بله کلا از سرشماره های داخلی هیچ مشکلی نداره فقط خارجی مشکل داره از یاهو گرفته تا تلگرام و غیره ....نقل قول:
Printable View
بله کلا از سرشماره های داخلی هیچ مشکلی نداره فقط خارجی مشکل داره از یاهو گرفته تا تلگرام و غیره ....نقل قول:
ایرانسل اینترنتش 4 صبح به بعد سرعت فضائی میده ولی 6 بعدازظهر تا دم صبح میشه 128نقل قول:
شکایت تو 195 هم جواب نداده .
این قسمت حرفهاشون رو تایید میکنم و اکثر جاها اینطوریه و الان دست هر بچه ای یک سیم کارت ایرانسل هست و بیشتر از دیتای ایرانسل داره استفاده میشه و خیلی ترافیک داره و اصلا جوابگو نیست بجز شبکه 4g ایرانسل که اونم هنوز عده کمی از مردم گوشی یا مودم 4g دارن . و بیشتر شهرها یا شهرستان ها یا پوشش نداره اگر هم داشته باشه پوشش داخلی کمتری نسبت به 3g داره و گستردگی هم کمتر هستش . همراه اول روی 3g تمرکز داره و سرعت و کیفیت خوبی رو ارائه میده .
ایرانسل در مبحث اینترنت و دیتا سیاست مشخصی اصلا نداره . هر روز شاهد رونمایی از یک طرح جدید در این زمینه هستیم بی آنکه طرح و خدمت قبلی تکمیل شده باشه یا مشکلاتش حل شده باشه وسط کار نیمه رها میشه و میره سراغ یه تکنولوژی دیگه . اصل کار کیفیت هستش بدون کیفیت گستردگی و پوشش اینترنت و استفاده از نسل های جدید چه مفهومی داره ؟نقل قول:
نقل قول:ایرانسل یک نمونه ترابرد داشتم بالای 15 بار برای خط های مختلف درخواست دادم نه کد پیگیری اش اومد و نه خبری شد .:n02:
تایید میکنم منم بالای 10 بار برا شماره یکی از اعضای خانواده درخواست دادم هر بار یه مشت کلمات عجیب غریب انگلیسی که تمومی نداره و فرهنگستانی شده برا خودش و همین جوری میده بیرون . از طریق سایت هم اصلا چیزی رو نمیشه پیگیری کرد فقط میزنه عدم دریافت اطلاعات . از طریق ثبت نام حضوری از مراکز ایرانسل هم نتیجه نداشته و هر بار یه سیم کارت جدید و رد درخواست ترابرد . ایرانسل فکر کنم مشتریاشو از فیلتر رد میکنه برا همین به هر خطی و هر کسی اجازه ترابرد نمیده و دست رد بر سینه مشترکان میزنه .
واقعا خیلی بدبختیم خیلی:n35:
دوستان فرض کنیم کم یه سیم کارت ایرانسل رو به همراه اول یا رایتل ترابرد کردم، و اگه بخوام برگردم باید چی کار کنم؟ هزینه ای داره؟
هم دردی منو هم بپذیرید .نقل قول:
خیر هزینه نداره ولی مشکلات و دردسر خیلی داره شاید هم اصلا نتونستید تا سه ماه برگردید اپراتور پایه تون .نقل قول:
نقل قول:
این همون بدبختی هست که من پنجاه روزه گرفتارشم، هیچ اس ام اس خدماتی همراع اول نمیاد اصلا دیتای موبایل من هم اصلا وصل نمیشه نه نسل دوم نه سوم، همچنین اس ام اس های تبلیغاتی هم بکلی مسدود شده ، کلی شکایت کردم میگن در حال بررسی هست
با این میزبانی و استقبال که همراه اول از مشترکان ترابردی انجام میده . فکر کنم کلی مشترک از دست بده و هر کی هم ترابرد کرده بعد گذشت اون سه ماه تعهد از همراه اول برگرده اپراتور پایه خودش . این همه مشکل برا ملت درست کرده زیر بار هم نمیره !!!نقل قول: