زیرساخت اینترنت این شرکت برای خودش نیست؟نقل قول:
Printable View
زیرساخت اینترنت این شرکت برای خودش نیست؟نقل قول:
نه زیر ساخت نداره و به صورت واسطه عمل میکنننقل قول:
اکثر IP هاشون مال شرکت پیشگامان هست ..
اینا اصلا به درد نمیخوره باید منتظر جشنواره عیدش باشیم که امیدوارم یه چیزی مثل جشنواره پاییزش بده که 16 مگ 6 ماهه 6000 گیگ رو 220 میداد
زیر ساخت در شهر کرمان مال خود شرکتهنقل قول:
اما در دیگر شهرها از ispهای که موجوده استفاده میکنه
من شاتل داشتم ، اشتباه کردم اومدم دیده بان نت ، الانم میخوام تخلیه کنم. از کجا بفهمم الان از کدوم ISP داره استفاده میکنه که گول اسم رو نخورم و روی اون نرم ؟ :n02:نقل قول:
مشکلش چیه دیده بان؟ کدوم شهری و چه سرویسی؟نقل قول:
دوستان کسی از تهران اینجا دیده بان نت داره؟
من دارم برای مرکز مخابرات شهید یزدان پناه.مهرماه ثبت نام کردم و از اون موقع تابحال کیفیت روز به روز داره بدتر میشه.اوایل بد نبود ولی الان هر روز قطعی دارم.اشتباه کردم دو ماه پیش تو طرح ویژشون تمدید 6 ماهه کردم وگرنه همین امروز عوضش میکردم.نقل قول:
البته چون دیده بان نت فقط تو کرمان سرویس میده و تو شهرای دیگه پورت اجاره میکنه شانسیه و ممکنه برای یکی پورت خوب بدن.شانس من پورت خراب نصیبم شد طوری که قبلا که از خود مخابرات اینترنت داشتم کشش خطم رو سرعت 7 مگ بدون قطعی snr ثابت روی 10 بود ولی الان 6مگ بزور میگیره با snr 6 و قطعی بسیار زیاد.CRC هم رکورد میزنه!
از لحاظ سیمکشی و مودم هم مشکلی ندارم و سیم تلفن از سرخط برای مودم جدا کشیدم و مودمم ایسوس n14 b1 هست که دوستان اهل فن میدونن چه کیفیتی داره.
خلاصه اگر سمت دیده بان میاید باید کیفیت رو فدای حجم بالاش کنید.
بازم سوالی داشنید درخدمتم