي جام اگر اين قفل حذف بشه سي دي دگر ايجاد نمي شه چون اولس مي نويسه برنامه ار حال چک ردن قفل
درثاني من با کلون و الکهول اصلا رايت نشد
آقا رضا !
فكر نكنم نياز به دعوتنامه باشه . در ضمن اينجا جاي مطرح كردنش نيست .
amnhck123 جان !
احتمالا اين قفل روي قسمت اول سي دي رايت شده و شما بايد برنامه رايت را تنظيم كنيد تا از كل سي دي ايميج بگيرد . آيا شما مي توانيد اين فايل ها را روي هارد كپي كنيد يا نه ؟ به اين سوال من جواب بديد و منتظر باشيد تا خبرتون كنم .!!!
راستي شما اين راه كه توي صفحه اول اين تاپيك اومده هم امتحان كن :
ابتدا توسط IsoBuster فايلي را كه حجم آن نزديك به 1.5GB است را استخراج كنيد
تا نزديك به 2 مگابايت آنرا توسط تاييد نمودن بد ستكورها روي هارد استخراج كنيد تو سپس گزينه كنسل را انتخاب كنيد و در ادامه وقتي دستور پاك كردن فايل آمد بگوييد
نمي خواهيد فايل پاك شود.
حال اين فايل را همراه بقيه فايلها همانند سيدي اصلي و با همان ولوم توسط Nero
روي سيدي جديدي رايت كنيد و از آن لذت ببريد!!!!
احتمالا جواب بده ....
شرمنده از بابت پست هاي پشت سر هم ، اين يكي را هم امتحان كنيد . از ورژن هاي پايين كلون استفاده كنيد ( مثل 3)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهدي جان اين فايل ها به هيچ وجه كپي نمي شوند و من از اين نسخه ي پايين كلون سي دي استفاده كردم اما نشد ( كلون سي دي ناقص ايميج مي گيره و پس از چند دقيقه از صفر به صد در صد مي رسه)
در ضمن من نمي خوام سي دي را رايت كنم مي خوام فقط و فقط از سي دي ايميج بگيرم
جان هر كسي كه دوست داري كار ما رو راه بنداز خسته شدم ديگه
آقاي amnhck123 عزيز و محترم !
شما هر بار كه پست مي ديد ما تازه مي فهميم كه قفل چه خصوصياتي داره .
لطفا طبق گفته هاي قبلي ، يك جا اطلاعات سي دي را برامون بذار . حتي اسمش هم ذكر كن . در ضمن نوع قفل فراموش نشود .
راستي شما با IsoBuster كار كرديد ؟ اون چيزي كه قبلا گفتم ، احتمالا بايد بشه . يه كار ديگه هم بكن ، تنظيمات كلون سي دي را عوض كن ( مثلا با سرعت كمتر يا اينكه بد سكتورها را بخونه ) .
من الان درگير مساله اي هستم و شايد تا امشب آنلاين نشم . به خاطر همين شما فعلا به سودا ( soda ) بگو . فكر كنم الان آنلاين باشه . اون شايد به شما كمك كنه . اطلاعات كامل در هر صورت بايد بدي .
نهايتا اگه ايشون هم جوابي ندادند ، من خودم دوباره فردا مي آيم .
بايد ببخشيد ....
سلام دوستان !
این هم نظر جناب آقای محمدرضا ( مدیریت محترم انجمن کامپیوتر ) درباره قفل هایی که اصلی بودن سی دی را چک می کنند .
===========================++===================== ==اينكه برنامه نصب بتواند اصلي بودن سي دي را تشخيص دهد تنها يك دليل ميتواند داشته باشد
اگر درون سي دي را در اين قبيل قفلها مشاهده نماييد ، يك پوشه وجود دارد كه فايلهاي قفل در آن وجود دارند.
مشكل اين قبيل قفلها اين است كه به سادگي براي كاربران و همچنين نرم افزارهاي كپي سي دي قابل رويت هستند. حال اگر شما با كمك قابليت هاي مختلف رايت سي دي بتوانيد ابتدا فايلهاي قفل را بر روي Session ابتدايي سي دي رايت نماييد و سپس اقدام به رايت ساير فايلهاي نصاب نماييد و در كد نويسي برنامه دسترسي قفل را به آن Session خاص بر روي سي دي ارجاع دهيد ، فكر ميكنيد چه اتفاقي رخ ميدهد ؟
منظور من رايت سي دي به صورت Multi Session ميباشد.
حتما شما با اين قابليت رايت به خوبي آشنايي داريد و خوب ميدانيد كه با يك تنظيم جزئي ميتوان كاري كرد كه Session هاي ابتدايي درون سي دي ديده نشوند.
اگر شما از اين سي دي هاي Multi Session با برنامه هاي عادي رايت ايميج تهيه كنيد تنها از Session انتهايي ايميج گرفته ميشود ، مگر آنكه تنظيمات برنامه تهيه ايميج را طوري تنظيم نماييد كه تمام سشنها را در نظر بگيرد.
در مورد اين قبيل سي دي ها به نظرم استفاده از برنامه ISO Buster ميتواند كمك بسيار شاياني به فرد نمايد.===========================++===================== ==من هم از ایشون تشکر می کنم ....