در مورد رم ریدر هم من یدونه ازین خشابای تبدیل micro sd به sd دارم راحت که داخل لپ تاپ میره برای بیرون اوردنش هم دوباره به داخل فشارش میدم یه صدا میخوره خودش میاد بیرون مشکلی نداره!
Printable View
در مورد رم ریدر هم من یدونه ازین خشابای تبدیل micro sd به sd دارم راحت که داخل لپ تاپ میره برای بیرون اوردنش هم دوباره به داخل فشارش میدم یه صدا میخوره خودش میاد بیرون مشکلی نداره!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کنترل پنل > موس ؟؟؟؟؟؟؟
شما مگه درایور تاچ پدتون (synaptics) رو نصب نکردین؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا نصب کردم ولی نیست.
نمیدونم چرا نیست?
ویندوزتون 8 یا 8.1 ؟
ویندوز 8 هستش .
سلام بچه ها... منم به احتمال 90% می خوام z510 بخرم... نتونستم همه ی پستا رو بخونم فقط یه سری مسائل به چشمم خورد (مثلا دوستی گفته بودن خرابی کلیدا تو این مدل خیلی رایجه و حتما قبلش همه رو چک کنیم) و ... من از این مسائل زیاد سر در نمیارم ممنون می شم اگه راهنماییم کنین که موقع خرید چه مواردی رو و به چه شکل باید چک کنیم؟! مرسی
نقل قول:
اول بگم که مطمئن باش گزینه خوبی رو انتخاب کردی. نه چون خودمم دارم و بخوام طرفداری کنم و این حرفا . ایشالله وقتی گرفتی و استفاده کردی و مقایسه , خودت متوجه میشی که زدی تو خال با این انتخاب... چون لپتاپت نسبت به ویژگی هاش خیلی بیشتر از مقدار پولی که دادی میرزه...
حالا اینارو حتما دقت کن موقع خرید :
1 - فک کنم به هرکی که این لپ تاپ رو داره بپرسی مهمترین چیزی که باید حواسم باشه موقع خریدش چیه ؟ میگه هاردش وسترن یا هیبریدی باشه . یعنی مدل WDC WD10JPCX-24UE4T0 یا ST1000LM014-1EJ164 باشه نه مدل ST1000LM024 HN-M101MBB
که این رو میتونی از روی کارتن لپ تاپ یا با سوال از فروشنده بفهمی. من خودم موقع خرید این مورد رو اصلا نمیدونستم و خدا رو شکر شانسی لپ تاپم هارد مدل وسترن داشت . (بحث زیادی درباره ی این موضوع شد و نتیجه بحث هم همینی شد که من گفتم . به نقل از حسین :) )
2 - سعی کن قبل این که بخری یه جوری با مدل روشن شدش کار کنی . ببین از صفحه مات راضی هستی یا نه . در کل صفحه مات یه ویژگی مثبت این مدل به حساب میاد ولی خب بعضی دوستان صفحه براق رو ترجیح میدن . یه چیز سلیقه ای هست به نظر من
3 - میگن گارانتی رو کی داده کی گرفته! ولی بازم شدیدا ارزشش رو داره که با یه مقدار پول بیشتر لپ تاپت گارانتی یه شرکت صاحب نام باشه . فکر میکنم سازگار خوب باشه . برای خودمم گارانتی سازگاره . حالا دوستان شاید شرکتای خوب دیگه ای هم بشناسن
4 - وبکمش ضعیفه که اگه مثل من نیازی نداشته باشی بهش , مشکلی نیست . اگرم خیلی واست مهمه میتونی یه وبکم جدا بخری...
5 - خرابی کلیدی هم که شما گفتیم ممکنه تو هر لپ تاپ یا کلا تو هر کیبورد دیگه ای باشه . والا اینجا که نمیزاشتن قبل خرید اصلا روشن کنم دستگاه رو . ولی اگه حالا شما قبلش امتحانم بکنید دکمه هارو که چه بهتر . ولی خیلی بعیده که مشکلی تو دکمه هاش باشه
6 - ترجیحا ویندوز 8 روش نصب کن چون با این ویندوز سازگار شده و تو ویندوزهای دیگه مثل 7 یا 8.1 نا هماهنگی هایی دیده شده
7 - گزینه یک رو حتما رعایت کن !
یکم از خوبیهاش بگم :
واقعا این لپ تاپ به این راحتیا داغ نمیکنه . من همون اول همراش یه کولپد گرفتم . خلاصه با این همه کار و بازی و... تا حالا ازش استفاده نکردم
کیفیت صدای بی نظیری داره (سیستم JBL) . مخصوصا اگه دالبی روشن باشه .
سخت افزارش که دیگه نیازی به تعریف نداره
این گزینه هم سلیقه ای هست ولی به نظر من حتما سفیدش رو بگیر . چون من مشکیش رو دیدم که هم خیلی لکه و کثیفی رو نشون میده . هم این که اون کلاس و زیبایی سفید رو نداره . رنگ سفیدش حس کالای لوکس و گرون قیمت رو منتقل میکنه.
بک لایت داره :D . خدایی خیلی باحاله این بک لایت (نور پس زمینه کیبورد) .
همینا بودم دیگه . اگه چیز دیگه ای یادم اومد باز میام میگم
خرید خوبی داشته باشی...
خیلی ممنون که وقت گذاشتی، من قبل از اینکه بدونم چقد عالیه از ظاهرش خوشم اومده بود، البته تو تاپیک انقد نقاط ضعفش تکرار شده که آدم گاهی شک می کنه، خودم تو دی جی کالا با یه مدل msi که نزدیک 3.5 قیمتش بود مقایسه کردم به جز باتری 4سلولی و یه مورد دیگه که الان یادم نیست هیچ فرقی نداشتن واقعا، فقط 510 قشنگ تره :n12:نقل قول:
راستی کانفینگ B به جز رم فرق دیگه ای هم با مدل D داره؟!
سلام
دوستان من می خوام lenovo z510 رو بخرم تحقیق های زیادی کردم
در حال حاضر یک dell xps L501 x دارم با کانفیگ corei7 740q رم 6GB گرافیک 435m اندویدیا (کسی خواست 1500 میفروشم :دی )
می خوام به دلیل سنگین بود وزنش بفروشم و به جاش این لنوو رو بگیرم که هم سبک تره هم جدید تر
فقط چندتا سوال برام پیش اومده !
اول خودم باورم نمیشه 88 صفحه رو خوندم !! :دی
من کارم برنامه نویسی هست و میشه گفت هر روز حدود 5-6 ساعت در حال تایپ هستم (با سرعت نسبتا بالا) در کنارش پشتیبان فنی هستم و مرتب در حال چت کردن ! در کل می خوام بگم که خیلی تایپ می کنم
این جور که من متوجه شدم کیبردش خیلی قوی و محکم نیست به نظرتون مشکلی پیش نمیاد براش ؟ (امکان استفاده از کیبرد اکسترنال وجود نداره ! الان 3 تاکیبرد دارم ولی نمی تونم استفاده کنم !)
باطری برام مهم نیست ! چون مستقیم توی برق هست لپتاپ !!
سوال بعد اینکه من cpu i7 خودم رو با این i5 مقایسه کردم ! سی پی یو این قوی تر بود ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون منی که 2-3 سال با i7 کارکردم مشکلی با i5 مدل 4200m نخواهم داشت !؟ کار کامپایل و .... ندارم فقط گه گاهی بازی می کنم .!
در مورد هارد هیبریدی ! آیا توی عملکرد کلی سیستم هم تاثیر داره ؟ چون اصلا بوت تایم برام مهم نیست ! چه 10 ثانیه ای بوت شه چه 10 دقیقه ای ! فرقی نداره برام !
کارت گرافیک این لپتاپ به نظرتون توی یک بازی قدیمی مثل call of duty mw1 یا همون cod4 چقد FPS میده ؟ من با گرافیک 435m تونستم تا 250 فریم بگیرم ! به نظرتون با این چقدر میشه fps گرفت ؟
لپتاپ فعلی من روزی حداکثر 3 ساعت خاموش هست ! آیا z510 تحمل همچین فشاری رو داره ؟
اصلا ارزش داره dell xps رو رد کنم این رو بگیرم ؟
در مورد جک هدفون گفتین نباید تا آخر بره تو ! میشه وقتی که به اندازه کافی رفت داخل یه عکس بگیرید بدید من ببینم !
همش حس می کنم و می ترسم جوری باشه که وقتی رفت تو هی بزنه بیرون و بره رو اعصاب چون کلا هدفون وصل هست به لپتاپ ! مگر چی بشه بخوام از اسپیکر استفاده کنم !
دمای نرمال cpu لپ تاپ شما چند هست ؟(کار عادی !(موزیک ، 2 تا مرورگر هم زمان باز با چند نرم افزار ساده ! )) (از داخل نرم افزار temp core یک عکس برای میگیرید ؟ )
من یه مدت ویندوز 8.1 و 8 نصب کرده بودم یه باگی بود توی ویندوز 8 و 8.1 که مایکروسافت هم بهش اعتراف کرد !
این که هر چند وقت یکبار(بدون کپی و انتقال فایل و کار کشیدن از هارد ) یوزیج هارد میرفت تا 100% بعد از 10 - 15 دقیقه نرمال می شد (همون پدر هارد من رو در آورد !)
می خوام بدونم شما که میگید روش 8.1 یا 8 نصب کنیم و سازگار هست ! همچین مشکلی نداره ؟ تا حالا براتون اتفاق نیفتاده تا حالا !؟
یه چیز دیگه اینکه من لپ تاپ رو زیاد اینور اونور می برم به اندازه کافی مقاوم هست ؟ (رعایت هم می کنما ولی می خوام بدونم از این لپ تاپ سوسول ها که نیس :دی تا یه چیز بشه خراب شه بمونه رو دستم )
(core i7 بگیرم یا core i5 )؟
توی رشت به نظرتون کجا میشه هیبریدش رو گیر آورد ؟
ممنون از همگی !
ببخشید زیاد حرف زدم !