اشتباه شد !
Printable View
اشتباه شد !
سلام به همگی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک موضوع بی ربط با همه چیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز یک اس ام اس به بعضی از دوستان زدم راجب میدان ضد که چه بلایی سرش در آوردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که خیلی خیلی ناراحت شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچی نمیتونم راجبش بگم به جز اینکه خیلی نامردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم چنتا عکس از این واقعه تلخ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط ببخشید که اینجا مطرح کردم گفتم چون مربوط به شهرمونه گفته باشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بابا آخه چرا شاید چون از زمان شاه بوده خرابش کردن
حالا تو رو خدا بحثو سیاسی نکنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خب براینکه شهر روان تر بشه باید بعضی چیزها فدا بشوند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شیردل
آقا مجید سلام ناراحت نباش من هم با امیر موافقم
آقایون گل مشهدی من قبلا هم گفته بودم اگه بخاد قرار طوری باشه که زمانش طولانی باشه من شرمنده همه شما هستم
مساله ای هم که به خاطرش اومدم مشهد رو آقا محمود میدونه اون رو هم بهش به این خاطر گفتم که بنا به دلایلی میخواستم مشورت کنم باهاش
موضوع از این قراره که حدود ساعت 22و 45 روز 1 بهمن 85 یعنی همین دو شب پیش یه حادثه برام اتفاق افتاد که باعث شد دقیقا روی ابروی راستم به اندازه 4 و نیم سانتیمتر چاک برداره و بعد از اینکه رفتم بیمارستان 6 تا بخیه نثارش کردن
من هم هر چه زودتر اومدم مشهد تا اگه میخاد از نظر ظاهری مشکل پیدا کنه به دادش برسم که خوشبختانه مشکلی نیست و با جوش خوردن زخم همه چی حله
آقایون عذر میخام اگه ناراحتتون کردم
عرضی نسیت
خدانگهدار
بابا من تا هفتم امتحان دارم . يعني شنبه . حالا جمعه پاشم بيام كوهنقل قول:
با تصمیماتی که با احسان گرفتیم ، قرار شد که جمعه هم برنامه کوه بذاریم . حالا هر کی پایه هست زود اعلام کنه .
قابل توجه اونهایی که توی قرار قبلی کوه بودند ، محل برنامه همون کوه اون روزی هست و محل اتراق همونجا که احسان کبریتش ( ترقه ها ) رو گم کرد .
بیشین بینیم بابا ! هر وقت که ما یک برنامه توپ گذاشتیم ، شما امتحان داری ؟
میای ها !
در ضمن ، قرار روز 5 شنبه پابرجاست
سلام.نقل قول:
چرا تو شبیه منی ؟:دی
سلام.نقل قول:
قرار رو بنداز اونور بابا .:d
من اگه درس خوندم 5 شنبه میام اگه هم نخوندم که نمیام.:d
اما جمعه رو منم مثل محمود.
----------
راستی داداش مهدی خدا بد نده ؟؟؟
دعوا کردی ؟ کسی نبود پیش مرگت بشه :d
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من قول نمیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی تا جایی که بشه حتما میام ( پنج شنبه ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویرایش شود ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من قول نمیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی تا جایی که بشه حتما میام ( پنج شنبه ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویرایش شود ... چون آقا مهدی گفته بود (بابابزرگ جمع ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا عکس یک اتفاق دیگه که برای یکی از بچه ها پیش اومده بود میزارم
رفت یک شهر دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای درس خاندن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک کاری کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عاقبتش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اومد به شهرش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورم که . . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . . نبود ها فکر صحیح نکنین ایندفه اشتباه فکر کنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]