بازی 3بعدی که بر مبنای 3بعدی درست شده باشه مثل بعضی از بازیهای پلی استیشن که سه بعدیه سراغ دارین یا روش نصب کردین آخه یه تلویزیون سه بعدی داریم میخام هیجان بازی سه بعدی واقعی را هم تجربه کنمنقل قول:
Printable View
بازی 3بعدی که بر مبنای 3بعدی درست شده باشه مثل بعضی از بازیهای پلی استیشن که سه بعدیه سراغ دارین یا روش نصب کردین آخه یه تلویزیون سه بعدی داریم میخام هیجان بازی سه بعدی واقعی را هم تجربه کنمنقل قول:
تقریبا اکثر بازی های جدید ساپورت می کنن.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم یه لیست
منم با y580 که تست کردم همین امتیاز رو داد :)نقل قول:
درود
من 2 مااه تو کفه این لپ تاپم و به دلایله مختلف خریدنش به تعویق افتاده تا اینکه 1 هفته هست میخوام به جد بخرم که یهو 300 تومن رفت رو قیمتش-حالا اینم قسمت ماس
در مورد خود لپ تاپ با توجه به نظرات و نقد های دوستان تا اینجا فک کنم 2 تا ایراد درست شدنی و یه ضعف رو میشه بهش نسبت داد(اگه اشتباه میگم بفرمایید)
1-مشکل نشناختن پورت Usb 3
2-چراغ Num luck و صفحه کیبورد
ضعف: LCD ایش که بعضا گفتن تو مواقعی ضعفه خودشو نشون میده
---
حالا سوالم اینکه ایا لپ تاپه دیگه ای با این مشخصات که بدون مشکل باشه کسی سراغ داره که بشه روش فکر کرد یا همه همین رو در مجموع پیشنهاد میکنن؟!؟!؟!
مثلا از برند سونی یا ایسوس
با سپاس
1- نه این که اصلا نشناسه.شما اگه یه دیوایس usb2 به پورتای usb3 ش وصل کنی هیچ مشکلی نداره ولی وقتی usb3 وصل کنی یه جورایی شانسیه.ممکنه اصلا نشناسه.بعضی موقع ها میشناسه ولی هر از گاهی قطع و وصل می شه و بعضی موقع ها هم کار می کنه!!!!نقل قول:
2- صفحه ی کیبورد از نظر من مشکلی نداره.در مورد num lock بله درسته
3- بله درسته.البته تو کار معمولی به چشم نمیاد
دوست عزیز هیچ لپ تاپ بدون عیبی وجود نداره! هر کدوم مشکلات خاص خودشونو دارن.من بارها گفتم بازم می گم که حتی با وجود این مشکلات از خریدم کاملا راضیم.
مشکل USB3 رو من باهاش دارم و بقول دوستمون شانسیه.بگیر نگیر داره!
با Num Lock فقط تو ویندوز مجازی مشکل داشتم.تو ویندوز اصلی (وین 7) این مشکل رو تا بحال نداشتم. ولی اصلاً چیز تو مخی نیست.
LCD لپ تاپ من فول اچ دیه.با صفحه اچ دی لپ تاپ Z580 و Y480 که مقایسه کردم قهمیدم واقعا می ارزه به فول اچ دی پول بدی
با ایسوس N56 هم کار کردم.خداییش مشکلی نداره اونم خوبه. یه تستی انجام دادم که بنظرم خیلی مهم نیست(حداقل برای خودم که دلیلشو بعد میگم)
هم ایسوس و هم لنوو برای بک آپ گرفتن از ویندوز یه اپلیکیشن دارن برای لنوو One Key Recovery هست و برای ایسوس رو یادم رفته بود.
با هر دو اپلیکیشن رو هر دو لپ تاپ از ویندوز ایمیچ گرفتیم (چیزی حدود 14 گیگ) و بعد ایمیج رو ریستور کردیم. نتیجه اینکه تو بک آپ گیری و ریستور گرفتن از ایمیج لنوو سریعتر بود:n20:
ممکنه این مقایسه برای شما قابل ملاحظه باشه ولی برای من نه چون در هر حال من فقط از آکرونیس استفاده میکنم که سریعتر از هر دو اپلیکیشنه:n02:
موقع خرید تاچ پد رو وقتی آداپتور تو برقه و داره لپ تاپ رو شارژ میکنه تست کن ببین لرزش و پرش نداشته باشه.اگر داشت بگو آداپتور رو عوض کنن و دوباره تست کن.(من این مشکل رو داشتم که فکر میکردم از تاچ پده.ولی از آداپتور بود)
سلام دوستان،این اولین پست منه اینجا،اما چند ماه میشه که میام اینجا پستای دوستان و میخونم به نوعی 4 5 ماه کاربر مهمان بودم!
منم مثل دوستان این لپتاپ رو دارم و بعد کلی مقایسه بین hp dv6t7000 ,asus n56vz اومدم اینو گرفتم و فوق العاده راضیم ازش،من مدل SSD دارشو دارم که روش SSD 64GB ساخت سامسونگه و بعد کار باهاش تازه معنای سرعت رو فهمیدم.چند هفتس که وین 8 روش ریختم،شده موشک! بدون اغراق سرعت بوت متغیر بین 1-3 ثانیس! یعنی رو آرم ویندوز فقط 1-3 ثانیه میمونه و بعد بازم با اینکه نرم افزارای استارتاپم تقریبا زیاده بازم همون اول ویندوز کاملا آماده به کاره.Desktop PC خونه که اونم با اینکه خیلی شاخه 10 ثانیه حداقل ظول میکشه تا فقط بوت شه...دیگه آماده بکار که بماند!
تو بازی تا الان هرچی ریختم کم نیاورده و کاملا رو ultra همه رو روون آورده،مثل max payne3,assassins creed3,farcry 3, و کلی بازی دیگه که یادم نمیاد! صفحش با اینکه hd هست بازم خوبه و ضعف اصلا نداره فقط تو بازی ها شما جزئیات رو کمتر از رزولوشن full hd میبینید که کاملا طبیعیه! دید صفحه از بغل ها خوبه و من مشکلی نداشتم.
راجع به num lock دوستان درست میگن بعضی وقتا (خیلی کم) خاموش میشه خودکار که اصلا رو مخ نیست و اذیت نمیکنه.بیشتر موقعی که دارین زیاد تایپ میکنین اینجوری میشه و احتمالا بخاطر یکی از درایورای لنووئه گمونم.
راجه به گرما که اصلا حرف توش نیست! همیشه خنک خنک! موقع بازی فقط "گرم" میشه همین!اونم فقط اطراف فن...کلن خنک کنندگیش محشره.
با پورتها من مشکلی نداشتم،hdmi که عالیه،usb رو نمیدونم رو 2 که هیچ مشکلی نداشته ولی من 3 رو تست نکردم تا الان.
کیفیت صداش فوق العادس! غیر از این هم انتظار نمیرفت با بلندگوهای محشر JBL + سیستم Home Theater V4 یعنی باس Dr. Dre بره سوت بزنه با اون بیتسش! :D
راجع به باتری،راستش من همزمان دانلود میکنم و فیلم نگاه میکنم (با هدفون) که دالبیش هم روشنه و نور صفحه تا آخر و کیبورد هم روشنه و سیستم هم میزارم رو lenovo dynamic graphic (turbo) شیرین 3 ساعت کار میکنه! یعنی مینیممش اینقدره من راحت 5 6 ساعت هم کار کردم باهاش.
مشکل تاچپد و این داستانا رو هم از همون اول نداشتم! یعنی کلا مشکل نداشتم باهاش و چیز غیر عادی توش ندیدم جز همین num lock که اصلا مسئله ای نیس...+ پکینگ ضعیف که وقتی جعبه رو باز میکنید میفهمید،جای دوشاخ آداپتور خیلی بده میزنه لپتاپ رو مپرونه کلا! من موقع خرید خداشاهده 3 تا لپتاپ ظرف واسم باز کرد کاملا پلمپ بودن،2 تا قبلی 3 4 جا (رو در و زیر لپتاپ،دقیقا مسیر حرکت دوشاخ آداپتور) خوردگی فلز و خش شدید داشت که من نگرفتم (3 تومن پول بدی جنس پریده بگیری؟!) و خدارو شکر سومی رو باز کرد خوردگی و اینا نداشت،جاش یه فرورفتگی اندازه یدونه مورچه رو فلز درش داشت که اصلا دیده نمیشد واس همین گرفتمش.اینو رو حساب پکینگ ضعبف گذاشتم...اون بابا فروشنده 2 تا دیگه موند رو دستش باس پس میفرستاد،کلن سازگار بش 3 تا داده بود!
اینو واسه اون دوستانی گفتم که میخوان بخرن و بین این و اچ پی و ایسوس شک دارن...به نظر من این همه اونا رو میخوره! من با ایسوس n56 کار کردم،موقع گیمینک کوره آجرپزی میشه!دستای آدم میسوزه اینقد داغه!
خلاصه این بود ریویو ما از این لپ تاپ عالی!
چه جالب!!شما از کجا خریدی؟!آخه منم وقتی خریدم فروشنده گفت تا حالا چندتا از اینا رو مرجوعی کردم به خاطر این که بسته بندیش بد بوده و آداپتور رو لپ تاپ خش انداخته بوده!نقل قول:
از پاساژ پایتخت...جای آداپتور خیلی بده همینجوری ولش دادن اون جلو! باید میدید چی کار میکنه با لپتاپ بیچاره! تو یکی از اون لپتاپا حتی پلاستیک فشرده زیرشم یه خش 2 3 سانتی انداخته بود!