friend
تو رو خدا دقت كن خيلي تايپيك تكراري ميزني
بابا اول مطالب رو بخون بعد تايپيك بزن
Printable View
friend
تو رو خدا دقت كن خيلي تايپيك تكراري ميزني
بابا اول مطالب رو بخون بعد تايپيك بزن
friend
ديگه تيتر اول روزنامه ها رو نزن
چون من ميزدم ولي پاكش ميكردند
صحبتهاي مربيان بعد از بازي
برانكو : تيمهاي ايران و ژاپن بازي سختي را پشت سر گذاشتند
ايرنا ـ "برانكوايوانكوويچ" سرمربي تيم ملي فوتبال ايران گفت كهتيمهاي ژاپن و ايران چهارشنبهشب بازي سنگين و دشواري را پشت سرگذاشتند. وي كهپس ازپايان مسابقه فوتبال ايران و ژاپن درورزشگاهنيسان يوكوهاما ژاپن با خبرنگاران سخن ميگفت، عنوان كرد: تيمهاي ياد شده دراين بازي ثابت كردند كه بهترين تيمهاآسياهستند.
ايوانكوويچ درخصوص اين بازي كه ۲ بريك به نفع تيم ژاپن خاتمه يافت، عنوان كرد: در۲۵ دقيقه اول ژاپنيها بر بازي تسلط داشتند وبر اثر ناتواني و ضعف تيم ايران در دقيقه ۲۸ موفق شدند كه گل اول را بزنند. وي با اشارهبه برخورد شوت دايي به تيردروازه ژاپن اضافه كرد: پس ازدريافت گل سعي كرديم ازضربات ايستگاهي استفاده كنيم تابه گل برسيم.
ايوانكوويچ گفت: در كل ازنيمه دوم راضي هستم و دراين نيمه تيم ايران توانست تسلط بيشتري برحريف داشته باشداگرچه به دليل اينكه دوره آمادهسازي تيم خيلي مطلوب سپري نشده بود، نتوانستيم به نتيجه دلخواه برسيم. وي افزود: در اين ديدار مجتبي جباري و ميثم منيعي براي اولين بار بود كه در سختترين لحظات و در يك ديدار رسمي و دشوار در تيم ملي ايران، بازي كردند.
ايوانكوويچ اضافه كرد: علاوه براينكه چهاربازيكن ديگرهم داشتيم كه اين بازي براي آنان تجربه بزرگي شمرده ميشد. وي گفت: من از مسابقه در مجموع اظهار رضايت ميكنم كه بازيكنان ايران توانستند مسابقه سختي را پشت سربگذرانند وما باخوشبيني به آينده، به كار ادامه خواهيم داد.
ايوانكوويچ در ادامه اين نشست خبري در پاسخ به يكي از خبرنگاران گفت:
درطول دوره آمادهسازي براي خود مانيزاين سووال وجودداشت كه برخي بازيكنان در طول بازي چگونه خواهند بود و جاي تعجب ندارد كه جباري و برهاني كه هر دو جوان هستند بويژهجباري كه براي اولين باردرتيم ملي بازي ميكرد نتوانند كارايي مورد نظر را داشته باشند. سرمربي تيم فوتبال ايران افزود: درنيمه دوم بازي با انجام تعويضهايي سعي كردم قدرت تيم را افزايش داده تا بتوانيم به نتيجه مساوي برسيم.
وي در پاسخ به سوال يكي ديگر از خبرنگاران عنوان كرد: ما دراين ديدار حداقل با داشتن رحمان رضايي دو گل را به آن شكل دريافت نميكرديم و البته وجود بازيكناني چون كريمي، هاشميان، زندي و نويدي كيا نيز ميتوانست به خط حمله ما قدرت بيشتري بدهد. ايوانكوويچ گفت: نظر مااين بود كه تيم هرچه بهتري را به ژاپن بياوريم اما بايد اين نكته را در نظر داشت كه دراين برهه زماني اين امكان وجود نداشت و با بهترين بازيكناني كه در اختيار داشتيم دراين بازي شركت كرديم.
صحبتهاي مربيان بعد از بازي
زيكو شكست تهران را جبران كرديم
ايرنا ـ زيكو سرمربي برزيلي تيم ملي فوتبال ژاپن پس از پيروزي تيمش بر تيم ملي فوتبال ايران گفت كه تيمش توانست شكست خود در تهران را جبران كند.
تيم ملي فوتبال ژاپن چهارشنبه شب به وقت اين كشور، در آخرين بازي مقدماتي براي راهيابي به جام جهانی ۲۰۰۶ در ورزشگاه نيسان در شهر يوكوهاما با نتيجه دو بر يك بر تيم ملي فوتبال ايران پيروز شود . زيكو در گفت وگو با خبرنگاران پس از اين بازي گفت كه نبايد از اين پيروزي مغرور شويم ، ما بايد خود را براي حضور قدرتمند در جام جهاني آماده كنيم .
زيكوگفت كه تيم ايران از نظر تكنيكي در سطح بالايي قرار دارد و به همين دليل تلاش بر اين بود كه با دادن پاسهاي سريع، ابتكار بازي را بهدست آوريم . زيكو افزود كه هدف در اين بازي اين بود كه از اشتباههاي حريف خوب استفاده كنيم و بسوي دروازه تيم ايران حمله كنيم.
زيكو همچنين درباره علت پيروزي تيمش گفت كه تيم ملي فوتبال ژاپن از روحيه بالايي برخوردار بود و با اين روحيه اراده كرده بود كه صدرنشين گروه "بي" شود. سرمربي تيم ملي فوتبال ژاپن گفت كه در طول ۱۰ ماهي كه تا آغاز بازيهاي جام جهاني مانده است، تلاش خواهد كرد كه با برنامه ريزيهاي لازم تيمش را پرقدرتر كند.
مجيد جان ممنون خيلي جالبق بود
با ارزوي موفقيت براي
علي كريمي
کلنگ ورزشگاه جدید پرسپولیس تهران با حضور رییس تربیت بدنی و هیئت مدیره این تیم در روز 27 مرداد به زمین زده شد
احسان جان ميگم زود اين خبر رو دادي
سلام رونالدینهو جان امیدوارم خوب باشی
من کی خبر تکراری دادم :?: :?: :?:
آقا کسی همچین عکسی در مورد باشگاههایه دیگه داره بزاره
خب اقایون عکسای وحید هاشمیان و مهدی مهدوی کیا رو هم ویرایش کردم