نقل قول:
ببخشید منظورم از گاج اول قلم چی بود.
منهم صحبتهای شما را تایید میکنم
---------- Post added at 11:10 AM ---------- Previous post was at 11:07 AM ----------
بله همین کاظم قلم چی ......نقل قول:
Printable View
نقل قول:
ببخشید منظورم از گاج اول قلم چی بود.
منهم صحبتهای شما را تایید میکنم
---------- Post added at 11:10 AM ---------- Previous post was at 11:07 AM ----------
بله همین کاظم قلم چی ......نقل قول:
در ابتدای سخن جادار ازesilovexp تشکر کنم که با حوصله به پرسش های من پاسخ دادند..
ولی من پاسخ بعضی پرسش هایم را دریافت نکردم:
1)با توجه به اینکه از زیان3 2یا3 تست می اید من شهاب اناری فقط پیش بگیرم وسال سومشو نگیرم یا جامع خیلی سبز؟لطفا توضیح دهید!
2)برای هندسه پایه وتحلیلی کمک کنید گج خوبه یا فار یا هردو؟!!!
3)گسسته به نظر شمافقط فار یا فقط سفید گاج یا هردو روبگیرم؟
4)برای تست بیشتر عربی سفید گاج یا بانک تست سبز؟
5)بین کتب برنامه ریزی خودم میتوانم سبز-صفر کلوین وگاج کدوم بهتره؟ اگر گاج لطفا ذکر کنید کدام کتابش چون گاج چندتا داره؟
کتاب های رمزینه درکل برای چه درس هایی خوبن؟و کدوم نوعش خوبه؟
دراخر یه بار دیگه ازesilovexp تشکر میکنم....!:40::40::40:
سلام. اول برای معرفی کتابها، برو صفحه ی 41 همین تاپیک، پست های Samba رو بخون.نقل قول:
2)برای هندسه پایه وتحلیلی کمک کنید گاج خوبه یا فار یا هردو؟!!!
3)گسسته به نظر شمافقط فار یا فقط سفید گاج یا هردو روبگیرم؟
4)برای تست بیشتر عربی سفید گاج یا بانک تست سبز؟
5)بین کتب برنامه ریزی خودم میتوانم سبز-صفر کلوین وگاج کدوم بهتره؟ اگر گاج لطفا ذکر کنید کدام کتابش چون گاج چندتا داره؟
کتاب های رمزینه درکل برای چه درس هایی خوبن؟و کدوم نوعش خوبه؟
2. واسه هندسه پایه و تحلیلی، گاج خوبه. ولی قبل از اینکه بخوای بگیری، حتما توضیحاتی که توی همون صفحه ی 41 نوشتیم رو بخون. این کتاب میتونه واسه شما خیلی خوب باشه و میتونه نباشه. اگه بخونی متوجه میشی.
3. من سطح علمی شما رو نمیدونم و نمیدونم معدلتون چند شده و واسه ی چه رتبه ای میخونید. همه ی اینا برای خرید یه کتاب مهمه. ولی توصیه میکنم فقط یک کتاب بگیرید. و تا وقتی کامل تستاش رو نزدید، نرید سراغ کتاب دیگه. من فارو ندیدم ولی گاج رو خوندم خیلی راضی هستم. در مورد کتابای گسسته تو ص. 41 توضیح کامل دادیم.
انتشارات رمزینه بیشتر کتاباش خوبن (کتابای کلاس). ولی دلیل نمیشه بری همشو بخری. چون توی هر درس، یه انتشارات قوی تر از بقیست.
سلام (من نمیتونم پیغام خصوصی بدم) نه هنوز صبر کردم اخرای شهریور بخرم ولی هنوز تصمیم نهایی نگرفتم مثلا برا زبان اناری خوبه ولی برا 2یا3تست باید یه کتاب بخونم ...یا...نقل قول:
نوشته شده توسط esilovexp
دیگه دینی نمیدونم
هندسه؟
دفتر برنامه ریزی:صفرکلوین خیلی سبز گاج؟اگه گاج بگو کدومش چون گاج چندتا داره
صفحات قبلی رو خوندم اما اگه یه لیست با توضیح کامل بنویسی خیلی خوبه!!!
ممنون از پیگیریت..
:11:عید فطر به همه ی شما عزیزان مبارک
و امیدوارم که این ماه رمضان امسال بار دیگر به خوبی این را به همه ماها یاد داده باشد که از مهم ترین رموز پیشرفت و موفقیت در هر امری صبر است و استقامت
و حال یک نکته شاید مفید برای همه شما دوستان
هر زمان که فکرم خوب کار می کند از هر خط و از هر لغت می توانم مفاهیم بسیاری را استنباط نمایم و ساعت ها به آن فکر کنم و دربارش مطلب بنویسم. چیزی شبیه کاری که بارها و بارها از برای زبان انگلیسی انجام داده ام. و زمانی هم که حوصله فکر کردن ندارم شاید از مطالعه چندین صفحه از یک کتاب خوب و روان هم چیز چندانی برایم نداشته باشد و این اصل و اساس روش یادگیری و مطالعه من می باشد.
باید ابتدا بتوانم فکر کنم و حداقل درباره یک نکته ای که از قبل خوانده ام برای خودم یک توضیح داشته باشم و سپس این توضیح را تا جایی ادامه میدهم که به یک سوال ختم شود که حسابی من را درگیر خود نماید و این موقع هست که پروسه مطالعه خودم را دنبال می کنم.
سلام دوباره به شما دوست عزیزنقل قول:
انگاری این سوال اولت از دستم در رفته بود ولی این را بگم این عین خود حکمت خداست که این از دید من خارج شود که الان بتونم یک جواب خوب و رضایت بخش برایت داشته باشم.
ببین رفیق
همانطوری که خود شما مطلع هستید از زبان 3 بیش از 2 یا 3 تست طرح نمی شود و بنده خودم قبلا کتاب زبان 3 اندیشه سازان دکتر شهاب اناری را خوندم و دیگه الان هم ندارمش (یعنی یک روز پیش دختر همسایه جور گیر شدم کتاب را دادم رفت که رفت .....) ولی با این حال دیگه هم نیاز چندانی بهش ندارم چرا که هم سطح زبانم خوب افزایش پیدا کرده است و هم اینکه بعدش این کتاب زبان جامع دکتر علیرضا جابری خیلی سبز! را خوندم که به خوبی این زبان 3 را هم پوشش میدهد. (یعنی با توجه به همین تعداد تست اندک مطرح باز هم یک مطالعه قابل توجه نسبت به زبان 3 لازم هستش به خصوص اینکه اگر خواهان کسب درصدای بالا در زبان کنکور سراسری هم باشی!)
حال در ابتدا میشه گفت که بهترین کتاب از برای زبان 3 همین کتاب دکتر شهاب اناری اندیشه سازان-مبتکران می باشد.
حال با توجه خاص به این زبان 3 خواسته باشیم بین این دو کتاب شهاب اناری و تک کتاب دکتر علیرضا جابری یکی را انتخاب کنیم باید کمی تامل نمود:
1) اگر فرض بگیرم که شما فرصت کافی را دارید. (منظور از فرصت کافی اساسا به معنای داشتن یک برنامه دقیق و مشخص هستش که همه کارها در بهترین شکل خود به انجام خواهند رسید حال در اینجا میشود داشتن وقت زیادی را هم ازش استنباط نمود) شاید خواندن این دو کتاب شهاب اناری بهتر باشد ولی با این حال این خود کتاب دکتر علیرضا جابری که شامل 496 صفحه می باشد همان نتیجه ای را برای شما خواهد داشت که از مطالعه 724 (480+244) صفحه دو کتاب دکتر شهاب اناری بدست خواهید اورد. (یعنی شما اینجا راحت و آزاد هستید که هر کدوم را که حال می کنید انتخاب کنید)
2) ولی شاید فرصت کافی نداشته باشید.
از این رو در گزینه اول مطالعه همین کتاب دکتر علیرضا جابری میتواند برایتان به صرفه تر باشد و از برای این هم که از تجربیات دکتر شهاب اناری در پاسخ به سوالات درک مطلب بی بهره نمایید بهتر است که آن یک کتاب درک متن به زبان ساده دکتر را هم بخوانید.
ولی یک گزینه دوم هم می تواند وجود داشته باشد که این همان نکته ی قابل توجه ای هستش که در ابتدا برایت گفتم:
یعنی من اینجا خودم را جای شما میزارم و اگر بخوام راحت از برای زبان یک فکر باحال و اساسی کرده باشم که هم فال باشد و هم تماشا و هم مطمئن از برای کسب درصد بالا در ترکیب با همت و تلاش خودم هم فقط به خرید و مطالعه دو کتاب زیر اکتقا می کردم:
1) زبان انگلیسی سال چهارم دکتر شهاب اناری: که همین یک کتاب همه جوره تمامی مطالب سال چهارم (پیش] را به خوبی پوشش میدهد و هم اینکه نیاز شما در بهره وری از مطالب کتاب درک متن به زبان ساده را با همان DVD همراه پاسخگو می باشد.
2) حال زبان 3 : شما میتوانید با یک بررسی اجمالی در هنگام خرید این کتاب زبان 3 جدید و داغ داغ از تنور در آمده فار را بررسی و بخرید و مطالعه نمایید که یک کتاب کوچولو و جمع و جور هستش و در یک فرصت نه چندان زیاد آن سطح نیاز شما از زبان 3 را پاسخگو خواهد بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس به طور ساده میشود گفت که شما از برای زبان کنکور 91 سه انتخاب خواهید داشت:
1) زبان 3 دکتر شهاب اناری مبتکران + زبان سال چهارم دکتر شهاب اناری مبتکران
2) زبان انگلیسی جامع دکتر علیرضا جابری خیلی سبز! + درک متن به زبان ساده دکتر شهاب اناری مبتکران
3) زبان سال چهارم دکتر شهاب اناری مبتکران + زبان 3 فار
ببین رفیق شاید نشه گفت که کدوم یک از این سه مجموعه دارای اولویت می باشد ولی همین را مطمئن باش که شما بر روی هریک از این مجموعه ها که «کاملا مسلط بشوید» و خود کتاب درسی را هم خونده باشید و در این بین همت خود را هم دریغ نکرده باشید می بایستی خود را شایسته کسب درصد بالا در زبان کنکور سراسری 91 بدانید. (حال شاید اینجا به خودت بگویی که اگر به تسلط رسیده باشم همت دیگه به چه کار میاد دیگه: که حال شما باید توجه داشته باشید که هم در ابتدا و هم در میان و هم در ادامه بعد از تسلط تا کسب نتیجه مطمئن از عملکرد عالیه خود بدون شک مستلزم «همت و تلاش خود» هستید)
در پایان احساس می کنم که شاید متن یکسری اشتباهات داشته باشد ولی اصل مطلب را بچسب و باقی را بی خیال و برای سایر دروس هم شاید نیاز هست که بیشتر فکر کنم پس فعلا تا بعد .........
کس ديگه ای نيست جواب من رو بده :41:نقل قول:
من دو تا مشکل دارم:
تست حسابان خيلی سبز رو با درصد متوسط 80 درصد ميزنم با اينکه دفعله اولم هست که تست ميزنم
اما بعضی اوقات برای يه سؤال وقت زيادی رو صرف فکر کردن ميکنم برای همين يکم کند پيش ميرم
ميشه رو يه سؤال يه ربع فکر کنم
البته واقعا" غرق در يه سؤال ميشم و فکر ميکنم اين نيست که ور برم و بازی کنم
اول تابستون از تموم نکردن پايه تا پايان تابستون ميترسيديم
حالا برخی از فصل ها رو نرسيديم تموم کنم يا شروع کنم حس بدی دارم ناراحت و مضطربم
ميترسم که تا قبل از عيد نرسم همه رو تموم کنم
حس بد و ناميد کننده ای پيدا کردم
يکم هم کمال گرايی خودم مقصر هست :13:
دوستان کسی آموزش حسابان مبتکران رو استفاده کرده ؟ ممنون میشم سریع جواب بدید.مرسی
1. خوب اینم شد مشکل؟! این که خیلی هم خوبه.من هم پارسال مثل تو، وقتی دیفرانسیل خوشخوان رو حل میکردم، اصلا گذر زمان رو حس نمیکردم و همیشه سعی میکردم هر سوال رو از چند روش حل کنم. و البته از این کار لذت می بردم. این کار خیلی وقتم رو میگرفت. بخاطر همین، فقط وقت کردم خوشخوان رو کار کنم نتونستم از کتاب های دیگه هم تست بزنم. این در شرایطی بود که میدونستم دوستام دارن دو سه تا کتاب با هم دیگه پیش میبرن. تازه اینم میدونستم که رتبه ی خفن، خودشون رو به یک کتاب محدود نمیکنن. ولی با این حال به کار خودم ادامه دادم.نقل قول:
نتیجه ی این کارم: همیشه توی آزمون های قلمچی، دیف رو تو کلاس از همه بیشتر میزدم. (تراز دیف بین 7300 تا 8100 ) . توی کنکور هم اکثر سوال های دیفرانسیل رو حل کردم. ولی چون گسسته کمتر خونده بودم، ریاضی 60 زدم. الانم دارم دیفرانسیل تدریس خصوصی میکنم. :21:
البته اینم بگم که حواست باشه از اول سال عمومی بخونی و نذاری واسه بعد عید. (من این اشتباه رو کردم و مجبور شدم امسال پشت کنکور بمونم.)
تازه، یه بار دیگه چیزی که نوشتی رو بخون. خودت میگی با این که دفعه ی اولته و خیلی سبز هم سخته، داری 80 میزنی. این که نگرانی نداره دادا !
2. اولا که خداوکیلی بگو چند نفر رو میشناسی که توی تابستون، کل پایه رو تموم کرده باشه؟ اصلا به فرض که کل دنیا پایه رو توی تابستون تموم کرده باشن! ما تو کلاسمون یه نفر داشتیم که تا آخر سال شاید هر کتاب رو 5-6 بار خوند و تست زد، ولی رتبش 5 رقمی شده! خدایی راس میگم. کیفیت درس خوندن خیلی مهمتره. شما با این شیوه ی درس خوندن که داری، من مطمئن هستم که موفق تر از کسی هستی که توی تابستون پایه رو بسته. به شرط این که از این به بعد (تا تیر) در کنار درست درس خوندن، برنامه ی درستی هم داشته باشی. و تنبلی هم نکنی!
یه تذکر دوستانه : پیشنهاد میکنم تو هم مثل محمد و عرفان، زودتر بار و بندیلو ببند یا اینکه فقط ماهی یکبار بیا اینجا. :11: