به نظره من آرکاس بگیر!نقل قول:
اون بهتره!
حداقل جدیده و قوی تر!
Printable View
به نظره من آرکاس بگیر!نقل قول:
اون بهتره!
حداقل جدیده و قوی تر!
بابا ارکاس چیه ؟ یعنی تمام این چیزهایی که سامسونگ داره رو داره ؟ مدلشو بگین من برم نگاه کنم ؟ ولی فکر نکنم مدل ارکاس برای فرانسه رو بگیرم به نظر من سامسونگ برند بهتریه حالا شما مدلشو بگین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دیجی کالا!:31:
ببخشید آپدیت گینگربرد همون آپدیت 2.3 هست ؟
---------- Post added at 09:32 AM ---------- Previous post was at 09:29 AM ----------
نقل قول:
خیلی عالیه ولی تنها بدیش اینه که دوربین نداره ولی سی پی یوش قویه ولی برند آشنایی نیست ولی گلکسی تب باکلاس تره راستی نگفتین که با گلکسی کار کردید یا نه ؟ آرکاس قیمتشم خیلی گرون نسبت به برند و کاراییش
---------- Post added at 09:33 AM ---------- Previous post was at 09:32 AM ----------
آرکاس جی پی ار اس و مکالمه با سیم کارد نداره که
---------- Post added at 09:34 AM ---------- Previous post was at 09:33 AM ----------
ببخشید آپدیت گینگربرد همون آپدیت 2.3 هست ؟ بگین دیگه
---------- Post added at 09:37 AM ---------- Previous post was at 09:34 AM ----------
و لوازم جانبی زیادی مثل گلکسی نداره
---------- Post added at 09:37 AM ---------- Previous post was at 09:37 AM ----------
و لوازم جانبی زیادی مثل گلکسی نداره
کی با تبلت اخه مکالمه میکنه!نقل قول:
یه اینترنت مهمه ! که با 3G میره! با رایتل!
2.3 همون جینجرید هست!
مدل و برند معروفی هست ارکاس!
گارنتی بانیان!
مرسی از کمک هاتون ولی من دوست دارم تبلتی که میخرم مکالمه داشته باشه و هم برام گوشی باشه هم تبلت که گلکسی اینجوری هست تازه نگفتین که باهاش کار کردین یا نه ؟
---------- Post added at 09:50 AM ---------- Previous post was at 09:50 AM ----------
آقای mrmostafa شما تبلت گلکسی پی 1000 دارین ؟ اگه دارین بگین که آیا فلش میخوره یا نه ؟
kasi nabood ?
شما ايسوس F101 ميتوني بگيري و پورت usb 2.0 هم داره فقط بايد مودم هاوايي كه سيستم عامل اندرويد رو ساپورت ميكنه و اينكه من تو موباياستان تو تاپيك ايسوس كسايي كه استفاده ميكنن ديدم رام فلش ميزني بعد درايور ساپورت دانگل هاي 3 جي رو هم داره البته اگه برات اينترنت همراه مهم هست چون فقط واي فاي داره و الان قيمتش 650 هستش و تاچ قوي داره و كيفيت صفحه نمايشش عاليه و IPS هستش تفكيك پذيري رنگش عاليه.نقل قول:
---------- Post added at 10:28 AM ---------- Previous post was at 10:23 AM ----------
من تبلت سامسونگ 8.9 دارم يه كانكشن كيت خردم ميزنم داخلش هم usb داره هم مموري كارت هاي مختلف رو ساپورت ميكنه. با 8.9 بعضي موفق به مكالمه شدند فعلا جا نيفتاده تا هكرها دست به كار بشن. ولي اگه مكالمه ميخواي بايد از سري 7 اينچ هاش بگيري مثلا 7plus بگيري ولي 800 و خورده اي هستش اگه نه كه ديگه همون پي 1000 بايد بگيري ولي من اصلا باهاش كار نكردم و آشنايي ندارم گفتم شما برو داخل تاپيكش كه ديگران دارن استفاده ميكنن بهتر راهنماييت ميكنن.نقل قول:
مرسی از راهنماییتون آیا نمیدونین فلش میخوره یا نه ؟ خیلی خیلی ازتون ممنونم من 100 در صد گلکسی تب پی 1000 میگیرم چون با این امکانات و قیمت مناسب دیگه تبلت دیگه ای این قیمت و این چیزها رو نداره کاری هم به قدیمیش ندارم ؟ راستی من میخوام برای عید بگیرم چون پولامو جمع میکنم آیا اون موقع قیمتش گرون میشه ؟ یا نه ؟
سلام
می خوام یک گلکسی تب 10.1 بخرم
ایا میشه به آندروید 4 ارتقا داداش؟
فیلم mkv با زیر نویس فارسی رو پخش می کنه درست؟
استفاده اینترنت(wifi( و کتاب خوندن و دیدن فیلم و کمی هم بازی
قیمتش با این وضعیت دلار چجوری هست ؟
گزینه بهتری پیشنهاد میدین؟