سلام گرامینقل قول:
شما احیانا با سونی X8500 برخورد نکردین که بتونید این مدل رو با X8500 مقایسه کنید. البته مدل X8500D هم IPS هست(و احتمالا ساخت LG) و از این جهت باید تصاویرشون به هم نزدیک باشه
Printable View
سلام گرامینقل قول:
شما احیانا با سونی X8500 برخورد نکردین که بتونید این مدل رو با X8500 مقایسه کنید. البته مدل X8500D هم IPS هست(و احتمالا ساخت LG) و از این جهت باید تصاویرشون به هم نزدیک باشه
نه متاسفانه... انقدر برام زیر نویس بی دردسر مهم بود که اصلا سراغش نرفتم. یه بحثی هم هست که میگن سری D نسبت به C افت کیفیت داشته.نقل قول:
شاید این بتونه کمکی بکنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
تشكر از شما بابت توجهي كه فرمودين
- مدل هاي جديد سوني اندرويدي هستن بنابراين از نظر پخش فرمت هاي مختلف و زيرنويس هيچ مشكل نخواهند داشت
- مدل سري D از پنل IPS استفاده مي كنند( و احتمالا ساخت LG) و سري C از پنل VA. بنابراين كيفيت تصوير سري D كه مدل هاي ٢٠١٦ هم هستند از نظر كنتراست و عمق رنگ مشكي و سفيد نسبت به سري C دچار افت شده و در عوض زاويه ديد خيلي بهتري دارند.
قصدم از اينكه مزاحم حضرت عالي شدم اين بود در عمل با الجي مقايسه بشه و نه اونچه كه تو سايت هاي ريويو اومده.
متاسفانه سري C قيمتش بي جهت بالا رفته و بيشتر از يك ميليون با سري جديد D اختلاف قيمت داره. اين هم از مزاياي بازار ايرانه
دوست عزیز ،منم تصمیم گرفتم از همین مدل uh850 بخرم . میشه بفرمایید شما چند واز کجا گرفتین ؟
سلام دوست عزیز ،منم تصمیم گرفتم از همین مدل uh850 بخرم . میشه بفرمایید شما چند واز کجا گرفتین ؟نقل قول:
بله هست مدل uh850vنقل قول:
ایم مدل X8305C سونی چطوره ۴۹ اینچش قیمت معقولی داره حدود سه و چهارصد
ارزش خرید داره؟
سلام. LG UH850 مدل بهتری بنظر میرسه.نقل قول:
خوب من هم uh850v خریدم از عسلویه ۲۷۰۰
هنوز باش ور نرفتم زیاد ولی زیرنویس فارسی رو عجیب غریب نشون میده...
و اینکه سیم ماهواره وصل کردم و سرچ کردم کانالی پیدا نکرد
Sent from my SM-N930F using Tapatalk
خوب من هم uh850v خریدم از عسلویه ۲۷۰۰
هنوز باش ور نرفتم زیاد ولی زیرنویس فارسی رو عجیب غریب نشون میده...
و اینکه سیم ماهواره وصل کردم و سرچ کردم کانالی پیدا نکرد
Sent from my SM-N930F using Tapatalk