هزینه نگهداری و تعمیر سمند به مراتب خیلی کمتر از 206 است ضمن اینکه قطعاتش به راحتی پیدا میشود .نقل قول:
سمند معمولی مدل 85 میتونید بخرید .
Printable View
هزینه نگهداری و تعمیر سمند به مراتب خیلی کمتر از 206 است ضمن اینکه قطعاتش به راحتی پیدا میشود .نقل قول:
سمند معمولی مدل 85 میتونید بخرید .
من خودم سمند دارم ولى توصيه ميكنم دنبال 405 باشى. سمند سوارى بهترى ميده و امنيتش هم بيشتره اما يه مقدار مصرفش و هزينه نگهداريش بالاتره. كه اونم برميگرده به وزن بيشترش. ضمنا براى شما كه ميخواى چند وقت ديگه بفروشيش، 405 گزينه مناسب تريه و فروشش آسونتره. و اينم در نظر داشته باش كه وقتى بحث ماشين مدل پايين باشه(مثلا 84)، معمولا 405 نسبت به سمند سرپاتر و سرحال تره.
با همه اينا خودم سمندو ترجيح ميدم به خاطر امنيت بيشترش و سوارى بهترش ولى احساس ميكنم براى شما 405 بهتره.
با 15 تومن ميتونى 405 دوگانه فابريك مدل 85 گير بيارى اما سمند بعيده. شايد ال ايكس 84 گيرت بياد كه در صورت تميز بودن، گزينه خوبيه.
پراید صبا مدل 86 آبی اطلسی فرمان هیدورلیک کارکرد 80000 تا فنی و اتاق به شرط قیمت 10 میلیون آیا ارزش خرید دارد یا نه ممنون میشم جواب بدین
ویک سوال دیگه بهترین مدل پراید چی هست در حال حاظر با قیمت 12 13 چی گیر میاد
سلام
با 3 تا 5 تومن چی میتونم بگیرم که همش تعمیر گاهم نباشم ؟پیکان چه مدلی میتونم بگیرم ؟
پراید مدل 89 قیمت 10 میلیون مناسبهنقل قول:
اگر فنی و اتاق سالم و تمیز باشن
با 12 یا 13 میلیون تومان هم میشه همون پراید اما خوب سری جدیدش رو گرفت
پیکان مدل 80 یا 81 میتونی پیدا بکنی.نقل قول:
سلام. میخوام یه PK انژکتوری بگیرم واسه رفت و آمد بین سر کار و منزل. در حال حاضر 131 se دارم. میخوام هم بیش تر از 5 تومن هزینه کنم و ضمن اینکه تا 6 ماه هم تعمیر نخواد. پیدا میشه؟ کسی اینجا داره؟
سلام ببخشيد تا ده ميليون ميشه بگيد چه سمند ، 405 و ريو يي خريداري كرد؟
راستش زياد دلم با پرايد نيست
و ميشه يه مقايسه كوچولو رو اين سه تا گزينه از نظر راحت بودن ماشين، امنيت و هزينه لوازم جانبي داشته باشيد ممنون
يه پرايد 132 مدل 87 بهم گفته يازده تومن مي ارزه اين قيمت
دوستان درود
بین ماتیز 80یا81 و ام وی ام 110 85-86 کدوم بهتره به نظرتون؟
از لحلاظ ایمنی،راحتی،قطعات و ارزش خرید.
ممنون