دوستان قیمتش به پول ایران چند میشه به علاوه گارانتی و اینا ؟ ایا میصرفه صبر کنیم ؟ کانفیگ رم 8گیگ اگه باشه فک کنم باصرفه تر باشه..گرافیکشم ddr5.ترکونده فول اچدی هم که هست .فک کنم لمسی نیس البته برا من فرقی نمیکنه لمسی بکارم نمیاد.
Printable View
دوستان قیمتش به پول ایران چند میشه به علاوه گارانتی و اینا ؟ ایا میصرفه صبر کنیم ؟ کانفیگ رم 8گیگ اگه باشه فک کنم باصرفه تر باشه..گرافیکشم ddr5.ترکونده فول اچدی هم که هست .فک کنم لمسی نیس البته برا من فرقی نمیکنه لمسی بکارم نمیاد.
مهم ترین مزیتش نسبت به n550 کارت گرافیک قوی تره و مهم ترین نقطه ضعفش هم (نسبت به n550) اینه که صفحه نمایش ips نیست هرچند ظاهرا کیفیت صفحه نمایش چندان بد هم نیست , EWV ئه.نقل قول:
علاوه بر این ظاهرا صدای فنش از نظر بعضی از استفاده کنندگان آزار دهنده بوده ولی یه حسن هم که نسبت به 550 ذکر شده بود دسترسی ساده تر به قطعات لپ تاپ و ارتقا و تعمیر ساده تر بود .
ظاهرا اونجا قیمتش خیلی تفاوتی با 550 نمی کنه من دیدم که یکی از قیمت زیر 1000 دلار صحبت کرده بود (999 دلار!!) اما با توجه به اینکه هنوز 550 هم درست حسابی وارد ایران نشده بعید می دونم از لحاظ زمانی صبر کردن عاقلانه باشه! به علاوه قیمت ها هم در ایران خیلی نسبت خطی با قیمت های خارج نداره و ظاهرا بیشتر دست فروشنده ها و واردکننده هاست تا تابع قیمت جهانی!نقل قول:
Hacker13گرافیک n56jr ddr5هست اما گرافیکn550 ddr3هست دی دی ار فایو 2گیگ این به مراتب قوی تر و بهتر از گرافیک ddr3 4gbهست
اینم لینک برای کسانی که می خوان درباره این مدل n56r بیشتر بدوندد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان اینn56jrبا کارت گرافیک قدرتمندش گیمینگ حساب میشه دیگه؟! بر عکس n550jvمالتی مدیا هست.
منم تایید میکنم ,شما اول بگیرین و اوضاع گرم کردنش رو ببینید بعد در مورد کول پد تصمیم بگیرید .کولینگش خیلی خوبه.نقل قول:
درسته گرافیش بیشتر مناسبه گیمه ولی من موندم چرا با سری n56که با پردازنده ivy بود معرفی شده! سری گیم ایسوس با G شروع میشن .نقل قول:
دوست عزیز لطف می کنید آدرس رو بدید.ممنون میشم.فقط یه سوال.تو جعبش سی دی درایورش بود دیگه؟[/QUOTE]نقل قول:
سلام لطف مي كنيد تلفن و آدرسشو به منم بديد؟
دوستانی که این لپتاپ رو با ویندوز ارجینال خریدن میشه ببینن تو قسمت پارتیشن درایوشون,پارتیشن ریکاوری وجود داره یا نه؟