می شه بگین این گراند مدار یا اتصال به زمین مدار چیه من که واقعا گیج شدم در ضمن یه سوال دیگه وقتی یک پایه LED رو (معمولا +) به میکرو وصل کردم پایه ی دیگرشو به چی وصل کنم؟
با تشکر
Printable View
می شه بگین این گراند مدار یا اتصال به زمین مدار چیه من که واقعا گیج شدم در ضمن یه سوال دیگه وقتی یک پایه LED رو (معمولا +) به میکرو وصل کردم پایه ی دیگرشو به چی وصل کنم؟
با تشکر
گراند یه نقطه از مداره که به عنوان مبنا (0) در نظر میگیریم و ولتاژ نقاط مختلف مدار نسبت به اون نقطه سنجیده میشه. پایه ی منفی اون LED رو با یه مقاومت به زمین( یا سیم منفی باتری) وصل کن .نقل قول:
مثلا تو این عکس وقتی پایه های 18 تا 25 پرت پرینتر رو به هم لحیم کردم باید اونو به کجا وصل کنم
کد:http://www.4shared.com/photo/SsJ0-uZk/dataprogrammer.html
به سیم منفی منبع تغذیه وصل کن.
این کابل وقتی که به کامپیوتر وصل می شه می تونه برق خودشه از کامپیوتر بگیره و دیگه به باتری وصل کردنش از نظر من توجیه پذیر نیستنقل قول:
اصلا چه لزومی داره که پایه ی منفی باتری به کامپیوتر وصل شه در صورتی که هر پین خودش جریان الکتریکی داره
سلام - آیا میتونیم چند میکروفن خازنی را موازی به هم وصل کنیم ؟ میخواهم مثلا در یک اتاق در 4 جهت مختلف بزارم که صدا کامل ضبط بشه
بعدش هم میکروفونهای خازنی کوچیک در بازار هست که تغذیه هم میخوره معمولا برای دوربین مدار بسته استفاده میکنند ، میخواستم از اونها چهار عدد بگیرم به یک کابل متصل کنم ، مشکلی ایجاد نمیشه ؟
اگه خود کامپیوتر منبع رو تامین میکنه پس شما فقط باید اون سیمهایی که گفتید رو به پایه GND)10) از اون آیسی وصل کنید.نقل قول:
اونجوری بعید میدونم بشه مستقیم میکروفن ها رو باهم موازی کرد.نقل قول:
سلام - آیا میتونیم چند میکروفن خازنی را موازی به هم وصل کنیم ؟ میخواهم مثلا در یک اتاق در 4 جهت مختلف بزارم که صدا کامل ضبط بشه
بعدش هم میکروفونهای خازنی کوچیک در بازار هست که تغذیه هم میخوره معمولا برای دوربین مدار بسته استفاده میکنند ، میخواستم از اونها چهار عدد بگیرم به یک کابل متصل کنم ، مشکلی ایجاد نمیشه ؟
فک کنم باید با یه مدار میکسر اونا رو به هم وصل کنید. مثلا" برای هرکدوم یه تقویت کننده ی یک ترانزیستوری درست کنید و خروجی ترانزیستورها رو با مقاومت به هم وصل کنید.
حالا پایه ی GND همون آی سی رو به کجا وصل کنم؟ در ضمن تو شکل شماتیک مدار من اون پایه ی آی سی با GND ای وی آر یکی می شه و با هم به GND وصل میشننقل قول:
یه سوال دیگه هم داشتم تون این عکس منظور از 0 چیه که با پیکان بنفش مشخص کردم
یه سوال دیگه اینکه من یه قسمتی از شکل رو با رنگ قهوه ایی تو مسیر بسته گذاشتم که همون طور که می بینید VCC 5 V به 0 مدار وصل شده آخه چطور همچین چیزی می شه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این مدار نوشته VCC=5 اونوقت شما میگید این مدار لازم نیست به منبع وصل بشه؟ پس این پایه رو میخاید به کجا وصل کنید؟
این مدار یک آداپتور میخاد که سیم مثبتش به VCC=5 وصل میشه و تمام نقاطی که با علامت زمین مشخص شدن به سیم منفی آداپتور وصل میشه. منظور از 0 هم همون 0 ولته. VCC به 0 وصل شده؟؟ من که همچین چیزی نمیبینم! من فقط یک خازن میبینم که این دوتا به اون خازن وصل شدن. اینکه مشکلی نداره!
من نگفتم که به منبع تغذیه احتیاج نداره من گفتم که از طریق باتری ولتاژش تامیین می شه و احتیاجی نیست که به کامپیوتر وصل کنیم حالا بی خیالنقل قول:
می شه بگین اگه نخاییم که از خازن استفاده کنیم باید چی کار کنیم ?
اگه می شه به این تایپیک یه سری بزنید تو این تایپیک شخصی اومده بجای باتری از ریگلاتور استفاده کرده و من متوجه نشدم که GND و VCC ای وی آر رو چجوری وصل کرده
ممنون می شم یکمی توضیح بدید