سلام.دوست من ما که با هم دعوا نداریم.من میگم اگر کسی به نظر دیگری انتقاد داره باید درست جواب بده.اگر اون طرف هم نظرش رو با توهین داده باید تذکر بهش داد نه با همون لحن صحبت کرد.
درسته گرت بیل به درد سیستم رئال مورینیو میخورد ولی باید دید سیستم کارلتو چجوری هست؟(در این مورد نظری نمی دم چون خیلی بازی های رئال رو در این فصل ندیدم.)
من با این قسمت حرف شما در مورد کاکا کاملا مخالفم.اون زمانی که کاکا به رئال اومد جز بهترین های جهان بود و نامزد دریافت توپ طلا بود.(فکر کنم سال 2008 بود).غیر از این میخواهی:روبینیو ، روبن ، اشنایدر و ..... .
در مورد مدیر که من مقایسه نکردم فقط برای یه لیگ دیگه مشابه آوردم.
در مورد ارزش بیل شما موافقان این قیمت رو بگید.البته بزرگان فوتبال.با توجه به شرایط اقتصادی اروپا این قیمت برای این بازیکن در این سطح برای چه کسی قابل توجیه هست؟نظر پلاتینی رو هم در مورد این قیمت میدونی که؟ولی حالا من کاری به دیگران ندارم به نظر شما این قیمت مناسب هست؟آیا بازیکن بهتر از اون تو این پست نیست؟
انتظارات از بازیکن رو هم صد در صد هوادار تعریف نمیکنه و مربی تعیین میکنه.ولی خوب به نظر من حداقل انتظار از این بازیکن در این پست فرار های به موقع ، شرکت در ضد حمله های سریع ، فضا سازی برای مهاجم نوک(حتی تغذیه مهاجم) و ... هست.بعد لیگ جزیره فیزیکی تر از لیگ اسپانیا هست و لیگ اسپانیا بیشتر تکنیکی و تاکتیکی هست و به نظرم لیگ برزیل تشابه بیش تری به لیگ اسپانیا داشت تا لیگ جزیره به این لیگ که این از فاکتور ها و زمینه ساز موفقیت این دو بازیکن (نیمار و بیل)هست.
+
در مورد اون موضوع هم من اومدم یکم جو رو آروم کنم تا دعوایی پیش نیاد شرمنده اگر ناراحت شدی.