باید عادت کنیم دیگه کاریش نمیشه کردنقل قول:
Printable View
باید عادت کنیم دیگه کاریش نمیشه کردنقل قول:
بله هر دو رو دارهنقل قول:
چقدر استایل حرکت و ضربه نیمار عالی طراحی شده. واقعا حس می کنی خودشه! :n12::n16::n02:
دانلود این دمو واسه من تو 12 ساعت فقط 40 درصد جلو رفته...تو محیط ایکس باکس لایو دارم دانلود میکنم...طبیعی هستش؟
در کشور ایران طبیعی هستش :n02:نقل قول:
یهو الان از 40 درصد برگشت به 24 درصد..چرا اخه؟:n04:
اره خیلی قشنگ درست کردن . البته شانس ما تو این نسخه سخت میشه دریبل زد . هر چند با این وجود تونستم یه دفعه از سمت چپ سه نفر رو با دریبلهای خاص خودش دریبل کنم و از اخر زدم تو تیرک .نقل قول:
ولی واقعا دریبل زدن تو این نسخه مخصوصا با نیمار بسی لذت داره . دیگه مثل قبل نیست که skill move ها رو بشه توسط هر کس و هر جا زد . یادمه با رویس چه قدر راحت دریبل میکردم تو 13 . اینجا اونقدر خوب نمیشه با بازیکنهایی که دریبل وحشتناک ندارن از بین دو یا سه بازیکن گذشت . این نیمار کثافت هم که دریبلش حرف نداره .
این یکی از نکات خوب نسخه جدید بود که هر چند به ضرر منه اما خوشم اومد .
فکر کنم طبیعیه . چون من موقع دانلود فیفاهای قبلی هم همین مشکل رو داشتم و خودش هی برمیگشت دوباره به درصد قبل . این دفعه هم اومدم از p30day گرفتم و دادمش به اریجین . اول از 0 درصد پرید به 80 درصد و بعد تا 85 و دوباره رفت روی 20 درصد و دوباره 85 و بعدش هم دانلود کامل شد . البته روی پی سی و با اریجین . شاید مثل هم باشه .نقل قول:
من اولین بار فیفا نصب کردم خیلی باحاله..تو تنظیمات کلیدا مشکل دارم! با کیبورد بازی میکنم.جهت ها و 6 کلید اصلی کدوما هستن تغییر بدم؟
اقا این پنالتی گرفتنا مثل نسخه قبله؟
یعنی با شوک راست؟
پس چرا تو این نسخه نمیگیره؟
سر هر فیفا ما با این پنالتی ها مشکل داریم:دی
ولی انصافا بازی خوش ساختی شده و ادم لذت میبره:دی
یکم سرعت کم میشد بهتر بود ولی در کل قابل قبوله بازیش:n12: