کجا باید درخواست تعویض نام کابری رو کرد ؟
Printable View
کجا باید درخواست تعویض نام کابری رو کرد ؟
بیشتر وقت ها وقتی میخوام یه عکس رو توی SPOILER بذارم یا حتی متنی بنویسم، هر بار که ویرایش میکنم یه SPOILER واسه خودش اضافه میشه. بعضی وقت ها هم یه تیکه از متن میره توی SPOILER بعدی. واسه چی اینطوری میشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] محتوای مخفی: 11
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] محتوای مخفی: 11
گاهی هم اصلاً محتوای مورد نظرم مخفی نمیشه و فقط بالا و پایین متن [SPOILER] و [/SPOILER] نوشته میشه.
مثل این که پایین متن افتاده:
بدبخت نمیگی ممکنه همیچین اتفاقی برات بیفته: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[/SPOILER]
باید چکار کنم؟ لطفاً راهنمایی کنید.
اول آموزش زیر رو ببینیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( اسپویلر یا نوشته ی پنهان )
ثانیا طبق تجربه بنده از آخرین ورژن مرورگر موزیلا فایرفاکس استفاده کنید که باهاش میتونید از انجمن کامل و بدون مشکل استفاده کنید. مرورگر اینترنت اکسپلورر مشکلات زیادی داره با انجمن
ممنون؛ قبلاً با گوگل کروم کار میکردم؛ به خاطر همین کلاً کوچ کردم به فایرفاکس!نقل قول:
سؤال:
قابلیت ویرایش پست هایی که ثبت میکنیم بعد از چند وقت از بین میره؟
حالا اگه یک روز قبل از پایان اون مدت زمان، پست رو ویرایش کنیم، فرداش دیگه نمیشه ویرایش کرد؟
به نام پاک آفریدگار
با تقدیم سلام و احترام
چطور میشه فهمید چه کسانی در تاریخی مشخص به دنیا آمده اند؟؟؟ مثلا فروم معلوم میکنه چه کسانی امروز روز تولدشون هست برای پیدا کردن افرادی در روزهای دیگه به دنیا آمده اند چه کار باید کرد؟؟؟؟؟
سلام
اگر کـاربران قسمت مربوط به "تـاریخ تولد" رو پـر کرده باشند،
میتونید از طریق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، متولدین روزهای مختلف و همینطور
رویدادهایی که در تقویم ثبت شدن رو ببینید.
با تشکر مهران...
من به یکسری امکانات انجمن دسترسی ندارم؟ علتش چیه؟ (مثلا امضا و ...)
با سلام
میخواستم در مورد مدال ها و غیره بیشتر بدونم. چون من یه دونه گرفتم : :n12::n02: