برای 8 کدومو بچینم؟پیشنهاد بهتری دارید!؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
برای 8 کدومو بچینم؟پیشنهاد بهتری دارید!؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ذوستان شنیدم اگر درختهای کاج رو نبری برای کریسمس واسه هر کدومش 100 تا جم میده درسته ؟ یا شایعست؟ قطع کنیم یا بزاریم بمونه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من اینکه 100 جم میده رو خبر ندارم ولی اره نباید ببری چون چیزای خوبی ازش در راه هست و چراغونی میشه جم هم میدهنقل قول:
حالا چندتا معلوم نیست
از دوستانی که کلن خوبی دارن درخواست INVITE رو دارم من لول 32 هستم با 1315 کاپ ممنون
نقل قول:چرا آخه شایعه درست میکنیدنقل قول:
این درخت ها هیچی نمیشه جادویی نیست که تبدیل بشه به چیز دیگه ای
بر اساس الگوریتمی که داره یا جم میده یا لول نه زیاد میشه نه کم
اون درخت های چراغ دار مربوط میشه به کریسمس دو سال پیش و اون یکی ها که روش یه حالت طلایی داره مال کریسمس پارساله
دوست عزیزم سلام ، کسی شایعه درست نکرده ، اگه شما و باقی دوستان نیز یادشون باشه زمان آپدیت هالوییننقل قول:
اون کدوهایی که داخل بازی بود هرکدوم تعدادی جم میداد و خیلی ها هم وقتی اپدیت بعدی اومد دیر اپدیت کردن
به خاطر اون جم ها و کدوها ، حالا بر اساس اون اتفاقات بنده نظرم رو اعلام کردم و در آخر اینکه این یک بازی هست
و با گفتن یا نگفتن این چیزا چیزی از زندگی از دست نمیدید که شما اینجوری اومدین و صحبت میکنید.
موفق باشید
1 روز دیگه th 9 میشم!! راهنمایی میکنید اول چه چیزایی آپگرید کنم ؟؟
نقل قول:
اون کدو ها در واقع همین قارچ و گیاه ها بودن که جم میدن بر اساس همون الگوریتم، فقط ظاهرشون عوض شده بود
بازم به این میگن شایعه :n29: اون خیلی ها که گفتین زیادی دل خوش بودن
هیچکدوم هم خدارو شکر هیچ اظلاعی ندارن فقط یه چی میگن (کلی گفتم)
اول از همه دو عدد ایکس بو میکارید ! دارک دارید 40000 درجا کوئین رو بذاریدنقل قول:
بعد لابراتور رو آپ کنید
اگر اسپل فکتوری رو نیاز ندارید آپ کنید یا اگر نه کمپ
برای دفاع اول مورتار ویزارد تاور کنون و ارچر تاور تسلا و اخر ایر
تو یک کلن تقریبا حرفه ای هستم و برای درخواست نیرو از واژه های دفاعی و war و فارمینگ و این چیزا استفاده میشه
حالا من موندم این وار و دفاعی یعنی چی مثلا؟
این بازی که همش فارمینگه بعدشم کلن وار هم که از مپ وار نیرو میفرستن!
دفاعی هم اگر میخوان چرا اینقدر تند تند درخواست میشه مگه قرار نیست دفاع باشه که تا چند ساعت استراحت یوزر دفاع کنه؟
نیروهای دفاعی و وار دقیقا چیا هستند؟
سوال بعدی اینکه در کلن وار معمولا عرف اینه که به هم رده خودمون اتک بزنیم حالا اگر به ضعیفتر اتک بزنیم دوستان ناراحت میشن؟