سبک بازی پسر شفگت انگیز شیلیایی
الکسیس سانچز (22 ساله) که به عنوان 'پسر شفگت انگیز' شناخته می شود، یک بال راست است که می تواند در هر سه پست خط حمله بازی کند. این بازیکن شیلیایی علاوه بر سرعت و مهارت بالا به خاطر نظم تاکتیکی اش مثال زدنی است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الکسیس سانچز (متولد 19 دسامبر 1988 در توکوپیلا، شیلی) اولین گام های خود را در فوتبال در کوبرلوئا شیلی برداشت، تیمی که نخستین بازی اش را در سطح حرفه ای هم در لیگ شیلی و هم در کوپا لیبرتادورس، در آن انجام داد. عملکرد خوب او باعث شد به رده های سنی پایین تیم ملی دعوت شود و مورد توجه باشگاه های زیادی قرار بگیرد، اما سرانجام این باشگاه ایتالیایی اودینزه بود که توانست در تابستان 2006 با او قرارداد امضا کند.
12 گل در سری آ
اودینزه تصمیم گرفت او را به طور قرضی به تیم کولو کولوی شیلی و سپس ریور پلاته ی آرژانتین بدهد، این کار به او کمک کرد تا به بلوغ برسد و برای سری آ آماده شود. در فصل 2008/09 اولین حضور او در اودینزه بود و از آن زمان در سه فصل اخیر در مجموع 95 بار برای اودینزه بازی کرده است. هرچند در فصل قبل بود که او توانست گلزنی اش را بهبود بخشد و به گلزنی موفق تبدیل شود (با 12 گل زده). الکسیس سانچز که توسط 'گازتا دلو اسپورت' به عنوان بازیکن فصل سری آ معرفی شد، یکی از دلایل اصلی صعود اودینزه به رقابت های لیگ قهرمانان اروپای فصل بعد بود.
الکسیس سانچز با وجود سن کمش، تجربه ی بین المللی زیادی دارد. او در رقابت های اروپایی و همچنین جام جهانی آفریقای جنوبی بازی کرده است.
سرعت، حرکت پا به توپ و شوت
این 'پسر شگفت انگیز' مهارت های زیادی دارد. خصوصاً به خاطر سرعت و مهارتش در کار با توپ مشهور است. او بازیکنی انفجاری و غیر قابل پیش بینی است، بازیکنان را جا می گذارد، می تواند از فواصل دور شوتزنی کند و ارسال های او بسیار دقیق هستند. از سوی دیگر انعطاف پذیری او بدین معنی است که می تواند در هر سه پست خط حمله بازی کند. تجربه ی وی در تیم ملی شیلی تحت هدایت مارسلو بیلسا به او کمک کرده از نظر تاکتیکی بسیار منظم باشد و به هنگام دفاع هدفش بازپس گیری توپ باشد.
مترجم: علیرضا ایزدشناس FCBarca.ir
بازدید رئیس جمهور عباس از باشگاه
محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین صبح دیروز به همراه کارلس ویلاروبی، نایب رئیس داخلی باشگاه، از کمپ نو دیدار کرد.
محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین که در تور اروپایی برای دیدار از تعدادی از موسسات به سر می برد، صبح دیروز از کمپ نو دیدار کرد. ساعت 11.30 صبح دیروز در ورودی 15 استادیوم نائب رئیس داخلی باشگاه، کارلس ویلاروبی به ملاقات آقای عباس رفت و این دو سپس وارد کمپ نو شدند، جایی که رئیس تشکیلات خودگردان سخنرانی کوتاهی انجام داد.
"افتخار"
عباس توضیح داد که: "از مهمان نوازی ای که بارسا از وی به عمل آورده بسیار مفتخر و خوشحالم. این باشگاه شهرت زیادی دارد. اف سی بارسلونا نماینده فرهنگ و مردمی با ارزش های والاست و این را همیشه می توان مشاهده کرد. من بسیار خوشحال می شوم که آنها روزی از فلسطین دیدار و مسابقه ای برگزار کنند".
ویلاروبی: "بارسا پنجره ای برای جامعه ی کاتالان می باشد"
آقای ویلاروبی در پاسخ به سفر رئیس جمهور گفت: "این یک افتخار است. اف سی بارسلونا پنجره ای است که مردم می توانند از طریق آن احساسات مردم کاتالان را ببینند - احساساتی که تمام آن مردم دارند. این لحظه ی ویژه ای برای باشگاه است و ما از این موفقیت بزرگ در حال لذت بردن هستیم. بارسا ارزش های صلح را به نمایش می گذارد، زندگی کردن با یکدیگر، ورزش و جامعه ای متمدن با مردم فلسطین".
دیدار از موزه ی باشگاه
عباس و ویلاروبی هدایای متنوعی به یکدیگر دادند، از جمله دو لباس برای نوه های رئیس جمهور که او را در این سفر همراهی می کردند. آقای عباس سپس کتاب افتخار باشگاه را امضا کرد و با آقای ویلاروبی از موزه ی باشگاه برای دیدن 16 جامی که توسط تیم های مختلف باشگاه در فصل گذشته بدست آمد دیدار کرد.
مترجم: فرشید مهرآرا BarcelonaFC.ir
مراسم معارفه الکسیس سانچس: دوشنبه در نوکمپ
سران باشگاه بارسا مبلغ 26 میلیون یورو به اضافه 11.5 میلیون یورو متغیر پرداخته اند
سایت گل- الکسیس سانچس، ستاره شیلیایی باشگاه اودینزه را اولین خرید تابستانی بارسلونا بدانید. این ستاره شیلیایی روز دوشنبه در سالن پاریس باشگاه نوکمپ معارفه خواهد شد و این مراسم پس از انجام تستهای پزشکی و امضای قرارداد جدیدی در دفتر باشگاه برگزار خواهد شد.
سران بارسا برای جذب الکسیس مبلغ 26 میلیون یورو به علاوه 11.5 میلیون یورو به صورت متغیر می پردازند و الکسیس قرارداد 5 ساله ای را به امضا خواهد رساند. او روز یکشنبه وارد بارسلونا می شود و بلافاصله پس از حضور در پایتخت کاتالونیا در دفاتر باشگاه عکسی را به یادگاری خواهد گرفت
روز دوشنبه «شگفت بچه» ساعت 8 صبح، تستهای پزشکی را پشت سر می گذارد و در ساعت 11.30 در مرکز پزشکی نوکمپ حضور خواهد یافت و یک ساعت بعد در کنار ساندرو روسل قرارداد انتقالش به بارسلونا را به امضا می رساند و مراسم معارفه اش در حضور رسانه ها در ساعت 13.30 در سالن پاریس نوکمپ برگزار خواهد شد.
ونگر: هیچ حرکتی از سوی بارسلونا برای جذب فابرگاس صورت نگرفته است
سرمربی توپچی ها اعلام کرد حرکتی از سوی مسئولان بارسا برای جذب فابرگاس صورت نگرفته و از طرف دیگر آینده نصری هم در ابهام است
سایت گل - آرسن ونگر سرمربی باشگاه آرسنال خبر نزدیک شدن بارسلونا به جذب سسک فابرگاس را تکذیب کرد و اعلام کرد هیچ اتفاق جدیدی در مورد بازگشت این بازیکن به اسپانیا رخ نداده است.
هفته گذشته اعلام کردیم آرسنال به زودی مذاکراتی جدی برای انتقال فابرگاس به بارسلونا را با این تیم آغاز خواهد کرد. این در حالی است که فابرگاس به دلیل مصدومیت در اردوی پیش فصل آرسنال که در آسیا برگزار می شود غایب است.
ونگر در گفتگو با وب سایت باشگاه می گوید:" وضعیت فابرگاس همانند قبل است چرا که هیچ خبر جدیدی وجود ندارد و مسئولان بارسا نیز حرکت جدیدی نکرده اند."
ونگر همچنین در مورد ماندن با رفتن سمیر نصری دیگر هافبک آرسنال که مورد توجه باشگاه منچسترسیتی قرار گرفته است گفت:" هیچ تضمینی وجود ندارد که نصری در امیریتس بماند اما من از او می خواهم که در آرسنال بماند."
ونگر در مورد مانوئل آلمونیا و نیکلاس بندتنر دو بازیکن دیگر آرسنال که خواهان جدایی از این تیم هستند گفت:" آلمونیا و بندتنر پیشنهادهایی را دریافت کرده اند.تا زمانی که شرایط انتقال بازیکن فراهم نشود ما رقابتهای فصل آینده با بازیکنانی که در اختیار داریم فکر می کنیم."
" بازیکنانی هستند که آینده شان در ابهام قرار گرفته، آنها نمی توانند روی تمرینات و بازی شان تمرکز کنند."
بویان: "می خواهم دوباره در فوتبال خوشحال باشم"
بویان در کنفرانس مطبوعاتی خداحافظی اش تصریح کرد که برای جستجوی احساس خوشحالی به رم می رود. او گفت: "من 20 سال دارم و می خواهم نمایش آنچه را که در توان دارم و در اینجا نمی توانستم نشانش دهم، از سر بگیرم".
احساسات زیادی در سخنرانی خداحافظی بویان کرکیچ در سیوتات اسپورتیوا جریان داشت. او بارسا را به مقصد رم ترک می کند و در این باره گفت: "می خواهم دوباره در فوتبال خوشحال باشم. من 20 سال دارم و می خواهم نمایش آنچه را که در توان دارم و در اینجا نمی توانستم نشانش دهم، از سر بگیرم... رؤیای من کسب موفقیت در بارسا بود، اما خوشحالم که باشگاه دیگری به من فرصت کسب موفقیت را داد".
بویان با توجه به قرارداد جدیدش، از بابت بندی که طبق آن بارسا می تواند در مدت دو سال او را دوباره به خدمت بگیرد خوشحال است: "من یک باشگاه بزرگ را به مقصد باشگاه بزرگ دیگری ترک می کنم و در این میان هر دو طرف منافعی دارند. پس از این بابت خوشحالم".
جایگاه ویژه
بویان در حالی که اشک در چشمانش حلقه زده بود گفت که "در طول سال های زیاد حضورش در باشگاه، این تلخ و شیرین ترین لحظه است" و از پویول و ژاوی (همچنین مدیر تیم یوردی مستره و مدیر ورزشی آندونی زوبیزارتا) به خاطر حضور در سنت خوان دسپی سپاسگزاری کرد. او گفت: "من دوازده سال در اینجا حضور داشتم که یازده سالش در سطحی بالا بود. در سال آخر اعتماد به من کم شده بود، فرصت زیادی پیدا نکردم و این آزاردهنده است. ولی از مسائل آگاه هستم و خودم را خوشبخت می دانم که عضوی از چنین تیم بزرگی بودم. این چهار سال عالی بود. من جنبه های مثبت را به خاطر می سپارم".
برخی از بهترین خاطراتش "زندگی با هم تیمی ها، فینال جام حذفی، نخستین بازی برای بارسا، نخستین بازی در کمپ نو و زدن اولین گل" بودند و خاطرات نه چندان شیرینش این ها هستند: "دفعات زیادی که با من عادلانه رفتار نشد و این یکی از دلایلی است که باعث شد تصمیم به ترک اینجا بگیرم. یکی از آخرین آنها نداشتن شانس بازی در فینال ومبلی بود". اما بویان تأکید کرد: "نمی خواهم با گواردیولا هیچ درگیری داشته باشم، نمی خواهم راجع به او بد صحبت کنم. به عنوان یک عضو بارسا او را بهترین مربی ممکن می دانم، گرچه از نظر شخصی موارد زیادی هستند که با آن ها موافق نیستم".
"زنده باد بارسا و زنده باد رم!"
آخرین صحبت های او با طرفداران بود: "می خواهم از همه ی کسانی که نه سال به خوبی با من رفتار کردند تشکر کنم، تمام بازیکنان تیم های پایه و تیم اصلی، رسانه ها، هواداران... بدون آن ها نمی توانستم ادامه دهم". و در آخر گفت: "همیشه طرفدار بارسا خواهم بود. از این که باشگاه را ترک می کنم ناراحتم اما خیلی خوشحالم که به رم می روم. آن ها در یک ماه گذشته رفتار خوبی با من داشتند. امیدوارم برای آن ها شادی زیادی به ارمغان بیاورم. زنده باد بارسا و زنده باد رم!"
مترجم: رامین باشی زاده FCBarca.ir
اینیستا: باید از عناوین قهرمانی مان دفاع کنیم
ستاره ملی پوش بارسلونا در آستانه آغاز فصل جدید رقابتها انگیزه زیادی دارد و معتقد است بارسا باید در فصل آینده از عناوین قهرمانی اش دفاع کند
سایت گل - آندرس اینیستا هافبک باشگاه بارسلونا معتقد است فصل آینده فصل بسیار سختی برای آبی و اناری ها خواهد بود و هم تیمی هایش باید تمام تلاش خود را انجام دهند.
شاگردان پپ گواردیولا فصل گذشته لالیگا و لیگ قهرمانا اروپا را فتح کردند در حالی که رئال مادرید رقیب دیرینه آنها تنها جام حذفی اسپانیا موسوم به کوپا دل ری را از آن خود کرد.
با خرید الکسیس سانچس از اودینزه بسیاری معتقدند بارسلونا نسبت به فصل گذشته قوی تر شده و موفقیت بیشتری کسب خواهد کرد اما اینیستاهمچنان به هم تیمی هایش هشدار می دهد.
او در گفتگو با روزنامه اسپانیایی مارکا می گوید:" مطمئنم کار سخت تری در پیش خواهیم داشت. در طول سه فصل گذشته ما عناوین قهرمانی زیادی کسب کردیم. تیم قدرتمند و بازیکنان با کیفیتی در اختیار داریم اما از طرف دیگر خود را باید آماده نبردهای سخت کنیم."
"نمی خواهم اهداف فصل آینده را برای خودم تعیین کنم بلکه ترجیح میدهم بازی به بازی پیش بروم و تنها به پیروزی فکر کنم."
پنجشنبه باشگاه بارسلونا بالاخره خبر جذب الکسیس سانچس اصلی ترین هدف خود در بازار نقل و انتقالات را با رقم 37.5 میلیون یورو از اودینزه اعلام کرد.