دقیقا با همون تنظیمات Performance تست بگیرید (رزولوشن 1280x1024) تا بشه نتایج رو با بقیه مقایسه کرد.نقل قول:
دقیقا با همون تنظیمات Performance تست بگیرید (رزولوشن 1280x1024) تا بشه نتایج رو با بقیه مقایسه کرد.نقل قول:
نقل قول:
باشه
اما فکر میکنم یه جای کار ایراد داره
سی پی یو اسکور من خیلی کمه ! اینطور نیست؟!
برای E8400 اون هم توی فرکانس Default با توجه به اینکه کارت گرافیک ATI هم دارید امتیاز 5900 برای CPU خیلی کم نیست.نقل قول:
به نظر من طبیعیه.
پس انکار اور بشه تا 4.2 خیلی خیلی پرفورمانس تغییر میکنهنقل قول:
درسته؟
خیلی خیلی نه ولی زیاد میشه.4870 رو اور کن هسته رو بزار روی 835 و مموری 1110 بعد نتیجه رو ببین خیلی تفاوت میکنه.نقل قول:
-----------
راستی آرمان امتیاز سی پی یوت چرا بالاست اصلا امتیاز default q6600 توی چه رنجیه؟
به دلیل PhysX امتیاز CPU اینقدر بالا رفته.نقل قول:
یک تست قبلا توی تاپیک گذاشته بودم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Q6600 @ 2.4 GHz تقریبا 8500 امتیاز آورده.
سلام
آقای Stream من می خوام به کمک راهنمایی که در تاپیک اور کلاک کارت گرافیک نسخه دوم گذاشتید کارتم رو اورکلاک کنم.به همین دلیل به برنامه ای که در پست اول این تاپیک گذاشتید احتیاج دارم.اما شما 3 برنامه با حجم های مختلف گذاشتید .اگه ممکنه بگید کدومشو دانلود کنم.
ممنون از لطفتون
سه نسخه مختلف هست.نقل قول:
بستگی به قطعاتتون داره، در صورتی که کارت گرافیکتون جدید هست و از DirectX 10 پشتیبانی می کنه از 3DMark Vantage استفاده کنید.
یه دفعه فن گرفتم سی پی یورو خواستم اور کنم وی جی ای رو هم اور میکنم و بنچ میگذارمنقل قول:
1110 هم برای مموری زیاده ، بنچ میشه گرفت اما استیبل نیست و به مموری فشار میاره
کارت من 8400GS هست.و از dx10 پشتیبانی می کنه.نقل قول:
آیا DX10 توی ویندوز اکس پی هم نصب میشه یا فقط توی ویستا؟چون من از اکس پی استفاده می کنم.
ضمنا نصب DX10 چه تاثیری در کارایی کارت گرافیک داره؟
ممنون