کسی نیست کمک کنه؟
Printable View
کسی نیست کمک کنه؟
دوست عزیزنقل قول:
این مورد در موقع فعال سازی دیجیتال بوجود آمده است و باید موارد ذکر شده را دوباره انتخاب کنید یعنی front color,type,local set
Front color تان U-s-v-65 و type تان 48A1AF0V است. و همچنین local set را رویDT_ M_ASSIA تنظیم کنید.
و برای local set هم باید از این تایپیک وسری خودتان یعنی Hاستفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام و احترام
دوستان تی وی من آپدیت هست ولی میرم رو smart hub بخش app وقتی برنامه رو میزنم و میخوام دانلود کنم گزینه دانلود هاید هست و نمیشه دانلود کرد.زیرشم نوشتهsmart hub is being updated please try again later.
به نظرتون مشکل از کجاست؟
مدل ju7000
دوست عزیزنقل قول:
آیا در تنظیمات اسمارت هاب ثبت نام کردید ؟ اگر نه اول ثبت نام کنید و با شرایط سامسونگ موافقت کنید.
دوستان تیوی 6920 ما یه مدته که گوشه تصویر سیاه شده!! راهی هست درستش کنم؟ به تنظیمات کارخانه هم از منو هم منو مخفی برگرداندم ولی فایده ای نداره!!! خوهشا راهنمایی کنید! این تیوی خیلی کم کار کرده...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ممنون پس وارد منوی مخفی بشم سپس control و ادامه که تا otn support رو off کنم
حالا اين کار رو انجام بدم اين کار فقط باعث ميشه که خودش نياد از net استفاده کنه يا اينکه ديگه خودم هم نميتونم اگه بخوام اپديتی انجام بدم ( اگر هم بخوام بايد برم منوی مخفی و اين مورد رو دوباره on کنم )
و مورد ديگه اين کار رو انجام بدم ديگه با خيال راحت ميتونم تلويزيون رو به اينترنت منزل وصل کنم برای هميشه اينترنتم رو نميخوره قبلاً تو 2 روز 5 گيگ رو تموم کرد :n16:
دوست عزیزنقل قول:
حجم اینترنت را تلویزیون مصرف نمی کند بلکه شبکه های اجتماعی گوشی های متصل به اینترنتتان مصرف می کنند مانند اینستاگرام- تلگرام وغیره که فیلم وعکس و موسیقی چه دانلود و چه ؛آپلود آن باعث مصرف حجم می شود.
دوست عزیزنقل قول:
ظاهراً لامپهای ال ای دی کنار پنلتان خاموش شده زیاذ نگران نباشید منهم اشگال را نمیدانم ولی بعضی وقتا بعد از یک مدتی دوباره روشن می شود خودم دارم روی آن کار می کنم تا علت را پیدا کنم.
سلامنقل قول:
بله با یوزرم وارد شدم و با شرایطش هم موافقت کردم.نمیدونمچرا برای دانلود برنامه این خطا رو میده.
دوست عزیزنقل قول:
این مسئله بر می گردد به سرور سامسونگ که باید به سیستمتان اجازه ورود بدهد هرز گاهی چند در روزهای دیگر امتحان کنید.