از جوابت ممنونم
اما تو كلوپ w810 بهم گفتن همش يه آي سي داره نه 4 تا... شما چيزي در اين مورد ميدوني؟
از جوابت ممنونم
اما تو كلوپ w810 بهم گفتن همش يه آي سي داره نه 4 تا... شما چيزي در اين مورد ميدوني؟
سلام...
به يكي از دوستان با گوشيم كه nokia هست نرم افزار جاوا
با بلوتوس فرستادم گوشي دوستم w550 هست
اما نرم افزار داخل inbox نرفت هر جا گشتيم نبود.
لطفا كمكم كنيدكه كجا رفته نرم افزار و چگونگي نصب نرم افزار
را كمكم كنيد؟
متشكرم
سلام من یک گوشی جی 210 ای دارم اطلاعاتی راجع به نحوه ورود ملودی تصویر وبازی روی این مدل گوشی میخواستم ومیخواستم بدونم ایفرارد این گوشی مشکل داره چون گوشی من بسختی از راه اینفرارد ورودی میگیرد و به کامپیوتر نیز وصل نمیشود
بله ميخوره و معمولياش از كيفيت به مراتب كمتري برخوردارن و ارزش خريدن رو ندارن ;)نقل قول:
نوشته شده توسط ahmad rayaneh
نه جفتش يكيه بايد به زور ببندي تا وقتي كه خار هاش جا افتاد ديگه باز نشه :rolleye:
متاسفانه نه بايد از تعمير كارهاي سخت افزار بپرسي ;)نقل قول:
نوشته شده توسط smh
من آبروم با اين 810 رفت چرا انقدر صداش كمه در برابر 3250 و 550 نميشه يه بلندگوي اضافه بهش وصل كرد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوب اینم یکی از سیاستای شرکت سونی اریکسونه دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب عزیز من اگه این گوشی یا باقیشون صداشون در حد w550 بود که دیگه کسی سراغ w550 با اون دوربین مزخرفش نمیرفت ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا w700ی که خودم دارم اگه مث k750 یا w800 اتوفوکوس هم داشت که دیگه کسی سراغ اون 2 تا نمیرفت.
یا مثلا w300 با اینکه حافظش قابل ارتقا ولی اونم از نوع M2 دارای دوربین ضعیف تر از همه ی W هاست (وی جی ای و بدون فلش) و جالبتر اینکه من شنیدم صداش از w550 هم بیشتره ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما هم خودتو اذیت نکن گوشی به این توپی خریدی بابا ! شاید اون دو تا صداشون سر تر باشه ولی به این قشنگی نیستن که ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من يك 810 دارم و يه مشكلي پيدا كرده sms كه مياد يا ميزنم را قاطي ذخيره ميكند !!!!!!!! چي كار كنم؟
يعني به ترتيبي كه امده ذخيره نميكنه!!!!!! :sad:
چرا عزيزم اگه شما يه 30000 تومني خرج كني ميشه يه اسپيكر كه اتفاقا الآن داره براي دبليو 810 فروش ميره (البته رو تمام سونيها كار ميكنه) بگيري مشكلت حل ميشه ;)نقل قول:
نوشته شده توسط 3dmax
سلام بچه ها من دنبال adobe reader واسه k750i ميگردم ميشه بگين كه هست يا نه ؟و اگه دار ين برام بزار ينش
دوست عزيز احتملاا رفته تو file manager \other بعد اگه اون جا بودرو خودشinstall ميزنه بعد مي گه كجا نصب بشه تو انتخاب مي كني بعد از اون برنامه اجراميشهنقل قول:
نوشته شده توسط sajey