وقتی یک قانون به نفع اینا هست چرا رعایت نکنن؟ اگه 1 به 10 نباشه که خیلی عالی هست.نقل قول:
Printable View
وقتی یک قانون به نفع اینا هست چرا رعایت نکنن؟ اگه 1 به 10 نباشه که خیلی عالی هست.نقل قول:
دوستانی که پرسیدن میگن 8 خواهد بود بجای 10
سرویس های محدود هم 6 هستن
حالا مونده تا سرویس ها رو برای فروش بذارن تا ببینیم کیفیت ها در چه حدی هستن
سرعت هر چه باشد جلوی دزدی سرویسهای حجمی گرفته می شود. و چیزی که الان باعث دل درد شرکتها شده همین موضوع هست.:27:نقل قول:
دوست عزیز من با پشتیبانی پارس که حرف زدم اگه بگم چقدر شنگول بود باور نمیکنی میگفت دستشون درد نکن این روال به نفع من وهمکارامونه گفتم از چه لحاظ گفت یارو سرویس محدود 128 تا 1 مگ گرفته سرعتش رفته رو 40 زنگ زده به ما فحش میده که چرا سرعت پایینه؟؟؟از این به بعد ما طبق تعهدمون عمل میکنیم نه بیشتر نه کمتر:13:نقل قول:
همه حرفهای شما درست ولی موضوع دزدی حجمی هست که بنده مثلا قبلا 5 گیگ شارژ می کردم آخر ماه 1 گیگ هم اضافه می موند الان 5 گیگ شارژ می کنم 1 ماه نشده تمام می شود.حالا ممکن هست افت سرعت وجود داشته باشد اما دیگر باید از دزدی از نوع حجمی آن خداحافظی کنند و برای دزدی به فکر روشهای دیگری باشند .نقل قول:
مگه تا حالا تعهد هم داشتن؟؟نقل قول:
والا نمیدونم باید صبر کنیم ببینیم عمل میکنن یا نه؟نقل قول:
اين مملكت فقط فقر رو تقسيم ميكنه :13:
گریه کردن شرکتها شروع شده افتادن به مصاحبه کردن .:31:
دیگه نمی تونن سرملت کلاه بگذارن هر گیگ رو 5000 تومن بندازن به ملت .:5:
بحث محدود ها جداست چون اون موقع اکثریت از محدود ها استفاده میکردند و کمتر کسی نامحدود میگرفت به همین خاطر رقابت باعث میشد که سرعت ها رو ببرن بالا و در عوض در حق یه سری بی عدالتی میشد
حالا وقتی سرعت 128 بجای 1 مگ همون 16 کیلوبایت واقعیش باشه طرف حق 7 نفر دیگه رو نمیخوره و این باعث میشه کیفیت ها و پینگ ها بره بالا و در طول زمان سهم مساوی از پهنای باند به همه برسه نه فقط یک سری افراد خاص بخصوص که دیگه شبانه و رایگان و... هم نخواهیم داشت، و اگر محدود ها هم نزدیک به واقعی بشن شرایط بهتر میشه و این میتونه رو قیمت ها هم تأثیر بذاره و خودش باعث پیشرفت بشه
این طرح نامحدود شدن با همه اشکالاتش اولین قدم هست نباید که بیخیال بقیه محدودیت ها شد :)