[QUOTE=S_epehr;1245200]اگه فایل UPGRADE_ROM.bat رو اجرا کردید و همچین اتفاقی افتاده معنیش اینه که به دستگاه شما نمیخوره
من میرم یدونه که یه نفر امتحانش کرده باشه رو براتون پیدا میکنم (مخصوص مدل شما)
ممنون دوست عزیز:20:
Printable View
[QUOTE=S_epehr;1245200]اگه فایل UPGRADE_ROM.bat رو اجرا کردید و همچین اتفاقی افتاده معنیش اینه که به دستگاه شما نمیخوره
من میرم یدونه که یه نفر امتحانش کرده باشه رو براتون پیدا میکنم (مخصوص مدل شما)
ممنون دوست عزیز:20:
اساتيد محترم لطفا راهنمايي كنيد !!!
i-mate jamin
فايل UPGRADE_ROM.BAT رو كه در پوشه NB Update nghianga بود رو اجرا كردم ... بعد از 20 دقيقه يه خطا رو صفحه مونيتور ديدم ... همون زمان يه sms واسم اومد كه خواستم بخونم يه خطا خود jamin داد كه نوشته بود نميشه text رو نمايش بدم ... منم ريست كردم ( همون دكمه مخفي زير ) ... بعدش آرم HTC اومد بعد هم يه صفحه آبي رنگ با نوشته i-mate سفيد رنگ و روي همين صفحه گير ميكنه
با هارد ريست و دكمه camera هم درست نشد كه نشد .. يعني اصلا هيچ عكس العملي نشون نميده
قطعا ويندوزش خراب شده...
حالا چطور ميشه ويندوز رو روش نصب كرد؟ هيشكس نميتونه راهنمايي كنه؟
توی صفحه 79 این نرم افزارو گذاشته بودمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم، شما کدوم نرم افزارو ریختی؟نقل قول:
کی گفته اونجا الکی نوشته چون من ADSL دارم و همیشه آنلاینمنقل قول:
با USB به کامپیوتر وصل شید و برید توی IE:31:نقل قول:
باید توی فولدر ویندوز توی حافظه داخلی جواب بده ولی اگه جواب نداد باید توی ...Windows/ring بریزیدنقل قول:
سوال جواب: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معرفی و مشاوره خرید PPC: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نتونستم برای این مدل ویندوز تست شده پیدا کنم، شما یه سر به سایت توشیبا بزن احتمالاً اونجا چیز خوبی گیرت میاد (باید ثبت نام کنید)نقل قول:
من واقعا تعجب ميكنم هيچ كس تو اين فروم ..حتي يك نفر !!!!! نيست كه بدونه چطور ميشه ويندوز موبايل رو جمين نصب كرد .. ؟؟!! همه تا اين حد با سواد؟؟؟
ايرادي نيست... به هر قيمتي شده اينقدر ميگردم تا بفهمم چطور ميشه wm5 رو جمين نصب كرد....
حداقل يه چيز تو دنيا ياد ميگيرم ديگه ...
يا علي
شما برو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من جواب دادم آخه آدم یه سوال رو چندجا میپرسه!؟
مرسي ...من موضوع رو همونجا دارم پيگيري ميكنم...منتظر حضور شما هستم
به نظر منImate JasJar و Qtek9000 هر دو گوشی های کاملی هستند ولی Qtek9000 تو قشنگی یه چیز دیگست.
اقا ممنون از همتون که منو راهنمایی کردین ....!!!!!!
حالا خوب شد ما یه سوال پرسیدیما ....
با سلام
ایا دوستان راهی هست که بشه کیفیت صدای گوشی k750i رو ارتقا داد اگه میشه چطوری ؟
مرسی اگه راهنمایی کنید